xamenos xamenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2024
- Like
- 639
- Πόντοι
- 81
Είναι γνωστό πως τα αμούστακα μέλη του bou λατρεύουν το παγωτό βανίλια.
να πας απο εκει να του δειξεις που να το βρει γιατι με τα τηλεκοντρολ μπλεκεται ... εχει καιρο να πιασειτο εχω δει...θα σε ξενερωσει βεβαια το τελος
μετα να δεις το FROM αρρωστη σειρα το εχουν γραψει αυτοι του λοστ
να πας απο εκει να του δειξεις που να το βρει γιατι με τα τηλεκοντρολ μπλεκεται ... εχει καιρο να πιασει![]()
Μπορεί να συμβεί στην πρωινή κατουροκαυλα αλλά λογικά με 2,3 διεισδύσεις θα έρθει το κάτουρο.Αυτό τύπε βιολογικά δε γίνεται, εκτός αν τη γαμας ξεκαυλωτος.
Παραθέτω από σάιτ σχετικά με την υγεία:
"Για τους άνδρες, η εκσπερμάτιση και η ούρηση διαχωρίζονται φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι κατασκευασμένο το σώμα τους -ο σφιγκτήρας στην ουροδόχο κύστη κλείνει όταν έχουν στύση"
Νεράκια πολλά να πίνεις και να κοιμάσαι σωστά. Μέχρι να παντρευτείς, θα σου έχει περάσει.Ξεφτιλισμα που έχω λάβει:
Ειχαμε βγει βολτα και με ειχε βαλει remote lush. Εκτος απο το οτι ειχα γινει ρεζιλι γιατι το ενεργοποιουσε απροειδοποιητα και πεταγομουν σαν τη δαιμονισμενη ( φυσικα φροντιζε να απεχει ), ειχαμε κατσει καπου να φαμε και παραλιγο να πνιγω γτ το εβαλε σε υψηλη ενταση.
Σε καποια φαση αντιλαμβανομαι οτι ειχαν φτασει τα υγρα στο καθισμα, του το λεω, σηκωνεται και λεει "ωραια παω τωρα σπιτι. Οποτε αισθανθεις ετοιμη ερχεσαι κ εσυ." Με αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε!
Καλησπέρα φίλε.Μεγαλειώδες
Ας πούμε αληθινό.
Κατούρησες μια κοπέλα πιθανότατα μεθυσμένη
( ή "λοβοτομημένη"...)
Ποιος σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι οκ να "ξεφτιλίζετε" και καλά...
Και ποιος ξεφτιλίζεται τελικά?
Οκ...Καλησπέρα φίλε.
Αρχικα,δεν ήταν μεθυσμένη.
Εδώ λοιπόν...Δευτερον,αν γνωρίζεις,υπάρχουν ανθρωποι που γουσταρουν να τους το κάνουν.Εμενα δεν μου αρέσει,μάλλον ούτε εσενα αν κρινω απο τον άσχημο τρόπο που μιλάς.
Ξαναλέω,το έκανα μία φορα ,δεν ειναι η φάση μου.
Ουτε κάναμε κάτι με το ζόρι ,ουτε τίποτα.
Είσαι καλλυμένος?
Λίγο πολύ όπως πιο πάνω...Νταξει είμαστε?Νταξει είμαστε...
Διάβαζε καλά τι γράφουμε και κρίνε γενικά και όχι με τα δικά σου πιστεύω,υπάρχουν άνθρωποι που γουστάρουν πράγματα που εσυ δεν γουστάρεις.
Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμαΞεφτιλισμα που έχω λάβει:
Ειχαμε βγει βολτα και με ειχε βαλει remote lush. Εκτος απο το οτι ειχα γινει ρεζιλι γιατι το ενεργοποιουσε απροειδοποιητα και πεταγομουν σαν τη δαιμονισμενη ( φυσικα φροντιζε να απεχει ), ειχαμε κατσει καπου να φαμε και παραλιγο να πνιγω γτ το εβαλε σε υψηλη ενταση.
Σε καποια φαση αντιλαμβανομαι οτι ειχαν φτασει τα υγρα στο καθισμα, του το λεω, σηκωνεται και λεει "ωραια παω τωρα σπιτι. Οποτε αισθανθεις ετοιμη ερχεσαι κ εσυ." Με αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε!
σπαρταρουσες απο ηδονή ή είχε και συνέχεια ?Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμα
Η συνέχεια στο σπίτι δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα συνηθισμένα μας. Εκείνη η στιγμή ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικόσπαρταρουσες απο ηδονή ή είχε και συνέχεια ?
καλά δεν το κρατησατε το toy σαν επιπλεόν "βοήθεια"? τα καλυτερα χασατεΗ συνέχεια στο σπίτι δεν διαφέρει ιδιαίτερα από τα συνηθισμένα μας. Εκείνη η στιγμή ήταν κάτι το εντελώς διαφορετικό
καλά δεν το κρατησατε το toy σαν επιπλεόν "βοήθεια"? τα καλυτερα χασατε
καλά δεν ειναι και κατι ασυνήθιστο