Νέα

HELP! Μου χάκαραν το λογαριασμό στο Facebook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κωλο-γερος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Ρε τυπε μπας και σου εχουν βαλει κανα πρόγραμμα απομακρυσμένης διαχειρίσεις στον υπολογιστή σου;;; Δεν γίνεται να σου αλλαξαν ολα τα email τοσο ευκολα!
Δεν θα κοιταγε να βαλει χερι στους τραπεζικους μου λογαριασμους; Βεβαια κωδικους δεν ειχα αποθηκευμενους, μονο για το μειλ και το Φειςμπουκ.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Πάλι καλά που δε σου χακάραν το λογαριασμό σου στο μπου...
Off topic υπήρξαν περιπτώσειις χακσρίσματος σε λογαριασμούς μελών του μπουρδέλα;
το bou δεν μπορεί να χακαριστεί γιατί βασίζεται στους servers τους taxisnet.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Εχω βαλει πολλους να κανουν αναφορα, επισης εχω ειδοποιησει πολλους πελατες για το μεσσεντζερ, φοβαμαι μηπως κανει καμμια τρελη προσφορα στα ειδη που εμπορευομαι και αρχισει να μαζευει προκαταβολες.
:coffee::coffee::coffee:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
ποτε τελειωνει η περιοδος μην γαμησω στα σκυλια;:confused:

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.558
Πόντοι
206
ston firefox υπαρχει και η επιλογη για primary password που σημαίνει κάθε φορα που ανοιγει ο περιγητης -αν λειπεις πχ- να ζηταει κωδικο. στο linux με chromium και με chrome γινεται από επιλογη μονο ομως στο πρώτο ανοιγμα . στον ff γινεται σε κάθε ανοιγμα του. και αν δεν το θες με ενα κλικ στις ρυθμισεις βγαινει. αυτο για μελλοντικη προστασια κραρτησε το αν θες

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.892
Πόντοι
18.546
και στο είχα πει , δεν είναι για την ηλικία σου αυτά τα πράματα...

papaki.jpg

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.847
Πόντοι
216
ston firefox υπαρχει και η επιλογη για primary password που σημαίνει κάθε φορα που ανοιγει ο περιγητης -αν λειπεις πχ- να ζηταει κωδικο. στο linux με chromium και με chrome γινεται από επιλογη μονο ομως στο πρώτο ανοιγμα . στον ff γινεται σε κάθε ανοιγμα του. και αν δεν το θες με ενα κλικ στις ρυθμισεις βγαινει. αυτο για μελλοντικη προστασια κραρτησε το αν θες
υπάρχει extension και για τον chrome/chromium, να ζητάει κωδικό κάθε φορά που ανοίγει. Αν τον κλείσεις, ξαναζητάει στο άνοιγμα.

OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
"ducopidinaols@hotmail.com"

Αυτο ειναι το μειλ του καργιολη που μου χακαρε τον λογαριασμο στο φεισμπουκ. Το γκουγκλαρω αλλα δεν μου βγαζει τιποτα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Τρομερή μουνάρα έχει παντρευτεί ο Mark, πάντως. :confused: :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Χθες τα ξημερωματα μου χακαραν τον λογαριασμο μου στο facebook με αποτελεσμα τωρα να εχουν ολες τις επαφες μου στο μεσσεντζερ και να μπορουν να δουν και τις συνομιλιες μου.
Προσπαθω να το μπλοκαρω αλλα ο χακερ, του οποιου εχω το μειλ, εχει αλλαξει το μειλ και τον κωδικο και δεν μπορω να μπω στον λογαριασμο. Στην διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος που πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι δεν μπορουν να επεμβουν τεχνικα, μονο ποινικα αν κανω καταγγελια σε αστυνομικο τμημα. Επειδη ο λογαριασμος αφορουσε και την δουλεια μου, φοβαμαι μηπως ο μαγκας κανει τιποτα απατες μεσω του λογαριασμου μου, δηλ. να ερθει σε επαφη με πελατες μου που ειναι στο μεσσεντζερ.

Το θεμα ειναι σοβαρο, ας προσπαθησουμε να μην το μπαχαλεψουμε απο την πρωτη σελιδα:confused:
Στείλε mail στο Facebook για να σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό άμεσα και στείλε ένα μαζικό μειλ σε όλες τις επαφές σου για ενημέρωση.

Επίσης το messanger και το fb είναι διαφορετικές υπηρεσίες δεν σχετίζονται με τα log in του fb παντα οπότε και το fb να μπλοκάρεις πρέπει να ενημερώσεις τις επαφές.

Παρόλα αυτά το fb ζητάει και αριθμό κινητού και στέλνει σμσ όταν πρόκριτε να αλλάξει ο κωδικός...πρέπει να προσέξεις και το κινητό σου.

OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Στείλε mail στο Facebook για να σου μπλοκάρουν τον λογαριασμό άμεσα και στείλε ένα μαζικό μειλ σε όλες τις επαφές σου για ενημέρωση.

Επίσης το messanger και το fb είναι διαφορετικές υπηρεσίες δεν σχετίζονται με τα log in του fb παντα οπότε και το fb να μπλοκάρεις πρέπει να ενημερώσεις τις επαφές.

Παρόλα αυτά το fb ζητάει και αριθμό κινητού και στέλνει σμσ όταν πρόκριτε να αλλάξει ο κωδικός...πρέπει να προσέξεις και το κινητό σου.
Τις πρωτες ημερες εστελνα 3-4 μειλ καθε ημερα στο φεις-μπουκ. Επισης ζητησα πολλε ςφορε μπλοκαρισμα του λογαριασμου. Ενημερωσα και τις επαφες μου στο μεσσεντζερ να αγνοησουν τον λογαριασμο μου μεχρι νεωτερας.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.877
Πόντοι
3.656
Τις πρωτες ημερες εστελνα 3-4 μειλ καθε ημερα στο φεις-μπουκ. Επισης ζητησα πολλε ςφορε μπλοκαρισμα του λογαριασμου. Ενημερωσα και τις επαφες μου στο μεσσεντζερ να αγνοησουν τον λογαριασμο μου μεχρι νεωτερας.

Τελικά έβγαλες άκρη;

OP
OP
κωλο-γερος

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Τελικά έβγαλες άκρη;
Οχι, περιμενω ακομα απαντηση απο το φεισμπουκ. Παρακολουθω βεβαια και τον λογαριασμο, πολλοι δικοι μου εχουν κανει πολλες αναρτησεις οτι ο λογαριασμος εχει χακαριστει, καμμια αντιδραση απο αυτον που τον εχει χακαρει, δεν σβηνει τα ποστ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom