Νέα

Ήρθε η ώρα μου, την πάτησα κι εγώ σαν παντρέμενος και τώρα τρέχω...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα 40_xronia_epityxies
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 303
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Μηνύματα
3.636
Like
3.003
Πόντοι
1.706
Κατά πάσα πιθανότητα έβαλε κάποιον δικό της να σε φοβίσει. Βάλε κι εσύ έναν δικό σου να πάρει πίσω στον αριθμό που σε κάλεσε και να του πει ότι αναζητείται για το αδίκημα της αντιποίησης αρχής και της προσποίησης αστυνομικού. Να δούμε ποιος θα φοβηθεί περισσότερο.:rockon:
 

Glyfomounix

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Μηνύματα
4.288
Like
9.308
Πόντοι
2.306
Ρε αδερφέ, στάσου λιγάκι...
ο κερατάς δεν ξέρει για το πήδημα, ο μπάτσος δεν ξέρει για το πήδημα, υπάρχει μόνο η υπόνοια οτι μπορεί και να υπήρξε πήδημα, κάποτε, αόριστα... το μήνυμα που έστειλες στη λεγάμενη δεν ήταν πρόστυχο, δεν είχε σεξουαλικό περιεχόμενο, ούτε υπονοούμενα... καταγγελία για παρενόχληση γιατί ακριβώς έγινε απο τον άντρα της; Πως φτάνουμε στο σημείο που σου τηλεφωνεί ο μπάτσος, για ένα φαινομενικά αθώο μήνυμα;
Θα ήταν ο Κλουζώ μάλλον που τον πήρε
 

Thanos03

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Μηνύματα
597
Like
489
Πόντοι
26
παρανομο δεν εννοω Πακιστανικο αριθμο, εννοω τηλεφωνο στο ονομα μου ξεκαθαρα και μονο για πουτανες και γκομενοδουλειες.

Ο τύπος έχει γνωριμία σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας. Ειδικά αν οι 2 αριθμοί είναι από τον ίδιο πάροχο, βλέπουν στην καρτέλα σου όλους τους αριθμούς(ακόμη και νούμερα που παλιά ανήκαν σε αυτούς και έχουν αλλάξει εταιρία).

Βάλε έναν γνωστό σου να τον πάρει από άλλο νούμερο στο κινητό και να ισχυριστεί πως είναι ένας δικηγόρο (λέγοντας λίγο διαφορετικό όνομα από το δικό σου), και παίρνει για να μάθει για την εξέλιξη της υπόθεσης(ας μην πει ποια υπόθεση) και ας αφήσει τον αστυνομικό να την βρει.

Αν ο τύπος αρχίσει να τα μασάει, να ζητήσει το σταθερό υπηρεσιακό τηλέφωνο και το όνομα του διότι υπάρχει περίπτωση να περάσει ο ίδιος (ο δικηγόρος σου) από το τμήμα για κάποιες διευκρινήσεις εάν δεν έχει κλείσει η υπόθεση.
Εάν όλα αυτά απαντηθούν χωρίς δισταγμούς, δεν θα ήταν κακή ιδέα να στείλεις όντως έναν δικηγόρο στο τμήμα να μάθει τι ακριβώς έχουν για σένα.

Εκτιμώ ότι μόλις ζητηθεί υπηρεσιακό σταθερο και ονοματεπώνυμο, η απάντηση θα είναι ότι έχει κλείσει την υπόθεση "για το καλό όλων".
 
Τελευταία τροποποίηση:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
11.795
Κριτικές
2
Like
73.050
Πόντοι
12.056
Ρε εσείς ακόμη Με τον δράκο ασχολείστε... κανονίστε γιατί σήμερα έχει πολύ αέρα και μπορεί να πάρει καμία φωτιά
 

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
32.867
Like
12.844
Πόντοι
2.606
τον εψαξα μετα απο ΄λιγη ωρα και βρηκα viber και facebook. δεν δειχνει ξεκαθαρα στις πολλες φωτογραφιες που εχει οτι ειναι αστυνομικος, αλλα προς τα εκει ειναι η γνωμη μου.
ο ανθρωπος μου μιλησε σπαθι και εντιμα. προσπαθω να βρω λογο να τον αμφισβητησω και δεν το εχω καταφερει ακομα.
Τυπε έπρεπε να του κάνεις αίτημα φιλίας να τον μπλέξεις κι αυτον
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.168
Like
2.052
Πόντοι
456
Κάθε μέρα λοιπόν επιβεβαιώνεται αυτό που λέμε εμείς οι νεολαία πως ο γάμος είναι ( στη σημερινή εποχή ) σκαμ.
 

Odin_

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
32
Like
26.005
Πόντοι
8.346
λοιπον το στοιχειο που ενισχυει συντριπτικα οτι οντως ειναι Αστυνομικος, ειναι οτι προτου με καλεσει απο το προσωπικο του τηλεφωνο στον παρανομο αριθμο μου , με καλεσε απο το Τμημα και το υπηρεσιακο του τηλεφωνο με αποκρυψη, στον ΚΑΝΟΝΙΚΟ μου αριθμο. δεν απαντησα διοτι δεν το ειδα, ομως αμεσως μου το ειπε απο μονος του οτι αυτος πηρε ΧΩΡΙΣ να τον ρωτησω. αρα μονο επισημος φορεας οπως η Αστυνομια εχει προσβαση σε ολους τους αριθμους μου. (και κατ επεκταση αριθμους σας).

η Ιστορια και με την βοηθεια σας παιρνει τις σωστες διαστασεις.
σας ευχαριστω ολους.

ΥΓ-δεκτο παντα το πειραγμα και το τρολλαρισμα
...κατάρχας, οντως μπορει να ειναι αστυνομικος και να σε καλεσε απο το δικο του κινητο. Στην επαρχια και σε μικρες κοινωνιες γινεται συχνα αυτο. Τα περι "περαστε απο το τμημα για υποθεση σας" ισχυουν στην περιπτωση που υπαρχει οντως επισημη καταγγελια και εχει ξεκινησει διαδικασια, αλλιως στο μιλητο γινονται πολλα τετοια (συστασεις ανεπισημες) για να κλεινουν θεματα και να μην μπαινουν σε διαδικασιες κ χαρτομανι.
Υποθετω ο αστυνομικος που σε πηρε τηλεφωνο να συστηθηκε, οποτε προτεινω να καλεσεις εσυ στο σταθερο (καλυτερα στο τηλεφωνικο κεντρο) του αστυνομικο τμηματος της πολης-περιοχης του και να τον ζητησεις προσωπικα! Τουλαχιστον ετσι θα επιβεβαιωσεις εαν ειναι πραγματικος ή οχι. Απο εκει κ περα πρατεις αναλογα. Ενα-ενα τα βηματα και με πολυ σκεψη κ προσοχη.
 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.247
Like
3.507
Πόντοι
1.706
Μα κάθεστε και συζητάτε το α ενδεχόμενο, προτείνετε το β γ δ και μάλλον που σας διαφεύγει η μια και μοναδική αλήθεια.
Τον δικό μας τον έχει πάρει χαμπάρι η γυναίκα του και μάλλον αυτή του την έχει στημένη.....:coffee:
 

Ντουνταράς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
2.434
Κριτικές
11
Like
4.729
Πόντοι
746
Διάβασα τροχάδην μερικές σελίδες του θέματος που κανονικά έπρεπε να ανοίξει αύριο, αλλά δεν είδα (ως εκεί) κάποια συμπαράσταση αλληλεγγύης στο μύστη ότι η επίλεκτη Ψωλαρχία Καταδρομών θα συνδράμει αν χρειαστεί - ειδικά αν μπλέξει και κανένας άσβερκος...
Ντροπή σε όλους σας...
Και μετά θα περίμενουν προγνωστικά απέναντι οι άλλοι...
Αλλά αυτοί είστε :confused:

 

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Μηνύματα
50
Like
222
Πόντοι
20
λοιπον με απλα λογια.
ειμαι παντρεμενος ετων 52, με πλουσια δραση κλπ. μεχρι και σημερα δεν ειχα αποκαλυφθει ποτε.
ομως με βαση το Νομο των Πιθανοτητων, ειχα κατα νου οτι καποια στιγμη θα συνεβαινε. αυτο συνεβη σημερα.
τι ακριβως εγινε?
Ιστορικο: πηδηχτηκαμε με μια παντρεμενη 2 φορες πριν 7 χρονια. εκτοτε δεν εχουμε ξαναβρεθει. ομως που και που 3 φορες τον χρονο της στελνω μηνυμα μπας και ξαναπροκυψει σεξακι. αλλες φορες απανταει, αλλες οχι. δεν πιεζω ποτε καταστασεις.

χθες λοιπον εστειλα μηνυμα, του στυλ γεια σου γλυκια μου, πως εισαι κλπ... οχι βρωμικο σεξ, οχι βρισιες. ανταλλαξαμε 3 μηνυματα , μου ειπε οτι την ενοχλω και σταματησα.
σημερα το μεσημερι με πηρε τηλεφωνο αστυνομικος, ρωτησε το ονομα μου, ανεφερε το περιεχομενο των μηνυματων και με πολυ ευγενικο τροπο, μου ειπε οτι εχω δεχθει καταγγελια απο τον αντρα της για παρενοχληση. του εξηγησα την αληθεια που ξερω και ηδη σας εξιστορησα και μου ειπε οτι θα προσπαθησει να ληξει το θεμα προτου παρει διαστασεις. επι λεξη ανεφερε οτι δεν εξυπηρετει κανεναν η αποκαλυψη, κινδυνευουν για ενα παλιο πηδημα 2 οικογενειες με διαλυση. τον ρωτησα αν εχω προβλημα με το Νομο και ειπε οτι αυτα τα αθωα μηνυματα, θεωρουνται παρενοχληση. δεν εχω προβλημα διοτι δεν εχω γραψει τιποτα σπουδαιο, με πληρη επιγνωση σε οτι λεω. ουτε καν καυλα μου, τιποτα. το θεμα μου ειναι αν ο κερατας μπορει να μαθει τα στοιχεια μου Νομιμα.
ο αστυνομος ειπε οτι ο κερατας ακομα δεν εχει ιδεα ποιος ειμαι, ουτε εχει δει την φωτογραφια μου. εχει δικαιωμα για Αρση Απορρητου στο τηλεφωνο μου, απλα και μονο επειδη εγινε καταγγελια? υποθετω ο αστυνομικος ανεπισημα προσπαθει να χειριστει με λεπτοτητα το θεμα, αλλωστε μου το ειπε. η γυναικα του που πηδηχτηκαμε δεν ξερει το επιθετο μου. ετσι εκτιμω.

κατα συνεπεια ρωταω τους συναγωνιστες τη γνωμη τους πανω στο Θεμα, Νομος και Αρση Απορρητου τηλεφωνου μου. και ποιος μπορει να μαθει την ταυτοτητα μου.
ΥΓ1- εικασιες παρακαλω διχως γνωση Νομου, δεν θα με βοηθησουν.
ΥΓ2- ειμαι μαλακας και την πατησα, το ξερω

σας ευχαριστω για την αναγνωση του μικρου σεντονιου
Το "γεια σου γλυκιά μου" και το "πως είσαι" δεν συνιστούν παρενόχληση. Εκτός αν της έγραψες "γειά σου καύλα μου" όπως γράφω εγώ συνήθως. Αλλά ξέρω που το στέλνω. Διαβάζοντας όσα έγραψες πιστεύω πως κάποιος προσπαθεί να σε τρομοκρατήσει. Βάζεις φραγή στον αριθμό που σε κάλεσε και δεν ασχολείσαι ξανά. Τώρα, αν θέλεις να ηρεμήσεις τελείως πήγαινε μόνο σου στο αστυνομικό τμήμα και ρώτησε αν υπάρχει κάποια καταγγελία για εσένα. Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό βάλε έναν δικηγόρο να το κάνει για εσένα. Αν δεν υπάρχει καταγγελία τότε τον δήθεν αστυνομικό μπορείς να τον χορέψεις εσύ. Αυτή είναι η γνώμη μου.
 

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Μηνύματα
4.247
Like
3.507
Πόντοι
1.706
Η αντιποίηση αρχής δεν υφίσταται πλέον???
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.161
Like
34.431
Πόντοι
9.931
Οταν σε παίρνει τηλέφωνο καποιος και λεει οτι ειναι αστυνομικος ζητας ΠΑΝΤΑ βαθμο, ονομα επίθετο και που υπηρετεί, αν τυχον η κληση ειναι απο κινητο του λες να καλεσει ξανα απο σταθερο τηλεφωνο.
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.088
Κριτικές
8
Like
32.172
Πόντοι
6.536
Ρε τύπε σε φέρμαρε ο κερατάς....
Παραδέξου το....

Προφανώς έστειλες μύνημα και την έκανε τσακωτή....
Αυτή δικαιολογία ότι είσαι σάτιρος-ανώμαλος που την ενοχλείς.....
Αυτός ψυλιασμένος για το ποιόν της μποτάνας σου μίλησε ευγενικά....
Έπρεπε πάντως να του πείς ότι είναι μεγάλη ξεκωλιάρα και ότι τα έπαιρνε όλα μέσα,ότι την ξεφτίλιζες με φίλους και την στέλνατε κατουρημένη-χυμένη στον σύζυγο....

-Κύριε πόλισμαν είναι μεγάλη μποτάνα,ενέδωσα....


:coffee:
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
2.108
Κριτικές
10
Like
1.542
Πόντοι
506
αμα διαβασεις ο "αστυνομικος" τον ρωτησε να επιβεβαιωσει το ονοματεπωνυμο του που ηδη το γνωριζε.

@40_xronia_epityxies

'Η legit ή βαλτός,μην χάνεις τον ύπνο σου,κόψε κάθε επαφή και μην σε πιάσει καμιά κρίση συνειδησεως και σκαψεις μόνος σου τον λάκκο σου.
ρε συ το διαβασα , αλλα πραγματικα δεν το πιστεψα. Σκεφτικα οτι κατι λαθος εγραψε. Εγραφε οτι η τυπισα δεν ηξερε το ονομα του, απο την αλλη η φραση "τον ρωτησε να επιβεβαιωσει το ονοματεπωνυμο του" , απο αυτο που καταλαβαινω, του ειπε ενα ονοματεπωνυμο και αυτος επρεπε να απντησει με ενα Ναι ή ενα Οχι. Αυτο σημαινει το επιβεβαιωνω, μηπως κανω λαθος; αλλα εσυ τωρα μου γραφεις, αυτο που καταλαβες, ειναι οτι τον ρωτησε το ονομ.

κατι σαν να μη μας τα λεει καλα
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.161
Like
34.431
Πόντοι
9.931
Ρε τύπε σε φέρμαρε ο κερατάς....
Παραδέξου το....

Προφανώς έστειλες μύνημα και την έκανε τσακωτή....
Αυτή δικαιολογία ότι είσαι σάτιρος-ανώμαλος που την ενοχλείς.....
Αυτός ψυλιασμένος για το ποιόν της μποτάνας σου μίλησε ευγενικά....
Έπρεπε πάντως να του πείς ότι είναι μεγάλη ξεκωλιάρα και ότι τα έπαιρνε όλα μέσα,ότι την ξεφτίλιζες με φίλους και την στέλνατε κατουρημένη-χυμένη στον σύζυγο....

-Κύριε πόλισμαν είναι μεγάλη μποτάνα,ενέδωσα....


:coffee:
Αυτη ειναι η σωστη αντιδραση... Κυριε αστυνομε μου η Κυρια ειναι μεγαλη γαμιολα, τα κανει ολα στο γαμησι, γουστάρει μεχρι και κατουρημα! Τετοια τεμαχια δεν βρισκονται ευκολα και για αυτο εστελνα κανα μυνημα που και που μπας και ξαναγαμησω:grin::grin:
 

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.088
Κριτικές
8
Like
32.172
Πόντοι
6.536
Αυτη ειναι η σωστη αντιδραση... Κυριε αστυνομε μου η Κυρια ειναι μεγαλη γαμιολα, τα κανει ολα στο γαμησι, γουστάρει μεχρι και κατουρημα! Τετοια τεμαχια δεν βρισκονται ευκολα και για αυτο εστελνα κανα μυνημα που και που μπας και ξαναγαμησω:grin::grin:
Έτσι....
Μου έχει τύχει πριν κάνα δίχρονο να με πάρει με μπινελίκια παραπονεμένος σύζυγος....
Ήθελε ραντεβού θανάτου και έτσι...

Η μποτάνα του μου είχε πεί ότι είναι σε διάσταση κτλ...
Πήγα στο παρασύνθημα γιατι κάτι είχα υποψιαστεί ότι λέει ψέματα και πήρα μέρος συζύγου,ωραίο μουνί αλλά πιο ωραίο αυτό που της έκανα....
Του τα εξήγησα όμορφα και ωραία....

Στο τέλος μου είπε 1000 ευχαριστώ ο σύζυγος....

Λογικά θα την έχει στείλει.....

:coffee:
 

gnnakos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Μηνύματα
1.662
Κριτικές
99
Like
14.454
Πόντοι
25.186

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Μηνύματα
23.088
Κριτικές
8
Like
32.172
Πόντοι
6.536
ρε συ το διαβασα , αλλα πραγματικα δεν το πιστεψα. Σκεφτικα οτι κατι λαθος εγραψε. Εγραφε οτι η τυπισα δεν ηξερε το ονομα του, απο την αλλη η φραση "τον ρωτησε να επιβεβαιωσει το ονοματεπωνυμο του" , απο αυτο που καταλαβαινω, του ειπε ενα ονοματεπωνυμο και αυτος επρεπε να απντησει με ενα Ναι ή ενα Οχι. Αυτο σημαινει το επιβεβαιωνω, μηπως κανω λαθος; αλλα εσυ τωρα μου γραφεις, αυτο που καταλαβες, ειναι οτι τον ρωτησε το ονομ.

κατι σαν να μη μας τα λεει καλα
Παίζει να είναι όπως τα λέει....
Υπάρχουν πολλοί τρίχαζοι βητάδες ανάμεσα μας....
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom