troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Πρώτα απ όλα φτιάξε το ύφος της απάντησής σου που δείχνει να αρπάζεσαι και μετά πάμε και παρακάτω.@troubaman απαντάω μόνο κ μόνο γιατί βλέπω ότι υπάρχει μία διαρκής παρανόηση: υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να βγεις με μία γυναίκα και το να θες να την πηδήξεις μπορεί να μην είναι ο μόνος υπαρκτός λόγος στη γη. Το λύνουμε αυτό κ πάμε παρακάτω;
Αν το αρχικό κίνητρο της προσέγγισης στην τύπισσα που αναφέρεις ήταν η έστω και απειροελάχιστη έλξη προς εκείνη τότε η απάντησή μου στο ερώτημά σου είναι ''υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να κάνεις παρέα με τη συγκεκριμμένη,αλλά δεν είναι οι πιο σημαντικοί.''
Αν το αρχικό σου κίνητρο ήταν μια απλή κοινωνική προσέγγιση χωρίς το παραμικρό ερωτικό ενδιαφέρον από μέρους σου τότε η απάντηση είναι πως υπάρχουν 1000 και 2 λόγοι για να κάνεις παρέα με μια γυναίκα.
Προσωπικά καθαρά για μένα μονο ενας.Να γαμησω.Αν μπω στο μουνι τους μετα γινομαι και οτι αλλο θες.Αλλα αυτο να τονίσω είναι προσωπική γνώμη.
Πάντως:
Αν με διάβαζες λίγο προσεκτικότερα,αλλού ήταν η ένστασή μου:Λες ότι τη λυπήθηκες.Ε εδώ είναι και το φάουλ σου τύπε.
Αφενός από την περιγραφή σου δεν προκύπτει πως ήταν άτομο για λύπηση,αφετέρου το κίνητρο αυτό δεν ανήκει καν ούτε στους τελευταίους από τους 1000 και 2 λόγους για να κάνεις παρέα μια γυναίκα.
Μοιάζει τεσπα να μιλά ο εγωισμός σου.
Φαίνεται άλλωστε και από τον τρόπο που απαντάς.Είσαι έτοιμος για παρεξήγηση.
Εγώ θα σου λεγα χωρίς να έχω κάτι προσωπικό μαζί σου να ρίξεις τόνους και να διαβάζεις προσεκτικότερα.