Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Ο καλυτερος πελατηςΨωλαρμενιστής 123:
Ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να μπει friend zone σε κωλόμπαρο.
Ολες αυτον ψαχνουν
Ο καλυτερος πελατηςΨωλαρμενιστής 123:
Ο μοναδικός άντρας που κατάφερε να μπει friend zone σε κωλόμπαρο.
Έτσι απο τα λίγα που διαβασα γυναικεία ματαιοδοξια υποψιάζομαι,είναι το στανταρακι σου, κάνει και εκείνη κέφι την παρέα σου απλά για να έχει την αβαντα στο οικονομικό έστω και σε στάνταρ πόσο γιατί δεν την συμφέρει να κόψει ή χάσει απο πελάτη (με επιφύλαξη όλα αυτά)Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;
Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!
Ακριβώς εκεί πάει και το δικό μου μυαλό. Σε ευχαριστώ πολύΈτσι απο τα λίγα που διαβασα γυναικεία ματαιοδοξια υποψιάζομαι,είναι το στανταρακι σου, κάνει και εκείνη κέφι την παρέα σου απλά για να έχει την αβαντα στο οικονομικό έστω και σε στάνταρ πόσο γιατί δεν την συμφέρει να κόψει ή χάσει απο πελάτη (με επιφύλαξη όλα αυτά)
Εκείνη βέβαια ποτέ δε παίρνει από μόνη τηςΈτσι απο τα λίγα που διαβασα γυναικεία ματαιοδοξια υποψιάζομαι,είναι το στανταρακι σου, κάνει και εκείνη κέφι την παρέα σου απλά για να έχει την αβαντα στο οικονομικό έστω και σε στάνταρ πόσο γιατί δεν την συμφέρει να κόψει ή χάσει απο πελάτη (με επιφύλαξη όλα αυτά)
Πέρνα απλά καλά μαζί της χωρίς πολλά πολλά,οπότε γουστάρεις εσύ πάντα με το οικονομικό αντίτιμο.Εκείνη βέβαια ποτέ δε παίρνει από μόνη της
Τα πάντα όλα, ταξιτζής.Φιλενάδος? Καληνυχτάκιας? Κολλητούλης?
καλά ρωτας εμάς τους άσχετους τι θα κάνει και τι σκέφτεται μια κοπέλα που δεν έχουμε δει ποτέ? Πήγαινε ρώτα τη να σου φύγει η απορία αν σε ενδιαφέρει, διαφορετικά ξέκοψε και ..... φιλάκια.Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;
...Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!.....Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;
Κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα αλλά παράλληλα να συνεχίζεις να προσπαθείς με αλλες μην τυχόν και μείνεις με το πουλί στο χέρι.τι να πω δε ξερω ...εξ ου και το ερωτημα που εθεσα. γιατί να το κανει αυτό; ετσι ζουν αυτες οι γυναικες; δε θελουν να της ξεχνανε;
σωστή προσέγγισηΤο κόλλημα σου τυπε δεν καταλαβαίνω
Αρχικά οκ εγώ δε θα καθόμουν να κάνω σοσιαλ σε κολομπαρα.
Ούτε να πιστέψω το παραμύθι της καθεμίας που δουλεύει εκεί.
Αν κι εφόσον πάω σε κολομπαρο η συζήτηση που κάνω είναι κοφτη:
Πόσο παει το πριβε η η καβατζα και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί μαζί;
Ούτε να κάτσω να μιλήσω ούτε να σαχλαμαρισω κερνώντας ποτά στο βροντο.
Αν καταλάβω ότι δε θα κάνει σεξ η έστω πίπα θα τη διώξω με ευγένεια.
Κι αν δε δω ενδιαφέροντα τεμάχια πρόθυμα για κάτι παραπάνω την κάνω.
Άρα εκ των πραγμάτων δε θα συναπτα ποτέ μια μεταξύ φιλίας και φλερτ σχέσης.Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί αν δε προκύπτει γαμησι εστω και με αμοιβή δεν έχει αξία η συναναστροφή.
Στο διαταυτα.
Αν σ αρέσει ζητά της να βγείτε κάπου κι εκεί να της την πέσεις ακόμη και με προσφορά χρημάτων.
Κι όταν λέω "αρέσει" εννοώ "καυλώνει"
Όχι αν σ αρέσει ως χαρακτήρας η ως άτομο η αν νομίζεις ότι δε θέλει εσένα αλλά τα χρήματα σου κτλ
Στ αρχιδια σου αυτά τυπε.
Μακάρι να θέλει τα χρήματα σου να της πεις πάρε τόσα και πάμε..
Τις ξεκάθαρες συναλλαγές μη τις φοβάσαι
Go for it
Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι είναι ο εξής :
Τηλεφωνάς και της λες "Επειδή και η δική μου εργασία έχει απαιτήσεις και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα στο Bill."
Αν το έχει στο μυαλό της θα πει "ναι", αν σε θέλει για σφουγγαρόπανο θα κάνει σχέδια, και δεν ξέρω και σάλια και μύξες. Οπότε ξηγήσου ΤΥΝ. Εκτός αν εσύ γουστάρεις σάλια και μύξες χωρίς σεξ.
αυτό θα κάνω...Κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα αλλά παράλληλα να συνεχίζεις να προσπαθείς με αλλες μην τυχόν και μείνεις με το πουλί στο χέρι.
Με την ευχή μας...να μας ενημερώνεις παιδί μου...κι εμείς μικροί σε κωλομπαρα τρέχαμε .σωστή προσέγγιση
αυτό θα κάνω...
καταλαβαίνω ότι όλο αυτό το λένε μέσα από το ρόλο τους. πρέπει να σε κάνουν καψούρη ή να πιστέψεις ότι είναι γκόμενα σου, αλλά εφόσον δεν έχει τσιτσί δε νομίζω ότι έχει σημασία να επιμείνω, αν είχε θα είχε γίνει τόσο καιρό! σου είχε τύχει αντίστοιχο; ή να βγεις με κωλομπαρου;;Με την ευχή μας...να μας ενημερώνεις παιδί μου...κι εμείς μικροί σε κωλομπαρα τρέχαμε .
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε...
με θυμάται... αυτές όλους τους «ευεργέτες» τους θυμούνταιΤο πιο πιθανό είναι ότι η τυπισα δεν θα τον θυμάται καν
Μια φορά μου είχε πει μια ότι δέχεται να συναντηθούμε εκτός για σεξ αλλά το ακύρωσε και από τότε όταν την έβλεπα την έδιωχνα συνέχεια.καταλαβαίνω ότι όλο αυτό το λένε μέσα από το ρόλο τους. πρέπει να σε κάνουν καψούρη ή να πιστέψεις ότι είναι γκόμενα σου, αλλά εφόσον δεν έχει τσιτσί δε νομίζω ότι έχει σημασία να επιμείνω, αν είχε θα είχε γίνει τόσο καιρό! σου είχε τύχει αντίστοιχο; ή να βγεις με κωλομπαρου;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με θυμάται... αυτές όλους τους «ευεργέτες» τους θυμούνται
γιατί δε το επεδίωξες ξανά; υπήρχε έστω η πρόθεση...Μια φορά μου είχε πει μια ότι δέχεται να συναντηθούμε εκτός για σεξ αλλά το ακύρωσε και από τότε όταν την έβλεπα την έδιωχνα συνέχεια.
Αυτή έχασε...