Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Τι είστε εσείς ρε
Τον πήρατε πυξ λαξ τον άνθρωπο επειδή νοσταλγεί ένα παλιό τρυφερό μουνι
νοσταλγω πολλα παλια μουνια ρε μαγκα. ωραιο δεν ειναι?:wink:
να μην ξεχασω, ειναι πολυ δυνατο μουνι η λεγαμενη, ψηλη , ξανθια, αδυνατη, κορμαρα. τωρα ειναι 35.

• Like
Αντιδράσεις: Termin

paparopaparos

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Κριτικές
1
Like
302
Πόντοι
21
Φίλε μου θα συμφωνήσω με τους προλαλισαντες ότι μάλλον ο τύπος είναι φεικ μπάτσος και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ο νυν εραστής της μανδαμ που μπήκε στη φάση να κάνει εξυπηρέτηση στον εαυτό του.
Αν ήταν ο κερατάς θα σε άρχιζε σε απειλές και τα γνωστά.
Τώρα η πολιτισμένη προσέγγιση εμένα μου κάνει ότι είναι ο νυν πηδηκουλας που κάνει μια εξυπηρέτηση στην λεγαμενη για της πουλήσει εκδούλευση και για να μην έχει το άγχος ότι μπορεί να Του φας το κομενετο που έχει καβατζα.
Τα τεινα είναι τα εξής
Ή η μαντάμ δεν γουστάρει ή έπεσε στην αντίληψη του πηδηκουλα το μύνημα σου και η τύπισσα του είπε την παπατζα για να μην την περάσει για πουτανα ότι την ενοχλείς.
Οπότε ο τύπος είπε άσε να σε βοηθήσω.
Αυτά νομίζω

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Φίλε μου θα συμφωνήσω με τους προλαλισαντες ότι μάλλον ο τύπος είναι φεικ μπάτσος και κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι ο νυν εραστής της μανδαμ που μπήκε στη φάση να κάνει εξυπηρέτηση στον εαυτό του.
Αν ήταν ο κερατάς θα σε άρχιζε σε απειλές και τα γνωστά.
Τώρα η πολιτισμένη προσέγγιση εμένα μου κάνει ότι είναι ο νυν πηδηκουλας που κάνει μια εξυπηρέτηση στην λεγαμενη για της πουλήσει εκδούλευση και για να μην έχει το άγχος ότι μπορεί να Του φας το κομενετο που έχει καβατζα.
Τα τεινα είναι τα εξής
Ή η μαντάμ δεν γουστάρει ή έπεσε στην αντίληψη του πηδηκουλα το μύνημα σου και η τύπισσα του είπε την παπατζα για να μην την περάσει για πουτανα ότι την ενοχλείς.
Οπότε ο τύπος είπε άσε να σε βοηθήσω.
Αυτά νομίζω
θα με εξυπηρετουσε πολυ αυτη η αποψη. χωστον κι εσυ και αντε γεια σας.

psolarmenistis-123

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2021
Κριτικές
4
Like
406
Πόντοι
21
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου
Συγγνώμη που στο λέω αλλά στη θέση του κέρατά δε θα περίμενα το μπάτσο για να σε ανακαλύψω. Μόνο το τηλ που είναι στο κινητό της γυναίκας μου θα αρκούσε για να μάθω τα πάντα για σένα

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Συγγνώμη που στο λέω αλλά στη θέση του κέρατά δε θα περίμενα το μπάτσο για να σε ανακαλύψω. Μόνο το τηλ που είναι στο κινητό της γυναίκας μου θα αρκούσε για να μάθω τα πάντα για σένα
συγχωρεμενος...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.671
Πόντοι
5.946
Η αστυνομία θα σε πάρει τηλέφωνο γιατί θέλει να σε βρει για κάποια εκκρεμότητα ,το έχουν κανει σ εμένα με αναγνώριση κλήσης από το τοπικό τμήμα .Διαφορετικά θα σου έρθει εγγραφο .Αν εχει άλλος εμπειρία την γραφεί, αλλά τέτοιου είδους τηλεφωνικές κλήσης φαίνονται παιδικές .

Τελευταία τροποποίηση:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.219
Πόντοι
206
Και τα πάντα να μάθαινες τι θα έκανες δηλαδή? Ας κοιτάξει ο κερατάς τη πουτάνα που πήγε και παντρεύτηκε και ας αφήσει ποιος ήταν/είναι ο γαμιάς της

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Και τα πάντα να μάθαινες τι θα έκανες δηλαδή? Ας κοιτάξει ο κερατάς τη πουτάνα που πήγε και παντρεύτηκε και ας αφήσει ποιος ήταν/είναι ο γαμιάς της
ελα ντε? δηλαδη τι θα κανει ο κερατας? αυτοδικια?
το μονο λογικο οπως ξαναεγραψα ειναι οτι ψαχνει να βρει αποδειξεις στο κερατο, ωστε να πληρωσει λιγοτερη διατροφη σε πιθανο διαζυγιο.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.219
Πόντοι
206
ελα ντε? δηλαδη τι θα κανει ο κερατας? αυτοδικια?
Έχουν περιέργεια οι κερατάδες να δουν ποιος τους γαμάει τη γυναίκα/γκόμενα. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και τόσο ναυάγια που δε κοιτάνε τη πουτάνα που έχουν αλλά κατηγορούν το γαμιά της :confused: Λες και τη βίασες ή είσαι φίλος τους και υπάρχει κάποιος "ηθικός" και άγραφος κανόνας που στη συνείδησή σου, σου απαγορεύει όταν σου στήσει κωλοτρυπίδι να τη γαμήσεις επείδη είναι παντρεμένη/έχει γκόμενο

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Έχουν περιέργεια οι κερατάδες να δουν ποιος τους γαμάει τη γυναίκα/γκόμενα. Αν και στις περισσότερες περιπτώσεις είναι και τόσο ναυάγια που δε κοιτάνε τη πουτάνα που έχουν αλλά κατηγορούν το γαμιά της :confused: Λες και τη βίασες ή είσαι φίλος τους και υπάρχει κάποιος "ηθικός" και άγραφος κανόνας που στη συνείδησή σου, σου απαγορεύει όταν σου στήσει κωλοτρυπίδι να τη γαμήσεις επείδη είναι παντρεμένη/έχει γκόμενο
εχει λογικη αυτο. καποιοι ειναι εντελως στοκοι...:hi:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.502
Πόντοι
9.931
Οταν η γυναικά δώσει το πράσινο φως δεν πανα να ειναι παντρεμένη και την προηγούμενη μερα, της σκίζεις τον πατο ασυζητητί . Ας πρόσεχε ο μαλακας που την παντρεύτηκε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.739
Πόντοι
216
Εγώ πιστεύω το εξής:

1) Αν όντως η τύπισσα είχε τόσο πρόβλημα ωστέ να προχωρούσε σε καταγγελία (εδώ γελάμε λίγο), απλούστατα θα σε είχε κάνει μπλοκ εξαρχής, και όλα κομπλέ. Για να μην το έχει κάνει, πιθανότατα ήταν της λογικής 'άσε να υπάρχει κι αυτή η πορτούλα ανοιχτή,/τι έχουμε να χωρίσουμε/ποτέ δεν ξέρεις' κλπ.

2) Προφανώς κάπου την πήραν χαμπάρι και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Όπως πολύ σωστά ανέφεραν αρκετοί προλαλήσαντες. Συνεπώς έβαλε κάποιον να σε πάρει να σου πει το ποιηματάκι απλά και μόνο για να ξεπλύνει τη θέση της. Όσο δε συμφέρει εσένα, άλλο τόσο δε συμφέρει κι εκείνη να πάρει μεγαλύτερη έκταση το πράγμα.

3) Εαν μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια περαιτέρω εξέλιξη, πιθανό το θέμα να έχει λήξει από πλευράς της, καθώς εάν υπήρχε χειρότερη πρόθεση θα προχωρούσε πιο γοργά το πράγμα (αιφνιδιασμός) ώστε να πιεστείς στο φουλ.

Όπως και να χει βέβαια, καλό είναι να έχεις τον νου σου και να είσαι αλερτ, αλλά μη χάνεις και τον ύπνο σου. Αν ήταν να πάθεις κάποια χοντρή ζημιά (ξύλο/εκβιασμός κλπ) θα είχε ήδη γίνει χωρίς να πάρεις χαμπάρι για πότε.

Καλό κουράγιο συναγωνιστή, και εμείς μαζί σου!

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Εγώ πιστεύω το εξής:

1) Αν όντως η τύπισσα είχε τόσο πρόβλημα ωστέ να προχωρούσε σε καταγγελία (εδώ γελάμε λίγο), απλούστατα θα σε είχε κάνει μπλοκ εξαρχής, και όλα κομπλέ. Για να μην το έχει κάνει, πιθανότατα ήταν της λογικής 'άσε να υπάρχει κι αυτή η πορτούλα ανοιχτή,/τι έχουμε να χωρίσουμε/ποτέ δεν ξέρεις' κλπ.

2) Προφανώς κάπου την πήραν χαμπάρι και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις. Όπως πολύ σωστά ανέφεραν αρκετοί προλαλήσαντες. Συνεπώς έβαλε κάποιον να σε πάρει να σου πει το ποιηματάκι απλά και μόνο για να ξεπλύνει τη θέση της. Όσο δε συμφέρει εσένα, άλλο τόσο δε συμφέρει κι εκείνη να πάρει μεγαλύτερη έκταση το πράγμα.

3) Εαν μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποια περαιτέρω εξέλιξη, πιθανό το θέμα να έχει λήξει από πλευράς της, καθώς εάν υπήρχε χειρότερη πρόθεση θα προχωρούσε πιο γοργά το πράγμα (αιφνιδιασμός) ώστε να πιεστείς στο φουλ.

Όπως και να χει βέβαια, καλό είναι να έχεις τον νου σου και να είσαι αλερτ, αλλά μη χάνεις και τον ύπνο σου. Αν ήταν να πάθεις κάποια χοντρή ζημιά (ξύλο/εκβιασμός κλπ) θα είχε ήδη γίνει χωρίς να πάρεις χαμπάρι για πότε.

Καλό κουράγιο συναγωνιστή, και εμείς μαζί σου!
εισαι τιμιος φιλος στην παρανομια μου...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
Σε 2 γραφεια που ημουν εγινε "σκανδαλο" επειδη ο συζυγος ειδε μην΄ύματα απο συναδελφο και εκανε φασαρια στο γραφειο .

Μονες τους τα δειχνουν οι γυναικες τα μηνυματα . Προφανως γουσταραν καποια στιγμη και μετα βαρεθηκαν και το ανεφεραν στο συζυγο για να δειξουν οχι μονο οτι ειναι πιστες αλλα οτι τους κυνηγανε και οι αντρες .

Χυλ΄οπιτα εφαγες . Απλα ο συζυγος (μπορει να ειναι και ο γκόμενος) κατι πρεπει να κανει να το παιξει "προστάτης"

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Σε 2 γραφεια που ημουν εγινε "σκανδαλο" επειδη ο συζυγος ειδε μην΄ύματα απο συναδελφο και εκανε φασαρια στο γραφειο .

Μονες τους τα δειχνουν οι γυναικες τα μηνυματα . Προφανως γουσταραν καποια στιγμη και μετα βαρεθηκαν και το ανεφεραν στο συζυγο για να δειξουν οχι μονο οτι ειναι πιστες αλλα οτι τους κυνηγανε και οι αντρες .

Χυλ΄οπιτα εφαγες . Απλα ο συζυγος (μπορει να ειναι και ο γκόμενος) κατι πρεπει να κανει να το παιξει "προστάτης"
εγω χυλοπιτα και η μανταμ, χυλοπουτσα

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.696
Πόντοι
1.446
Δεν παρακαλάς... που την παντρεύτηκε ο άλλος ...

Φαντάσου να είχες κάνει τη μαλάκια εσύ και τώρα να έψαχνες τον μπήχτη ...

Διέγραψε την ... μην ξανασχοληθεις ... και πάμε για αλλα

Alex_BigBoy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2023
Κριτικές
6
Like
241
Πόντοι
280
Μάλλον ο άντρας της είναι και θέλει να σε ψαρεύει να μάθει περισσότερα

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Μάλλον ο άντρας της είναι και θέλει να σε ψαρεύει να μάθει περισσότερα
Σε κάθε περίπτωση το μόνο που παραδέχτηκα είναι ότι την γνώρισα πριν 7 χρόνια. Τίποτα άλλο.

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Δεν αποκλείεται....

εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν αστυνομικος. που κινηθηκε παρατυπα. ισως φιλος της, ισως φιλος του αντρα της, ισως τα παιδια τους κανουν παρεα. εχω και το fb του. καθε 24ωρο που περναει απομακρυνομαι απο την αναστατωση αν και για καποιες μερες η εβδομαδες ακομα θα ειμαι σε μινι συναγερμο. και μαζι εχω οργανωσει αμυνες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom