η παράνοια η ίδια ρε φίλε.... η κοπέλα είναι για ψυχοθεραπευτή....
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις.... ειναι ψυχιατρος!
Υποτιθεται, κανει καλα τους αλλους, τους ψυχικα διαταραγμενους.
-------------
Γιατι κουραζεις το μυαλο σου χωρις λογο, και σκεψου αν δεν την γουσταρες δεν θα ειχες κανενα θεμα, εχει μπει ο εγωισμος να την γαμησεις εστω 1 φορα, για μενα κ αν ποτε σου δοθει η ευκαιρια μην το κανεις γιατι ανοιγεις αλλη "πορτα".....που δεν ξερεις που οδηγει.
οκ σεπαιρνει τηλεφωνο...μην ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙΣ τοσο απλο απαντα με1 μυνημα εχω δουλεια, ειμαι εξω...ειμαι σε αλλο σπιτι κτλ κτλ...
γιατι κουραζεις το μυαλο σου με το ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ??? δεν εχει σημασια ΑΝ ηθελε εξ αρχης σε καποια φαση θα σε εβρισκε face2face....
για αυτην το τηλεφωνο ειναι η SAFE-ZONE γιατι σε εχει σε αποσταση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.....
ΣΤΙΣ γυναικες ΑΣΧΕΤΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ γουσταρουν το τηλεφωνο, ισως αλλοι την αποφευγουν η βαρεθηκαν και λακισαν, ισως να σου εχει καποια εμπισοσυνη.
ομως ξαναγραφω θες να κοψεις επειδη την θελεις οχι επειδη "στα ζαλιζει"....π.χ για αυτο σου ειπα αν δοθει η ευκαιρια μην την γαμησεις....γιατι αν της ειχες ριξει ενα ---να εισαι σιγουρος οτι τα τηλεφωνα δεν θα σε πειραζαν δεν στο λεω υποτιμητικα στο λεω οτι θα σκεφτοσουν μετα αλλιως....
φιλε χανεις χρονο, ειτε σου αρεσει ειτε οχι η φαση λειτουργει σαν υποκαταστατο...+ο εγωισμος....αποτελεσμα θα χασεις μελλοντικες ευκαιριες που θα βρεις σιγουρα κ αυτο ειναι η πραγματικη ηττα..τιποτα αλλο.
στο ξαναγραφω εγω με παιδικη φιλη η φιλη απο γυμνασιο μετα απο χρονια δεν θα την γαμουσα δεν θα την εβλεπα ερωτικα....θα ηταν ΦΙΛΗ ΜΟΥ. -
τι θα εκανα στην θεση σου και κλεινω.....
θα απανταγα συντομα....εκει που μιλαγα 20λεπτο θα το εκανα 10λεπτο μετα 5λεπτο......οσπου δεν θα σηκωνα τηλεφωνο θα απαντουσα σε μυνηματα μετα απο ωρες η 1 μερα η 2 μερες...ακομη και ΧΑΖΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.
Υπαρχει κ η αλλη λυση, λες εχεις δικα σου προβληματα κ θες χρονο και χωρο..και θα τα πειτε οταν εισαι καλα-