[quote author=cool11 link= ]Τα τελευταία δυο χρονια, έπαιζα-προσπαθούσα να δω αν μπορεί να βγει κάτι σε σχέση με μια συγκεκριμένη φίλη.
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό, αν δεν επρόκειτο για ΠΑΙΔΙΚΗ φίλη.
Τουτέστιν, οικογενειακές σχέσεις, γνωριζόμαστε από παιδιά κλπ.
Βεβαια, ποτε δεν είχαμε κάτι. Ούτε παλιά, ούτε πρόσφατα.
Εγώ όμως, τα τελευταία δυο χρονια, της είχα δείξει έντονο ενδιαφέρον, και αυτή το έχει καταλάβει σιγουρότατα.
Όμως, επέλεξε να με κρατα ως ... φίλο.
Έτσι, πχ ενώ πέρυσι ήπιαμε και μερικούς καφέδες μαζι,
φέτος μου τηλεφωνεί μια στο τόσο,
συνήθως όταν έχει κάποιο πρόβλημα, ή είναι πιεσμένη με διαφορα κλπ.
Από ευγένεια, διάκριση, και λόγω του ότι γνωριζόμαστε μια ζωη,
της λέω κάποια πράγματα κλπ.
Όμως, εγώ δεν την ήθελα πλέον ως φίλη. Αυτή όμως, με κρατούσε σε απόσταση.
Βεβαια μένει εξωτερικό, αλλα και όταν έρχεται Ελλάδα, μπορεί να μη δώσει καν στίγμα...μου τηλεφωνει μετα απο εξωτερικο, και μου λεει τι της ετυχε οταν ηταν Ελλαδα και δεν ειχε χρονο....μαλακιες!!!! Αν ηθελε, και θα βρισκομασταν, και αν ηθελε, και θα ψαχνομασταν αν μπορουμε να κανουμε κατι μαζι. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν παιζουμε...
Φέτος δεν συναντηθήκαμε ούτε μια φορα. Μάλλον λάθος, μια φορα συνάντηση εντελώς από τύχη!
Αλλα τα τηλεφωνα τηλεφωνα, όπως είπα πιο πάνω, όχι για τίποτε ερωτικό, αλλα για ότι της σκάσει...
Δυστυχως, κατι γενεθλια και ονομαστικη εορτη της, με αναγκαζουν ακομη σε με επικοινωνια μαζι της,
εστω κι αν ειναι ενα ξερο email....αυτη μετα μου τηλεφωνει, και μου λεει τα δικα της...
αλλα εγω πλεον θελω να κοψω...
Το παιχνίδι όμως ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι με τις γυναίκες υπέρ μου.
Υπάρχουν διαφορα που παίζουν στη ζωη μου τους τελευταίους μήνες,
και εκτος απροοπτου σίγουρα κάτι από αυτά θα βγει σε σοβαρή σχέση σύντομα...
αρκετες στοχευμενες προσπαθειες, πραγματα που ετρεχα για καιρο και τωρα αποδιδουν στον συναισθηματικο τομεα κλπ...
Το ερωτημα μου είναι όμως,
πως θα κόψω όμορφα, με την παιδική φίλη.
Έτσι κι αλλιώς, αυτή φαίνεται ότι με έχει απλώς ως β'επιλογη, οποτε εγώ δεν περιμένω ποτε θα της καπνίσει αν θελήσει ποτε να γινει κάτι...αρκετά.
Σκέφτομαι να της πω κάποια στιγμή μάλλον ότι έχω σχέση, και ελπίζω να σταματήσει να τηλεφωνεί, ή να μην μου ξαναπεί για καφέ;
Δεν θα το συζητούσα καν, αλλα ως παιδική φίλη, δεν θεωρώ σωστό, να κόψω μαχαίρι εντελώς.
Άλλωστε, οι γονείς μας γνωρίζονται κλπ.
Δεν είναι μια τυχαία άγνωστη να την γειώσω.
Και μέχρι πριν λίγο καιρο, έδειχνα ενδιαφέρον γι'αυτη, άλλο που αυτή ήταν 'παγος'...
Είχε την ευκαιρία της μαζι μου, τώρα τέλος...
Πως θα ήταν ένας καλος χειρισμός, κομψός,
ώστε να μην φανεί ως 'άδειασμα', και να την κάνω να αραιώσουμε, όπως είχαμε χαθεί επί χρονια, πριν γινει η μικρή επανασύνδεση πρόσφατα;
Όπως είπα, ο όλος χειρισμός με απασχολεί λόγω της παιδικής φιλιας και οικογενειακών σχέσεων, και δεν θέλω να ακουστεί η παραμικρή μαλακια... [/quote]Με τους άλλους φανταστικους σου φίλους πως ξεκοψες;