Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.189
- Πόντοι
- 2.356
Γέρο, για ποιο λόγο έχεις fb?Οχι, περιμενω ακομα απαντηση απο το φεισμπουκ.
Για μάτι;
Γέρο, για ποιο λόγο έχεις fb?Οχι, περιμενω ακομα απαντηση απο το φεισμπουκ.
Εξυπηρετει την δουλεια μου.Γέρο, για ποιο λόγο έχεις fb?
Για μάτι;
..αν εχεις προσβαση απο κινητο ή υπολογιστη στο login του χακαρισμενου λογαριασμου>> πας στην επιλογη ξεχασα το pass >> στην επομενη οθονη που λεει να σου στειλει κωδικο στο παλιο email(τωρα φαινεται email του χακαριστη) σου βγαζει επιλογη "Δεν εχω προσβαση σε αυτο" που αν το πατησεις αυτο σε παει σε επιλογη να δωσεις ενα νεο email. Αν θελεις να παρεις πισω το λογαριασμο σε αυτη την φαση να δωσεις ενα email που δεν εχεις χρησιμοποιησει μεχρι τωρα σε fb.......Οχι, περιμενω ακομα απαντηση απο το φεισμπουκ. Παρακολουθω βεβαια και τον λογαριασμο, πολλοι δικοι μου εχουν κανει πολλες αναρτησεις οτι ο λογαριασμος εχει χακαριστει, καμμια αντιδραση απο αυτον που τον εχει χακαρει, δεν σβηνει τα ποστ.
Εφτιαξα αλλα 2 μειλ, που δεν εχουν λογαριασμο φεισμπουκ ανταλλαξα καποια μυνηματα με γνωστους, αλλα οταν τα δινω για να μου στειλουν κωδικους μου γραφει οτι δεν ειναι εγκυρα. Συγκεκριμενα μου βγαζει "χρησιμοποιηστε ενα εγκυρο μειλ". Εχω δοκιμασει και με φιλο προγραμματιστη να ανακτησω τον λογαριασμο αλλα δεν καναμε τιποτα...αν εχεις προσβαση απο κινητο ή υπολογιστη στο login του χακαρισμενου λογαριασμου>> πας στην επιλογη ξεχασα το pass >> στην επομενη οθονη που λεει να σου στειλει κωδικο στο παλιο email(τωρα φαινεται email του χακαριστη) σου βγαζει επιλογη "Δεν εχω προσβαση σε αυτο" που αν το πατησεις αυτο σε παει σε επιλογη να δωσεις ενα νεο email. Αν θελεις να παρεις πισω το λογαριασμο σε αυτη την φαση να δωσεις ενα email που δεν εχεις χρησιμοποιησει μεχρι τωρα σε fb.......
... και μετα σου στελνει στο νεο email που εδωσες τις ενεργειες για επαναφορα...
...που τα δινεις???? κανε ενα email Gmail για σιγουραΕφτιαξα αλλα 2 μειλ, που δεν εχουν λογαριασμο φεισμπουκ ανταλλαξα καποια μυνηματα με γνωστους, αλλα οταν τα δινω για να μου στειλουν κωδικους μου γραφει οτι δεν ειναι εγκυρα. Συγκεκριμενα μου βγαζει "χρησιμοποιηστε ενα εγκυρο μειλ". Εχω δοκιμασει και με φιλο προγραμματιστη να ανακτησω τον λογαριασμο αλλα δεν καναμε τιποτα.
Τα εχω κανει ακριβως με αυτη τη σειρα. Βαζω το gmail μου γραφει να βαλω ενα εγκυρο email. Δεκαδες φορες, ποτε το ενα gmail και ποτε το αλλο....που τα δινεις???? κανε ενα email Gmail για σιγουρα
ξαναδιαβασε προσεκτικα τις κινησεις που σου εγραψα...
εκει που σου λεω ΕΝΑ email θα σου ζητησει να δωσεις και θα σου στειλει ενα λινκ για να το επιβεβαιωσεις...
Ξαναδιαβασε τις ενεργειες και κανε τις με την σειρα που σου εγραψα...
Και αυτο το κανεις σε κινητο ή υπολογιστη που εχει χρησιμοποιηθει αυτος ο λογαριασμος και υπαρχουν τα cookies και αρα ΒΛΕΠΕΙ τον λογαριασμο για login (με τα στοιχεια προφανως του χακερα)
Είχες το ίδιο password στο email σου και στο fb?Δεν θα κοιταγε να βαλει χερι στους τραπεζικους μου λογαριασμους; Βεβαια κωδικους δεν ειχα αποθηκευμενους, μονο για το μειλ και το Φειςμπουκ.
Σχεδον . Μονο τα 2 πρωτα ψηφια διαφορετικα.Είχες το ίδιο password στο email σου και στο fb?
..θελεις να δωσεις ενα prtscn στο link που πατας για να δωσεις το νεο email..???Τα εχω κανει ακριβως με αυτη τη σειρα. Βαζω το gmail μου γραφει να βαλω ενα εγκυρο email. Δεκαδες φορες, ποτε το ενα gmail και ποτε το αλλο.
Τύπε, sites όπως fb, youtube έχουν κάτι δις χρήστες. Εδώ δεν απαντάει η πουτάνα η PITSOS/SIEMENS/BOSCH....μην περιμενεις να σου απαντησει το support του FB ...Δεν απαντανε ΠΟΤΕ
..τουλαχιστον στο FB η βοηθεια με το ρομποτακι αν "μπεις στο πνευμα του" και ακολουθησεις σωστα τα βηματα, σου δινει παντα τη λυση (ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει)Τύπε, sites όπως fb, youtube έχουν κάτι δις χρήστες. Εδώ δεν απαντάει η πουτάνα η PITSOS/SIEMENS/BOSCH.
Δεν έχω ιδέα από social media. Δε μ' ενδιαφέρουν καθόλου...τουλαχιστον στο FB η βοηθεια με το ρομποτακι αν "μπεις στο πνευμα του" και ακολουθησεις σωστα τα βηματα, σου δινει παντα τη λυση (ειτε μας αρεσει ειτε δεν μας αρεσει)
Κοιτα, ξαναεκανα παλι τις ιδιες ενεργειες πριν 10 λεπτα και το φεισμπουκ μου ζητησε ταυτοποιηση. Εστειλα λοιπον φωτο διαβατηριου.Κάποιος πιο πίσω είχε προτείνει το "facebook.com/hacked".
Το τσέκαρες;
Είχες άλλες φωτό μέσα; Εννοώ θα μπουν σε καμιά λογική να συγκρίνουν; Οι μαλάκες έριξαν κάτι δις για το ChatGPT και δεν έχουν s/w να συγκρίνουν;Εστειλα λοιπον φωτο διαβατηριου.
Εχω καποιες με την φατσα μου μεσα, ειναι μοναδικη σκατοφατσα, περα πασης αμφιβολιαςΕίχες άλλες φωτό μέσα; Εννοώ θα μπουν σε καμιά λογική να συγκρίνουν; Οι μαλάκες έριξαν κάτι δις για το ChatGPT και δεν έχουν s/w να συγκρίνουν;
Αφού κάνεις report και στέλνεις φωτό, αυτόματα θα έπρεπε να ζητήσουν κι απ' τον άλλο.... σε κανονικές συνθήκες.
Τελικα μολις εγινε ανακτηση του λογαριασμου, μετα την ταυτοποιηση μου. Το προβλημα ηταν οτι επρεπε να περασουν καποιες ημερες ωστε το Φεισμπουκ να αναγνωρισει σαν εγκυρο μειλ που δεν ειχα λογαριασμο φεισμπουκ και που ειχα φτιαξει αμεσως μετα το χακαρισμα. Ευχαριστω οσα παιδια ασχοληθηκαν με το θεμα. Ακομα και τους μπαχαλακηδες που το σεβαστηκανε και δεν το μπαχαλεψαν.