pokahontas
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.806
- Πόντοι
- 4.655
Ενταξει δεν εχει σημασια αμα το σκηνικο εγινε ή οχι. Εκανες μια ερωτηση στο μπου και μαλλον ναι γουσταρει
Λοιπον παιδια εχω κι εγω μια ερωτηση που μοιαζει λιγο με το θεμα μας εδω. Μην ανοιγω αλλο θρεντ. Κανα δυο συμβουλες θελω για βοηθεια.
Σταματαω με το αμαξι αναμεσα σε δυο ραντεβου που ειχα με δουλεια σε ενα γρηγορης για καφεδακι και γεμιστο κουλουρι. Λεω στον τυπα εχουμε κουλουρι, μου λεει θα φτιαξουμε. Πισω απο τον παγκο κορασιδα γυρω στα 20 , ωραιο προσωπακι , petite , δεν την ειδα καν.
Παω τουαλετα και γυριζω για τον καφε και το κουλουρι. Ακουω μια φωνη πισω απο την βιτρινα με α ζαμπον και τα τυρια γεια σας (στον πληθυντικο...καυλα!!!). Γεια σου της λεω και μου λεει σας ειπα και πριν αλλα δεν μου ειπατε. Λεω δεν σε ακουσα, συνηθως ειμαι ευγενικος και μου χαμογελαει και αρχισε να κουναει το κεφαλι σαν χαζοχαρουμενο.
Μου φερνει τα πραγματα και μου λεει ευχαριστουμε με χαμογελο και επιμονο βλεμα στα ματια. Να σαι καλα της λεω και την κοπαναω.
Ερωτηση.Οντως οπως καταλαβα ψιλοφλερταρε ή ειναι γενικα χαζοχαρουμενο? Παω ξανα για καφεδακι να την ξαναδω (ειναι και σε ασχετο σημειο απο το σπιτι μου) ή την γραφω στα αρχιδια μου? Κι αν παω τι ατακα πεταω για να την προσεγγισω?
Ειπα να ρωτησω εσας που ο νους σας κατεβαζει!!
εχει γεμιστο κουλουρι με ζαμπον ο γρηγορης ή απατη ιστορια πλασαρει ο άλλος?
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια . Δικαίωμα του καθένα να πιστεύει οτι γουστάρει . Δεν έχω να αποδείξω τιποτα. Ουτε συγγραφέας ειμαι ουτε κατι αλλο απλα έζησα μια περιπέτεια που θέλω να την πάω ως σκι που δεν παει. Αυτα τυπε.Φίλε μου η ιστορία σου μπάζει από την αρχή μέχρι το τέλος και έχει και όλα τα κλισέ του κόσμου μέσα...
Μακάρι να γάμησες, μακάρι να είναι αλήθεια γιατί δεν θέλω να είμαι απόλυτος, αλλά πιο πολύ μου κάνει τέτοια φάση
Δεν είναι βόας δεν είναι κροταλίας
Σε ποια τσιπουροκατάσταση "πήγατε";ουτε μάγκας το έπαιξα ουτε ο γαμιας την γειτονιάς. Απλα σας παράθεση τα γεγονατα το σκεπτικό μου και τις αντιδράσεις που είχα. Ναι σε,πληροφορούμαστε οτι καις καλα ένα δεν ξεχνούσε τα,γυαλιά της ακόμα θα χτυπούσα το κεφάλι μου
xaxaxaxa... εχει φιλε και γαμαει.Με φιλαδελφεια και ζαμπονακι (ή γαλοπουλα δεν ξερω τι σκατα εχει μεσα)
Είδες που εκεί καταλήγουμε?
Καλημερα καλημερα.! Λοιπόν λεω να ξεκινήσουμε να περιγράψουμε την βραδιά. Αφου λοιπόν φεύγω απο σπιτι δίνω το φιλί του Ιούδα στην κοπέλα μου μπαίνω στο αμάξι μου και κατευθύνομαι στο ραντεβού. Το μωρο εκει να περιμένει. Φορούσε ένα άσπρο τιράντες μπλουζάκι με τις βυζαρες έτοιμες να σκάσουν και ένα άσπρο παντελόνι . Ήταν και ηλιοκαμμενο το δερματική της μιλάμε σκέτη κόλαση. Μπαίνει στο αμάξι παμε προς την τσιπουροκατασταση Παντα χωρις γλυκανισο.
-Ψαράκι ετσι ;; Ρωτάω
- Ναι δεν έχω πρόβλημα απαντάει.
- Ωραία θα παμε εκει εχει ωραίους μεζέδες .
- Χαίρομαι που παίρνεις πρωτοβουλίες μου λέει ..συνήθως εγω παίρνω συνεχίζει.
- απλα χαμογελάω ..
Καθόμαστε στο τραπέζι λοιπόν παίρνω την πρωτοβουλία να παραγγείλω και αρχίσαμε να συζητάμε περί ανέμων και υδάτων. Για δουλειές πως περνάει στην πόλη της και καταλήγουμε πως περνάμε με τις σχέσεις μας.
Ξεκίκησα εγω λοιπόν και τις ειπα οτι περνάμε μια κρίση αλλα την θεωρώ φυσιολογική γιατί είμαστε τόσα χρονια μαζι που πιστεύω οτι θα ξεπεραστεί. Αυτή μου απαντάει οτι αγαπάει το παληκαρι της και ειναι καλα. Της τότε την ερωτηση ξέρει οτι βγήκαμε μαζι ?? και μου απαντάει Εννοιτε !!! Εσένα δεν ξέρει η δικιά σου? Οχι της απαντάω γιατί δεν νομίζω να ήμουν εδω εαν το ήξερε.
Μαλακεια μου απαντάει δεν πρέπει να τις λες ψέματα.
- Εσυ λεω θα άφηνες το δικο σου να βγει ??
- Οχι και γελάει.
Βλέποντας λοιπόν ς παει η συζητηση λεω μεγάλε δεν γαμας σημερα τζάμπα τα όνειρα τζάμπα ολα!!
Και μου έρχεται η ιδέα να παίξουμε το παιχνιδι των ερωτήσεων . Βέβαια να σημειώσω οτι το τσίπουρο έφευγε Φούλ.
Σκοπός μου ήταν να την πάω στις πρόστυχες ερωτήσεις για να δω αντιδράσεις . Της εξηγώ τους κανόνες οτι μια σε ερωτηση κανω εγω μια εσυ αλλα ποτέ την ιδια με τον άλλον και οτι μπορούμε να ρωτάμε τα Παντα χωρις ενδοιασμούς . Και ξεκινάμε
-
Θα μας ριξει κανα "γουστάρω να με γαμάς εσυ και ο γκομενος μου μαζι" από το παιχνιδι των ερωτήσεων και θα μπει ο ιακοβος να αμολυσει τα φιδια
Ρωτάω..
- Αγαπημένο εσώρουχο;;
- Ένα κόκκινο κορδόνι που απο,πίσω γράφει pls fuck me..Λεω απο μεσα μου μας δουλεύει.
- Τι κοιτάς σε μια γυναικα εξωτερικά και μην μου πεις μάτια..
-Τον κωλο της και για σε προλάβω εχει ωραίο κωλο.
-Γελάει .
-Πιο ειναι το σημείο του σώματος στους που όταν σε ακουμπάνε τρελένεσαι.
- Ο λαιμός μου απαντάει και όσο παράξενο και να σου φανεί όταν γλείφουν τα δάχτυλα των ποδιών μου...
-Ποιο το extreme μέρος που το εχεις κανει;
- Της ειπα και γελούσε και μου απαντάει εισαι τρελλος
- Που σου αρέσει να σε χύνει ο αντρας?
- Μου αρέσει να με χύνει στο πρόσωπο αλλα τρελαίνομαι να με χύνει στην γλώσσα μου...
Εκει μάγκες μου έγινε κάγκελο το εκανα εικόνα και ήμουν έτοιμος να τον βγαλω.
Τελος πάντων για να μην μακρηγορούμε είπαμε και άλλες κλασικές ερωτήσεις αγαπημένες στάσεις και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Ως που την ρωτάω
- Εχεις βγει ποτέ έξω χωρις εσώρουχο?
- Εννοιται μου λέει και να σου οτι δεν φοράω τωρα.. Εκει λεω μεγάλε εαν δεν γαμησει σημερα τραβά για ψάρεμα .
Τις λεω λεω φεύγουμε ? γιατί ειχε περάσει η ώρα και είχαμε και,όριο.
Παμε μου λέει.
- Μπαιμουμε στο αμάξι και μου λει και για να μην λες οτι σου μαλακειες κατεβάζει λιγο απο πλαγιά το Jean της για να μου δείξει οτι δεν φοράει εσώρουχο.Αυτα ειναι λεω..
Φτάνουμε σπιτι της .
Λοιπόν της λεω πέρασα ωραία, γέλασα, καβλωσα και γενικά ειχε χαβαλέ η παρέα σου.
Γελάει να επαναλάβουμε και άλλη φορα λεω όποτε θες αλλα πρέπει να το προετοιμάσω σωστό λόγο της κοπέλα μου. Οτι καταλαβαίνεις μου λέει. Φιλιόμαστε σταυρωτά και λεμε καληνύχτα....
16.30 το μασημερι δεν παιζει η εθνικη?
Εκει λοιπόν που οδηγάω και χτυπάω το κεφάλι μου και λεω ποσο μαλακοφλωρος εισαι !! Αγαμητε ! γιατί δεν τις είπες να ανέβεις επάνω..
Χτυπάει μηνυμα στο κινητό.
- έχω ξεχάσει το γυαλιά μου στο αυτοκίνητο μπορείς να μου τα φέρεις γιατί τα χρειάζομαι και να τα ανεβάσεις επάνω στο 4 όροφο ?
- Εννοιται τις λεω.. Και κανω αναστροφή .
To πιστευεις οτι κι εγω το ιδιο νιωθω?Ξενερωμα...Δεν φτιαχτηκα μ αυτα που ειπε...Και κατι μου βρωμαει για να τον πιστεψω...Αλλα καιρο ειχα να γουσταρω τοσο πολυ συζητηση...Εκλαψα με τα σχολια των φιλων...Αληθεια ή ψεμματα,το πουλησε ωραια ο τυπος...είναι μαλακας
σηκωθηκε να φυγει
αυτή του ξαναεστειλε μηνυμα.
αν δεν ξεχνουσε τα γυαλια της ή δεν τα αφηνε επιτηδες?
...αν είναι πραγματικη ιστορια. ξενερωσα. μας εξαπατησε με τα επεισοδια του
κλαιω!!και δεν την χούφτωσες?
δεν εκανες κινηση να την φιλήσεις?
18χρονο παρθενο και απειρο εισαι?
ολοι προσευχομασταν για εσενα και εκατσες με την παλια γκομενα?
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
κάπως ετσι τυπε... Παρε βάλε..ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχαχαχαχα....Κλαιωωωωωωωωωωωωωωωωωω.......Τυπε εισαι γαματος....πεθανα με την περιγραφη σου και με τον τροπο που εληξε η βραδια.......
Το 1,35 επιασε τελικα(δεν εφαγες) αλλα ρε συ απορια....με τετοιο παιχνιδι,τι αλλο περιμενες να σου πει?????Στο λεω φιλικα γιατι κι εγω την εχω πατησει ετσι και μετα βγηκε απο πανω κι ελεγε οτι ειχα την ευκαιρια μου..Ειδικα και χαλαρωμενη απο τσιπουρα....Κριμα φιλε....Πρεπει να σαι καλο παιδι ...Αλλα εχασες τρελη ευκαιρια..Παρε βαλε ηταν η πασα που σου κανε και το χασες σε κενη εστια