Νέα

Τηλεφώνησε μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DickWinters

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2022
Like
1.004
Πόντοι
81
Τύπε πολύ το κλωθογυρίζεις. Να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις να βγείτε. Όταν μυριστούν αυτή την αντρική αποφασιστικότητα που δεν έχουν οι ίδιες γυρίζει ένα διακοπτάκι μέσα τους. Το σκέφτονται αλλιώς μετά. Και από εκεί, είτε θα σου βγει καλό είτε σε χυλόπιτα (so? στα παπάρια σου)

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
Διαβάζοντας τον τίτλο αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό.
Άτιμοι συνειρμοί

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Τύπε πολύ το κλωθογυρίζεις. Να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις να βγείτε. Όταν μυριστούν αυτή την αντρική αποφασιστικότητα που δεν έχουν οι ίδιες γυρίζει ένα διακοπτάκι μέσα τους. Το σκέφτονται αλλιώς μετά. Και από εκεί, είτε θα σου βγει καλό είτε σε χυλόπιτα (so? στα παπάρια σου)
οταν της έσκαγα 20ρικα για ποτα μου ελεγε να παμε για καφε κ μαλακιες ολα αυτα που λενε οι γκομενες γι ατη φαση κ μονο κ οταν της το προτεινα εβρισκε ολο μια χαζη δικαιολογια.... παρεακι... εμενα βρηκε , δε παιρνει το 114 καλυτερα...
Διαβάζοντας τον τίτλο αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό.
Άτιμοι συνειρμοί
εμπνευσμενος απο τον βασιλη ο τιτλος

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
όταν της ελεγα να βγουμε το απογευμα μου ελεγε οχι γιατι δουλευει και οταν δεν την επαιρνα τηλ και της ελεγα οτι δε τη παιρνω γτ «δουλευει» οπως λεει μου ελεγε το απογευμα δε δουλευει....

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
29.012
Πόντοι
22.886
Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;

Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!
Τύπε για να καταφέρεις να σε βάλει σε friend zone η αλανιάρα μπαρόβια θέλει μεγάλη προσπάθεια ...
Αλήθεια πες μας πως τα κατάφερες :confused:
Στα χρέωνε τουλάχιστον διπλά τα δικά της ποτά η να βάλω τίς φωνές ??

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Τύπε για να καταφέρεις να σε βάλει σε friend zone η αλανιάρα μπαρόβια θέλει μεγάλη προσπάθεια ...
Αλήθεια πες μας πως τα κατάφερες :confused:
Στα χρέωνε τουλάχιστον διπλά τα δικά της ποτά η να βάλω τίς φωνές ??
εννοια σου και απο οτι φαινεται με κερνουσε κ εκεινη

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.779
Πόντοι
14.615
Ψωλαρμενιστή, δώς της ένα βιβλίο που έχεις διαβάσει, η πες της να δει μια ταινία που έχεις δει και μετά να συζητήσετε για να δεις τι έχει καταλάβει.
Πιθανόν να καταλάβει λιγότερα από εσένα, αλλά αν καταλάβει περισσότερα από εσένα, τότε να το κοιτάξεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.197
Πόντοι
3.846
παίκτη σε έχει βάλει στη friend zone.
μάζεψε την αξιοπρέπειά σου και βγες από εκεί το συντομότερο δυνατόν. Κοίτα να της δείξεις ότι θέλεις να γαμήσεις αλλιώς θα σε έχει για φιλεναδίτσο μια ζωή. Θα σου λέει πως πηδιέται και με ποιον.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.709
Πόντοι
1.446
Ρε φίλε πραγματικά ... δεν ξέρω πόσο χρόνον είσαι αλλά μέτρα πόσα red flags

Ελλεηνηδα ... Κωλομπαρου ... Ψωλοπηραχτηρι ...

Ρίξε ένα πουτσο σε κανένα πουτανακι της προκοπής και άσε τα τηλέφωνα

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.331
Πόντοι
1.056
Δυο ειναι τα ενδεχόμενα σύμφωνα με τις πληροφορίες που εχεις δώσει:

1. η γκόμενα σε γουστάρει και εσύ κοιμάσαι όρθιος

2. σε βλεπει σαν φιλεναδα της. (friendzone)

Αν θες να καταλάβεις που βρίσκεσαι πες την "θέλω να ξεσκιστούμε" (με ευγενικό τρόπο),
και ανάλογα την απάντηση θα ξέρεις...

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Ρε φίλε πραγματικά ... δεν ξέρω πόσο χρόνον είσαι αλλά μέτρα πόσα red flags

Ελλεηνηδα ... Κωλομπαρου ... Ψωλοπηραχτηρι ...

Ρίξε ένα πουτσο σε κανένα πουτανακι της προκοπής και άσε τα τηλέφωνα
η ελληνιδα γτ ειναι red flag?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom