Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 304
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Σε μια καταγγελία όμως, η διαδικασία τηρείται σύμφωνα με το γράμμα του κανονισμού. Μια καταγγελία περνά απο το δικηγόρο του καταγγέλοντος, κυρίως αν ο εν λόγω, ετοιμάζει και διαζύγιο μόλις ξεμπερδέψει με αυτό το κομμάτι, και η πρόοδος της υπόθεσης είναι απαραίτητη για το διαζύγιο. Ο τοπικός μπάτσος το τελευταίο που θέλει, είναι να μπλεχτεί στην υπόθεση παραπάνω απο όσο τον υποχρεώνει η θέση του. Θα κοινοποιήσει την υπόθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σου, θα σου σκάσει στην πόρτα μπάτσος, είτε ένστολος, είτε με πολιτικά, και θα σου πει να περάσεις απο το τμήμα για μια υπόθεσή σου... δε θα σου πει καν για τι υπόθεση, παίζει και να μην ξέρει κιόλας.
Το αποκλείεις να μην το προχώρησε ο αστυνόμος επειδή κατάλαβε ότι η καταγγελία είναι υπερβολική, αβάσιμη, ψεύτικη, έγινε εν βρασμώ; Μπορεί να έκανε καταγγελία ο σύζυγος για να αναγκάσει την αστυνομία να τον φοβίσει αλλά να μην ήθελε να το πάει στα σοβαρά μέχρι τα δικαστήρια.

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Τύπε , σου δίνω λογαριασμό μου στέλνεις πενήντα ευρώ.

Αύριο το τηλέφωνο της τυπισσας είναι γραμμένο σε τοίχους σε πενήντα δημόσιες τουαλέτες (1 ευρώ και τουαλέτα τζάμπα) με κείμενο της επιλογής σου.

Η γκομενα σε έδωσε στεγνά. Τέτοια προσβολή πρέπει να ξεπλυθεί πιστεύω.

δεν εχεις καθολου αδικο. αλλα παμε παρακατω.

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Οταν εχεις ανοιξει ενα θεμα και εχεις λαβει τοσες απαντησεις και απαξιωνεις καν να μπεις να απαντησεις στα τοσα που γραφτηκαν,τοτε μιλαμε 100% για φιδεμπορα
αν αναφερεσαι για μενα ρε φιλε, ημουν εξω και γυρισα πριν λιγο. να απολογηθω και για αυτο?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.941
Πόντοι
3.556
Να σου πει ο μπάτσος αν και αμφιβάλω αν είναι μπάτσος για τα μνμ οκ αλλά να ξέρει και για το πήδημα πριν επτά χρόνια περίεργο δεν είναι? Τι να πω ίσως πέφτω και έξω

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.807
Πόντοι
2.356
Μάλλον, Τέτα Καμπουρέλη. :confused:

Τύπε, απ' όλα τα τρισεκατομμύρια images στο Internet, επέλεξες τη μούρη που έχει ο τύπος alex71? :think:
Να είμαι ειλικρινής, μπήκα να διορθώσω ορθογραφικό λάθος του Μεγάλου Διδασκάλου Αρχιτέκτονος Νίπλη και επέλεξα άβαταρ που να δίνει και μια βαρύτητα στην ορθογραφική παρέμβαση.
Μετά όμως είδα αυτό το θέμα που απαιτούσε και νομική συνδρομή και απορροφήθηκα με τα τεκταινόμενα και δεν το άλλαξα.
Οσονουπω θα βάλω ένα άλλο πιο ταιριαστό.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
τον εψαξα μετα απο ΄λιγη ωρα και βρηκα viber και facebook. δεν δειχνει ξεκαθαρα στις πολλες φωτογραφιες που εχει οτι ειναι αστυνομικος, αλλα προς τα εκει ειναι η γνωμη μου.
ο ανθρωπος μου μιλησε σπαθι και εντιμα. προσπαθω να βρω λογο να τον αμφισβητησω και δεν το εχω καταφερει ακομα.
Όνομα και επίθετό του, έχεις φαντάζομαι. Βασική αρχή, σε κάθε τηλεφώνημα απο αστυνομικό τμήμα, ή απο αστυνομικό απο τον προσωπικό του αριθμό, είναι να ξεκινά με το "αστυνόμος Τάδε", να σου δηλώνει καθαρά την ιδιότητά του και, κατά περίπτωση και το βαθμό του. Σου είπε, φαντάζομαι, και απο ποιό τμήμα σε καλέι, ακόμα και αν δεν σε κάλεσε απο το τηλέφωνο της υπηρεσίας. Μπορείς να πάρεις απο άσχετο τηλέφωνο, απο ένα περίπτερο για παράδειγμα, το τμήμα που υποτίθεται οτι υπηρετεί ο συγκεκριμένος, και να τον ζητήσεις... "παρακαλώ, μποτώ να μιλήσω με τον αστυνόμο Τάδε; Ευχαριστώ"... δύο τινά θα συμβούν... είτε θα σου πουν περιμένετε, μπορεί και με μία ερώτηση του τύπου ¨για ποιά υπόθεση" ή θα σου πούν οτι δεν υπάρχει στέλεχος του τμήματος με αυτά τα στοιχεία... το να περιμένεις να βρείς τι ρόλο βαρά ο κάθε ένας που σου δηλώνει επίσημο όργανο της αστυνομίας στα social media, σόρρυ φίλε αλλά δε δένει με το "είμαι 52". Το facebook δεν είναι μητρώο υπηρεσίας, ο καθένας δηλώνει ότι γουστάρει χωρίς δεσμεύσεις.
Το αποκλείεις να μην το προχώρησε ο αστυνόμος επειδή κατάλαβε ότι η καταγγελία είναι υπερβολική, αβάσιμη, ψεύτικη, έγινε εν βρασμώ; Μπορεί να έκανε καταγγελία ο σύζυγος για να αναγκάσει την αστυνομία να τον φοβίσει αλλά να μην ήθελε να το πάει στα σοβαρά μέχρι τα δικαστήρια.
Ναι. Το αποκλείω, για τους λόγους που ανέφερα. Δεν έχει σημασία πόσο σοβαρή είναι η υπόθεση, μια καταγγελία επισημοποιεί το θέμα. Κάνε καταγγελία οτι έχουν πάρτυ οι γείτονες και κάνουν φασαρία αργά τη νύχτα και δες αν θα τους πάρουν τηλέφωνο, ή αν θα σκάσει περιπολικό με σειρήνα και φάρο να κάνει ντου... το δεύτερο θα γίνει.
Edit: Αν η καταγγελία είναι ψεύτικη, ο καταγγέλων έχει ήδη δώσει τα στοιχεία του... μόλις αποκαλυφθεί οτι είναι ψέματα, η αστυνομία θα κινηθεί να μαγκώσει αυτόν που έκανε τη μαϊμού καταγγελία

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Να σου πει ο μπάτσος αν και αμφιβάλω αν είναι μπάτσος για τα μνμ οκ αλλά να ξέρει και για το πήδημα πριν επτά χρόνια περίεργο δεν είναι? Τι να πω ίσως πέφτω και έξω
δεν ξερει για κανενα πηδημα, ουτε μιλησα για πηδημα στον μπατσο. απλα με ρωτησε αν την ξερω και απαντησα καταφατικα.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
δεν ξερει για κανενα πηδημα, ουτε μιλησα για πηδημα στον μπατσο. απλα με ρωτησε αν την ξερω και απαντησα καταφατικα.
Κάτι δε μου κολλάει τώρα...
Θα κάνω παράθεση το αρχικό σου ποστ, γιατί πραγματικά δε βγάζεις νόημα πλέον.
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου
"χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση."
Αν ΔΕΝ του είπες τίποτα για το πήδημα, και δεν ήξερε τίποτα για το πήδημα... πως εξηγείς αυτό που έγραψες εσύ ο ίδιος;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.941
Πόντοι
3.556
"και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση.". Εσύ τα γράφεις τύπε εκτός αν γράφεις ανακρίβειες

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
ενα απο τα σεναρια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο κερατας να θελει απο καιρο να την χωρισει, αλλωστε απο τοτε μου ειχε πει δεν τα πηγαιναν καθολου καλα. και να ψαχνει αφορμη αποδειξης της Μοιχειας. για διαφορους λογους, κυριως για διατροφες και περιουσιακα.
δεν ειπα τιποτα στο μπατσο για γαμησι. απλα οτι την γνωριζω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κάτι δε μου κολλάει τώρα...
Θα κάνω παράθεση το αρχικό σου ποστ, γιατί πραγματικά δε βγάζεις νόημα πλέον.

"χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση."
Αν ΔΕΝ του είπες τίποτα για το πήδημα, και δεν ήξερε τίποτα για το πήδημα... πως εξηγείς αυτό που έγραψες εσύ ο ίδιος;
ε ρε φιλε δεν ειναι ολα τσατ. ξερω μια χαρα τι γραφω. σε ευχαριστω παντως για τον χρονο που εχεις διαθεσει.

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
"και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση.". Εσύ τα γράφεις τύπε εκτός αν γράφεις ανακρίβειες
η γνωριμια ρε παιδια μεταξυ παντρεμενων αφηνει ξεκαθαρο σεξουαλικο υποννοουμενο. κατι ομως που ουτε με ρωτησε, ουτε καρφωθηκα απο μονος μου. σκετη γνωριμια ειπα. Τελος.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.941
Πόντοι
3.556
η γνωριμια ρε παιδια μεταξυ παντρεμενων αφηνει ξεκαθαρο σεξουαλικο υποννοουμενο. κατι ομως που ουτε με ρωτησε, ουτε καρφωθηκα απο μονος μου. σκετη γνωριμια ειπα. Τελος.
Αν πας σε δικηγόρο να σε αναλάβει και μια τα λές έτσι και μία αλλιώς φίλε καηκες, εύχομαι να τελειώσει ομαλά!

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
εχεις δικιο και διορθωνω τωρα που ξαναδιαβαζω το αρχικο μου μηνυμα , οτι δεν αναφερθηκε η φραση Παλιο Πηδημα στο τηλεφωνο. το εγραψα βιαστικα στην αρχη του μηνυματος και δεν το φιλτραρισα στη συνεχεια. σε ευχαριστω για την επισημανση, χρεος μου η διορθωση και η ταξη για την πληρη καταννοηση σας.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
ενα απο τα σεναρια που μου ερχεται στο μυαλο ειναι ο κερατας να θελει απο καιρο να την χωρισει, αλλωστε απο τοτε μου ειχε πει δεν τα πηγαιναν καθολου καλα. και να ψαχνει αφορμη αποδειξης της Μοιχειας. για διαφορους λογους, κυριως για διατροφες και περιουσιακα.
δεν ειπα τιποτα στο μπατσο για γαμησι. απλα οτι την γνωριζω.

ε ρε φιλε δεν ειναι ολα τσατ. ξερω μια χαρα τι γραφω. σε ευχαριστω παντως για τον χρονο που εχεις διαθεσει.

Ρε αδερφέ, στάσου λιγάκι...
ο κερατάς δεν ξέρει για το πήδημα, ο μπάτσος δεν ξέρει για το πήδημα, υπάρχει μόνο η υπόνοια οτι μπορεί και να υπήρξε πήδημα, κάποτε, αόριστα... το μήνυμα που έστειλες στη λεγάμενη δεν ήταν πρόστυχο, δεν είχε σεξουαλικό περιεχόμενο, ούτε υπονοούμενα... καταγγελία για παρενόχληση γιατί ακριβώς έγινε απο τον άντρα της; Πως φτάνουμε στο σημείο που σου τηλεφωνεί ο μπάτσος, για ένα φαινομενικά αθώο μήνυμα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.332
Πόντοι
6.946
Τύπε μου με το συμπαθειο κιόλας, μήπως όμως πραγματικά της στέλνεις συχνά μηνύματα και πραγματικά την ενοχλείς;

Λες ότι κάτι έγινε πριν πολλά χρόνια και έληξε τότε. Εσύ και μόνο εσύ στέλνεις ακόμη μηνύματα και όχι αυτή, όπως λες,αραιά και πού, σύμφωνα με την ιστορία σου.

Γιατί το συνεχίζεις λοιπόν; Σκέφτηκες ότι τελείωσε; Τρέφεις ακόμη ελπίδες;

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Ρε αδερφέ, στάσου λιγάκι...
ο κερατάς δεν ξέρει για το πήδημα, ο μπάτσος δεν ξέρει για το πήδημα, υπάρχει μόνο η υπόνοια οτι μπορεί και να υπήρξε πήδημα, κάποτε, αόριστα... το μήνυμα που έστειλες στη λεγάμενη δεν ήταν πρόστυχο, δεν είχε σεξουαλικό περιεχόμενο, ούτε υπονοούμενα... καταγγελία για παρενόχληση γιατί ακριβώς έγινε απο τον άντρα της; Πως φτάνουμε στο σημείο που σου τηλεφωνεί ο μπάτσος, για ένα φαινομενικά αθώο μήνυμα;
ρωτησα τον αστυνομο, εχω προβλημα με το Νομο? και μου απαντησε διστακτικα εεε ναι, λογω αποστολης των μηνυματων στην λεγαμενη. σιγα το περιεχομενο των μηνυματων κιολας, εννοειται.
γενικα μετα τον αρχικο αιφνιδιασμο, δεν μασησα διοτι ξερω απο χρονια να μην γραφω , ουτε να λεω βλακειες. τις αποκαλυψεις φοβαμαι για την συζυγο μου, οχι κατι μεμπτο απο πλευρας Νομων.
η υποθεση ειναι light, ξερω ομως οτι τα τσακαλια εδω μεσα μπορουν να φωτιζουν δεκαδες πτυχες.

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Τύπε μου με το συμπαθειο κιόλας, μήπως όμως πραγματικά της στέλνεις συχνά μηνύματα και πραγματικά την ενοχλείς;

Λες ότι κάτι έγινε πριν πολλά χρόνια και έληξε τότε. Εσύ και μόνο εσύ στέλνεις ακόμη μηνύματα και όχι αυτή, όπως λες,αραιά και πού, σύμφωνα με την ιστορία σου.

Γιατί το συνεχίζεις λοιπόν; Σκέφτηκες ότι τελείωσε; Τρέφεις ακόμη ελπίδες;
1 μηνυμα καθε 3 με 4 μηνες. ειναι τακτικη σε πολλες παλιες φιλες και πιανει. ειναι παρενοχληση?
1 μονο μηνυμα παντα σε στυλ, γεια σου γλυκια μου, καλησπερα Κατερινα, καλησπερα παλια μου φιλη, γεια σου ματια μου ομορφα, χαθηκαμε κλπ διαφορα τετοια ευπεπτα και διχως ιχνος σεξ.

Αν πας σε δικηγόρο να σε αναλάβει και μια τα λές έτσι και μία αλλιώς φίλε καηκες, εύχομαι να τελειώσει ομαλά!
με αδικεις

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
ρωτησα τον αστυνομο, εχω προβλημα με το Νομο? και μου απαντησε διστακτικα εεε ναι, λογω αποστολης των μηνυματων στην λεγαμενη. σιγα το περιεχομενο των μηνυματων κιολας, εννοειται.
γενικα μετα τον αρχικο αιφνιδιασμο, δεν μασησα διοτι ξερω απο χρονια να μην γραφω , ουτε να λεω βλακειες. τις αποκαλυψεις φοβαμαι για την συζυγο μου, οχι κατι μεμπτο απο πλευρας Νομων.
η υποθεση ειναι light, ξερω ομως οτι τα τσακαλια εδω μεσα μπορουν να φωτιζουν δεκαδες πτυχες.
Είσαι απόλυτα σίγουρος οτι, σε κάποιο απο τα μηνύματα, δεν ξέφυγες, με τίποτα "θέλω να σου ξανασκίσω τη μουνάρα σου καύλα μου" ή κάτι παρεμφερές, που, ακόμα και αν δεν ήταν πρόστυχο, ήταν ξεκάθαρο σεξουαλικό περιεχόμενο; Δεν παίζει να σταθεί καταγγελία για αθώο μήνυμα, εκτός και αν το "ενοχλείς" επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, ή άλλαξε το νούμερο και έπεσες σε κυριολεκτικά άγνωστη παντρεμένη που, δικαιολογημένα φρίκαρε η κακομοίρα

OP
OP
4

40_xronia_epityxies

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
98
Πόντοι
1
Είσαι απόλυτα σίγουρος οτι, σε κάποιο απο τα μηνύματα, δεν ξέφυγες, με τίποτα "θέλω να σου ξανασκίσω τη μουνάρα σου καύλα μου" ή κάτι παρεμφερές, που, ακόμα και αν δεν ήταν πρόστυχο, ήταν ξεκάθαρο σεξουαλικό περιεχόμενο; Δεν παίζει να σταθεί καταγγελία για αθώο μήνυμα, εκτός και αν το "ενοχλείς" επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, ή άλλαξε το νούμερο και έπεσες σε κυριολεκτικά άγνωστη παντρεμένη που, δικαιολογημένα φρίκαρε η κακομοίρα
δεν γραφω βλακειες λεμε. τελεια και παυλα. δεν γουσταρω , δεν με εκφραζουν. χρονια εχω στο πισω μερος του μυαλου οτι θα συμβει κατι απροβλεπτο και να που εγινε σημερα. το εξηγω διαρκως αυτο στο νημα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.807
Πόντοι
2.356
ρωτησα τον αστυνομο, εχω προβλημα με το Νομο? και μου απαντησε διστακτικα εεε ναι
Λογικό να σου απαντήσει διστακτικά. Εκείνη την ώρα το σκέφτηκε. Μήπως έχει ξαναπαίξει τον αστυνόμο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom