Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 302
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.533
Πόντοι
2.256
Χωρις να εχω διαβασει ολες τις αποψεις που τεθηκαν επι tapiτος, δυο τα τινα κατα τη γνωμη μου :

1. Την εχει παρει πρεφα ο συζυγος για αλλες περιιπτωσεις και εδωσε εσενα που ειναι ενα απλο sms χωρις να ξερει τα υπολοιπα

2. Καποιος φίλος ή νεος γκομενος της εκανε την "εξυπηρετηση" να σε παρει.

Αποκλειω την περιπτωση να σε πηρε απο το κινητο του ο μπατσος καθως εχουν στο dna τους να ειναι φραγκοφονιαδες και τζαμπατζηδες

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου
Οταν σε πηρε τηλεφωνο:
"Πριν μου πεις οτιδηποτε ονομα επωνυμο ιδιοτητα παρακαλω.
Κι οταν τελειωσει πες του
Γραψε εναν αριθμο...γραφεις;
Ειναι του δικηγορου μου.
Σε αυτον πες οτι θες.
Καλημερα.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.
Πιο σωστό θα ήταν να υπέθετες ότι η γυναίκα έχει πια άλλο γκόμενο και ξέρει πόσο εύπιστος είσαι και σκέφτηκε έναν εύκολο τρόπο να σου φάει λεφτά.

Το να έχεις φτάσει στα 52 και να μην ξέρεις πώς λειτουργεί η αστυνομία με ξεπερνά. Αν τσιμπάς τόσο εύκολα σε τέτοια τηλεφωνήματα, αργά ή γρήγορα θα πέσεις και θύμα απάτης και κάποιος θα σου φάει λεφτά, με τους τρόπους που ακούγονται τόσο συχνά στην τηλεόραση και όλοι γελάμε, μα πώς την πάτησε έτσι ο μ@λ@κ@ς (θα έρθει γρήγορα η ώρα που εσύ θα γίνεις αυτός ο μ@λ@κ@ς). Δε θα εκπλαγώ αν η επόμενη κλήση από τον "αστυνόμο" είναι για να σου ζητήσει λεφτά. Δε θα εκπλαγώ καθόλου και αν τα δώσεις.

Θα καθόμουν να εξηγήσω ότι δεν είναι αδίκημα να πηδήξεις ξανά και ξανά τη γυναίκα του άλλου, ότι για να ασχοληθεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με μηνύματα, θα πρέπει να έχει γίνει μήνυση (αλλά λογικά δεν ξέρεις τι είναι μήνυση), ότι οι αστυνόμοι δεν παίρνουν άντε έτσι τηλέφωνο από το τμήμα, ότι ένας αστυνόμος δε μπορεί να κάνει άρση απορρήτου, θέλει εισαγγελική εντολή (και λογικά ούτε αυτό ξέρεις τι είναι), αλλά τι να λέμε τώρα;

Υ.Γ.: Φυσικά, το πιο πιθανό σενάριο από όλα είναι ότι η ιστορία είναι εντελώς φίδια και μάλιστα από άνθρωπο που δεν ξέρει να πει ένα ψέμα της προκοπής...

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
τυπε αθελα σου τον εσωσες τον παντρεμενο κερατα

και διαζυγιο θα παρει, και θα της τριψει στην μουρη το αποδεικτικο καταγεγραμμενο τηλεφωνημα, και μελος του μπου θα γινει να τα λεμε εδω ολοι μαζι

ψυχικο εκανες τυπε

:rockon:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.960
Πόντοι
456
Τύπε, αν είσαι όντως αστυνομικός, είσαι η χαρά του δικηγόρου. Έχεις τινάξει στον αέρα την δικογραφία με το καλημέρα
Δεν υπαρχει δικογραφια γιατι δεν υπαρχει εγκλημα
Οπως ειπα ειναι μπατσος που κανει το διαιτητη
Προσπαθει να επιλυσει την κατασταση αναιμακτα

Gianouba

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
19
Like
713
Πόντοι
990
Μη μασάς δεν πρόκειται να γίνει τίποτα.ριχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.445
Πόντοι
3.556
Τύπε ο μπάτσος πού τον πειρε τηλέφωνο, λογικά θα τον άρχισε με το "Άκου σκουλίκι"

Συνημμένα

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 28

Caligularas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2022
Κριτικές
21
Like
595
Πόντοι
290
Κάνε ένα εταιρικό τηλέφωνο και δήλωσε το σε έναν υπάλληλο σου,
Το πολύ πολύ να την παρετε παρτουζα την παντρεμένη, αλλο που δεν θέλει και αυτή.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Ε, μα! Τι είναι οι μπάτσοι; Τένια Μακρή ή Ειρήνη Χειρδαρη;
Μάλλον, Τέτα Καμπουρέλη. :confused:

Τύπε, απ' όλα τα τρισεκατομμύρια images στο Internet, επέλεξες τη μούρη που έχει ο τύπος alex71? :think:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.960
Πόντοι
456
Τύπε ο μπάτσος πού τον πειρε τηλέφωνο
Το πολυ γαμησι σε μπουρδελα σε κανει παρανοϊκο
Βλεπεις παντου πλεκτανες και κυκλωματα ενω τα πραγματα ειναι απλα
Ο αντρας ειδε το μηνυμα της γυναικας του
Αυτη του ειπε δεν τρεχει τιποτα με παρενοχλει καιρο τωρα
Αυτος ειπε παμε στην αστυνομια
Ο μπατσος ειδε οτι δεν τρεχει τιποτα σοβαρο και πηγε να διερευνησει και να κανει το μεσαζοντα για να λυθει η παρεξηγηση
Τωρα αυτες τις μαλακιες που λετε για δικογραφιες και ιστοριες πολυ CSI βλεπετε

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Τύπε μου, δουλειά του αστυνομικού είναι να κάνει όσα ορίζονται στο νόμο, και στις εσωτερικές εντολές της ΕΛ.ΑΣ., όχι ότι του κατέβει. Γι αυτό άλλωστε τόσες δικογραφίες πάνε άπατες, γιατί οι αστυνομικοί είναι κατά κανόνα ημιμαθείς και εξ αυτού πολύ πιο επικίνδυνοι από τους αγράμματους.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις γιατί αυτό που έκανε είναι επικίνδυνο, πρωτίστως για τον ίδιο, θα σου πω το εξής: ποιος εγγυάται ότι σε παρόμοια περίπτωση, αν ο αστυνομικός επικοινωνήσει "ιδιωτικώς" με πολίτη για αναίμακτη επίλυση όπως είπες, ο πολίτης δεν θα βγει μετά να πει ότι ο αστυνομικός τον πήρε από το τηλέφωνό του για να τον εκβιάσει; Και ο αστυνομικός πώς θα αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας; Οι νόμοι και οι εσωτερικές διαταγές υπάρχουν για κάποιο λόγο, και οι αστυνομικοί πληρώνονται για να τηρούν τους νόμους, όχι να κάνουν ότι τους καβλώσει.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.960
Πόντοι
456
Τύπε μου, δουλειά του αστυνομικού είναι να κάνει όσα ορίζονται στο νόμο, και στις εσωτερικές εντολές της ΕΛ.ΑΣ., όχι ότι του κατέβει. Γι αυτό άλλωστε τόσες δικογραφίες πάνε άπατες, γιατί οι αστυνομικοί είναι κατά κανόνα ημιμαθείς και εξ αυτού πολύ πιο επικίνδυνοι από τους αγράμματους.
Και για να σου δώσω να καταλάβεις γιατί αυτό που έκανε είναι επικίνδυνο, πρωτίστως για τον ίδιο, θα σου πω το εξής: ποιος εγγυάται ότι σε παρόμοια περίπτωση, αν ο αστυνομικός επικοινωνήσει "ιδιωτικώς" με πολίτη για αναίμακτη επίλυση όπως είπες, ο πολίτης δεν θα βγει μετά να πει ότι ο αστυνομικός τον πήρε από το τηλέφωνό του για να τον εκβιάσει; Και ο αστυνομικός πώς θα αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας; Οι νόμοι και οι εσωτερικές διαταγές υπάρχουν για κάποιο λόγο, και οι αστυνομικοί πληρώνονται για να τηρούν τους νόμους, όχι να κάνουν ότι τους καβλώσει.
Οτι να ναι λες τωρα

Drunk Sinatra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2023
Κριτικές
2
Like
2.888
Πόντοι
726
Οτι να ναι λες τωρα
Είσαι αστυνομικός ή δικηγόρος;
Δικηγόρος σίγουρα όχι, για αστυνομικό δεν σε κόβω.
Άρα, όταν μιλάει κάποιος που είναι, και γνωρίζει τι συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να κάθεσαι και να ακούς
Τους ζυγούς λύσατε

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.445
Πόντοι
3.556
Το πολυ γαμησι σε μπουρδελα σε κανει παρανοϊκο
Βλεπεις παντου πλεκτανες και κυκλωματα ενω τα πραγματα ειναι απλα
Ο αντρας ειδε το μηνυμα της γυναικας του
Αυτη του ειπε δεν τρεχει τιποτα με παρενοχλει καιρο τωρα
Αυτος ειπε παμε στην αστυνομια
Ο μπατσος ειδε οτι δεν τρεχει τιποτα σοβαρο και πηγε να διερευνησει και να κανει το μεσαζοντα για να λυθει η παρεξηγηση
Τωρα αυτες τις μαλακιες που λετε για δικογραφιες και ιστοριες πολυ CSI βλεπετε
Πρώτον δεν πάω σε μπουρδέλα το έχω κόψει χρόνια χωρίς αυτό να είναι κακό για όποιον πάει, δεύτερον γιατί είσαι τόσο απόλυτος ότι ντε και καλά τον πηρε τηλέφωνο αστυνομικός και του είπε αυτά που τού είπε που δεν τα λέει αστυνομικός για κανένα λόγο, τρίτων πότε είπα εγώ για δικογραφίες και CSI, τέταρτον αν κάποιος άντρας δεί περίεργα μνμ στο κινητό της γυναίκας τού ανεξάρτητα τι δικαιολογία θα του πει αυτή θα τρέξει στο αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς του? Η θα τον πάρει τηλέφωνο να τον βρίσει και να του δώσει ραντεβού θανάτου

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
Συγγνώμη με ΈΝΑ μόνο μυνημα ενοχλήθηκε; με όλα τα προηγούμενα δεν ενοχλήθηκε;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
η αποκρυψη ηταν στο ΚΑΝΟΝΙΚΟ μου τηλ που η γκομενα εχει ΑΓΝΟΙΑ. δεν απαντησα , διοτι δεν το ειδα. σε λιγα λεπτα με καλεσε στο παρανομο τηλεφωνο απο το προσωπικο του κινητο και διχως να τον ρωτησω, ειπε οτι ειχε παρει ο ιδιος ο αστυνομικος.
Μια ερωτηξη που κάνεις δεν ξεστόμισε: ΕΣΥ τύπε, πώς και δεν ερευνησες το κινητό που σε πήρε τηλέφωνο;
Πώς δεν το έψαξες δηλαδή, και προσωπικό κινητό όπως λες, να δεις σε ποιον ανήκει και ποιός είναι , αν λέει αλήθεια;
Μηχανές αναζήτησης και κατάλογοι και σοσιαλ μύδια υπάρχουν.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.061
Πόντοι
22.266
εκτός από βίντεο Νικολέττας Ράλλη πλέον έχω κ βιντεάκι από 40_xronia_epityxies με τη λεγαμενη ..

Τελευταία τροποποίηση:

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου
Θες να μας πεις πως νιώθεις μετά από αυτή τη μαλακια που έγραψες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom