gnnakos
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2019
- Κριτικές
- 101
- Like
- 14.923
- Πόντοι
- 25.186
Παθη ειναι αυτα φιλε μου.Ρε τι καθυστερημένοι υπάρχουν εκει εξω... τωρα αμα παει ο νυν συζυγος και τον στειλει στο νοσοκομείο απο το ξυλο θα φταιει;;
Παθη ειναι αυτα φιλε μου.Ρε τι καθυστερημένοι υπάρχουν εκει εξω... τωρα αμα παει ο νυν συζυγος και τον στειλει στο νοσοκομείο απο το ξυλο θα φταιει;;
εγω δεν τον κατακρινω, ολοι μπορει να κανουμε βλακιες η να φερθουμε οπως ο τυπος, τον επιασε εξ απηνης.Παίζει να είναι όπως τα λέει....
Υπάρχουν πολλοί τρίχαζοι βητάδες ανάμεσα μας....
ισχύει ακόμαΗ αντιποίηση αρχής δεν υφίσταται πλέον???
Λες να είναι ο δικός μας και να ξέχασε να μας πει ότι του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα;;;;;Στο Αυτόφωρο γιατί παρενοχλεί την πρώην σύντροφο δέκα χρόνια από το χωρισμό τους | ΤΟ ΒΗΜΑ
Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε 37χρονος που δέκα χρόνια μετά το χωρισμό τους παρενοχλεί την πρώην σύντροφό του, σύζυγο και μητέρα παιδιώνwww.tovima.gr
Eδω ειμαστε,σημερινο δημοσιευμα.
Εδώ ξέχασε να βάλει δικηγόροΛες να είναι ο δικός μας και να ξέχασε να μας πει ότι του είχαν κάνει ασφαλιστικά μέτρα;;;;;
οχι ακομα...Μα κάθεστε και συζητάτε το α ενδεχόμενο, προτείνετε το β γ δ και μάλλον που σας διαφεύγει η μια και μοναδική αλήθεια.
Τον δικό μας τον έχει πάρει χαμπάρι η γυναίκα του και μάλλον αυτή του την έχει στημένη.....
μεγαλειο το μπου.κομ, στον διαμοιρασμο σκεψεωνεγω δεν τον κατακρινω, ολοι μπορει να κανουμε βλακιες η να φερθουμε οπως ο τυπος, τον επιασε εξ απηνης.
Καλος εγραψε για να μαθαινουμε
ετσι ακριβως. διδαγμα κιολας για τις επομενες παρανομιες.Μικρο το κακο τυπε.. θα μπορουσε να τη συναντουσες και να ελεγε τη βιασες.. αυτο ειναι πταισμα τωρα απλα δε ξαναενοχλεις..
Θα χει γερασει , δε θα βλεπεται πια.Κάνε ένα εταιρικό τηλέφωνο και δήλωσε το σε έναν υπάλληλο σου,
Το πολύ πολύ να την παρετε παρτουζα την παντρεμένη, αλλο που δεν θέλει και αυτή.
εμεις μαλακες είμαστε που τα διαβάζουμε όλα;Κάτι μου λέει ότι αυτός ο...
"αστυνομικός", θα ξαναπάρει τηλ (εκτός αν έχει ήδη πάρει στις σελίδες που δε διάβασα) και με βάση αυτό το, "κρίμα να κλείσουμε δύο σπίτια", θα κλιμακώσει τα λεγόμενά του και θα ζητήσει χρήμα για να κλείσει η υπόθεση αναίμακτα.
Αν έχει ήδη διατυπωθεί το σενάριο, σόρρυ!!! Είπαμε δεν τα διάβασα όλα.
φραγκο δεν θα παρει. και τους παω ολους στα δικαστηρια για εκβιασμο να βγαλω κανενα 1000ρικο. και ας μαθει η συζυγος. σιγα τωρα για λιγα αθωα κωλο-SMS που αν δεν το παραδεχτω εγω, δεν αποδεικνυουν κανενα πηδημα. απο τη στιγμη που οτι εχει κανει ως τωρα, συμφωνα με ολα οσα αντιλαμβανομαι, ειναι εντελως παρανομος.Κάτι μου λέει ότι αυτός ο...
"αστυνομικός", θα ξαναπάρει τηλ (εκτός αν έχει ήδη πάρει στις σελίδες που δε διάβασα) και με βάση αυτό το, "κρίμα να κλείσουμε δύο σπίτια", θα κλιμακώσει τα λεγόμενά του και θα ζητήσει χρήμα για να κλείσει η υπόθεση αναίμακτα.
Αν έχει ήδη διατυπωθεί το σενάριο, σόρρυ!!! Είπαμε δεν τα διάβασα όλα.
Θα ρισκαρεις διαζυγιο που θα φας τρελο φεσι για ενα 1000ρικο?φραγκο δεν θα παρει. και τους παω ολους στα δικαστηρια για εκβιασμο να βγαλω κανενα 1000ρικο. και ας μαθει η συζυγος. σιγα τωρα για λιγα αθωα κωλο-SMS που αν δεν το παραδεχτω εγω, δεν αποδεικνυουν κανενα πηδημα. απο τη στιγμη που οτι εχει κανει ως τωρα, συμφωνα με ολα οσα αντιλαμβανομαι, ειναι εντελως παρανομος.
διαζυγιο για της πλακας SMS? διατροφες δεν παιζουν, περιουσιακα, κλπ ολα ειναι μοιρασμενα, δανεια δεν εχουμε στο ονομα μας, παιδια δεν εχουμε. λες να σκασω ?Θα ρισκαρεις διαζυγιο που θα φας τρελο φεσι για ενα 1000ρικο?
ωραια σκηνικα......
πολυ τα απλοποιεις,γνωστος μου μεγαλοδικηγορος εχασε το σπιτι του(ς) οταν τον χωρισε η γυναικα του και πιστεψε με αυτος ειχε βαλει ολα τα λεφτα.διαζυγιο για της πλακας SMS? διατροφες δεν παιζουν, περιουσιακα, κλπ ολα ειναι μοιρασμενα, δανεια δεν εχουμε στο ονομα μας, παιδια δεν εχουμε. λες να σκασω ?
ρε φιλε μου, αν δεν υπαρχουν περιουσιακα (αποκτηθεντα ΜΕΤΑ τον γαμο), ουτε παιδια, ουτε δανεια, τι θα μου παρει? ααααν θελησει διαζυγιο.πολυ τα απλοποιεις,γνωστος μου μεγαλοδικηγορος εχασε το σπιτι του(ς) οταν τον χωρισε η γυναικα του και πιστεψε με αυτος ειχε βαλει ολα τα λεφτα.
Ποτε δεν ξερεις ποσο εκδικητικη θα θελησει να ειναι και αν θα το παρει στο χαλαρο οπως φαινεται να πιστευεις.