40_xronia_epityxies
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
εισαι πιο κοντα απο ολους στην πραγματικοτητα που αισθανομαι κι εγω. σε ευχαριστω φιλε μου, για την προσεγγιση σου.Μου κάνει εντύπωση που τόσο πολλοί λένε με σιγουριά ότι αποκλείεται να ήταν αστυνομικός γιατί οι επίσημες διαδικασίες είναι άλλες... Πού ζείτε;
Έγραψε ο άνθρωπος ότι η γκόμενα είναι στην επαρχία. Δε ξέρετε πώς δουλεύουν τα πράγματα σε μικρότερες κοινωνίες; Φυσικά και ο φίλος ο Μπάμπης ο αστυνομικός θα κάνει μια διευκόλυνση, θα βρει τα στοιχεία του ανθρώπου και θα τον πάρει να προσπαθήσει να το κλείσει το θέμα. Και φυσικά ο φίλος ο Κώστας που δουλεύει στην Κοσμοτέ θα κοιτάξει τι άλλα νούμερα είναι στο ίδιο όνομα και θα τα πει στο Μπάμπη.
Όπως φυσικά και ο φίλος ο Αντρέας που είναι ταμίας στην τράπεζα θα πει στην παρέα του πόσα λεφτά έχει στο λογαριασμό του ο κ. Παπαδόπουλος (αυτό άσχετο με την περίπτωση που συζητάμε, αλλά αυτό κι αν γίνεται!).
Όλα αυτά είναι τόσο συχνά που σε κανένα δεν κάνουν εντύπωση. Μόνο ο κόσμος εδώ στο φόρουμ πιστεύει ότι όλα γίνονται πάντα με το γράμμα του νόμου.