Νέα

Τηλεφώνησε μου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εγγρ.
22 Μαρ 2016
Like
111
Πόντοι
0
Η λέξη που δεν έχει ειπωθεί ακόμα είναι η «επιβεβαίωση».
Ξέρει ότι υπάρχει κάποιος ο οποίος της τη προσφέρει ακόμα και αν δε το κανεις συνειδητά. Πρέπει να παίξει κουβέντα σοβαρή στο που οδεύει αυτή η επικοινωνία σας και πράττεις αναλόγως.

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;

Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!
Έτσι απο τα λίγα που διαβασα γυναικεία ματαιοδοξια υποψιάζομαι,είναι το στανταρακι σου, κάνει και εκείνη κέφι την παρέα σου απλά για να έχει την αβαντα στο οικονομικό έστω και σε στάνταρ πόσο γιατί δεν την συμφέρει να κόψει ή χάσει απο πελάτη (με επιφύλαξη όλα αυτά)

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Έτσι απο τα λίγα που διαβασα γυναικεία ματαιοδοξια υποψιάζομαι,είναι το στανταρακι σου, κάνει και εκείνη κέφι την παρέα σου απλά για να έχει την αβαντα στο οικονομικό έστω και σε στάνταρ πόσο γιατί δεν την συμφέρει να κόψει ή χάσει απο πελάτη (με επιφύλαξη όλα αυτά)
Ακριβώς εκεί πάει και το δικό μου μυαλό. Σε ευχαριστώ πολύ

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Εκείνη βέβαια ποτέ δε παίρνει από μόνη της

sirodoht

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2019
Κριτικές
4
Like
742
Πόντοι
361
Εκείνη βέβαια ποτέ δε παίρνει από μόνη της
Πέρνα απλά καλά μαζί της χωρίς πολλά πολλά,οπότε γουστάρεις εσύ πάντα με το οικονομικό αντίτιμο.
Να ξέρεις ο χρόνος είναι μαζί σου μέχρι να την βαρεθεις και πάμε για αλλά...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
4.125
Μυστες καλησπέρα, ήθελα να ζητήσω τη συμβουλή σας για ενα θέμα που με απασχολεί τους τελευταίους μήνες. Πρίν 1 2 χρόνια τα έπινα σε ένα κωλομπαρο και γνωρισα μια ελληνιδα, ειχαμε αναπτυξη καλη χημεια αλλα πίναμε μονο ποτο και μεχρι εκει. Μιλούσαμε συχνα πυκνα στο τηλεφωνο περι ανεμων και υδατων, ποτε για σεξ θεματα. Μετά από καιρό άλλαξε κλάδο εργασίας και δεν έχει καμμια σχέση με κονσομανσιον etc. Ωστόσο όταν την βλέπω στη καινουρια της δουλεια, μου λεει συνεχως να μιλησουμε τηλεφωνικως, να την παιρνω κανα τηλ. Εγω εκοψα τα τηλ γιατι δεν ειχα λογο να την παρω και δευτεερον ηθελα να ξεκολλησω εφοσον δεν επαιζε τιποτα σεξουαλικο.... Σκεφτηκα οτι μπορει να το κανει γιατι σκεφτεται οτι παιζει να ξαναγυρισει στη δουλεια αλλα ακομα τιποτα... εσεις οι πιο εμπειροι γιατι πιστευετε οτι το κανει; τι σκοπο θα είχε;

καλά ρωτας εμάς τους άσχετους τι θα κάνει και τι σκέφτεται μια κοπέλα που δεν έχουμε δει ποτέ? Πήγαινε ρώτα τη να σου φύγει η απορία αν σε ενδιαφέρει, διαφορετικά ξέκοψε και ..... φιλάκια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656

...Σοβαρές απαντήσεις μόνο, θα χρησιμοποιηθούν σε paper!.....
Αν είχες παρακολουθήσει λίγο την Ανδρόσφαιρα, θα γνώριζες ότι υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι του Γυναικείου Πληθυσμού, το οποίο χρησιμοποιεί τους άντρες σαν συναισθηματικά ταμπόν. Δηλαδή, τους πρήζουν τα αρχίδια με τα πραγματικά ή φανταστικά προβλήματά τους. Αυτές ξαλαφρώνουν, εσύ χαλιέσαι. Πολλοί άντρες ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τελικά θα γαμήσουν, και ανέχονται την κατάσταση. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Περιμένουν να τους φερθείς, ακριβώς όπως οι φίλες τους, ΜΑΚΡΥΑ, δεν θα πετύχεις κάτι

gamawmetiskaltses

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.257
Πόντοι
2.256
Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι είναι ο εξής :
Τηλεφωνάς και της λες "Επειδή και η δική μου εργασία έχει απαιτήσεις και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα στο Bill."
Αν το έχει στο μυαλό της θα πει "ναι", αν σε θέλει για σφουγγαρόπανο θα κάνει σχέδια, και δεν ξέρω και σάλια και μύξες. Οπότε ξηγήσου ΤΥΝ. Εκτός αν εσύ γουστάρεις σάλια και μύξες χωρίς σεξ. :wink:

stelda

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Απρ 2022
Like
11.527
Πόντοι
2.256
call-panu-call-pannu.gif

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
τι να πω δε ξερω ...εξ ου και το ερωτημα που εθεσα. γιατί να το κανει αυτό; ετσι ζουν αυτες οι γυναικες; δε θελουν να της ξεχνανε;
Κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα αλλά παράλληλα να συνεχίζεις να προσπαθείς με αλλες μην τυχόν και μείνεις με το πουλί στο χέρι.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Το κόλλημα σου τυπε δεν καταλαβαίνω
Αρχικά οκ εγώ δε θα καθόμουν να κάνω σοσιαλ σε κολομπαρα.
Ούτε να πιστέψω το παραμύθι της καθεμίας που δουλεύει εκεί.
Αν κι εφόσον πάω σε κολομπαρο η συζήτηση που κάνω είναι κοφτη:
Πόσο παει το πριβε η η καβατζα και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί μαζί;
Ούτε να κάτσω να μιλήσω ούτε να σαχλαμαρισω κερνώντας ποτά στο βροντο.
Αν καταλάβω ότι δε θα κάνει σεξ η έστω πίπα θα τη διώξω με ευγένεια.
Κι αν δε δω ενδιαφέροντα τεμάχια πρόθυμα για κάτι παραπάνω την κάνω.
Άρα εκ των πραγμάτων δε θα συναπτα ποτέ μια μεταξύ φιλίας και φλερτ σχέσης.Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί αν δε προκύπτει γαμησι εστω και με αμοιβή δεν έχει αξία η συναναστροφή.
Στο διαταυτα.
Αν σ αρέσει ζητά της να βγείτε κάπου κι εκεί να της την πέσεις ακόμη και με προσφορά χρημάτων.
Κι όταν λέω "αρέσει" εννοώ "καυλώνει"
Όχι αν σ αρέσει ως χαρακτήρας η ως άτομο η αν νομίζεις ότι δε θέλει εσένα αλλά τα χρήματα σου κτλ
Στ αρχιδια σου αυτά τυπε.
Μακάρι να θέλει τα χρήματα σου να της πεις πάρε τόσα και πάμε..
Τις ξεκάθαρες συναλλαγές μη τις φοβάσαι
Go for it
:headbang2:

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Το κόλλημα σου τυπε δεν καταλαβαίνω
Αρχικά οκ εγώ δε θα καθόμουν να κάνω σοσιαλ σε κολομπαρα.
Ούτε να πιστέψω το παραμύθι της καθεμίας που δουλεύει εκεί.
Αν κι εφόσον πάω σε κολομπαρο η συζήτηση που κάνω είναι κοφτη:
Πόσο παει το πριβε η η καβατζα και τι μπορούμε να κάνουμε εκεί μαζί;
Ούτε να κάτσω να μιλήσω ούτε να σαχλαμαρισω κερνώντας ποτά στο βροντο.
Αν καταλάβω ότι δε θα κάνει σεξ η έστω πίπα θα τη διώξω με ευγένεια.
Κι αν δε δω ενδιαφέροντα τεμάχια πρόθυμα για κάτι παραπάνω την κάνω.
Άρα εκ των πραγμάτων δε θα συναπτα ποτέ μια μεταξύ φιλίας και φλερτ σχέσης.Οχι για κανένα άλλο λόγο αλλά γιατί αν δε προκύπτει γαμησι εστω και με αμοιβή δεν έχει αξία η συναναστροφή.
Στο διαταυτα.
Αν σ αρέσει ζητά της να βγείτε κάπου κι εκεί να της την πέσεις ακόμη και με προσφορά χρημάτων.
Κι όταν λέω "αρέσει" εννοώ "καυλώνει"
Όχι αν σ αρέσει ως χαρακτήρας η ως άτομο η αν νομίζεις ότι δε θέλει εσένα αλλά τα χρήματα σου κτλ
Στ αρχιδια σου αυτά τυπε.
Μακάρι να θέλει τα χρήματα σου να της πεις πάρε τόσα και πάμε..
Τις ξεκάθαρες συναλλαγές μη τις φοβάσαι
Go for it
:headbang2:
σωστή προσέγγιση
Ο ένας και μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι είναι ο εξής :
Τηλεφωνάς και της λες "Επειδή και η δική μου εργασία έχει απαιτήσεις και ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, ραντεβού την τάδε μέρα και ώρα στο Bill."
Αν το έχει στο μυαλό της θα πει "ναι", αν σε θέλει για σφουγγαρόπανο θα κάνει σχέδια, και δεν ξέρω και σάλια και μύξες. Οπότε ξηγήσου ΤΥΝ. Εκτός αν εσύ γουστάρεις σάλια και μύξες χωρίς σεξ. :wink:
Κάνε μερικές προσπάθειες ακόμα αλλά παράλληλα να συνεχίζεις να προσπαθείς με αλλες μην τυχόν και μείνεις με το πουλί στο χέρι.
αυτό θα κάνω...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Με την ευχή μας...:woldman:να μας ενημερώνεις παιδί μου...κι εμείς μικροί σε κωλομπαρα τρέχαμε .
Από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε...
καταλαβαίνω ότι όλο αυτό το λένε μέσα από το ρόλο τους. πρέπει να σε κάνουν καψούρη ή να πιστέψεις ότι είναι γκόμενα σου, αλλά εφόσον δεν έχει τσιτσί δε νομίζω ότι έχει σημασία να επιμείνω, αν είχε θα είχε γίνει τόσο καιρό! σου είχε τύχει αντίστοιχο; ή να βγεις με κωλομπαρου;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το πιο πιθανό είναι ότι η τυπισα δεν θα τον θυμάται καν
με θυμάται... αυτές όλους τους «ευεργέτες» τους θυμούνται

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
καταλαβαίνω ότι όλο αυτό το λένε μέσα από το ρόλο τους. πρέπει να σε κάνουν καψούρη ή να πιστέψεις ότι είναι γκόμενα σου, αλλά εφόσον δεν έχει τσιτσί δε νομίζω ότι έχει σημασία να επιμείνω, αν είχε θα είχε γίνει τόσο καιρό! σου είχε τύχει αντίστοιχο; ή να βγεις με κωλομπαρου;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

με θυμάται... αυτές όλους τους «ευεργέτες» τους θυμούνται
Μια φορά μου είχε πει μια ότι δέχεται να συναντηθούμε εκτός για σεξ αλλά το ακύρωσε και από τότε όταν την έβλεπα την έδιωχνα συνέχεια.
Αυτή έχασε...

OP
OP
P

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
Μια φορά μου είχε πει μια ότι δέχεται να συναντηθούμε εκτός για σεξ αλλά το ακύρωσε και από τότε όταν την έβλεπα την έδιωχνα συνέχεια.
Αυτή έχασε...
γιατί δε το επεδίωξες ξανά; υπήρχε έστω η πρόθεση...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.667
Πόντοι
9.297
Δεν δίνεις δεύτερη ευκαιρία σε τέτοιους χώρους γιατί θα σε πάρουν για μαλακα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom