Virginios_Richter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.336
- Πόντοι
- 5.191
Πάλι καλά γιατί σε είχαμε πάρει για μαλάκα.
Ειχε και βυζαρες η καριολαρα... ειχε και τη μουναρα εξω... τα καταπινει κιολα...εχω χυσει ηδη μονο που το σκεφτηκα!
Οικογενειακές Πορνοιστορίες!να το πρότεινεις για σενάριο στον Σειρηνάκη
είναι μαλακαςΠάλι καλά γιατί σε είχαμε πάρει για μαλάκα.
Ο ιακωβος που είναι να μας πει την γνωμη του
Εγω το έβγαλα απο μεσα μου.
Ναι φέρθηκα σαν φλωρακος καληνυχτακιας. Νομίζω οτι τα γυαλιά τα φάε επίτηδες. Απο εκει και πέρα Ιακωβοι, φιδεμποροι, Σειρηνακιδες και οτι μαλακεια θελει να πει ο καθένας ας την πει. Εγω το μοιράστηκα το έζησα και θα το το ξανακάνω.
να τα παραθέτεις αλλιως εσυ ειπες εκανα μαλακια εφυγαΧαχα φιλε εγω απλα παράθεση τα γεγονατα
τυπε και φωτο και βίντεο να ανεβάσω παλι φιδεμποροι θα με πούνε. Απλα τωρα τωρα θα βγαλω την τρελλα μου στην γκομενα. Γιατί όπως δήλωσε αγαπάει και ειναι κρίμα να την χάσω ειναι κορίτσι για σπιτιτυπε την επομενη μην ξεχάσεις να βγάλεις και καμια φωτο να την ποστάρεις και στο άλλο θρεντ που είναι για τις γυναικες - κοπελες μας
ουτε μάγκας το έπαιξα ουτε ο γαμιας την γειτονιάς. Απλα σας παράθεση τα γεγονατα το σκεπτικό μου και τις αντιδράσεις που είχα. Ναι σε,πληροφορούμαστε οτι καις καλα ένα δεν ξεχνούσε τα,γυαλιά της ακόμα θα χτυπούσα το κεφάλι μουνα τα παραθέτεις αλλιως εσυ ειπες εκανα μαλακια εφυγα
και υστερα μας πασαρες ένα τελειως αντιθετο φιναλε.
που δεν ακυρωνει την προηγουμενη μαλακια που εκανες αν την εκανες και σηκώθηκες να φυγεις.