Νέα

Κομψή απομάκρυνση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
[quote author=cool11 link= ]Τα τελευταία δυο χρονια, έπαιζα-προσπαθούσα να δω αν μπορεί να βγει κάτι σε σχέση με μια συγκεκριμένη φίλη.
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό... [/quote]

H γκόμενα σε έχει για δεκανίκι. Καταννοώ τα περί παιδικής φιλίας οπότε δεν γίνεται να την σκουπιδιάσεις.
Στην θέση σου, θα της την έπεφτα πιο αρσενικά κι όλα αυτά που λες περί απόστασης εγώ τα ακούω βερεσέ.
Της την πέφτεις όμορφα κι ωραία αφού καταλήξετε σπίτι σου όταν την δεις (δεν έπρεπε να αφήσεις ευκαιρίες γιατί τώρα τρώγεσαι)
και αν δεν γίνει σκηνικό, βρίσκεις το κουράγιο να ανοίξεις την πόρτα και χωρίς κουβέντα, αράζεις πολυθρόνα και βλέπεις τηλεόραση.
Είσαι μάγκας διότι εκδήλωσες τι ήθελες. Δεν απαντάς σε ότι κι αν σου πει. Κι όταν φύγει, ποιος ξέρει; μπορεί να αλλάξει διάθεση.
Αν δεν αλλάξει (που μάλλον δεν θα αλλάξει) στα παπάρια σου γιατί δεν έχασες και τίποτα.
Αν δεν το κάνεις, θα ζεις με την ελπίδα και θα απονευρώνεσαι. Ήδη προβληματίζεσαι.
Από το τηλέφωνο όμως αυτά δεν γίνονται. Έπρεπε να το έχεις κάνει. Αυτά από'μένα.

:hi:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.547
Πόντοι
1.706
[quote author=cool11 link= ]Τα τελευταία δυο χρονια, έπαιζα-προσπαθούσα να δω αν μπορεί να βγει κάτι σε σχέση με μια συγκεκριμένη φίλη.
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό...

H γκόμενα σε έχει για δεκανίκι. Καταννοώ τα περί παιδικής φιλίας οπότε δεν γίνεται να την σκουπιδιάσεις.
Στην θέση σου, θα της την έπεφτα πιο αρσενικά κι όλα αυτά που λες περί απόστασης εγώ τα ακούω βερεσέ.
Της την πέφτεις όμορφα κι ωραία αφού καταλήξετε σπίτι σου όταν την δεις (δεν έπρεπε να αφήσεις ευκαιρίες γιατί τώρα τρώγεσαι)
και αν δεν γίνει σκηνικό, βρίσκεις το κουράγιο να ανοίξεις την πόρτα και χωρίς κουβέντα, αράζεις πολυθρόνα και βλέπεις τηλεόραση.
Είσαι μάγκας διότι εκδήλωσες τι ήθελες. Δεν απαντάς σε ότι κι αν σου πει. Κι όταν φύγει, ποιος ξέρει; μπορεί να αλλάξει διάθεση.
Αν δεν αλλάξει (που μάλλον δεν θα αλλάξει) στα παπάρια σου γιατί δεν έχασες και τίποτα.
Αν δεν το κάνεις, θα ζεις με την ελπίδα και θα απονευρώνεσαι. Ήδη προβληματίζεσαι.
Από το τηλέφωνο όμως αυτά δεν γίνονται. Έπρεπε να το έχεις κάνει. Αυτά από'μένα.

:hi: [/quote]

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.466
Πόντοι
216
Ρε κουλ, μεταξυ μας τωρα και περιμενω απαντηση.

Εχεις θιγμενο εγωισμο. Για αυτο νομιζεις οτι αν το κανεις αυτο θα βγεις απο πανω. Μαλακιες κανεις και ξεκοβεις. Βλακας θα φανεις με αυτο

Πρεπει να αποδεχτεις τα κατωθι (ακολουθουν σκληρα λογια)

Η γκομενα ειναι μια σκατο καργιολα του εξωτερικου που θελει να εχει καποιον να του λεει τον πονο της χωρις να του προσφερει κατι. Τυπικο βρωμοπουτανο πνιγμενο σε πακικα χυσια (φαντασου το αυτο)
Εσυ φανηκες πυρφορος και ησουν μαλθακος και φιλαρακος. Μαλακια σου. Ποτε οι αγαπουληδες δε γαμησαν. Μη κοιτας το χολιγουντ

Αφου αποδεχτεις τα παραπανω , τραβα ριξε μια μουτζα στον εαυτο σου και αποδεξου τη μαλακια σου. Και μην την ξανακανεις.

Γενικα εγω πιστευω παρα πολυ πως το καρμα θα επρεπε να υπαρχει. Επισης πιστευω οτι αυτη εκμεταλευτηκε τη καλοσυνη σου (κατι που ο μεσος αντρας δε πιστευω θα εκανε). Για να ισορροπησει ξανα το συμπαν ενα πρπει να κανεις τα παρακατω

Οταν σου ξαναστειλει, απαντας πολυ αργοτερα και 3 μερες μετα. Πετας σε ενα σημειο για τη γκομενα σου(ακομα και αν ειναι φανταστικη). Την ακους για λιγο και μεταβρισκεις προφασεις. Οτιδηποτε εχεις να κανεις σαν χομπυ (πχ να χαζευεις το ταβανι) ειναι απειρως πιο ενδιαφερον απο το καθε πουτανακι.

Η γκομενα δε θα σε γουσταρει ξαφνικα, αλλα εσυ θα φανεις πολυασχολος και οχι απλα πικραμενος μαλακας που δεν την ακους γιατι δε σου εκατσε.

Μα δεν διαφωνω μαζι σου!
Αποδεχομαι οτι ειχα καψουρα μαζι της. Αλλιως, γιατι να ασχοληθω;
Ετσι, 'ανεχτηκα' κατα την περιοδο της επανασυνδεσης μας (καθοτι ειχαμε χαθει επι χρονια),
να μου λεει τον πονο της και ολες τις μαλακιες.
Καλα, μην φανταστειτε και για πολυ ομως.
Γιατι ξερω, απο συζητησεις εδω μεσα, φιλους μου με παρομοια σκηνικα,
οτι με το να εισαι 'φιλεναδα' δεν προκειται να πηδηξεις.
Απλα ειπα να δωσω λιγο τρατο...
Οκ, δεν ειμαι και ο hardcore που να της πω 'θελω να σε πηδηξω εδω και τωρα',
οποτε αφησα λιγο διαστημα να δω πως θα παει.
Ενα διαστημα, δυστυχως 'απλωμενο' χρονικα,
γιατι αφου ειναι εξωτερικο,
και οταν ερχεται ελλαδα πλακωνεται να προφτασει τις δουλειες,
ζητημα αν πιναμε ενα καφε.
Αλλα χτυπουσε τηλεφωνα απο εξωτερικο, να πει, τι αλλο, τον πονο της...
Βασικα, δεν την βλεπω να την παλευει για πολυ καιρο ακομη εξω....καποια στιγμη θα παρει αποφαση επιστροφης, ετσι την κοβω.
Αλλα για μενα πλεον, ειναι lost case.
Ωστοσο, ο λογος που ανοιξα το νημα, ειναι λογω της παιδικης μας φιλιας.
Γκομενα που θα ηταν χτεσινη, δεν ειχε νοημα καν να ασχοληθω, ποσο μαλλον να ανοιξω νημα...

Συμφωνω λοιπον με οσα ειπες, ετσι ειναι...

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.466
Πόντοι
216
Δεν θα άνοιγα καν το θέμα αυτό...

:hi: [/quote]

Πολυ σωστα τα λες.
Ω γεγοναι γεγοναι.
Παμε παρακατω.
Δεν ξερω αν θα κατσει φαση μαζι της, χλωμο το κοβω, οποτε αφου περασε η περιοδος που αυτο θα μπορουσε να γινει,
καταληγουμε παλι σε οτι ειπα πιο πανω, lost case.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
Κλασική περίπτωση βλάβης. Όπου βλάβη, βάλε friend zone με όλα τα παράδοξα που τη συνοδεύουν. Λοιπόν, το έχω ζήσει κι εγώ, αλλά με απλή γνωριμία και όχι με παιδική φίλη. Αφού έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε πεδίο εξέλιξης και αφού είχε τελειώσει και ο Αύγουστος όπου λόγω συγκυριών βρεθήκαμε να κάνουμε παρέα, εγώ έβαλα x και προχώρησα. Ούτε καψούρης ήμουν, ούτε πληγώθηκα, ούτε τη σκεφτόμουν, ούτε με ενδιέφερε. Και για να μην πολυλογώ, για τα επόμενα τρία συνεχή χρόνια συνεχίσαμε να βγαίνουμε περίπου ανά τρίμηνο, αποκλειστικά και μόνο μετά από δικό της τηλεφώνημα. Ποτέ δεν της είπα όχι, συναισθανόμενος όμως ότι το κάνω κάπως σαν ψυχικό. Δηλαδή, την λυπόμουν, δεν ήθελα να της γυρίσω την πλάτη. Μέχρι που ήρθε και η στιγμή που πήρα ανάποδες. Στα τελευταία, ήταν με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Σα να μου έλεγε με τη συμπεριφορά της, ξέρεις βγαίνω μαζί σου γιατί δεν έχω κανέναν καλύτερο για να βγω. Νταουνίλα και αρνητική διάθεση, σε στυλ τι κάνω εγώ εδώ τώρα. Στο μεταξύ, εννοείται πλήρωνα τα πάντα, φαγητό, τραπέζια σε live, γλυκά, καφέδες και τέλος, οδήγηση και καληνύχτα με το αμάξι μου στο σπίτι της που απείχε μία ώρα από το δικό μου. Εντάξει δεν ήταν υποχρεωμένη να γουστάρει την παρέα μου. Πότε όμως δεν την κάλεσα εγώ για να βγούμε. Και ποτέ δεν πήγα με αρνητική διάθεση και με κατεβασμένα μούτρα. Ευτυχώς κάποια στιγμή έγινε μία εντελώς τυχαία στραβή με κάποιο τηλεφώνημά της, πράγμα που το εξέλαβε ως αρνητικό μήνυμα δικό μου και δεν ξαναπήρε. Και ησυχάσαμε. Συμπέρασμα. Δεν μένουμε ποτέ μα ποτέ στη friend zone. Δεν υπάρχει νόημα για κανένα από τους δύο. Και οι γκόμενες πρέπει να μάθουν ότι όταν ρίχνεις χυλόπιτα, δεν κρατάς τον άνθρωπο ως φίλο. Τον αφήνεις στην ησυχία του και δεν τον ενοχλείς. Εκτός αν μετάνιωσες. Και από την πλευρά μας, ο μόνος λόγος για να βγούμε με τη "φίλη" είναι η πιθανότητα να παιχτεί κάποιο σκηνικό κατά λάθος (εξεπίτηδες). Αυτό πάντα μπορεί να συμβεί, αλλά μόνο αν είσαι αποστασιοποιημένος και ψυχρός μπορείς να το αξιολογήσεις σωστά εκ των προτέρων και να φερθείς ανάλογα. Όσο παραμένεις καψούρης, ξέχνα το. (γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι στο νηματοθέτη).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261
εννοείται πλήρωνα τα πάντα, φαγητό, τραπέζια σε live, γλυκά, καφέδες και τέλος, οδήγηση και καληνύχτα με το αμάξι μου στο σπίτι της που απείχε μία ώρα από το δικό μου.

Εισαι το χρυσο προτυπο καληνυχτακια 24 καρατιων.
και μετα βγαινουν τα "αρσενικα" και βριζουν τις γυναικες :tooth:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Τυπε, πες της για παρτουζα για να σε βρίσει, να ξεμπλέξεις και να πας παρακάτω.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
εννοείται πλήρωνα τα πάντα, φαγητό, τραπέζια σε live, γλυκά, καφέδες και τέλος, οδήγηση και καληνύχτα με το αμάξι μου στο σπίτι της που απείχε μία ώρα από το δικό μου.

Αν βγαίνεις ντουέτο με γυναίκα για οποιοδήποτε λόγο, δεν την αφήνεις να πληρώσει ή να φύγει στο τέλος με ταξί. Αυτή είναι προσωπική δική μου αρχή και στα αντίδια μου τι λένε τα "αρσενικά". Καληνυχτάκιας είναι αυτός που επιδιώκει να βγαίνει ως συνοδός μίας κυρίας ξέροντας ή όχι αν είναι βλάκας, ότι δεν θα έχει το ποθητό αποτέλεσμα. Η συζήτηση εδώ στο topic, γίνεται για τη φάση που η γυναίκα ενοχλεί τον άντρα για να βγούνε και πώς αυτός την ξεφορτώνεται.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.342
Πόντοι
27.261

Αν βγαίνεις ντουέτο με γυναίκα για οποιοδήποτε λόγο, δεν την αφήνεις να πληρώσει ή να φύγει στο τέλος με ταξί. Αυτή είναι προσωπική δική μου αρχή και στα αντίδια μου τι λένε τα "αρσενικά". Καληνυχτάκιας είναι αυτός που επιδιώκει να βγαίνει ως συνοδός μίας κυρίας ξέροντας ή όχι αν είναι βλάκας, ότι δεν θα έχει το ποθητό αποτέλεσμα. Η συζήτηση εδώ στο topic, γίνεται για τη φάση που η γυναίκα ενοχλεί τον άντρα για να βγούνε και πώς αυτός την ξεφορτώνεται.

μονος σου τα εγραψες και ολα αυτα που λες μετα, ειναι δικαιολογιες.
να πληρωσεις την πρωτη φορα, οκ να το δεχτω. αλλα συνεχεια ????
παει αλλου το πραμα... προς κοροϊδου-καληνυχτακια-...
γνωμη μου.
εσυ βεβαια μπορεις να εχεις διαφορετικη αποψη, που οπως φαινεται, την εχεις.
εισαι λαθος ομως.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.410
Πόντοι
3.296
Κλασική περίπτωση βλάβης. Όπου βλάβη, βάλε friend zone με όλα τα παράδοξα που τη συνοδεύουν. Λοιπόν, το έχω ζήσει κι εγώ, αλλά με απλή γνωριμία και όχι με παιδική φίλη. Αφού έγινε σαφές ότι δεν υπήρχε πεδίο εξέλιξης και αφού είχε τελειώσει και ο Αύγουστος όπου λόγω συγκυριών βρεθήκαμε να κάνουμε παρέα, εγώ έβαλα x και προχώρησα. Ούτε καψούρης ήμουν, ούτε πληγώθηκα, ούτε τη σκεφτόμουν, ούτε με ενδιέφερε. Και για να μην πολυλογώ, για τα επόμενα τρία συνεχή χρόνια συνεχίσαμε να βγαίνουμε περίπου ανά τρίμηνο, αποκλειστικά και μόνο μετά από δικό της τηλεφώνημα. Ποτέ δεν της είπα όχι, συναισθανόμενος όμως ότι το κάνω κάπως σαν ψυχικό. Δηλαδή, την λυπόμουν, δεν ήθελα να της γυρίσω την πλάτη. Μέχρι που ήρθε και η στιγμή που πήρα ανάποδες. Στα τελευταία, ήταν με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα. Σα να μου έλεγε με τη συμπεριφορά της, ξέρεις βγαίνω μαζί σου γιατί δεν έχω κανέναν καλύτερο για να βγω. Νταουνίλα και αρνητική διάθεση, σε στυλ τι κάνω εγώ εδώ τώρα. Στο μεταξύ, εννοείται πλήρωνα τα πάντα, φαγητό, τραπέζια σε live, γλυκά, καφέδες και τέλος, οδήγηση και καληνύχτα με το αμάξι μου στο σπίτι της που απείχε μία ώρα από το δικό μου. Εντάξει δεν ήταν υποχρεωμένη να γουστάρει την παρέα μου. Πότε όμως δεν την κάλεσα εγώ για να βγούμε. Και ποτέ δεν πήγα με αρνητική διάθεση και με κατεβασμένα μούτρα. Ευτυχώς κάποια στιγμή έγινε μία εντελώς τυχαία στραβή με κάποιο τηλεφώνημά της, πράγμα που το εξέλαβε ως αρνητικό μήνυμα δικό μου και δεν ξαναπήρε. Και ησυχάσαμε. Συμπέρασμα. Δεν μένουμε ποτέ μα ποτέ στη friend zone. Δεν υπάρχει νόημα για κανένα από τους δύο. Και οι γκόμενες πρέπει να μάθουν ότι όταν ρίχνεις χυλόπιτα, δεν κρατάς τον άνθρωπο ως φίλο. Τον αφήνεις στην ησυχία του και δεν τον ενοχλείς. Εκτός αν μετάνιωσες. Και από την πλευρά μας, ο μόνος λόγος για να βγούμε με τη "φίλη" είναι η πιθανότητα να παιχτεί κάποιο σκηνικό κατά λάθος (εξεπίτηδες). Αυτό πάντα μπορεί να συμβεί, αλλά μόνο αν είσαι αποστασιοποιημένος και ψυχρός μπορείς να το αξιολογήσεις σωστά εκ των προτέρων και να φερθείς ανάλογα. Όσο παραμένεις καψούρης, ξέχνα το. (γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι στο νηματοθέτη).
Σωστός φίλε στο συμπέρασμά σου.Δε μπαίνεις ούτε μένεις στη ftiend zone.
Λάθος έκανες όμως που τη λυπήθηκες όπως λες.
Από τα γραφόμενά σου προκύπτει το συμπέρασμα πως δε σε έβλεπε ερωτικά.
Από τη στιγμή που εσύ ήθελες έστω να την πηδήξεις ε ήταν χάσιμο χρόνου η επαφή μεταξύ σας.Το λέω αυτό γιατί οι γυναίκες σπάνια αλλάζουν μυαλά.

Πρέπει να τις πετύχεις σε αδύναμη στιγμή και να είσαι και player.

Οι γυναίκες άλλα λένε άλλα σκέφτονται άλλα κανουν.

Έτσι μπορεί αν βρεθείς στη κατάλληλγ φάση να της ρίξεις ένα πούτσο στη ζούλα.

Τι δεν πρέπει να κάνεις;

Άσχετα αν τηλεφωνεί εκείνη και όχι εσύ,να ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ.

Ξέρεις ποιοί είναι οι καμμένοι από χέρι που δε θα γαμήσουν ποτέ;

Όσοι κάθονται και ακούνε τις γυναίκες τους συμπαραστέκονται κτλ

Αυτά σε καθιστούν φιλενάδο.

Ο τύπος που άνοιξε το θέμα κάθεται και προβληματίζεται πως θα απομακρυνθεί από κάπου που όυτως η άλλως υπάρχει απόσταση.

Και αν απλά απομακρυνθεί η απουσία του δε θα γίνει καν αντιληπτή από τη φίλη του.

Ο tnt60 έδωσε την καλύτερη συμβουλή.Να της την πέσει αντρίκια και ωραία.

Κάποτε ήμουν φίλος με.μια τύπισσα.

Κάναμε βόλτες συζητάγαμε σινεμα κτλ

Μέχρι και φαναρι ειχα κρατησει ως 3ος παράγων όταν βγηκε με γκομενο.

Ήθελε ν ακουσει γνωμη.

Εγω σαν βρισκομουν σπιτι της εχυνα τα κυλοτακια

Μια φορα σε κατι διακοπες κοιμηθηκαμε μαζι.Ε εκει δεν αντεξα γιατι ειχε κοιμηθει διπλα μου με τα εσωρουχα.

Ε πλακωθηκαμε στα γλωσσοφιλα και την εχυσα αρκετες φορες.

Οταν ξαναβρεθηκαμε στην Αθηνα ηταν ψυχρη και υστερα εξαφανιστηκε.

Ηταν σε σχεση.

Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
204
Πόντοι
36
@troubaman απαντάω μόνο κ μόνο γιατί βλέπω ότι υπάρχει μία διαρκής παρανόηση: υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να βγεις με μία γυναίκα και το να θες να την πηδήξεις μπορεί να μην είναι ο μόνος υπαρκτός λόγος στη γη. Το λύνουμε αυτό κ πάμε παρακάτω;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κρατησε την γιατι απο την γυναικα-φιλη μαθαινεις πολλα και χρησιμα.
Γινεσαι σοφοτερος και τις παιζεις στα δαχτυλα,μεγαλη υποθεση για τον αντρα που θελει να εχει επιτυχιες.

Ισχύει αυτό που έγραψες αλλά μόνο αν ολοκληρωθεί η διαδικασία "γνωστοί-εραστές-απονεύρωση-φίλοι".
Ο τύπος εδώ έχει αισθήματα και πάει (λέει) να την αποφύγει. Άρα δεν γίνεται να την δει μόνο ως φίλη.
Κινδυνεύει να γίνει total φιλεναδίτσος. Έχει ήδη γίνει δηλαδή γιατί όταν έπρεπε να την "παγώσει", φέρθηκε επιπόλαια.
Τώρα πληρώνει το τίμημα. Ρε εδώ γαμάς μία και κινδυνεύεις να γίνεις φιλεναδίτσος αν κάνεις λάθος.
Φαντάσου αυτόν τον δύστυχο (τρόπος του λέγειν) που δεν την γάμησε τι στραπάτσο έπαθε μέσα του.
Ας γίνει συνείδηση πια ότι ο μόνος τρόπος να θεωρηθείς στάνταρ υπολογίσιμος από μια γυναίκα, είναι μόνο αφού την γαμήσεις.
Τότε και μόνο τότε, θα σε θεωρεί για πάντα δικό της και θα μετράς για πάντα μέσα της.
Γιατί μόνο τότε θα σε θυμάται ως θαυμαστή της που την έριξες και όταν σε χάσει, χάνει αυτό που την ενοχλεί πιο πολύ
ακόμα κι από την χασούρα της ψωλής. Έτσι τα βρήκαμε, έτσι τα ζούμε!

:rockon:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Ξυλο στις πουτανες ρε

Πουτσα κξυλο και ΣΟΥΒΛΑ!

Φρενο στις καργιολες!