Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
639
Πόντοι
81
Είναι γνωστό πως τα αμούστακα μέλη του bou λατρεύουν το παγωτό βανίλια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
το εχω δει...θα σε ξενερωσει βεβαια το τελος
μετα να δεις το FROM αρρωστη σειρα το εχουν γραψει αυτοι του λοστ
να πας απο εκει να του δειξεις που να το βρει γιατι με τα τηλεκοντρολ μπλεκεται ... εχει καιρο να πιασει :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
ταμαμ με τον Αθηναιο ταιριαζεις .. και αυτος κανει συνεχεια ολιγολεπτα διαλείμματα, βαριεται ευκολα :coffee:

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
Αυτό τύπε βιολογικά δε γίνεται, εκτός αν τη γαμας ξεκαυλωτος.
Παραθέτω από σάιτ σχετικά με την υγεία:
"Για τους άνδρες, η εκσπερμάτιση και η ούρηση διαχωρίζονται φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι κατασκευασμένο το σώμα τους -ο σφιγκτήρας στην ουροδόχο κύστη κλείνει όταν έχουν στύση"
Μπορεί να συμβεί στην πρωινή κατουροκαυλα αλλά λογικά με 2,3 διεισδύσεις θα έρθει το κάτουρο.

nyank0

Content Creator
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
371
Πόντοι
20
Ξεφτιλισμα που έχω λάβει:
Ειχαμε βγει βολτα και με ειχε βαλει remote lush. Εκτος απο το οτι ειχα γινει ρεζιλι γιατι το ενεργοποιουσε απροειδοποιητα και πεταγομουν σαν τη δαιμονισμενη ( φυσικα φροντιζε να απεχει ), ειχαμε κατσει καπου να φαμε και παραλιγο να πνιγω γτ το εβαλε σε υψηλη ενταση.

Σε καποια φαση αντιλαμβανομαι οτι ειχαν φτασει τα υγρα στο καθισμα, του το λεω, σηκωνεται και λεει "ωραια παω τωρα σπιτι. Οποτε αισθανθεις ετοιμη ερχεσαι κ εσυ." Με αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε!

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
3.018
Πόντοι
456
Ειχαμε βγει βολτα και με ειχε βαλει remote lush. Εκτος απο το οτι ειχα γινει ρεζιλι γιατι το ενεργοποιουσε απροειδοποιητα και πεταγομουν σαν τη δαιμονισμενη ( φυσικα φροντιζε να απεχει ), ειχαμε κατσει καπου να φαμε και παραλιγο να πνιγω γτ το εβαλε σε υψηλη ενταση.

Σε καποια φαση αντιλαμβανομαι οτι ειχαν φτασει τα υγρα στο καθισμα, του το λεω, σηκωνεται και λεει "ωραια παω τωρα σπιτι. Οποτε αισθανθεις ετοιμη ερχεσαι κ εσυ." Με αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε!
Νεράκια πολλά να πίνεις και να κοιμάσαι σωστά. Μέχρι να παντρευτείς, θα σου έχει περάσει.

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Μεγαλειώδες :jerking2:

Ας πούμε αληθινό.
Κατούρησες μια κοπέλα πιθανότατα μεθυσμένη
( ή "λοβοτομημένη"...)

Ποιος σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι οκ να "ξεφτιλίζετε" και καλά...
Και ποιος ξεφτιλίζεται τελικά?
Καλησπέρα φίλε.
Αρχικα,δεν ήταν μεθυσμένη.
Δευτερον,αν γνωρίζεις,υπάρχουν ανθρωποι που γουσταρουν να τους το κάνουν.Εμενα δεν μου αρέσει,μάλλον ούτε εσενα αν κρινω απο τον άσχημο τρόπο που μιλάς.
Ξαναλέω,το έκανα μία φορα ,δεν ειναι η φάση μου.
Ουτε κάναμε κάτι με το ζόρι ,ουτε τίποτα.
Είσαι καλλυμένος?
Νταξει είμαστε?Νταξει είμαστε...
Διάβαζε καλά τι γράφουμε και κρίνε γενικά και όχι με τα δικά σου πιστεύω,υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν πράγματα που εσυ δεν γουστάρεις.
Και γι αυτους,το ιεραποστολικό σου,είναι ξεφτίλα...

• Like
Αντιδράσεις: Loyki

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
7.283
Πόντοι
3.446
Καλησπέρα φίλε.
Αρχικα,δεν ήταν μεθυσμένη.
Οκ...
Δευτερον,αν γνωρίζεις,υπάρχουν ανθρωποι που γουσταρουν να τους το κάνουν.Εμενα δεν μου αρέσει,μάλλον ούτε εσενα αν κρινω απο τον άσχημο τρόπο που μιλάς.
Ξαναλέω,το έκανα μία φορα ,δεν ειναι η φάση μου.
Ουτε κάναμε κάτι με το ζόρι ,ουτε τίποτα.
Είσαι καλλυμένος?
Εδώ λοιπόν...
δέχομαι ότι το ήθελε. Εσύ ήθελες να τη ξεφτυλίσεις?
αν σου έλεγε πλάκωσέ με στις μπουνιές θα το έκανες δλδ?
εκτιμώ όχι με βάση όσα λες ( και συμφωνώ), συνεπώς και το κατούρημα - οκ μια φορα έγινε - αλλά δε χρειαζόταν διαφήμιση (λέω εγώ)
Νταξει είμαστε?Νταξει είμαστε...
Διάβαζε καλά τι γράφουμε και κρίνε γενικά και όχι με τα δικά σου πιστεύω,υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν πράγματα που εσυ δεν γουστάρεις.
Λίγο πολύ όπως πιο πάνω...

τεςπα πάμε παρακάτω

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
To νημα εχει αδυναμο τιτλο.
Τι οριζεται ως ξεφτυλισμα?
αυτο που βασει κοινωνικης νορμας ειναι εξευτελιστικο αλλα πανω στη καβλα ειναι απολυτως ευχαριστο και αποδεκτο και απο τους δυο?
Αν ναι τοτε το κατουρημα δεν ειναι εξευτελιστικη αλλα ερωτικη πραξη.
Αν τωρα εξευτελιστικο νοειται αυτο που αφηνει τον αλλον σε υποδεεστερη ψυχολογικη κατασταση, κοινως σε δυσαρεστη και μειονεκτικη θεση, τοτε μιλαμε για αλλη ειδους ανωμαλια που μαλλον χαρακτηριζει αρνητικα αυτον που εξευτελιζει και οχι αυτον που «εξευτελιζεται», κοινως ο ξεφτιλας ειναι αυτος που θιγει τον αλλον.
Θελω να πιστευω οτι το νημα επικεντρωνεται στο πρωτο και οχι στο δευτερο, δοξα τω θεω απο ψυχακηδες δεν εχουμε ελλειψη….

Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
593
Πόντοι
80

Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμα

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
427
Πόντοι
21
Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμα
σπαρταρουσες απο ηδονή ή είχε και συνέχεια ?

Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
593
Πόντοι
80
  • Like
Αντιδράσεις: lahm

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
427
Πόντοι
21

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Το χειρότερο που έχω κάνει είναι να τον βγάλω άπτον κωλο της με μερεντα και να την βάλω να τον γλυψει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom