Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 657
  • Εμφανίσεις 109K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.427
Πόντοι
4.027
Στη γυναίκα μου πολλές φορές ενώ τον έχω μέσα την κατουραω.
Αυτό τύπε βιολογικά δε γίνεται, εκτός αν τη γαμας ξεκαυλωτος.
Παραθέτω από σάιτ σχετικά με την υγεία:
"Για τους άνδρες, η εκσπερμάτιση και η ούρηση διαχωρίζονται φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι κατασκευασμένο το σώμα τους -ο σφιγκτήρας στην ουροδόχο κύστη κλείνει όταν έχουν στύση"

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.743
Πόντοι
22.886
εχεις ναυαγησει με τυπο @Χύσε μέσα σε ενα ερημονησι...
εχουν ξεβραστει απο το ναυαγιο κατι κατσαρολικα,πραγματα απαραιτητα για την επιβιωση σας.
τυπος @Χύσε μέσα επειδη ειναι καλη νοικοκυρα,δουλα και κυρα σου μαγειρευει ψαρευοντας,κυνηγωντας,εστησε καταλυμμα κλπ κα σε προσεχει φουλ..
εχει περασει ενας μηνας ακομα δεν σας εχουν βρει...του κανεις το κωλαντερο κοκορετσι;
τον σφιγγεις σαν πεινασμενος βοας;
:coffee:
Χαχαχαχαχαχ !!!
Ρε μλκ :tooth:

Ο "άλλος" τι έγινε ?
Έχει φάει πολλές ημέρες στέρηση εξόδου ? :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
εχουν ξεβραστει απο το ναυαγιο κατι κατσαρολικα,πραγματα απαραιτητα για την επιβιωση σας.
τυπος @Χύσε μέσα επειδη ειναι καλη νοικοκυρα,δουλα και κυρα σου μαγειρευει ψαρευοντας,κυνηγωντας,εστησε καταλυμμα κλπ κα σε προσεχει φουλ..
εχει περασει ενας μηνας ακομα δεν σας εχουν βρει...του κανεις το κωλαντερο κοκορετσι;

τετοια "ζωντανη" αφηγηση .. θα ελεγε καποιος οτι το εχεις ζησει αυτο που περιεγραψες :coffee::coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
Χαχαχαχαχαχ !!!
Ρε μλκ :tooth:

Ο "άλλος" τι έγινε ?
Έχει φάει πολλές ημέρες στέρηση εξόδου ? :coffee:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ :coffee::coffee:

Με τον Αθηναιο ουτε σε παντοφλα Περαμα-Σαλαμινα μην μπεις , ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ..

Με ευχαριστεις στην συνέχεια

Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
2
Like
401
Πόντοι
21
"Για τους άνδρες, η εκσπερμάτιση και η ούρηση διαχωρίζονται φυσικά κατά τη διάρκεια του σεξ λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι κατασκευασμένο το σώμα τους -ο σφιγκτήρας στην ουροδόχο κύστη κλείνει όταν έχουν στύση"
Τύπε μετά το χύσιμο εννοείται ενώ τον έχω μέσα. Αυτά είναι βασικά στοιχεία ανατομίας δεν θα έπρεπε να τα συζηταμε

Nikol

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2016
Like
425
Πόντοι
21
Πάω σπίτι ενός γαμιά που προσπαθούσε καιρό να με πείσει να με πηδήξει , είχα καιρό να κάνω κάτι κ είχα κλεισει αρκετά πίσω
Μόλις φτάσαμε στο σημείο μετά από πολύωρο τσιμπούκι φτάνοντας το καυλι του μέχρι λαρύγγι με δάκρυα να με στήσει στα 4 πάνω στο γραφείο του , έφαγα τόσο ξύλο πίσω που δεν ένιωθα τα κωλομερια μου κ πηδώντας με πονούσε τόσο πολύ κ ο τύπος είχε στο δωμάτιο τον κολλητό του που έφτασαν χωρίς να καταλάβω πως ,σε σημείο να με πηδάνε εναλλάξ μέχρι να με κάνουν μούσκεμα
Αν ήξερα από πριν μπορεί να μην ήταν τόσο καλό όσο το οργάνωσε τότε !

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.590
Πόντοι
8.346
Καταπληκτικη νηματαρα :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Μουνιά ολοι σας που προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και καλά οτι λενε φίδια τα μέλη μας :rockon::rockon::rockon::rockon:

Δεν φταιει κανεις που η ζωη σας ειναι η απολυτη μελαγχολική ρουτινα :coffee::coffee:
Ολοι τους η ζωή ενα ιεραποστολικό. Που να φανταστούν οτι υπάρχουν δυνατοί χυστες εκεί έξω

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
819
Πόντοι
86

απλά μία σημείωση...
αν δεν δεν μου αρέσει δεν του κάθομαι :rolleyes:

αν μιλάμε για κανα βαρβάτο, τριχωτό αρσενικό
ακόμα και με παραπάνω κιλά που εκεί λόγω πείνας και ασκήσεων θα τα χάσει και το σώμα θα γυμναστεί
+ τον ιδρώτα και τη μπίχλα, με μασχάλες και πόδια που μυρίζουν βαρβατίλα

τελικά θα του καθόμουν
ακόμα και κατούρημα θα έπαιρνα στο στόμα (για λόγους επιβίωσης και μόνο :confused:) :hi:

υγ. σε ποιον κύκλο του Lost είσαι; :rolleyes:εγώ θα μπω 5ο τώρα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
ρε τον πουστη τον Αθηναιο.. :coffee:
Ξεκινησε σενάριο που υγραθηκαν κωλοτρυπιδες :coffee::coffee:
Μετα την εξέταση με την οξυτητα που κάνει ξεκίνησε να εχει εμπνεύσεις :confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.513
Πόντοι
12.756
απλά μία σημείωση...
αν δεν δεν μου αρέσει δεν του κάθομαι :rolleyes:

αν μιλάμε για κανα βαρβάτο, τριχωτό αρσενικό
ακόμα και με παραπάνω κιλά που εκεί λόγω πείνας και ασκήσεων θα τα χάσει και το σώμα θα γυμναστεί
+ τον ιδρώτα και τη μπίχλα, με μασχάλες και πόδια που μυρίζουν βαρβατίλα

τελικά θα του καθόμουν
ακόμα και κατούρημα θα έπαιρνα στο στόμα (για λόγους επιβίωσης και μόνο :confused:) :hi:

υγ. σε ποιον κύκλο του Lost είσαι; :rolleyes:εγώ θα μπω 5ο τώρα
το εχω δει...θα σε ξενερωσει βεβαια το τελος
μετα να δεις το FROM αρρωστη σειρα το εχουν γραψει αυτοι του λοστ

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.513
Πόντοι
12.756
τετοια "ζωντανη" αφηγηση .. θα ελεγε καποιος οτι το εχεις ζησει αυτο που περιεγραψες :coffee::coffee:
εσυ προσεχε γιατι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΑΛΗΘΙΝΑ ξερεις οτι στα ντουζ Μαλανδρινου ΔΕΝ σου πεφτει ποτε το σαπουνι κυριε Χαρτοπολεμε

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
609
Πόντοι
81
Είναι γνωστό πως τα αμούστακα μέλη του bou λατρεύουν το παγωτό βανίλια.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
να πας απο εκει να του δειξεις που να το βρει γιατι με τα τηλεκοντρολ μπλεκεται ... εχει καιρο να πιασει :coffee:

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
819
Πόντοι
86

την έχω δει και δεν μου άρεσε το τέλος
τη ξανα βλέπω απλά τώρα που μπήκε στο netflix γιατί μου θυμίζει ωραία χρόνια :inlove: και μπας και καταλάβω το τέλος

θα κοιτάξω και για την FROM αν παίζει στο netflix
φτιάξε εσύ άλλα σενάρια για γέμισμα της τρύπας μου αλλά βάλε μέσα τίποτα μεγαλόσωμους, τριχωτούς, μυρωδάτους (όχι κολόνιες και τέτοια) άντρες
ααα βάλε και καναν ένστολο κτλπ
σε φιλώ:kiss-mark:

υγ. αν βρεθεί κανένας εθελοντής από εδώ μέσα μπορούμε να γυρίσουμε και ταινία μικρού μήκους :confused: με εσένα σκηνοθέτη :erection:
*μικρού μήκους επειδή πάνω από 20λεπτο βαριέμαι να με γαμάει ο ίδιος και όχι λόγω μεγέθους πούτσας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.469
Πόντοι
12.756
ταμαμ με τον Αθηναιο ταιριαζεις .. και αυτος κανει συνεχεια ολιγολεπτα διαλείμματα, βαριεται ευκολα :coffee:

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
935
Πόντοι
81
Μπορεί να συμβεί στην πρωινή κατουροκαυλα αλλά λογικά με 2,3 διεισδύσεις θα έρθει το κάτουρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom