Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.222
Πόντοι
206
εξακολουθω να πιστευω οτι ηταν αστυνομικος. που κινηθηκε παρατυπα. ισως φιλος της, ισως φιλος του αντρα της, ισως τα παιδια τους κανουν παρεα. εχω και το fb του. καθε 24ωρο που περναει απομακρυνομαι απο την αναστατωση αν και για καποιες μερες η εβδομαδες ακομα θα ειμαι σε μινι συναγερμο. και μαζι εχω οργανωσει αμυνες.
Λογικό......
Όταν λες άμυνες....?

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Λογικό......
Όταν λες άμυνες....?
να καλυψω η να μπαλωσω την κατασταση αν δειχνει ξανα οτι παει να ξεφυγει. π.χ. πραγματικη κληση απο αστυνομια για καταθεση αν καταγγειλει επισημα ο κερατας η η κυρα του. οκ, παω να δωσω καταθεση Αστυνομια για παραβιαση κοκκινου σηματοδοτη στην επαρχια, παραβιαση οριου ταχυτητας κλπ. γενικα οσο ειναι εφικτο πρεπει να υπαρχει αντιδραση και plan b.
κοινη λογικη ειναι ολα αυτα.
ΥΓ1-ας μην κουρασουμε αλλο το θεμα.
ΥΓ2-σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.349
Πόντοι
201

Έχοντας ρίξει μια γρήγορη ματιά στο τι έχει ήδη γραφτεί:

Κατ’ αρχάς δεν μιλάμε ποτέ οι ίδιοι με την Αστυνομία.

Έπρεπε εξαρχής να παραπέμψεις τον φερόμενο ως αστυνομικό σε κάποιο φίλο δικηγόρο που λογικά θα έχεις και καλό θα ήταν να το κάνεις έστω και τώρα για να κλείσει την υπόθεση άμεσα και αναίμακτα.

Πάντως, όπως περιγράφεις τα πράγματα δεν προκύπτει να έχεις διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα, ωστόσο την κυρία δεν θα πρέπει να την ξανενοχλήσεις επουδενί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom