Νέα

Μια απλη συμβουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
που να επινε & νερακι δηλαδη..
ΕΛΕΟΣ..
οχι αλλα στρακια εδω μεσα..
γαμιολη ντουρασελ να σου μαραθει οπου & αν βρισκεσαι με τα παρλιακα που μαζεψες απο το κοσμοφορουμ..

Τι να κλασει και ο Duracell οταν ο καθε μαλακας ξελιγομενος καθεται και ανοιγει συζητηση με την καθε καργιολα σαβουρα που μπαινει και μαλακιζεται αντι να κανει καμια πιπα στο γκομενο της και αν δεν εχει στο γειτονα.  

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
παπατραγε...εσυ κρυβεσαι ρε ατιμε πισω απο τα οργια της μουνης βατοπεδιου?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μιλας σαν να εχεις τρυπα αντι για ψωλη...εκτος αν εισαι γκομενα πισω απο το nick...αναφερω κατι για το οποιο ολοι λιγο πολυ την εχουν παθει κ πουλας εξυπναδα...εχουν γραφτει ενα σωρο ασχετα τοπικς εδω μεσα του τυπου "οταν πηγαινετε τουαλετα για χεσιμο τον παιζετε κιολας?" κ σε πειραξε το δικο μου ρε μαγκιτη?
εκτος αν εισαι κανενας καρακραγμενος μουνοδουλος-υποστηρικτης της ελληνιδας-τρυπας που για να πηδηξει κανει τεμεναδες κ αλλα παρομοια γραφικα

καθοτι αδεσποτο ανευ παραθεσεως το ποστ, το οικειοποιουμαι εγω μιας και ταυτιζομαι  :rockon:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
παπατραγε τα χρονια του χριστου εχω...εσυ μηπως αποδοιμησες κιολας?

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
νεοι πελατες..
πρεπει να αυξησω τις παραγγελιες..
τι τραβαμε & εμεις οι πρεζεμποροι..

Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλά ρε συ Πλέζιουρ , βγαίνει μεροκαματάκι ? Σκέφτομαι να χωθώ κι εγώ στο χώρο .

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σορρυ για το οφ-τοπικ αλλά ρε συ Πλέζιουρ , βγαίνει μεροκαματάκι ? Σκέφτομαι να χωθώ κι εγώ στο χώρο .

αντε καλες δουλειες μαγκα.

μονο μη δινεις τηλεφωνο ε, το ιδιο κουφαλες και τα πρεζακια, μη νομιζεις  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)
Άμα υπάρχει άντρας που δίνει το τηλέφωνο του μετά από αυτή την ατάκα να ευνουχιστεί πάραυτα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)...σας πιανουν κοροιδα κ ακομα χειροτερα χαλατε την πιατσα...το συγκεκριμενο ειδος γκομενας δεν θα σας παρει ποτε...παιζει με την νοημοσυνη σας κ χασκογελαει απο πισω σας...το νουμερο σας ειναι ενα ακομα λαφυρο στον καταλογο του κινητου της που επιδεικνυει ολο καμαρι στις φιλες της...η γυναικα που σας γουσταρει θα δωσει το δικο της νουμερο...αν κ υπαρχει κ αυτη η κατηγορια που δινει το δευτερο-τριτο κινητο κ το αφηνουν να χτυπαει σαν μανιασμενο απο τους αντρες-λαφυρα που εχει μαζεψει για να ικανοποιησει το κακομαθημενο της εγω.....

Καμιά συμβουλή για μάτι υπάρχει;

Επισκέπτης
Λοιπόν μόρτη άκου τι θα κάνεις..
Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει γκομενάκι το τηλ.σου να της δώσεις τη συσκευή.
Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να χτυπήσει, δώστο μήπως φανεί κάπου χρήσιμο!

Επισκέπτης
εγω οταν μου την πεφτει καμια γκομενα και μου ζηταει το τηλεφωνο μου εχω τρελη αττακα που σερβιρω αλλα δε σας τη λεω :booty: :dancing:

νια νια νια νια νια :booty:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
στη συγκεκριμενη περιπτωση αναφερομαι σε αυτον,αλλα πολοι την εχουν πατησει,οπως κ γω στο παρελθον...κ κατα πασα πιθανοτητα κ συ φιλαρακο...[size=12pt]το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται[/size]

Το χαζό από που πιάνεται;

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Λοιπόν μόρτη άκου τι θα κάνεις..
Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει γκομενάκι το τηλ.σου να της δώσεις τη συσκευή.
Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να χτυπήσει, δώστο μήπως φανεί κάπου χρήσιμο!

αυτο το χω διαβασει σε καποιο απο τα κωστοπουλεικα περιοδικα..."δωστης τη συσκευη σου με την καρτα κ πες της να περιμενει τηλεφωνο σου"...αν ειναι να δινουμε ομως απο μια συσκευη στην καθε αλητοπουτανα θα ειχαμε φαλιρησει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom