Ωραία θα μεταναστευσουμε και μείνετε εσεις να αγοράζεται πανάκριβα προϊόντα και υπηρεσίες στα λαμογια που αισχοκερδουν και τα έχουν αφήσει ασυδοτα.Τα ίδια και τα ίδια γράφονται σε όλα τα θέματα.
Ο Έλληνας θα πληρώσει το σουβλάκι της γειτονιάς και ας ακριβυνε, γιατί βαριέται να πάει σε άλλη γειτονιά να ψάξει. Απλά ίσως μειώσει την κατανάλωση.
Όσο φτιάχνουν τις τιμές μεταξύ τους τα μαγαζιά, δεν μπορεί κανείς να κάνει τίποτε.
Μη μου πεις ότι αν έχεις 3 ακριβά σουβλατζίδικα στη γειτονιά, θα κόψεις να τρως από όλα. Σε κάποιο θα πας, έστω και λιγότερες φορές.
Τα ίδια ισχύουν για τα πάντα. Όσο θες το προϊόν, είτε είναι σουβλάκι, πουτάνα, κλπ θα κάνεις το σκατό παξιμάδι να το πληρώσεις. Και απλά σου μένουν λιγότερα στη τσέπη. Όποιος δεν έχει, δεν αγοράζει. Απλά πράγματα.
Η ζωή ακριβυνε, πάρτε το χαμπάρι. Μην περιμένετε να πέσουν οι τιμές. Θέλετε να βελτιώσετε τη ζωή σας;
Αφήστε τις μαλακίες για μποϋκοτάζ και ψάξτε να βγάλετε πιο πολλά χρήματα. Έτσι θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα για εσας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μποϊκοτάζ παντού, μια λέξη που την έχει ξεχασει ο ελληνικός λαός!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TOMCRUISE
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
madrach
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.609
- Πόντοι
- 506
Μια και το θεμα ειναι τα μαγαζια, πολλα παιζουν ρολο, το ενοικιο, οι φοροι το ρισκο που ειναι διατεθιμενος να αναλαβει ο μαγαζατορας.
Παλιοτερα στο χωριο μου δυο γειτονικα μαγαζια, ο ενας πουλουσε φθινοτερα το σουβλακι απο τον αλλονε, ολοι αναρωτιομασταν για την διαφορα. Τελικα ο φθινοτερος το εκλεισε με χρεοι οπως και ο δευτερος, ο ακριβοτερος. Εμαθα ομως οτι ο φθινοτερος φεσονε τον κρεατεμπορα.
Για τις ακριβες τιμες να ψαξεται αυτους που ψιφιζεται και οχι τους ιδιοκτιτες των μαγαζιων
Παλιοτερα στο χωριο μου δυο γειτονικα μαγαζια, ο ενας πουλουσε φθινοτερα το σουβλακι απο τον αλλονε, ολοι αναρωτιομασταν για την διαφορα. Τελικα ο φθινοτερος το εκλεισε με χρεοι οπως και ο δευτερος, ο ακριβοτερος. Εμαθα ομως οτι ο φθινοτερος φεσονε τον κρεατεμπορα.
Για τις ακριβες τιμες να ψαξεται αυτους που ψιφιζεται και οχι τους ιδιοκτιτες των μαγαζιων
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.865
- Πόντοι
- 3.846
Σε λάθος άτομο έγραψες την παπαριά σου.Ωραία θα μεταναστευσουμε και μείνετε εσεις να αγοράζεται πανάκριβα προϊόντα και υπηρεσίες στα λαμογια που αισχοκερδουν και τα έχουν αφήσει ασυδοτα.
Έχω αφήσει το τριμπουρδελο πίσω εδώ και 9 χρόνια.
Εσύ έχεις τα μπαλάκια να κάνεις την αλλαγή;
Είμαι μεγάλος πια 51 αλλιώς θα την είχα κάνει όπως τα ανιψιά μου.Σε λάθος άτομο έγραψες την παπαριά σου.
Έχω αφήσει το τριμπουρδελο πίσω εδώ και 9 χρόνια.
Εσύ έχεις τα μπαλάκια να κάνεις την αλλαγή;
dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.367
- Πόντοι
- 4.746
Να αναρρωτηθεί κάποιος τι μένει από αυτά στο χέρι της διαδυκτιακής εκδιδόμενης και τι μπαίνει στο πορτοφόλι του σύγχρονου ντaβa. Όταν ο δεύτερος έχει γούστα ακριβά και θέλει κόττερα ελικόπτερα οι τιμές ολοένα θα τραβάν την ανηφόρα. Από την άλλη αυτές για κάποιους σκοτεινούς λόγους δεν δουλεύουν μόνες για να αποφύγουν το χαράτσι του μεσάζοντα και ενίοτε προmoτορa.με αφορμη την ανοδο στην τιμη μιας βιζιτας απο τα 140 στα 180 ευρω,που για μενα ειναι αστρονομικο ποσο αποφασισα να γραψω τα παρακατω αναφορικα με την ακριβεια που δεν σταματαει πουθενα σε αυτη τη χωρα , αλλα ο Ελληνικος λαος συνεχιζει να τα σκαει σε ολους μην υπολογιζοντας τις αυξησεις....
prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 4.125
Για τις πουτάνες που είπες, υπάρχει κάποια που χρεώνει 200€ την ώρα. Είναι ηλικία γύρω στα 45 στο σαιτ δεν φαίνεται πρόσωπο αλλά φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στο κρεβάτι. της στέλνω μνμ και την ρωτάω αν έχει μισάωρο. μου λέει οχι. Την έχω αποκλείσει. Δεν πάω. Μια άλλη περίπτωση γράφει 35 με ωραίο κορμί αλλά ούτε αυτή δείχνει πρόσωπο. Έχει βάλει μισάωρο στα 150€. Είμαι στο έτσι κ έτσι να πάω να μην πάω... Δεν σημαίνει οτι αν είναι και πιο ακριβη θα περάσεις και καλά. Τα 150αρια στο μισάωρο όσες φορές τα έχω δωσει δεν τα έχω ευχαριστηθεί. αντίθετα υπάρχουν 120αρια το μισάωρο που είναι πάρα πολύ τίμια ακόμη και 100αρια. Βέβαια μη ξεχνάμε οτι μπαίνουμε σε καλοκαιρινή - τουριστική περίοδο που τις τιμές τις ανεβάζουν και οι ξένοι. Γι αυτούς δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά μεταξύ 120-150-180-200. Τα δίνουν και δεν λένε κουβέντα γιατί αυτοί έρχονται για διακοπές και θέλουν να περάσουν καλά. Οπότε πρέπει να περιμένουμε να χειμωνιάσει ξανά για να προσγειωθούν και οι τιμές.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Έχει ενδιαφέρον βρίσκω, ότι είμαστε πλέον στις αρχές ενός νέου οικονομικού κύκλου.
Ως τώρα έχουμε πληθωρισμό, και το νόμισμα διολισθαίνει έναντι των πρώτων υλών.
Λογικά θέμα χρόνου, πότε θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση. Ύφεση, κρίση και περικοπές των επιδομάτων και των λοιπών κοινωνικών παροχών.
Οπότε θα προκύψει μία για πολλούς πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς όλα θα γίνονται ακριβότερα, παρά το ότι κανείς δεν θα αγοράζει όσο πριν.
Αυτό οφείλεται, στο ότι τα προϊόντα πρώτης διαλογής θα πηγαίνουν σε χώρες πλούσιες σε οικονομικούς πόρους, και σε μας θα μένουν αγαθά δεύτερης διαλογής, αφού ο κόσμος ούτως ή άλλως θα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στη νέα χρηματοοικονομική πραγματικότητα.
Δεν έχουμε ζήσει ως τώρα και πληθωρισμό, και ύφεση και εκτίναξη του δημόσιου χρέους, και αύξηση του χρέους των νοικοκυριών, αλλά για εκεί πάει το θέμα, υποθέτω.
Ως τώρα έχουμε πληθωρισμό, και το νόμισμα διολισθαίνει έναντι των πρώτων υλών.
Λογικά θέμα χρόνου, πότε θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση. Ύφεση, κρίση και περικοπές των επιδομάτων και των λοιπών κοινωνικών παροχών.
Οπότε θα προκύψει μία για πολλούς πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς όλα θα γίνονται ακριβότερα, παρά το ότι κανείς δεν θα αγοράζει όσο πριν.
Αυτό οφείλεται, στο ότι τα προϊόντα πρώτης διαλογής θα πηγαίνουν σε χώρες πλούσιες σε οικονομικούς πόρους, και σε μας θα μένουν αγαθά δεύτερης διαλογής, αφού ο κόσμος ούτως ή άλλως θα δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στη νέα χρηματοοικονομική πραγματικότητα.
Δεν έχουμε ζήσει ως τώρα και πληθωρισμό, και ύφεση και εκτίναξη του δημόσιου χρέους, και αύξηση του χρέους των νοικοκυριών, αλλά για εκεί πάει το θέμα, υποθέτω.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Για τις πουτάνες που είπες, υπάρχει κάποια που χρεώνει 200€ την ώρα. Είναι ηλικία γύρω στα 45 στο σαιτ δεν φαίνεται πρόσωπο αλλά φαίνεται να κάνει καλή δουλειά στο κρεβάτι. της στέλνω μνμ και την ρωτάω αν έχει μισάωρο. μου λέει οχι. Την έχω αποκλείσει. Δεν πάω. Μια άλλη περίπτωση γράφει 35 με ωραίο κορμί αλλά ούτε αυτή δείχνει πρόσωπο. Έχει βάλει μισάωρο στα 150€. Είμαι στο έτσι κ έτσι να πάω να μην πάω... Δεν σημαίνει οτι αν είναι και πιο ακριβη θα περάσεις και καλά. Τα 150αρια στο μισάωρο όσες φορές τα έχω δωσει δεν τα έχω ευχαριστηθεί. αντίθετα υπάρχουν 120αρια το μισάωρο που είναι πάρα πολύ τίμια ακόμη και 100αρια. Βέβαια μη ξεχνάμε οτι μπαίνουμε σε καλοκαιρινή - τουριστική περίοδο που τις τιμές τις ανεβάζουν και οι ξένοι. Γι αυτούς δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά μεταξύ 120-150-180-200. Τα δίνουν και δεν λένε κουβέντα γιατί αυτοί έρχονται για διακοπές και θέλουν να περάσουν καλά. Οπότε πρέπει να περιμένουμε να χειμωνιάσει ξανά για να προσγειωθούν και οι τιμές.
Σωστός. Την καλοκαιρινή περίοδο δίνουμε έμφαση στις δικές μας γκόμενες, το χειμώνα στις εσκορτ του χώρου που κάνουν δυνατό πρόγραμμα σε καλές τιμές.
DickWinters
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2022
- Like
- 1.004
- Πόντοι
- 81
Ακόμα κι όταν πέφτει μια ιδέα για οργανωμένη δράση, καλή ώρα, αμέσως ξεκινά η συζήτηση για τους λόγους που θα αποτύχει. Έχουμε μια νοοτροπία ρε παιδί μου... Γουστάρουμε το γκολάκι μας να το τρωμε απ' τα αποδυτήρια.
Είναι κι όλες αυτές οι διχαστικές αντζέντες περί ατομικών δικαιωμάτων στη μέση, ξεκάθαρα επιτηδευμένες (αρκεί να δει κανείς από ποιους χρηματοδοτούνται), που καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε συνεννόηση. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν. Βάζεις το ατομικό δικαίωμα του ενός να συγκρούεται με του άλλου, και τους κρατάς μονίμως διχασμένους, ανίκανους να δουν το κοινό τους όφελος. Άντε να συνεννοηθώ εγώ με την τρελή που με λέει δυνάμει γυναικοκτόνο ξερωγώ
Αλλά στο θέμα πουτάνες ρε τύποι..... το ότι δε μπορούμε να συνεννοηθούμε στο θέμα πουτάνες, μέσα από ένα site που λέγεται μπουρδέλα, είναι καθαρά δικό μας φταίξιμο. Κάθε φορά που μια σαβουρα το πάει συν 20 και συν 30 (πόσα λεφτά θες μωρή πια...) αμέσως να σπεύσουν οι γαμημένοι αγαπούληδες... "Εχει δικαίωμα να ορίσει την τιμή της"... "Ζήτηση-προσφορά"... Τις ίδιες μαλακίες κάθε φορά. Είμαι σίγουρος ότι από πίσω τους λένε πως "το αξίζουν και με το παραπάνω", μην πω ότι τους βάζουν οι ίδιοι την ιδέα
Είναι κι όλες αυτές οι διχαστικές αντζέντες περί ατομικών δικαιωμάτων στη μέση, ξεκάθαρα επιτηδευμένες (αρκεί να δει κανείς από ποιους χρηματοδοτούνται), που καθιστούν αδύνατη οποιαδήποτε συνεννόηση. Γι αυτό το λόγο υπάρχουν. Βάζεις το ατομικό δικαίωμα του ενός να συγκρούεται με του άλλου, και τους κρατάς μονίμως διχασμένους, ανίκανους να δουν το κοινό τους όφελος. Άντε να συνεννοηθώ εγώ με την τρελή που με λέει δυνάμει γυναικοκτόνο ξερωγώ
Αλλά στο θέμα πουτάνες ρε τύποι..... το ότι δε μπορούμε να συνεννοηθούμε στο θέμα πουτάνες, μέσα από ένα site που λέγεται μπουρδέλα, είναι καθαρά δικό μας φταίξιμο. Κάθε φορά που μια σαβουρα το πάει συν 20 και συν 30 (πόσα λεφτά θες μωρή πια...) αμέσως να σπεύσουν οι γαμημένοι αγαπούληδες... "Εχει δικαίωμα να ορίσει την τιμή της"... "Ζήτηση-προσφορά"... Τις ίδιες μαλακίες κάθε φορά. Είμαι σίγουρος ότι από πίσω τους λένε πως "το αξίζουν και με το παραπάνω", μην πω ότι τους βάζουν οι ίδιοι την ιδέα
lelosbi
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2023
- Like
- 919
- Πόντοι
- 81
Δεν χρειαζεται καμια οργανομενη δραση, αλλα ο καθενας απο μονος του να ¨τιμωρει¨οσους και οσες αισχοκερδουν ή παιρνουν τα μυαλα τους αερα και νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι Ελβετια.
180 και 200 σε πουτανα δεν τα δινω. Το πολυ 120 η ωρα. Κι αυτο μια φορα το χρονο. Αν θελει παραπανω ας παει στο Ντουμπαι.
Τραβεστι ως 70 στο μισαωρο. Πιτογυρο ως 3,50. Καφε σε πλαστικο το πολυ 1,30.
Και στην τελικη, μαγειρευουμε σπιτι, φτιαχνουμε τον καφε μονοι μας και τραβαμε μια μαλακια και μας μενει το χρημα.
180 και 200 σε πουτανα δεν τα δινω. Το πολυ 120 η ωρα. Κι αυτο μια φορα το χρονο. Αν θελει παραπανω ας παει στο Ντουμπαι.
Και στην τελικη, μαγειρευουμε σπιτι, φτιαχνουμε τον καφε μονοι μας και τραβαμε μια μαλακια και μας μενει το χρημα.
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Κατάλαβα!
Βάζω τα ρεβύθια να βράσουν στη χύτρα, και το Σαββατόβραδο πηδάω την Κατερίνα τη γειτόνισα.
Έλαβα το μήνυμα. Μποϊκοτάζ!
:-)
Βάζω τα ρεβύθια να βράσουν στη χύτρα, και το Σαββατόβραδο πηδάω την Κατερίνα τη γειτόνισα.
Έλαβα το μήνυμα. Μποϊκοτάζ!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
* γειτόνισσα
Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
φιλε μου καλα τα λες κ εχεις τα δικια σου κ το εχουμε πει ενα δις εκατομμυριο φορες,οσο βρισκουν μλκς θα τα κανουν κ δε πα να τα λες εσυ εγω κ η μιση ελλαδα στην αλλη μιση...Δεν χρειαζεται καμια οργανομενη δραση, αλλα ο καθενας απο μονος του να ¨τιμωρει¨οσους και οσες αισχοκερδουν ή παιρνουν τα μυαλα τους αερα και νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι Ελβετια.
η γενικη πλειοψηφια απ'οσο εχω δει εδω μεσα εχει της πουτσας του το χαβα,ρωτανε για καποια κ τους απαντανε 2-3 "ειναι φολα φιλε μακρυα...ζηταει πολλα συν..γαμιεται ακαποτα με πακιστανια..κολλησε κολλητος παρασημα.." κτλ κτλ κ καπακι σε ρωτανε "ναι αλλα ηταν καλη στις υπηρεσιες;;;;"!εγω προχτες ανεβασα σε αλλο νημα για μια απατη κ καπακι στο 5λεπτο εστειλε αγαπουλης να ενημερωσει κ να το παιξει προστατης ενω δεν ηξερε καν αν ηταν πραγματικη γυναικα!
κ εχω δει τοσα πολλα αναλογα παραδειγματα που καπου αναρωτιεσαι γτ να τα λες τελικα αφου οι περισσοτεροι ειναι ηλιθιοι;!
η ηλιθιοτητα ειναι ανικητη κ επανερχομαι στο θεμα μας,εφοσον υπαρχουν αυτοι οι ηλιθιοι,λιγουριδες που οταν καυλωνουν δε σκεφτονται οι τυπισσες θα κανουν οτι μπορουν κ οτι προλαβουν!
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Μα δεν τα παίρνουν όλα αυτές, αντε να πάρουν το 40% , με το υπόλοιπο 60% κάνουν ζωάρα οι ντaβaδeς τους εις υγείαν των κορόιδων.
Ισχύει. Εξού κι όταν διαπραγματεύεσαι δικιά σου τιμή με ντόπια κορίτσια που βλέπεις συχνά, έχεις να το κοιτάς να διαλέγεις εκείνες που δεν τα σπαταλάν στον κάθε αλητήριο νταβά.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.223
- Πόντοι
- 3.846
Ο κόσμος σε εστίαση, διασκέδαση, προϊόντα, υπηρεσίες έχει και vfm και υπερκτιμημένα. Αν ας πούμε η ταβέρνα που πήγαινα μέχρι χτες μειώσει τις μερίδες και αυξήσει τις τιμές, δε θα ξαναπάω. Δε χρειάζεται να μου το πει κανείς, το κάνω επειδή έτσι σκέφτομαι.
Ένας άλλος μπορεί να πάει επειδή έχει γκαρσόνα μια φοιτήτρια που σερβίρει με σορτσάκι ,οπότε θα πλήρωνε και 100 ευρώ για μπεκρή μεζέ και χωριάτική.
Αυτό που χρειάζεται το site είναι σωστή ενημέρωση. Σε αυτό το στούντιο αύξησαν τις τιμές 30 ευρώ ,χωρίς να αλλάξουν ούτε κοπέλες ,ούτε προγράμματα. Αν τώρα εσυ έχεις κολλήσει με την Κατίνα ,πήγαινε δικά σου είναι τα λεφτά.
Η άλλη έσκορτ ζητά 250 αλλά είναι πιο κομοδίνο και από την έκθεση του ΙΚΕΑ. Αν παρόλα αυτά θες να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου, πήγαινε.
Θυμίζει κάτι φασαίικα κλαμπάκια και εστιατόρια που πληρώνουν ινφλουέσερς και κάνουν ουρά τα θύματα για να μπουν λες και είναι προνόμιο να σε βάλουν μέσα.
Ένας άλλος μπορεί να πάει επειδή έχει γκαρσόνα μια φοιτήτρια που σερβίρει με σορτσάκι ,οπότε θα πλήρωνε και 100 ευρώ για μπεκρή μεζέ και χωριάτική.
Αυτό που χρειάζεται το site είναι σωστή ενημέρωση. Σε αυτό το στούντιο αύξησαν τις τιμές 30 ευρώ ,χωρίς να αλλάξουν ούτε κοπέλες ,ούτε προγράμματα. Αν τώρα εσυ έχεις κολλήσει με την Κατίνα ,πήγαινε δικά σου είναι τα λεφτά.
Η άλλη έσκορτ ζητά 250 αλλά είναι πιο κομοδίνο και από την έκθεση του ΙΚΕΑ. Αν παρόλα αυτά θες να πας για να το διαπιστώσεις μόνος σου, πήγαινε.
Θυμίζει κάτι φασαίικα κλαμπάκια και εστιατόρια που πληρώνουν ινφλουέσερς και κάνουν ουρά τα θύματα για να μπουν λες και είναι προνόμιο να σε βάλουν μέσα.
Θέλει οντως ένσταση σε περιπτώσεις αύξησης τιμών χωρίς δικαιολογίαΟ κόσμος σε εστίαση, διασκέδαση, προϊόντα, υπηρεσίες έχει και vfm και υπερκτιμημένα. Αν ας πούμε η ταβέρνα που πήγαινα μέχρι χτες μειώσει τις μερίδες και αυξήσει τις τιμές, δε θα ξαναπάω. Δε χρειάζεται να μου το πει κανείς, το κάνω επειδή έτσι σκέφτομαι.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.846
- Πόντοι
- 736
Μποϊκοτάζ σημαίνει απομακρινση απο τα κοινωνικα προτυπα του φαινεσθαι που η πλειοψηφία εχει εξάρτηση....
Αλλο γκρινια και αλλο αποφαση...
Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν μποικοταζ εδω και πολλα χρονια οι λεγόμενοι περιθωριακοί...
Οποτε για να καταλαβω μιλαμε για γκρινια απο ενα στραβο ξύπνημα η ξυπνημα απο την εξαρτηση?
Αλλο γκρινια και αλλο αποφαση...
Υπαρχουν ανθρωποι που κανουν μποικοταζ εδω και πολλα χρονια οι λεγόμενοι περιθωριακοί...
Οποτε για να καταλαβω μιλαμε για γκρινια απο ενα στραβο ξύπνημα η ξυπνημα απο την εξαρτηση?
BIG_BIG_BEN
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2024
- Like
- 11.846
- Πόντοι
- 3.556
Το ΠΑΣΟΚ μας είχε τάξει, ότι θα κόψει τα πανωπροίκια και τους μεσάζοντες. Οι νταβάδες γιατί υπάρχουν, γιατί επιμένουν ακόμη;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 226
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις