Νέα

Μια απλη συμβουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
για χειροτερο τον κοβω..
δεν υπαρχει χειροτερο. αποδειξη και ο φοβος σου μη γινεις ετσι..

αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
kai εκεί που πήγαμε να χαρούμε ,έμεινε με το διπλό σώβρακο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε μην μου τα θυμιζεις τα σωβρακα...γιατι εβαλα μπουγαδα σημερα...πριν λιγο τελειωσα και τα εχω απλωσει..ειμαι τυχερος κανει καλη μερα στην Αττικη σημερα,πιστευω να στεγνωσουν γρηγορα!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Ετσι οπως τα λεει το παλικαρι ειναι. Μη δινεται το κινητο σας ουτε το σταθερο σας σε γκομενες, μη δινεται το mail σας, μη λετε καλημερα και ακομα καλυτερα μη βγαινετε απο το σπιτι σας. Υπαρχει πολυ πονηρια και κακια εκει εξω :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Ετσι οπως τα λεει το παλικαρι ειναι. Μη δινεται το κινητο σας ουτε το σταθερο σας σε γκομενες, μη δινεται το mail σας, μη λετε καλημερα και ακομα καλυτερα μη βγαινετε απο το σπιτι σας. Υπαρχει πολυ πονηρια και κακια εκει εξω :headbang: :headbang: :headbang:
το σπερμα μας να το δινουμε παιχτη???

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Προτεινω να επικοινωνουμε με σηματα καπνου.....Δεν υπαρχει κινδυνοs μ αυτα

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
έγω πάντως με ευχαρίστηση δέχομαι κινητό γκόμενας, κυρίας ήθελα να πω, αρκεί να είναι με οθόνη αφής, κάμερα τουλάχιστον 5 MP και με μεγάλη μνήμη.
:uglystupid:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Περα απο τα σχόλια προς τον φιλο μας - "μια νυφη για τον γυιο μου", - "ο εκβιαστής με το τηλέφωνο", -"περιμενω πανω απο το ακουστικο", ισως καλο θα ηταν καποιος γλυκύτατος "συναγωνιστής", να δώκει κάποια βοήθεια στο παλικάρι για να μην καταντήσει σαν τον παιχτουρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom