achileas77, καλα τα λες.
Τωρα βεβαια, τι να εξηγησω: γιατι μου αρεσει καποια, ακομη κι αν αυτη η καποια, ειναι παιδικη φιλη;
Το εχω ακουσει και σε αλλους.
Σχεδον σαν παιδικο απωθημενο.
Ομως, γενικως ειμαι πολυ πειθαρχημενο ατομο.
Δηλαδη οταν λεω απομακρυνση το κανω. Τωρα, το να πεισω τον εαυτο μου οτι 'δεν θα σου αρεσει', ή θα σου γυρνουν τα εντερα οταν θα ακους γι'αυτη, ε οχι, δεν μπορω να το πετυχω. Ομως εκοψα.
Και διαβασα αυτες τις σκεψεις παραπανω, οταν ημουν ετοιμος σημερα, ετσι κι αλλιως, να επανελθω σε αυτο το νημα.
Κρατηστε αυτο: εγω, εχω να κανω καποια κρουση ή κινηση προς αυτη, πανω απο 8ΜΗΝΟ.
Τι συνεβη τις γιορτες ομως;
Τηλεφωνα.
Τηλεφωνο τα Χριστουγεννα, να μου ευχηθει, και φυσικα μιλησαμε, ειπαμε τα νεα μας.
Τηλεφωνο πρωτοχρονια.
Τηλεφωνο...στα Θεοφανεια!
Χρονια πολλα, ευχες κλπ.
Εντωμεταξυ, προσεξτε, τις γιορτες, ειναι εδω, ΕΛΛΑΔΑ!
Το εχω καταλαβει. Ειμαι το 'συναισθηματικο μαξιλαρι', πιθανως η 'καβατζα', το plan b ισως, για την συγκεκριμενη.
Και δεν ειμαι διατεθειμενος να παιξω αυτο το ρολο.
Τι συνεβη σε ενα απο τα τηλεφωνα; Προσεξτε.
Επειδη ειναι εξυπνη, αφου βρηκε χρονο τωρα τις γιορτες φαινεται να σκεφτει λιγο με τον εαυτο της,
συνειδητοποιησε οτι μονο αυτη μου τηλεφωνει!
Οχι που δεν θα το παρατηρουσε!
Σε ενα απο τα τηλεφωνηματα της λοιπον, λιγο πριν κλεισουμε,
να επιμενει, σχεδον ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ θα ελεγα, να μην διστασω, να τα ξαναπουμε τις επομενες μερες.
Το λεγε, το ξαναλεγε...
Λεω μεσα μου, παει στην ευχη, μπορει να εστριψε καμια βιδα...ριχτο....
Της λεω λοιπον, αν θελει, να κανονισουμε να βρεθουμε καπως/καπου, εστω με κορονοιο και γαμοκαραντινα, καπου βρε παιδι μου, ενα περπατημα, ενα καφε στο χερι, ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ....
Και τοτε αμεσως 'κομπλαρε', τα μαζεψε, διοτι το δικο της 'να τα πουμε, και να μου πεις, να με καλεσεις', ηταν μονο για ξερο τηλεφωνο, αυτο εννοουσε...
Κι ειπε τις γελοιες δικαιολογιες, περι κορονοιου...
Δεν ξαφνιαζομαι, εδω και ενα χρονο περιπου πηρα γραμμη τι παιζει μαζι της....
πιο friendzone πεθαινεις...
Λοιπον.
Εγω δεν την καλω.
Αυτη παρατηρησε οτι δεν την καλω.
Και πλεον, καλει μονο αυτη. Ετσι απλα.
Οταν μπορω, της μιλαω, οταν δεν μπορω, δεν της μιλαω.
Ετοιμαζεται τωρα παλι για αναχωρηση στο εξωτερικο....θα ρθει λεει σε κανα μηνα παλι....
Δηλαδη, το οτι δεν την καλω εγω, δεν ειναι αρκετο;
Παιδικη φιλη ειναι, οικογενειακη.
Τι να κανω;
Εγω εχω ουσιαστικα κοψει, και η μονη που χτυπα τηλεφωνα, ειναι αυτη.
Ετσι κι αλλιως εγω ψαχνομαι με αλλες δικτυωσεις για αλλες, χωρις ομως ακομη κατι να ειναι οριστικο.