trelakos146
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2015
- Like
- 1.268
- Πόντοι
- 216
αυτό για το γαμησι κολου δεν το απαντησες
Βεβαια για να λεμε την αληθεια, ούτε αυτο ειναι αποδειξη, γιατι ενα πμ μπορει ανετα να παραποιηθει.εννοειται πως διαψευδω, αντρικια πραγματα οχι μισολογα
δεν μου κανει κουκου αλεξ να την πηδηξω την τυπισσα ειναι πολυ χαλια
για να μπαζωσω τετοιες κορασιδες θα πρεπει να παρω βιαγκρα
την προκαλω να βγαλει τα ΠΜ της τωρα να δουμε ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα
Ε, τοτε, αφου γνωριζεις, πρεπει να πεις. Με λευκο εχει παει ακομα η δε κανει τετοια πραγματα;
Βεβαια για να λεμε την αληθεια, ούτε αυτο ειναι αποδειξη, γιατι ενα πμ μπορει ανετα να παραποιηθει.
Να σημειωσω επισης οτι η δημοσιοποιηση πμ ειναι λογος αποβολης απο το σαιτ.
Δεν μιλας σοβαρα. Ελπιζω.
Γεια σου Πενταγιωτισσα, πότε θα γαμηθουμε?
ελα να κανουμε τριοοο
Πού ειναι το δυσκολο?
Εννοειται οτι αν μιλαμε για σκρινσοτ, τοτε ναι ειναι πιο δυσκολορε αλλο λεω εγω παραποιειται αλλα πως θα παραποιησει ΠΜ οταν δεν την εχω στειλει ποτέ ΠΜ. τι θα παραποιησει το ονομα του αποστολεα
Την απαξιωσες τύπε
Κοιτα, εν προκειμενω το θεμα δεν ειναι ακριβως η εμφανιση. Απο οσα εχω ακουσει ας πουμε, εμενα μου κανει. Αλλά ρε παιδι μου με τοση "διαθεσιμοτητα" σε ομαδες υψηλου κινδυνου, καπου το φοβαμαι.οχι ρε συ, απλα της λεω την αληθεια, οτι δεν θα πηγαινα μαζι της γιατι δεν μου αρεσει εμφανισιακα
Εννοειται οτι αν μιλαμε για σκρινσοτ, τοτε ναι ειναι πιο δυσκολο
Κοιτα, εν προκειμενω το θεμα δεν ειναι ακριβως η εμφανιση. Απο οσα εχω ακουσει ας πουμε, εμενα μου κανει. Αλλά ρε παιδι μου με τοση "διαθεσιμοτητα" σε ομαδες υψηλου κινδυνου, καπου το φοβαμαι.
Κοιτα, εν προκειμενω το θεμα δεν ειναι ακριβως η εμφανιση. Απο οσα εχω ακουσει ας πουμε, εμενα μου κανει. Αλλά ρε παιδι μου με τοση "διαθεσιμοτητα" σε ομαδες υψηλου κινδυνου, καπου το φοβαμαι.
αλεξ ξερεις τι εστι ροδιτισα? ειναι σαν τις πυργιωτισες η τις καλαματιανες σε πουλαει και σε αγοραζει στο λεπτο
Ροδίτισσα εγινε τωρα? Ηπειρωτισσα δεν λεγαμε τις προαλλες?αλεξ ξερεις τι εστι ροδιτισα? ειναι σαν τις πυργιωτισες η τις καλαματιανες σε πουλαει και σε αγοραζει στο λεπτο
αυτες ειναι καργιες αστεςπατρινιες τυπε
Ροδίτισσα εγινε τωρα? Ηπειρωτισσα δεν λεγαμε τις προαλλες?