Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.271
Πόντοι
3.656
Την είχα γαμισει μες σε σκαραβαίο το 90

• Χαχα
Αντιδράσεις: Y13

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
155
Πόντοι
280
Το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα ήταν σε μια πόρνη πριν από πολλά χρόνια στην διδύμου, μελαχρινή ωραίο μουνί αλβανέζα που δήλωνε "ιταλίδα" . Αφού έφαγα τη φόλα που το έπαιζε καυλιάρα στο σαλόνι κτλ δίνω το εικοσάρικο όλος χαρά και περίμενα να κάνω σούπερ σεξ με την γκομενάρα πόρνη,αυτή μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα και σαν να μην έφτανε αυτό η βρωμοτσατσάρα χτύπησε την πόρτα μην πω στα πέντε λεπτά άντε στα εφτά ,η άλλη έφυγε αμέσως, όταν βγήκα στο σαλόνι που είχε αρκετό κόσμο ευτυχώς δηλαδή γιατί ειδοποίησα τους άλλους να μην φάνε την φόλα και την είπα και στην τσατσάρα για τον χρόνο μπροστά στον κόσμο , το ξεφτίλισμα ήταν ότι τις ξεμπρόστιασα στον κόσμο με τον τρόπο που παίρνουν τα λεφτά

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.127
Πόντοι
7.815
Πριν απο 10 χρόνια ακριβώς, τέτοιες μέρες, έχω κάνει ματσ στο τίντερ με γκομενάκι τότε ετών 27, ψυχολόγο, κάτοικο Νοτίων Προαστίων. Της εξηγώ ότι θα βρίσκομαι στο εξοχικό μου στην Κω για εργασίες ανακαίνισης μετά απο κάποιες ζημιές της σαιζόν, και της κάνω τα αεροπορικά να έρθει και φυσικά εκεί δεν θα ανοιξει πορτοφόλι, κάτι που δέχτηκε. Το λες και βίζιτα. Ερχεται λοιπόν, πάμε σπίτι, μπανάκι, να πάμε να φάμε, κλπ έχει πάει βραδάκι. Πέφτουμε στο κρεββάτι, στην αρχή μια χαρά, πιπες, γλυφομούνια, 69, στο τέλος περνάω σκούφο και της τον καρφώνω ιεραποστολικά. Επειδή ήταν πολύ όμορφη δεν την άλλαξα στάση και σταδιακά ανέβαζα στροφές. Μετά απο 40 περίπου λεπτά μου λέει το αξέχαστο "Ρε φίλε γαμάς κοντά μία ώρα, τι θα γίνει, θα χύσεις επιτέλους να κοιμηθούμε?". Παγωμάρα. Βγαίνω, "Ναι, πως φυσικά, καληνύχτα" σβήνω το λαμπατέρ και την αφήνω να κοιμηθεί. Παίρνω τηλέφωνο στην Ολυμπιακή και αλλάζω το εισιτήριό της, το οποίο ήταν πληρωμένο απο εμένα, απο την πιστωτική μου, για την επόμενη πτήση που έφευγε ξημερώματα (επρόκειτο να κάτσει αρκετές μέρες), και μαζεύω τα πράγματά της. Μετά απο λίγο πηγαίνω την ξυπνάω απότομα, μέσα στη θολούρα της αρχίζει μουρμούρα "τί ειναι πάλι, τι έγινε" "θα πάμε εκδρομή, έκπληξη βρε, σε μια παραλία που έχει πολύ οδήγηση και πρέπει να φτάσουμε νωρίς". Τη φορτώνω στο αμάξι, μισοκοιμισμένη αυτή, φούλ για τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου. Ανοίγω πρώτα το καπώ, βγάζω την τσάντα της και την πετάω στο πεζοδρόμιο. Πάει να αναφωνήσει ένα "τι συμβαίνει", την τραβάω έξω απο το αυτοκίνητο, και της λέω "η πτήση σου φεύγει σε μία ώρα, προλαβαίνεις να πιείς ένα καφέ. Αντε γαμήδια". Μπαίνω στο αυτοκίνητο και αλέκος. Να μάθει να σέβεται τη φιλοξενία και τα χρήματα των άλλων.
ανάλογο σκηνικό έχω κάνει κ εγώ με μια Μιλφάρα 40άρα Ουγγαρέζα, ωραίο κομμάτι πριν 2 χρόνια.
Βρισκόμαστε Ρόδο (είχαμε ξαναβρεθεί πριν 3-4 χρόνια κ έβγαζε γούστα στο κρεββάτι) για 5-6 μέρες. Και ενώ την πρώτη μέρα βγάλαμε τα μάτια μας (ότι μπορείτε να φανταστείτε σε σκηνικό, σαν σε τσόντα (μπαλκόνι ξενοδοχείου, πισίνα το βράδυ κλπ), την 2η μέρα είχε μπλοκάρει κ δεν κάναμε το παραμικρό. 3η μέρα το ίδιο. Block εντελώς η γκομενα σαν να είχε φάει σκάλωμα ή να έπεσε σε κατάθλιψη.

Πάω να της κάνω κουβέντα (ανθρώπινα) κ την αποφεύγει. Επανέρχομαι ξανά κ ξανά... Λεω ρε μάγκα η τυπισα είναι καμία psycho τελικά (είδα κ κάτι χάπια περίεργα στο νεσεσσερ της..). Δωμάτιο πληρωμένο από μένα για όλες τις ημέρες διαμονής.. Εγώ ήμουν με μια μικρή αποσκευή, τα μαζεύω κ την κάνω από το ξενοδοχείο. Την άφησα άλλες 3 μέρες μόνη της κ την έκανα από το νησί (συνέχισα Κρήτη, ευτυχώς η καβάτζα μου ήταν εκεί για διακοπές). Δεν ξέρω καν αν είχε φράγκα για φαγητό κ το ταξί της επιστροφής για το αεροδρόμιο.

Τελευταία τροποποίηση:

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Μου το έχουν κάνει
Εγω την έβαζα να τον γλυφει συστηματικά καθε φορά που τον έβγαζα απτον κωλο της ώστε να μου αποδείξει ότι είναι καθαρός και καμια φορά μετά από τα άγρια ξεκωλιασματα τον έβγαζα έξω με Μερεντα και είμαι σίγουρος πως το καταλαβαίνε και η ίδια ότι κατι δεν πάει καλά αλλά σαν να μην τρεχει τίποτα έβαζε τον πουτσο μου στο στόμα της και τον έβγαζε έξω παντα πεντακάθαρο ...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
οσες γυναικες(εκτος απο πουτανες εννοω) γαμηθηκαν ή μου πηραν πιπα νομιζω πως αυτοξεφτιλίστηκαν.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ταπεινωση για μια γυναικα να καταληγει να γαμιεται μαζι μου.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.152
Πόντοι
206
οσες γυναικες(εκτος απο πουτανες εννοω) γαμηθηκαν ή μου πηραν πιπα νομιζω πως αυτοξεφτιλίστηκαν.Δεν υπαρχει μεγαλυτερη ταπεινωση για μια γυναικα να καταληγει να γαμιεται μαζι μου.
να τονισω επισης καπου εδω οτι οσες γυναικες μου καθονται,πεφτουν πολυ στα ματια μου,τις θεωρω κατωτερες νοητικά κι απο τις ιερόδουλες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom