Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Pouts_lee

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2015
Κριτικές
4
Like
279
Πόντοι
0
Τυπε με ολο τον σεβασμο κατι δεν μας λες καλα..

Λες οτι ανταλλαξατε 2-3 μνματα και σου ειπε οτι την εννοχλεις και σταμάτησες. Μηπως την εβρισες; Εισαι σιγουρος οτι δεν βγηκε εγωισμος να αντιδρασεις ΜΕΤΑ απο αυτο; Ο λογος που το λεω ειναι επειδη εστω οτι αυτη πηγε στο αστυνομικο τμημα και ειπε οτι την εννοχλεις, ο μπατσος εκει θα ζήτησε σιγουρα να δει το μηνυμα. Αν στο τελευταιο μηνυμα αυτη οντως λεει "μην ενοχλήσεις ξανα" και δεν υπαρχει απαντηση δεν βρισκω τον λογο να σε καλουσε ο μπατσος. Το μονο λογικο ειναι να την τρόμαξες με καποιο τροπο και να αντεδρασε ετσι. Επισης 3 πραγματα που πρεπει να σκεφτουμε

1. Συμφωνω οτι οι αστυνομικοι δεν καλουν απο το προσωπικο τους τηλεφωνο. Αρα ηταν σιγουρα καποιος φιλος ή μπατσος φιλος της εκτος υπηρεσιας..

2. Αν ηταν γκομενος/ανδρας δεν θα σου μιλαγε ετσι. Αμφιβαλω οτι μια
Γυναικα θα εμπαινε στην διαδικασια να εκτεθει για κατι τοσο αθωο, μαλλον θα σε μπλοκαριζε και θα εσβηνε τα μηνυματα..

3. Μπορεις ευκολα να δεις σε ποιον ανηκει ο τηλεφωνικος αριθμος, αν εχεις και φιλο μπατσο μπορεις να μαθεις περισσοτερα..

Αυτο σου δινει 2 εργαλεια.

1. Θα σου λυθει η απορια αν εγιναν ολες οι ενεργειες που φανταζεσαι , αν σε παρακολουθει καποιος δορυφορος της CIA και αν εχεις οποιοδηποτε κίνδυνο να προχωρήσει με καποιο τροπο ολο αυτο επίσημα. - θα σου φυγει ο κόμπος που εχεις.

2. Την επομενη φορα που θα σε ξανακαλεσει ο αριθμος αυτος λες "ειστε ο κυριος ταδε, με αφμ ταδε που μενετε εκει" , κανει τουμπεκι ψηλοκομενο και το κλεινει χεσμενος.

Γενικα θα προτεινα επισης να κανεις μπλοκαρισμα απόρρητων αριθμων απο το δικτυο και να μην το σηκωνεις αν σε καλουν ασχετα νουμερα.

Τελος και βασικοτερο θα πρότεινα αν εισαι "ενεργος παιχτης" να εχεις ενα δευτερο (πακιστανικο) νουμερο για ΑΥΤΟΥΣ ακριβως τους λογους …

Και αν σου ειναι ευκολο αλλαζεις και το νουμερο που εχεις ηδη με καποια πρόφαση και μηδενιζεις και το κοντερ για να ενεργοποιησεις και το απο πανω σενάριο με το δευτερο νούμερο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.535
Πόντοι
9.931
Δηλαδη πηγε η τυπισσα στην αστυνομία και ειπε οτι ενας πρώην γαμιας της στέλνει μηνυματα τυπου Γεια σου μωρο μου τι κανεις; Ποτε θα συναντηθούμε να ρίξουμε κανα γαμησακι;;
Και εκατσε αστυνομικος να σπαταλήσει το χρονο του για να ασχοληθεί με αυτην την περίπτωση της πλακας;;; Θα μας τρελανετε;;

Εκτος αν η τυπισσα ειναι καμια μουναρα και ηθελα ο αστυνομικος να πουλήσει εκδουλεψει μπας και γαμησει και αυτος!

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Τυπε με ολο τον σεβασμο κατι δεν μας λες καλα..

Λες οτι ανταλλαξατε 2-3 μνματα και σου ειπε οτι την εννοχλεις και σταμάτησες. Μηπως την εβρισες; Εισαι σιγουρος οτι δεν βγηκε εγωισμος να αντιδρασεις ΜΕΤΑ απο αυτο; Ο λογος που το λεω ειναι επειδη εστω οτι αυτη πηγε στο αστυνομικο τμημα και ειπε οτι την εννοχλεις, ο μπατσος εκει θα ζήτησε σιγουρα να δει το μηνυμα. Αν στο τελευταιο μηνυμα αυτη οντως λεει "μην ενοχλήσεις ξανα" και δεν υπαρχει απαντηση δεν βρισκω τον λογο να σε καλουσε ο μπατσος. Το μονο λογικο ειναι να την τρόμαξες με καποιο τροπο και να αντεδρασε ετσι. Επισης 3 πραγματα που πρεπει να σκεφτουμε

1. Συμφωνω οτι οι αστυνομικοι δεν καλουν απο το προσωπικο τους τηλεφωνο. Αρα ηταν σιγουρα καποιος φιλος ή μπατσος φιλος της εκτος υπηρεσιας..

2. Αν ηταν γκομενος/ανδρας δεν θα σου μιλαγε ετσι. Αμφιβαλω οτι μια
Γυναικα θα εμπαινε στην διαδικασια να εκτεθει για κατι τοσο αθωο, μαλλον θα σε μπλοκαριζε και θα εσβηνε τα μηνυματα..

3. Μπορεις ευκολα να δεις σε ποιον ανηκει ο τηλεφωνικος αριθμος, αν εχεις και φιλο μπατσο μπορεις να μαθεις περισσοτερα..

Αυτο σου δινει 2 εργαλεια.

1. Θα σου λυθει η απορια αν εγιναν ολες οι ενεργειες που φανταζεσαι , αν σε παρακολουθει καποιος δορυφορος της CIA και αν εχεις οποιοδηποτε κίνδυνο να προχωρήσει με καποιο τροπο ολο αυτο επίσημα. - θα σου φυγει ο κόμπος που εχεις.

2. Την επομενη φορα που θα σε ξανακαλεσει ο αριθμος αυτος λες "ειστε ο κυριος ταδε, με αφμ ταδε που μενετε εκει" , κανει τουμπεκι ψηλοκομενο και το κλεινει χεσμενος.

Γενικα θα προτεινα επισης να κανεις μπλοκαρισμα απόρρητων αριθμων απο το δικτυο και να μην το σηκωνεις αν σε καλουν ασχετα νουμερα.

Τελος και βασικοτερο θα πρότεινα αν εισαι "ενεργος παιχτης" να εχεις ενα δευτερο (πακιστανικο) νουμερο για ΑΥΤΟΥΣ ακριβως τους λογους …

Και αν σου ειναι ευκολο αλλαζεις και το νουμερο που εχεις ηδη με καποια πρόφαση και μηδενιζεις και το κοντερ για να ενεργοποιησεις και το απο πανω σενάριο με το δευτερο νούμερο.
οντως πρεπει να βρω πακιστανικο νουμερο απο εδω και επειτα. στα λεω ομως πολυ καλα φιλε μου. με υπομονη και επιμονη.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
ρωτησα τον αστυνομο, εχω προβλημα με το Νομο? και μου απαντησε διστακτικα εεε ναι, λογω αποστολης των μηνυματων στην λεγαμενη. σιγα το περιεχομενο των μηνυματων κιολας, εννοειται.
γενικα μετα τον αρχικο αιφνιδιασμο, δεν μασησα διοτι ξερω απο χρονια να μην γραφω , ουτε να λεω βλακειες. τις αποκαλυψεις φοβαμαι για την συζυγο μου, οχι κατι μεμπτο απο πλευρας Νομων.
η υποθεση ειναι light, ξερω ομως οτι τα τσακαλια εδω μεσα μπορουν να φωτιζουν δεκαδες πτυχες.
Κοίτα αδερφέ, επειδή καταντάει λίγο γελοίο, αν και έδωσες αφορμή να γίνει ντόρος στο μπου καλοκαιριάτικα, δύο ενδεχόμενα:

1) Αν όντως έχει γίνει όπως τα λες και σε πήρε αστυνομικός, ο μόνος λόγος που έγινε, χωρίς να έχει λάβει παραγγελία για "συστάσεις " από τον εισαγγελέα, είναι γιατί πρόκειται για αρχαίο σταρχιδιστή αστυφύλακα που κατάλαβε ότι δεν έχει μπροστά του κάποιο ποινικό αδίκημα. Και μην ακούσω τη μαλακία που είχε πει κάποτε μια γνωστή στην Ελλάδα εισαγγελέας, ότι οι κλήσεις είναι "παράνομη βία".

2) Αν δεν έχει γίνει τίποτα και έριξες Κυριακάτικο σε ώρα Αυστραλίας, μπράβο για τη μαλακία σου, άναψε η συζήτηση και αυτό στο αναγνωρίζω.

Ερώτηση, επειδή από τον τρόπο που γράφεις δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα: είπες ότι είχες και άλλο νούμερο που δεν το ήξερε η γκόμενα και σε πήρε ο αστυνομικός σε αυτό; Το νούμερο αυτό εμφανίζεται στον κατάλογο του παρόχου σου ή το έχεις δηλώσει απόρρητο;
Σε ξαναρώτησα προ ωρών.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.947
Πόντοι
456
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου

αρση μονο με αδεια εισαγγελεα,αλλα μην ανησυχεις, ουτε εκει θα φτασεις.

οι μπατσοι ειναι οι μεγαλυτεροι πυρφοροι και παραλιγο να τυχει κατι σχεδον παραπλησιο σε μενα,αλλα μου εκλασαν τα αρχιδια.

βεβαια η ρετσινια μενει εστω σε στενο-τοπικο κυκλο,διοτι ναι ρε φιλε,απο εκεινη την ημερα οποτε πετυχαινω τους μπατσους στην περιοχη μου, τα λεμε και χαβαλεδιαζουμε λες και ειμαστε φιλαρακια, ενω σε καμια περιπτωση δεν ηθελα και δεν θελω παρτιδες μαζι τους.

αυτους δεν τους καλεσα ουτε οταν μπουκαραν ρομά στο σπιτι μ την ωρα που ημουν μεσα στο σπιτι(επειδη ειχα φωτα σβηστα και νομιζαν οτι λειπω!)

αυτο που με εκνευρισε ειναι οτι στην αρχη πραγματι ειχαν πιστεψει οτι ειμαι ψυχακιας,που να ηξεραν ομως οτι το επαιξα λιγο ψυχακιας και κλαψομουνης ,μονο και μονο για να γλιτωσω το αυτοφωρο!

ειναι τοσο στουρναρια μερικοι που δεν μπορουν ΑΠΛΩΣ απο τη φατσα και το backround καποιου "καταγγελόμενου" να αντιληφθουν ποτε τα φουσκωνουν οι γυναικες και ποτε λενε την πληρη αληθεια. για να μην αναφερω καν λευκα ποινικα μητρωα,προτερο εντιμο βιο κλπ

και το αυτοφωρο ηθελα να το γλιτωσω οχι για κανεναν αλλο λογο,απλως για να μην αναγκαστω να το πω σε συγγενεις,συναδελφους κλπ.

μπορει εξω να ειμαι πεφτουλας,αλλα τετοιου ειδους δικαιωματα ποτε δεν εχω δωσει.

μαλιστα μου εχει τυχει και περιπτωση που ειχα γνωρισει μια psycho 40αρα μεσω φμπουκ,με παρακαλουσε να κατεβω Πλαταμωνα να την γαμησω τη δευτερη μερα συνομιλιας μας, αλλα επειδη μου ειχε σπασει τα αρχιδια και ηθελα να δω αγωνα της ομαδας μου εκεινη τη νυχτα(πριν 3 καλοκαιρια), την εγραψα και την εστειλα μετα απο καποιες μερες.

η απαντηση της ηταν οτι "αν ξανα(!!!)στειλεις ,θα ενημερωσω αστυνομια" και μαλιστα εβαλε και εναν γεροντομαλακα (προφανως ο πατερας της) να με παρει τηλεφωνο αργοτερα,δηθεν για να με φοβισει.

στην προκειμενη μπορουσα να τον κανω να τρεχει και να μη φτανει τον πουστογερο για απειλες,εξυβριση κλπ,αλλα ασχοληθηκα με τα μπανια μου και τα μπιτσομπαρα.

δικη μου συμβουλη,κρατα επικοινωνια με τον μπατσο που σε καλεσε,ζητα συγγωμη μεσω του μπατσου στην καριολα και τον ταρανδο και ουτε γατα ουτε ζημια. στους μπατσους μετραει πολυ η δηθεν μεταμελεια,ακομη και αν θεωρεις οτι δεν εχεις φταιξει πουθενα.

μαλιστα επιτρεψε στον μπατσο να παρει τα στοιχεια σου(τηλεφωνο πχ) ΑΝ θελει ο ταρανδος,ωστε να συνομιλησετε και μαζι και να τελειωνει εκει το θεμα.

αν ο μπατσος δε σε ενοχλησει εντος το πολυ μιας εβδομαδας,θεωρειται ληξαν. μην ασχολεισαι.

αν προχωρησουν σε καταγγελιες και μαλακιες,να εισαι σιγουρος οτι θα σε ενημερωσει προηγουμενως.

Τελευταία τροποποίηση:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
Τυπε παλι καλα που δεν σε πηρε και κανας Λιμενικος τηλέφωνο!
τυπε οι λιμενικοι ειναι οι μονοι που παιρνουν πισω τηλεφωνο αν τους παρεις καταλαθος...

(πολλα κινητα απο μαλακια των κατασκευαστων παιρνουν πολυ ευκολα σε αριθμους εκτακτης αναγκης)

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
Κοίτα αδερφέ, επειδή καταντάει λίγο γελοίο, αν και έδωσες αφορμή να γίνει ντόρος στο μπου καλοκαιριάτικα, δύο ενδεχόμενα:

1) Αν όντως έχει γίνει όπως τα λες και σε πήρε αστυνομικός, ο μόνος λόγος που έγινε, χωρίς να έχει λάβει παραγγελία για "συστάσεις " από τον εισαγγελέα, είναι γιατί πρόκειται για αρχαίο σταρχιδιστή αστυφύλακα που κατάλαβε ότι δεν έχει μπροστά του κάποιο ποινικό αδίκημα. Και μην ακούσω τη μαλακία που είχε πει κάποτε μια γνωστή στην Ελλάδα εισαγγελέας, ότι οι κλήσεις είναι "παράνομη βία".

2) Αν δεν έχει γίνει τίποτα και έριξες Κυριακάτικο σε ώρα Αυστραλίας, μπράβο για τη μαλακία σου, άναψε η συζήτηση και αυτό στο αναγνωρίζω.

Ερώτηση, επειδή από τον τρόπο που γράφεις δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα: είπες ότι είχες και άλλο νούμερο που δεν το ήξερε η γκόμενα και σε πήρε ο αστυνομικός σε αυτό; Το νούμερο αυτό εμφανίζεται στον κατάλογο του παρόχου σου ή το έχεις δηλώσει απόρρητο;
Σε ξαναρώτησα προ ωρών.
1.ειναι αληθινο θεμα και οχι Κυριακατικο 2.δεν χανω χρονο σε ανοησιες στο ιντερνετ. 3. ναι με πηρε ο αστυνομικος στο κανονικο μου τηλεφωνο που δεν το γνωριζει η γκομενα. 4.δηλωνω αγνοια εαν εμφανιζεται οποιοσδηποτε αριθμος μου σε καταλογους της cosmote. 5. ελπιζω να σε διαφωτισα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
1.ειναι αληθινο θεμα και οχι Κυριακατικο 2.δεν χανω χρονο σε ανοησιες στο ιντερνετ. 3. ναι με πηρε ο αστυνομικος στο κανονικο μου τηλεφωνο που δεν το γνωριζει η γκομενα. 4.δηλωνω αγνοια εαν εμφανιζεται οποιοσδηποτε αριθμος μου σε καταλογους της cosmote. 5. ελπιζω να σε διαφωτισα
στειλε το τηλ του μπατσου να του πουμε δυο κουβεντες :coffee:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
οκ, τελευταία ερώτηση: έχεις συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν; έστω και για δίπλωμα; αν ναι, είχες τότε αυτό το τηλέφωνο που δεν γνώριζε η τύπισσα;

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
97
Πόντοι
1
οκ, τελευταία ερώτηση: έχεις συλληφθεί ποτέ στο παρελθόν; έστω και για δίπλωμα; αν ναι, είχες τότε αυτό το τηλέφωνο που δεν γνώριζε η τύπισσα;
εχω απολυτα λευκο ποινικο μητρωο και ειμαι συννομος. οχι απο φοβο, αλλα γιατι Συμφερει να εισαι νομιμος.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
εχω απολυτα λευκο ποινικο μητρωο και ειμαι συννομος. οχι απο φοβο, αλλα γιατι Συμφερει να εισαι νομιμος.
κάνε ένα κόπο αν δεν σε πειράζει και πάρε τηλ στις υπηρεσίες τηλεφωνικού σου καταλόγου, πες το όνομά σου και δες ποια τηλέφωνα εμφανίζονται.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Ο τύπος είναι χειρότερος και από μένα, οταν ξενογαμησα πρώτη φορά

Σας έχω πει την ιστορία με την παντρεμένη που με κάλεσε στο σπίτι της;
Έλα στην οδό Θάσου 13.

Πάω και εγώ με φόρα στην οδό Θάσου κοίταζα έψαχνα ..... να το 12 δίπλα το 14.
Μας έκλεψαν το 13 την παλιοκαριολα με κορόιδεψε!

Την παιρνω με το Νoκία 3310, δεν μου λες αν δεν θες να βρεθούμε να μου το πεις γιατί με έβαλες να τρέχω;

Ηρέμησε μωρό μου σε βλέπω από το μπαλκόνι απέναντι είμαι!

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Ο τύπος είναι χειρότερος και από μένα, οταν ξενογαμησα πρώτη φορά

Σας έχω πει την ιστορία με την παντρεμένη που με κάλεσε στο σπίτι της;
Έλα στην οδό Θάσου 13.

Πάω και εγώ με φόρα στην οδό Θάσου κοίταζα έψαχνα ..... να το 12 δίπλα το 14.
Μας έκλεψαν το 13 την παλιοκαριολα με κορόιδεψε!

Την παιρνω με το Νoκία 3310, δεν μου λες αν δεν θες να βρεθούμε να μου το πεις γιατί με έβαλες να τρέχω;

Ηρέμησε μωρό μου σε βλέπω από το μπαλκόνι απέναντι είμαι!
Είμαι Ήπειρο, νοτιοανατολικά να φασκελώσω ή βορειοανατολικά;

Akamatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2018
Like
442
Πόντοι
21
πολυ σωστη παρατηρηση. το τηλεφωνο που με καλεσε παραπεμπει σε viber και facebook. δεν γραφει αστυνομικος στο fb, αλλα ολα προς τα εκει συγκλινουν. αντρας καπου στα 55 με 58. κατα 99% ισχυει οτι εγραψα. αν ηταν βαλτος η μαλακας, θα με απειλουσε. αντιθετα ρωτησε αν ειμαι αυτος με το πληρες ονοματεπωνυμο μου.

επισης τα συμβαντα εχουν γινει σε αλλη πολη μακρια απο Αθηνα. επαρχια. απο το εκει αστυνομικο τμημα με καλεσε.
Μήπως απλά καρφώθηκες? Γιατί να τα πεις όλα αυτά και αστυνομικός να είναι.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Και μόνο που διάβασα ότι μπάτσος πηρε τηλέφωνο
να πει ότι θα προσπαθήσει
να λήξει το θέμα (διαπραγμάτευση από μόνος του), ότι η αποκάλυψη δεν εξυπηρετεί κανέναν (ψάρωμα να δει τι θα πεις) κι ότι κλείνουν δύο σπίτια (τελείως άκυρο άγχος), συμπεραίνω ότι τηλέφωνο πήρε κάποιος φίλος της, μπορεί και παλιός γκόμενος (κι ας είναι και στρατηγός), που τον έβαλε αυτή. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ήδη έχει καταπατηθεί η νομική ροή των πραγμάτων. Δεν βλέπω κάνα έγκλημα ούτε και νορμάλ αντίδραση των αρχών αν ισχύει αυτό. Αν ήμουν εγώ θα έλεγα "μεγάλε σε αφήνω διότι είμαι τουαλέτα. Αν θες στείλε εξώδικο και κάλεσε με η ελάτε να με συλλάβετε". Εξώδικο = κωλοχαρτο επίσημης ανακοίνωσης που αν θες δεν πας κιόλας.

:rockon:

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.789
Πόντοι
216
Και για να τελειώνουμε: Αν δεν υπάρχεις στον καταλογο, η αστυνομία δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνό σου. Όπως σωστά είπαν παραπάνω, χρειάζεται άρση απορρήτου, η οποία δεν έγινε σε καμία περίπτωση. Η αστυνομία δεν διαθέτει κάποια βάση δεδομένων με τηλέφωνα, καθώς αυτό θα ήταν αντισυνταγματικό. Ο μόνος τρόπος να φαίνεται κάτι στο σύστημα, είναι να έχεις ξανασυλληφθει, να έχεις καρτέλα και να δήλωσες τότε το τηλέφωνό σου. Συνεπώς, αν δεχθούμε ότι όσα λες έγιναν, αυτός που σε πήρε ήξερε και το δεύτερο τηλέφωνό σου και την ιστορία με τη γκόμενα. Κοινώς... σκέφτηκες μήπως σε τρολάρει κανένας κολλητός;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom