tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.894
- Πόντοι
- 606
Το "παρεάκι" που λένεΦιλενάδος? Καληνυχτάκιας? Κολλητούλης?
Το "παρεάκι" που λένεΦιλενάδος? Καληνυχτάκιας? Κολλητούλης?
οταν της έσκαγα 20ρικα για ποτα μου ελεγε να παμε για καφε κ μαλακιες ολα αυτα που λενε οι γκομενες γι ατη φαση κ μονο κ οταν της το προτεινα εβρισκε ολο μια χαζη δικαιολογια.... παρεακι... εμενα βρηκε , δε παιρνει το 114 καλυτερα...Τύπε πολύ το κλωθογυρίζεις. Να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις να βγείτε. Όταν μυριστούν αυτή την αντρική αποφασιστικότητα που δεν έχουν οι ίδιες γυρίζει ένα διακοπτάκι μέσα τους. Το σκέφτονται αλλιώς μετά. Και από εκεί, είτε θα σου βγει καλό είτε σε χυλόπιτα (so? στα παπάρια σου)
εμπνευσμενος απο τον βασιλη ο τιτλοςΔιαβάζοντας τον τίτλο αυτόματα μου ήρθε στο μυαλό.
Άτιμοι συνειρμοί
όταν της ελεγα να βγουμε το απογευμα μου ελεγε οχι γιατι δουλευει και οταν δεν την επαιρνα τηλ και της ελεγα οτι δε τη παιρνω γτ «δουλευει» οπως λεει μου ελεγε το απογευμα δε δουλευει....Τύπε πολύ το κλωθογυρίζεις. Να την πάρεις τηλέφωνο και να της πεις να βγείτε. Όταν μυριστούν αυτή την αντρική αποφασιστικότητα που δεν έχουν οι ίδιες γυρίζει ένα διακοπτάκι μέσα τους. Το σκέφτονται αλλιώς μετά. Και από εκεί, είτε θα σου βγει καλό είτε σε χυλόπιτα (so? στα παπάρια σου)
τι κανεις ρε φαντα με ανθρακικο ;;; εσκασες;Τυπε είσαι ντιγκινταγκας. Καληνυχτακιας.
Τύπε για να καταφέρεις να σε βάλει σε friend zone η αλανιάρα μπαρόβια θέλει μεγάλη προσπάθεια ...Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;
Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!
εννοια σου και απο οτι φαινεται με κερνουσε κ εκεινηΤύπε για να καταφέρεις να σε βάλει σε friend zone η αλανιάρα μπαρόβια θέλει μεγάλη προσπάθεια ...
Αλήθεια πες μας πως τα κατάφερες
Στα χρέωνε τουλάχιστον διπλά τα δικά της ποτά η να βάλω τίς φωνές ??
Με τίς ευλογίες του τσεκαδορου ??εννοια σου και απο οτι φαινεται με κερνουσε κ εκεινη
όχι, του παπαΜε τίς ευλογίες του τσεκαδορου ??
Κλαίω.Ψωλαρμενιστής 123:
Ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να μπει friend zone σε κωλόμπαρο.
η ελληνιδα γτ ειναι red flag?Ρε φίλε πραγματικά ... δεν ξέρω πόσο χρόνον είσαι αλλά μέτρα πόσα red flags
Ελλεηνηδα ... Κωλομπαρου ... Ψωλοπηραχτηρι ...
Ρίξε ένα πουτσο σε κανένα πουτανακι της προκοπής και άσε τα τηλέφωνα