Νέα

κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πότε απατήσατε για πρώτη φορά τη γυναίκα σας;

• Πάνω στο χρόνο

• Στά 5 χρόνια

• Μετά από 10+ χρόνια

• Μετά από 25+ χρόνια

• δε την απάτησα ποτέ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Aprofilaktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Like
1.306
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν μπεις σε οίκο έτσι για βόλτα χωρίς να κάνεις τίποτα μόνο για να θυμιθείς την μυρωδιά είναι απιστία????

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι αν μπεις σε οίκο έτσι για βόλτα χωρίς να κάνεις τίποτα μόνο για να θυμιθείς την μυρωδιά είναι απιστία????
Δεν υπαρχει αμαρτια αν την εξομολογηθεις,για να μη γελαει ο παπας τουλαχιστον αφου θα μπεις ολοκληρωσε τη πραξη

mikes123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
25
Πόντοι
0
Αγαπώ τη γυναίκα, αλλά μου γυρνάνε τα μάτια με αυτά που βλέπω γύρω μου και τα θέλω.
Θέλω περιπέτεια, αλλά θα νιώθω και τύψεις.
Θέλω να βουτήξω το δάχτυλο στο μέλι, αλλά δε θέλω και να την πληγώσω...
Διαβάζω θρεντ εδώ με αιθέριες εμπειρίες, κριτικές κλπ και μου γυρνάει ακόμα περισσότερο το μάτι...
Τι σκατά να κάνω που είμαι αγαπούλης κατά βάθος?
Ρητορική ερώτηση, ξέρω θα πέσει το δούλεμα της αρκούδας, αλλά δε γαμιέται...

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
960
Πόντοι
81
Θα έπρεπε να έχει και επιλογή με μήνες.Σε μερικές έχεις ενοχές,σε άλλες το τραβάει ο οργανισμός τους και σε άλλες σκέφτεσαι να τις έχεις και τις 2 στο κρεβάτι να σου γλείφει η μία τις μπάλες και η άλλη να ρουφάει -να βεντουζωνει με πάθος βασικά,όχι αγγαρεία-το τρομπονι.
Ενταξει,αυτά είναι σενάρια για ταινίες για την μέγιστη πλειοψηφία των χειραφετημένων Ελληνίδων αλλά και ξένων γυναικών που έχουν μείνει χρόνια στην Ελλάδα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
960
Πόντοι
81
Αγαπώ τη γυναίκα, αλλά μου γυρνάνε τα μάτια με αυτά που βλέπω γύρω μου και τα θέλω.
Διαβάζω θρεντ εδώ με αιθέριες εμπειρίες, κριτικές κλπ και μου γυρνάει ακόμα περισσότερο το μάτι...
Καλά κάνεις.Και από εμένα πέρναει από το μυαλό σε περίπτωση γκομενων ότι δεν αξίζουν το κέρατο αν δεν δίνουν δικαιώματα.Αλλα κάτι φορές σκέφτεσαι ότι μπορεί να δείχνει έτσι και την φαντάζεσαι να ρουφάει κανέναν συνάδελφο μετά την δουλειά οπότε λες δεν την κερατωνω ώστε σε περίπτωση απιστίας να έχεις ισοφαρίσει; Βέβαια μιλάω για περίπτωση σχέσης όχι συζύγου αλλά προσωπικά δεν νόμιζα να αλλάζα κάτι,αν την βαριόμουν θα την κερατωνα.

mikes123

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
25
Πόντοι
0
Καλά κάνεις.Και από εμένα πέρναει από το μυαλό σε περίπτωση γκομενων ότι δεν αξίζουν το κέρατο αν δεν δίνουν δικαιώματα.Αλλα κάτι φορές σκέφτεσαι ότι μπορεί να δείχνει έτσι και την φαντάζεσαι να ρουφάει κανέναν συνάδελφο μετά την δουλειά οπότε λες δεν την κερατωνω ώστε σε περίπτωση απιστίας να έχεις ισοφαρίσει; Βέβαια μιλάω για περίπτωση σχέσης όχι συζύγου αλλά προσωπικά δεν νόμιζα να αλλάζα κάτι,αν την βαριόμουν θα την κερατωνα.
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν συμφωνώ με το προκαταβολικό κέρατο του τύπου "κεράτωσε πριν σε κερατώσουν και άμα σε κερατώσουν".

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Να κανεις αυτο που θα οου πει η στιγμη παιχτη…
ομορφα και συμμαζεμενα ομως, οχι να την ξεφτυλισεις τη συζυγο και να τη δειχνουν στη γειτονια.
Ζεις μονο μια φορα , ετσι πιστευω τουλαχιστον.
αν παλι εσιαι οκ χωρις τσιλιμπουρδοσμα, ακομα καλυτερα για σενα και την οικογενειακη ηρεμια σου.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.748
Πόντοι
2.306
Δεν το εννοούσα έτσι. Δεν συμφωνώ με το προκαταβολικό κέρατο του τύπου "κεράτωσε πριν σε κερατώσουν και άμα σε κερατώσουν".
Αυτα ειναι δικαιολογιες του κωλου για οσουν εχουν αποφασισει οτι θα το φυτεψουν το κερατο στο δοξαπατρι της κυριας τους.

alexandro1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
162
Πόντοι
0
ΓΑΜΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΙΖΙΤΕΣ, ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΠΡΩΗΝ, ΜΑΜΠΙΣΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΜΟΥ ..ΑΠΙΣΤΙΑ ΙΣΟΝ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ...ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ...ΑΝ Κ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΟΥΝ ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ...ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΑΜΗΣΙ....ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΟ ΜΑΤΡΙΞ...Η ΤΟΝ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΣΤΟ STAYING ALIVE ...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Αν γαμάς

1)επαγγελματίες πάσης φύσεως ......
2)πρώην που είχατε παρθεί και πριν το γάμο σου .....
3)παντρεμένες , που δεν σκοπεύουν να χωρίσουν ..........

ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΕΡΑΤΟ.
Είσαι πιστός παντρεμένος.

Αν γαμάς ελεύθερες και ζωντοχήρες, είναι κέρατο και είσαι άπιστος καριόλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom