lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.380
- Πόντοι
- 5.646
Για το ΚΙΝΟ τι άποψη έχετε;Υπολογίζω πως οι πιθανότητες να κερδίσω το Τζόκερ είναι περίπου ίδιες, είτε παίξω είτε δεν παίξω.
Αυτό και αν είναι απάτη
Για το ΚΙΝΟ τι άποψη έχετε;Υπολογίζω πως οι πιθανότητες να κερδίσω το Τζόκερ είναι περίπου ίδιες, είτε παίξω είτε δεν παίξω.
Χειρότερος εθισμός και από το στοίχημα πλέονΓια το ΚΙΝΟ τι άποψη έχετε;
Αυτό και αν είναι απάτη
Πάλι καλά είσαι , εμένα ένας γνωστός είχε κερδίσει ένα καλό ποσό στο καζίνο , και μετά απο αυτά έβαλε 5 χιλιάδες ευρώ σε ένα υποτίθεται άχαστο στοιχημα ... νομίζω ηταν το Ελλάδα - Τσεχία τότε στο euro το 2004 , δεν ξέρω τι απόδοση έδινε αλλά η Τσεχία ηταν φαβορί και έτσι πόνταρε στην Τσεχία ...Έπαιζα στοίχημα έχανα 4 φορές κέρδιζα στη μία.. Σταμάτησα να παίζω όταν έβαλα 90 Έβρο σε ένα αγώνα βραζιλιάνικο πρωτληματος με απόδοση 1,20 ο άσος και ήρθε διπλό.. Έπαιζε ο δεύτερος με τον τελευταίο η ατλεντικο παρανεανσε νομίζω.. Απο τότε λέω μακριά και πότε ξανά..
Πάει πολύς καιρός που είχα διαβάσει μια ενδιαφέρουσα μελέτη Αμερικανών για τους νικητές τυχερών παιχνιδιών και τη μετέπειτα συμπεριφορά τους. Η συντριπτική πλειονότητα, ανεξαρτήτως του μεγέθους του ποσού που κέρδισε, ξαναγύρισε στην ψάθα.
όπως το πες,έμμεση φορολόγηση.. ειδικά ο οπαπ με απίστευτα μεγάλη γκανιότα.επιστρέφει περίπου 30-35% (αν είναι δυνατόν).θεωρώ πιο τίμιο από πλευράς πιθανοτήτων το καζίνο(όχι ότι δεν χάνεις,αλλά τουλάχιστο δεν είναι η ληστεία αυτή).τα κοψα όλα και ησύχασα...Τίποτα!!! Εθελοντική φορολόγηση!!! Τα ίδια και ο τζόγος. Όποιος πιστεύει πως θα γίνει πελούσιος από αυτά είναι δυστυχισμένος ? Ίσως κάποιοι βγάζουν μεροκαματάκι από το στοίχημα αλλά θέλει βαριά ενασχόληση και διάβασμα. Όταν μιλάμε για λεφτά δε λέμε για πενταροδεκάρες, μιλάμε για εκατομμύρια.
ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΑΡΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! Τι εγινε σκουπιδιαρη της ζωης ? Χρωστας της Μιχαλους , οπου στην περιπτωση σου η Μιχαλου το πολυ πολυ να ηταν καμια βρωμιαρα που πηδουσε ο μπεκρης-βιαστης που αποκαλουσες πατερα, οπου μεχρι και την τρυφερη ηλικια των 13 και ενω αλλοι πρεζοΕλλεινες πηγαιναν τα 'σπλαχνα' τους στα μπουρδελα να γαμησουν, εσενα σε πηγε πρωτη φορα σε προποτζιδικο και σε βιαζε μαζι με αλλους ανωμαλους απο το σοι σου, στις τουαλετες του προποτζιδικου και εχασες την παρθενια σου σε τοπο τζογαδιστικο ? ΛΕΓΕ ΡΕ ΚΟΜΠΑΡΣΑΡΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ? λεγε ρε 'αφυπνισμενε' σκατιαρη !!! τι εγινε ξεσκεπασες εμενα, τον φωστηρα .... !!??? α ρε παλιομαλακα σκουπιδιαρη , εσυ εισαι ενας ξεφτερης δηλαδη ? ε ? τι ρε αποσκουπιδο ? μηπως αποκαλυψες και την συνωμοσια των Χερουβημ για το μπολι ? λεγε αστυνομε Σαινη , λεγε ρε Ηρακλη Πουαρο της εικονικης πραγματικοτητας της εγκληματολογιας? βρηκες το κρυφο νοημα ε ? ξεσκεπασες τους φαντασματοκυνηγους ρε αφυπνιστη ?!!!αν εχω διαβασει σωστα το νακερδισεις τζοκερ ειναι 1 στα 24.000.000 την στιγμη που η πιθανοτητα να μας χαιρετησεις ενω πηγαινεις για δουλεια ειναι μια στις 800.000 κατι τετοιο απειρως θεωρητικα ευκολοτερο..........πρπει δηλαδη να σου στησουν μηχανη για να στα φανε????......εσυ που κυνηγας φαντασματα δεν μπορεις να καταλαβεις το εξωφρενικα απιθανο του πραγματος?????...αλλα φωστηρα για σενα το 90% ειναι γιουρουκια......αρε τζερεμεδες καλα κανουν και σας αρμεγουν μια ζωη.....γεννημενοι τζερεμεδες πονηροι !
Πρωτον αδερφε ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ( ειτε το πιστευεις , ειτε αυτο εκφραζεται αντικειμενικα ή οχι απο τα λογια μου ) !!! ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΛΙΓΑΡΧΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΟΣΚΟΥΠΙΔΟ , οπως ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , τα περισσοτερα σκουληκια εκει εξω στην σκατοζωη !!!Σύντροφε δυστυχώς εμείς δεν πεθάναμε νωρίς. Εσείς οι αριστεροί κάνετε ένα τεράστιο λάθος και για αυτό δε θα ξαναδείτε ποτέ εξουσία.
Τα βλέπετε όλα θεωρητικά. Κοίτα γύρω σου όλοι θέλουμε κότερα, ελικόπτερα θέλουμε οικόπεδα. Είναι πολύ φυσιολογικό να θες να βγάλεις λεφτά χωρίς κόπο και τεράστια χαρά να παίρνεις αναπάντεχα λεφτά από μία τυχαία συγκυρία.
Και αυτό το άκουσες από κάποιον που ζήτημα να έχει παίξει 10 δελτία στοιχήματος στη ζωή του και κάθε φορά 6 ευρώ ποντάρισμα.
Αφήνω έξω τους εξαρτημένους. Οι υπόλοιποι άνθρωποι δουλεύουν, ξέρουν ποιες είναι οι οικονοικές τους δυνατότητες και κάποιοι προσπαθούν μήπως και κάνουν μία σοβαρή μπάζα από το πουθενά. Γιατί τόσο κακό δηλαδή; Επειδή στη Σοβιετική Ένωση δεν είχαν καζίνο; Τράβα ζήσε στη Βόρεια Κορέα ρε παίκτη αφού χαλιέσαι τόσο πολύ.
Ξερω και εγω ατομο στη τριπολη που κερδισε τζοκερ.Ξέρω έναν που κέρδισε σοβαρό ποσό. Άλλαξε η ζωή του. Και το αστείο είναι πως τώρα λέει ότι δεν παίζει γιατί δεν πιστεύει στα τυχερά παιχνίδια. Ενώ όλη η γειτονιά το ξέρει πως ξαφνικά έγινε άνετος οικονομικά.
Εντάξει αν πήρε μεγάλο ποσό οκ...Θα πάρεις και ένα αμάξι έτσι να κάνεις το κομμάτι σου.Ξερω και εγω ατομο στη τριπολη που κερδισε τζοκερ.
Προσπαθησε να το κρυψει αλλα δεν αντεξε πανω απο μηνα να παρει μια καμπριο πορσε και εγινε βουκινο
Λογικό είναι, ειδικά αν πριν ήσουν μεροδούλι-μεροφάι. Οι περισσότεροι καρφώνονται γρήγορα. Αν απο κει που νοικιαζες δωματιο δεκαήμερο στο Ζούμπερι, ξαφνικά πηγαινεις Κίνα, Αργεντινή δεκαήμερα ή βρήκες τις λίρες του Αλήπασα ή εσκασε λαχείο. Δεδομένου ότι ακόμη πλακάκια περνάς.Ξερω και εγω ατομο στη τριπολη που κερδισε τζοκερ.
Προσπαθησε να το κρυψει αλλα δεν αντεξε πανω απο μηνα να παρει μια καμπριο πορσε και εγινε βουκινο
κοιτα ρε φιλε οκ, σε εναν βαθμο, ΟΣΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ της κοινωνιας σαν τον μπασταρδι του κερατα , τον Μελισανιδη τον Μελικλανιδη και να διοικουν τετοιου ειδους απατεωνιστικες επιχειρησεις σιγουρα, καπως πρεπει να δικαιολογουν ενα amount απο τα κερδη ( οχι τιποτε αλλο για τα ματια των ισολογισμων και των προυπολογισμων κλπ. )Οποιος πιστευει οτι ειναι στημενο να παει να χτυπησει το κεφαλι του σε καμια γωνια να συνειδητοποιησει γιατι θα ειναι για παντα αποτυχημενος.
Δεν υπαρχει ουτε μισος λογος να στηθει κατι που οπως ειναι το μοντελο, βγαζει 100δες εκατομμυρια.
Με τζιρο >1 δις ευρω το χρονο, ο πουθενας τη μονη λογικη εξηγηση που δινει στο γιατι δεν εχει κερδισει ακομα 1εκατομμυριο με 1/24.435.180 πιθανοτητες ειναι οτι ειναι στημενο.
Ορσε.
Ένα πουστη δείτε ρε....ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΜΠΑΡΣΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !!! Τι εγινε σκουπιδιαρη της ζωης ? Χρωστας της Μιχαλους , οπου στην περιπτωση σου η Μιχαλου το πολυ πολυ να ηταν καμια βρωμιαρα που πηδουσε ο μπεκρης-βιαστης που αποκαλουσες πατερα, οπου μεχρι και την τρυφερη ηλικια των 13 και ενω αλλοι πρεζοΕλλεινες πηγαιναν τα 'σπλαχνα' τους στα μπουρδελα να γαμησουν, εσενα σε πηγε πρωτη φορα σε προποτζιδικο και σε βιαζε μαζι με αλλους ανωμαλους απο το σοι σου, στις τουαλετες του προποτζιδικου και εχασες την παρθενια σου σε τοπο τζογαδιστικο ? ΛΕΓΕ ΡΕ ΚΟΜΠΑΡΣΑΡΕ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ? λεγε ρε 'αφυπνισμενε' σκατιαρη !!! τι εγινε ξεσκεπασες εμενα, τον φωστηρα .... !!??? α ρε παλιομαλακα σκουπιδιαρη , εσυ εισαι ενας ξεφτερης δηλαδη ? ε ? τι ρε αποσκουπιδο ? μηπως αποκαλυψες και την συνωμοσια των Χερουβημ για το μπολι ? λεγε αστυνομε Σαινη , λεγε ρε Ηρακλη Πουαρο της εικονικης πραγματικοτητας της εγκληματολογιας? βρηκες το κρυφο νοημα ε ? ξεσκεπασες τους φαντασματοκυνηγους ρε αφυπνιστη ?!!!
πανε ανοιξε καναλι στο youtube ρε παλιο μαλακα αποτυχημενε , κατι τετοια κανουν κατι σκερβελεδες σαν και του λογου και τα κονομαν απο τα γιουρουκια !!! ψωριαρη ε ψωριαρη !!!
ενα θα σου πω ακομα σκουπιδοτενεκε !!! ΜΑΘΕ ΟΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΕΝΑΝ ΝΟΡΜΑΛ ΛΟΓΟ ΜΠΑΣ και το δει κανενας καψερος και σκεφτει δευτερη φορα να πεταξει τα λεφτα του σε σκουπιδοαπατεωνες , να λες και ενα μπραβο ... που αμεσως βγαινουμε να γραψουμε μια απλη αποψη ( οχι τιποτα ινφλουενσιλικια ) που αποκομισαμε απο την αλλληλεπιδραση με ενα ακομα αποτυχημενο γιουρουκι που πιστευει θα βγαλει κατι παραπανω απο σκατα απολιθωμενα απο τον τζογο και αμεσως πετιουνται κατι ΓΙΟΥΡΟΥΚΙΑ σαν και σενα και αρχιζουν τις φαμφαρες και τις εξυπναδες !!!!