Νέα

Μια απλη συμβουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το βραδυ....σε λιγο θα βγουμε με γκομενα ....δεν προλαβαινουμε τωρα.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Περα απο τα σχόλια προς τον φιλο μας - "μια νυφη για τον γυιο μου", - "ο εκβιαστής με το τηλέφωνο", -"περιμενω πανω απο το ακουστικο", ισως καλο θα ηταν καποιος γλυκύτατος "συναγωνιστής", να δώκει κάποια βοήθεια στο παλικάρι για να μην καταντήσει σαν τον παιχτουρα... :2funny: :2funny: :2funny:
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μωρη καμπια κεντας σημερα..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Περα απο τα σχόλια προς τον φιλο μας - "μια νυφη για τον γυιο μου", - "ο εκβιαστής με το τηλέφωνο", -"περιμενω πανω απο το ακουστικο", ισως καλο θα ηταν καποιος γλυκύτατος "συναγωνιστής", να δώκει κάποια βοήθεια στο παλικάρι για να μην καταντήσει σαν τον παιχτουρα... :2funny: :2funny: :2funny:

Τι λετε δεσποινιs???????
Εμειs εδω δεν εχουμε τηλεφωνο
Αs  ριξει μια μποτιλια στη θαλασσα........Καποτε με χρονουs με καιρουs...

Επισκέπτης
θα γινουμε δωρητες σπερματος τυπε μου???

Αμα πληρωνουν καλα γιατι οχι.
Και που 'σαι οταν καις κανα μπαφο και ειναι και γυναικες στην παρεα κομμενες οι γυρες. Ειναι κατι καριολες που το κρατανε πολυ ωρα και δεν φτανει να ξανα-γυρισει.

Επισκέπτης
Αμα πληρωνουν καλα γιατι οχι.
Και που 'σαι οταν καις κανα μπαφο και ειναι και γυναικες στην παρεα κομμενες οι γυρες. Ειναι κατι καριολες που το κρατανε πολυ ωρα και δεν φτανει να ξανα-γυρισει.
ετσιιιιιιιιιιι..
μονο ξυλο απο δω & περα..
ουτε γαμησι,ουτε μπαφους,ουτε προ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θα γινουμε δωρητες σπερματος τυπε μου???

Οταν ο παιχτουρας δώριζε το αγιο σπερμα του και έπεφταν σαν τα κοτοπουλα οι καθε λογιω κάργιες, εσύ κουβαλούσες το πουλι σου να ξυθεί στο διπλανο παγκάκι..
Οταν ο σπερμκλαψας έδωσε το τηλεφωνο του με σκοπο να γίνει δωρητής σπερματος στην ανήθικη κολοτρυπιδομουνιτσα που τόλμησε να μην του τηλεφωνήσει (που να της καει το μαλλι στο ντεκαπαζ... )εσύ πλεζουράκο μιλούσες σοβαρά για την πρόστυχη γκόμενα που θέλει να της τον χωνουν σε τσοντοκινηματογραφους...

Που πας να συναγωνιστείς τα μεγαθήρια ; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
μαναρακι κόψε τις παπαριε γιατι εδω το φιλαρακι δινει συμβουλες σοβαρες και ετσι οπως το πας θα πιαστεις και εσυ απο την μυτη ως εξυπνο πουλι.. :-* :-* :-*
Και τι πουλι....! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπούφος;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom