Νέα

Κομψή απομάκρυνση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.701
Πόντοι
266
Τα τελευταία δυο χρονια, έπαιζα-προσπαθούσα να δω αν μπορεί να βγει κάτι σε σχέση με μια συγκεκριμένη φίλη.
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό, αν δεν επρόκειτο για ΠΑΙΔΙΚΗ φίλη.
Τουτέστιν, οικογενειακές σχέσεις, γνωριζόμαστε από παιδιά κλπ.
Βεβαια, ποτε δεν είχαμε κάτι. Ούτε παλιά, ούτε πρόσφατα.
Εγώ όμως, τα τελευταία δυο χρονια, της είχα δείξει έντονο ενδιαφέρον, και αυτή το έχει καταλάβει σιγουρότατα.
Όμως, επέλεξε να με κρατα ως ... φίλο.
Έτσι, πχ ενώ πέρυσι ήπιαμε και μερικούς καφέδες μαζι,
φέτος μου τηλεφωνεί μια στο τόσο,
συνήθως όταν έχει κάποιο πρόβλημα, ή είναι πιεσμένη με διαφορα κλπ.
Από ευγένεια, διάκριση, και λόγω του ότι γνωριζόμαστε μια ζωη,
της λέω κάποια πράγματα κλπ.
Όμως, εγώ δεν την ήθελα πλέον ως φίλη. Αυτή όμως, με κρατούσε σε απόσταση.
Βεβαια μένει εξωτερικό, αλλα και όταν έρχεται Ελλάδα, μπορεί να μη δώσει καν στίγμα...μου τηλεφωνει μετα απο εξωτερικο, και μου λεει τι της ετυχε οταν ηταν Ελλαδα και δεν ειχε χρονο....μαλακιες!!!! Αν ηθελε, και θα βρισκομασταν, και αν ηθελε, και θα ψαχνομασταν αν μπορουμε να κανουμε κατι μαζι. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν παιζουμε...
Φέτος δεν συναντηθήκαμε ούτε μια φορα. Μάλλον λάθος, μια φορα συνάντηση εντελώς από τύχη!
Αλλα τα τηλεφωνα τηλεφωνα, όπως είπα πιο πάνω, όχι για τίποτε ερωτικό, αλλα για ότι της σκάσει...

Δυστυχως, κατι γενεθλια και ονομαστικη εορτη της, με αναγκαζουν ακομη σε με επικοινωνια μαζι της,
εστω κι αν ειναι ενα ξερο email....αυτη μετα μου τηλεφωνει, και μου λεει τα δικα της...
αλλα εγω πλεον θελω να κοψω...

Το παιχνίδι όμως ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι με τις γυναίκες υπέρ μου.
Υπάρχουν διαφορα που παίζουν στη ζωη μου τους τελευταίους μήνες,
και εκτος απροοπτου σίγουρα κάτι από αυτά θα βγει σε σοβαρή σχέση σύντομα...
αρκετες στοχευμενες προσπαθειες, πραγματα που ετρεχα για καιρο και τωρα αποδιδουν στον συναισθηματικο τομεα κλπ...

Το ερωτημα μου είναι όμως,
πως θα κόψω όμορφα, με την παιδική φίλη.
Έτσι κι αλλιώς, αυτή φαίνεται ότι με έχει απλώς ως β'επιλογη, οποτε εγώ δεν περιμένω ποτε θα της καπνίσει αν θελήσει ποτε να γινει κάτι...αρκετά.
Σκέφτομαι να της πω κάποια στιγμή μάλλον ότι έχω σχέση, και ελπίζω να σταματήσει να τηλεφωνεί, ή να μην μου ξαναπεί για καφέ;
Δεν θα το συζητούσα καν, αλλα ως παιδική φίλη, δεν θεωρώ σωστό, να κόψω μαχαίρι εντελώς.
Άλλωστε, οι γονείς μας γνωρίζονται κλπ.
Δεν είναι μια τυχαία άγνωστη να την γειώσω.
Και μέχρι πριν λίγο καιρο, έδειχνα ενδιαφέρον γι'αυτη, άλλο που αυτή ήταν 'παγος'...
Είχε την ευκαιρία της μαζι μου, τώρα τέλος...

Πως θα ήταν ένας καλος χειρισμός, κομψός,
ώστε να μην φανεί ως 'άδειασμα', και να την κάνω να αραιώσουμε, όπως είχαμε χαθεί επί χρονια, πριν γινει η μικρή επανασύνδεση πρόσφατα;
Όπως είπα, ο όλος χειρισμός με απασχολεί λόγω της παιδικής φιλιας και οικογενειακών σχέσεων, και δεν θέλω να ακουστεί η παραμικρή μαλακια...

anonymous87

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2019
Like
143
Πόντοι
1
Αυτο το θεμα κυριακη επρεπε να ανοιχτει

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Κάνε share το τηλεφωνό της εδώ, θα αναγκαστεί να το αλλάξει και μετά θα λες ότι δεν ήξερες ότι είναι αυτή στις κλήσεις που θα σου κάνει από το νέο αριθμό της :rockon:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη μελετώ το θεμα σου με προσοχη και επανελθω συντομως με το σωστο τρόπο ωστε να λυθεί παρεξηγηση :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556
τύπε το διαβασα ολο το θεμα σου. η λυση ειναι μια. κανονισε να βρεθειτε απο κοντα, μάγκωσε την σε μια γωνία, ρίξε της ενα απαξιωτικό γαμησι να την σκουπίδιασεις και μετα πες της καπου εδω χωρίζουν οι δρόμοι σας:confused:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Κομψά θα ξεκόψεις ή θα την πηδήξεις.

Πες της
"Είσαι για ένα οργασμούλη ?
Διαθέτω μια πούτσα, μια γλώσσα και 10 δαχτυλάκια.
Προτείνω τα δαχτυλάκια, δεν θα σε γαμήσω"

Και θα δούμε τι θα πει :)

Λιγότερο σοβαρά τώρα.
Εξαφανίσου

Οι ρωσσίδες και λοιπές πουτάνες κορασίδες, μπορεί να πηδιούνται με όλη την Ελλάδα, δεν θα πηδηχτούν ΠΟΤΕ με τον αγαπούλη γείτονα που τους φτιάχνει τα υδραυλικά, ηλεκτρικά και λοιπά.
Ομοίως η δικιά σου που σε θεωρεί αποκούμπι.

Κανόνισε την πορεία σου.

ΥΓ
Κομψά - κομψά
ή πηδιόμαστε ή με χάνεις.

Απλά και ντόμπρα.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.878
Πόντοι
1.196
Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις ότι πρέπει να της φερθείς "σωστά" και "κομψά",αυτή σου φέρθηκε σωστά και κομψά??Οχι!Άρα γράψε την στα αρχίδια σου μην απαντάς σε κλήσεις και μηνύματα κι αν μια μέρα την πετύχεις στο δρόμο ή σε φιλικό σπίτι και σου ζητήσει το λόγο απλά χρησιμοποίησε την ίδια δικαιολογία που χρησιμοποιούσε εκείνη.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
58
Like
7.210
Πόντοι
6.030
Προτεινε της ευγενικα να την παρτουζωσεις σκληρα μ ενα φιλο σου. Δλδ θα βγειτε για καφε και θα της πεις
"Θυμασαι το Γιωργο? Μου ειπε οτι θελει να σε παρουμε παρτουζα και στο τελος να σε χυσουμε και οι δυο μαζι στο προσωπο. Του ειπα οτι εισαι σοβαρη κοπελα,αλλα αυτος επιμενει. Σε παρακαλω , τηλεφωνησε του και πες του οτι δεν θελεις κατι τετοιο."
Μετα το πιο πιθανο ειναι οτι δεν θα σε ξαναενοχλησει.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη ρωτησε τον τυπο sadman που ξερει χίλιους δυο τρόπους να απομακρύνει τα μουνετα :confused:

• Like
Αντιδράσεις: cool11

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Προτεινε της ευγενικα να την παρτουζωσεις σκληρα μ ενα φιλο σου. Δλδ θα βγειτε για καφε και θα της πεις
"Θυμασαι το Γιωργο? Μου ειπε οτι θελει να σε παρουμε παρτουζα και στο τελος να σε χυσουμε και οι δυο μαζι στο προσωπο. Του ειπα οτι εισαι σοβαρη κοπελα,αλλα αυτος επιμενει. Σε παρακαλω , τηλεφωνησε του και πες του οτι δεν θελεις κατι τετοιο."

Μην είσαι τόσο σίγουρος, μπορεί να θέλει

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.388
Πόντοι
6.495
Πρώτα απ' όλα cool χαίρομαι που βρήκες άκρη και σύντομα, όπως λες, μάλλον θα προκύψει και κάποια σχέση. Δώσε μας λίγο παραπάνω ψωμάκι επ' αυτού, πρόκειται για Ελληνίδα ή αλλοδαπή; Μήπως κάποια Κινεζούλα;

Στο θέμα σου τώρα, δεν καταλαβαίνω γιατί σκας και γιατί πρέπει να ξεκόψεις εντελώς, αφού δεν σου έχει κάνει και κάποια μαλακία. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν σου ζαλίζει και τόσο πολύ τα @@ ένα τηλέφωνο στο τόσο σε παίρνει, μπορείς και να μην το σηκώσεις στο κάτω κάτω. Δες τι θα κάνεις εσύ με τα γκομενάκια σου και άσε την αυτήν, να της πεις κι ένα χρόνια πολλά στη γιορτή της, αφού είσαστε και οικογενειακοί φίλοι, δεν έγινε και τίποτα. Coolαρε cool.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216
Τύπε δεν του είπα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί φοβήθηκα μην φέρει αυτή και τρίτο περιστέρι να τσιμπολογήσει :S

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556
Τύπε δεν του είπα ποτέ κάτι τέτοιο γιατί φοβήθηκα μην φέρει αυτή και τρίτο περιστέρι να τσιμπολογήσει :S

τύπε ζητα καλυτερα συμβουλη απο τυπο troubaman που ειναι ειδικός στα τσιμπολόγηματα :confused:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.519
Πόντοι
24.596
:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• 1jsxrd.jpg
    1jsxrd.jpg
    36,4 KB · Εμφανίσεις: 87

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.975
Πόντοι
216

τύπε ζητα καλυτερα συμβουλη απο τυπο troubaman που ειναι ειδικός στα τσιμπολόγηματα :confused:
τύπε ας μην είμαστε κακεντρεχείς, μάλλον κάποιου είδους παρεξήγηση παίχτηκε την ώρα της παρτούζας :S

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556
τύπε νηματοθετη καλυτερα κλείδωσε το νήμα και ελα μια βολτα απο το σπονσορινγκ να δεις πως παιζουν μπαλα οι σκληροί καριοληδες :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.046
Πόντοι
3.556

τύπε ας μην είμαστε κακεντρεχείς, μάλλον κάποιου είδους παρεξήγηση παίχτηκε την ώρα της παρτούζας :S

τύπε ελπιζω ο νηματοθετης να μην καταληξει να φαει το χωνάκι χωρις το παγωτό οπως θα ελεγε και ο τυπος troubaman :confused:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
13
Like
7.956
Πόντοι
2.646
[quote author=cool11 link= ]Τα τελευταία δυο χρονια, έπαιζα-προσπαθούσα να δω αν μπορεί να βγει κάτι σε σχέση με μια συγκεκριμένη φίλη.
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό, αν δεν επρόκειτο για ΠΑΙΔΙΚΗ φίλη.
Τουτέστιν, οικογενειακές σχέσεις, γνωριζόμαστε από παιδιά κλπ.
Βεβαια, ποτε δεν είχαμε κάτι. Ούτε παλιά, ούτε πρόσφατα.
Εγώ όμως, τα τελευταία δυο χρονια, της είχα δείξει έντονο ενδιαφέρον, και αυτή το έχει καταλάβει σιγουρότατα.
Όμως, επέλεξε να με κρατα ως ... φίλο.
Έτσι, πχ ενώ πέρυσι ήπιαμε και μερικούς καφέδες μαζι,
φέτος μου τηλεφωνεί μια στο τόσο,
συνήθως όταν έχει κάποιο πρόβλημα, ή είναι πιεσμένη με διαφορα κλπ.
Από ευγένεια, διάκριση, και λόγω του ότι γνωριζόμαστε μια ζωη,
της λέω κάποια πράγματα κλπ.
Όμως, εγώ δεν την ήθελα πλέον ως φίλη. Αυτή όμως, με κρατούσε σε απόσταση.
Βεβαια μένει εξωτερικό, αλλα και όταν έρχεται Ελλάδα, μπορεί να μη δώσει καν στίγμα...μου τηλεφωνει μετα απο εξωτερικο, και μου λεει τι της ετυχε οταν ηταν Ελλαδα και δεν ειχε χρονο....μαλακιες!!!! Αν ηθελε, και θα βρισκομασταν, και αν ηθελε, και θα ψαχνομασταν αν μπορουμε να κανουμε κατι μαζι. Μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε, δεν παιζουμε...
Φέτος δεν συναντηθήκαμε ούτε μια φορα. Μάλλον λάθος, μια φορα συνάντηση εντελώς από τύχη!
Αλλα τα τηλεφωνα τηλεφωνα, όπως είπα πιο πάνω, όχι για τίποτε ερωτικό, αλλα για ότι της σκάσει...

Δυστυχως, κατι γενεθλια και ονομαστικη εορτη της, με αναγκαζουν ακομη σε με επικοινωνια μαζι της,
εστω κι αν ειναι ενα ξερο email....αυτη μετα μου τηλεφωνει, και μου λεει τα δικα της...
αλλα εγω πλεον θελω να κοψω...

Το παιχνίδι όμως ήταν θέμα χρόνου να γυρίσει το παιχνίδι με τις γυναίκες υπέρ μου.
Υπάρχουν διαφορα που παίζουν στη ζωη μου τους τελευταίους μήνες,
και εκτος απροοπτου σίγουρα κάτι από αυτά θα βγει σε σοβαρή σχέση σύντομα...
αρκετες στοχευμενες προσπαθειες, πραγματα που ετρεχα για καιρο και τωρα αποδιδουν στον συναισθηματικο τομεα κλπ...

Το ερωτημα μου είναι όμως,
πως θα κόψω όμορφα, με την παιδική φίλη.
Έτσι κι αλλιώς, αυτή φαίνεται ότι με έχει απλώς ως β'επιλογη, οποτε εγώ δεν περιμένω ποτε θα της καπνίσει αν θελήσει ποτε να γινει κάτι...αρκετά.
Σκέφτομαι να της πω κάποια στιγμή μάλλον ότι έχω σχέση, και ελπίζω να σταματήσει να τηλεφωνεί, ή να μην μου ξαναπεί για καφέ;
Δεν θα το συζητούσα καν, αλλα ως παιδική φίλη, δεν θεωρώ σωστό, να κόψω μαχαίρι εντελώς.
Άλλωστε, οι γονείς μας γνωρίζονται κλπ.
Δεν είναι μια τυχαία άγνωστη να την γειώσω.
Και μέχρι πριν λίγο καιρο, έδειχνα ενδιαφέρον γι'αυτη, άλλο που αυτή ήταν 'παγος'...
Είχε την ευκαιρία της μαζι μου, τώρα τέλος...

Πως θα ήταν ένας καλος χειρισμός, κομψός,
ώστε να μην φανεί ως 'άδειασμα', και να την κάνω να αραιώσουμε, όπως είχαμε χαθεί επί χρονια, πριν γινει η μικρή επανασύνδεση πρόσφατα;
Όπως είπα, ο όλος χειρισμός με απασχολεί λόγω της παιδικής φιλιας και οικογενειακών σχέσεων, και δεν θέλω να ακουστεί η παραμικρή μαλακια... [/quote]ρε τυπε , ήμαρτον. 15 είσαι και σε νοιάζει τι θα πει η πατσαβούρα; Σε έχει γραμμένο κανονικα όπως λες, πατά της ένα μπλοκ και στα παπάρια σου όλα.Αν θες να της το πεις κιόλας, πες της μωρη πατσαβούρα, σε παρακαλάω τόσο καιρο και με έχεις γραμμένο , βρήκα γκομενα τώρα, οπότε κόψε τα τηλέφωνα ή πάρε με πάλι όταν αποφασίσεις να γαμηθεις. Για να τελειώσει μετά και το παραμύθι οριστικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom