Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 676
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.245
Πόντοι
2.306
To νημα εχει αδυναμο τιτλο.
Τι οριζεται ως ξεφτυλισμα?
αυτο που βασει κοινωνικης νορμας ειναι εξευτελιστικο αλλα πανω στη καβλα ειναι απολυτως ευχαριστο και αποδεκτο και απο τους δυο?
Αν ναι τοτε το κατουρημα δεν ειναι εξευτελιστικη αλλα ερωτικη πραξη.
Αν τωρα εξευτελιστικο νοειται αυτο που αφηνει τον αλλον σε υποδεεστερη ψυχολογικη κατασταση, κοινως σε δυσαρεστη και μειονεκτικη θεση, τοτε μιλαμε για αλλη ειδους ανωμαλια που μαλλον χαρακτηριζει αρνητικα αυτον που εξευτελιζει και οχι αυτον που «εξευτελιζεται», κοινως ο ξεφτιλας ειναι αυτος που θιγει τον αλλον.
Θελω να πιστευω οτι το νημα επικεντρωνεται στο πρωτο και οχι στο δευτερο, δοξα τω θεω απο ψυχακηδες δεν εχουμε ελλειψη….

Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
548
Πόντοι
80
Ξεφτιλισμα που έχω λάβει:
Ειχαμε βγει βολτα και με ειχε βαλει remote lush. Εκτος απο το οτι ειχα γινει ρεζιλι γιατι το ενεργοποιουσε απροειδοποιητα και πεταγομουν σαν τη δαιμονισμενη ( φυσικα φροντιζε να απεχει ), ειχαμε κατσει καπου να φαμε και παραλιγο να πνιγω γτ το εβαλε σε υψηλη ενταση.

Σε καποια φαση αντιλαμβανομαι οτι ειχαν φτασει τα υγρα στο καθισμα, του το λεω, σηκωνεται και λεει "ωραια παω τωρα σπιτι. Οποτε αισθανθεις ετοιμη ερχεσαι κ εσυ." Με αφησε στα κρυα του λουτρου και εφυγε!
Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμα

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
387
Πόντοι
21
Έχω κάνει κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά εμένα δεν με άφησε να φύγει. Με πήγε σε μέρος με δυνατή μουσική γιατί ξέρει ότι δυσκολεύομαι να μείνω αθόρυβη και απόλαυσε το θέαμα
σπαρταρουσες απο ηδονή ή είχε και συνέχεια ?

Εγγρ.
30 Ιουν 2024
Like
548
Πόντοι
80
  • Like
Αντιδράσεις: lahm

milfakias18cm

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
387
Πόντοι
21

1spiros

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Το χειρότερο που έχω κάνει είναι να τον βγάλω άπτον κωλο της με μερεντα και να την βάλω να τον γλυψει

harry273

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Κριτικές
7
Like
137
Πόντοι
280
Το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα ήταν σε μια πόρνη πριν από πολλά χρόνια στην διδύμου, μελαχρινή ωραίο μουνί αλβανέζα που δήλωνε "ιταλίδα" . Αφού έφαγα τη φόλα που το έπαιζε καυλιάρα στο σαλόνι κτλ δίνω το εικοσάρικο όλος χαρά και περίμενα να κάνω σούπερ σεξ με την γκομενάρα πόρνη,αυτή μέσα δεν έκανε απολύτως τίποτα και σαν να μην έφτανε αυτό η βρωμοτσατσάρα χτύπησε την πόρτα μην πω στα πέντε λεπτά άντε στα εφτά ,η άλλη έφυγε αμέσως, όταν βγήκα στο σαλόνι που είχε αρκετό κόσμο ευτυχώς δηλαδή γιατί ειδοποίησα τους άλλους να μην φάνε την φόλα και την είπα και στην τσατσάρα για τον χρόνο μπροστά στον κόσμο , το ξεφτίλισμα ήταν ότι τις ξεμπρόστιασα στον κόσμο με τον τρόπο που παίρνουν τα λεφτά

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
8.098
Πόντοι
7.815
Πριν απο 10 χρόνια ακριβώς, τέτοιες μέρες, έχω κάνει ματσ στο τίντερ με γκομενάκι τότε ετών 27, ψυχολόγο, κάτοικο Νοτίων Προαστίων. Της εξηγώ ότι θα βρίσκομαι στο εξοχικό μου στην Κω για εργασίες ανακαίνισης μετά απο κάποιες ζημιές της σαιζόν, και της κάνω τα αεροπορικά να έρθει και φυσικά εκεί δεν θα ανοιξει πορτοφόλι, κάτι που δέχτηκε. Το λες και βίζιτα. Ερχεται λοιπόν, πάμε σπίτι, μπανάκι, να πάμε να φάμε, κλπ έχει πάει βραδάκι. Πέφτουμε στο κρεββάτι, στην αρχή μια χαρά, πιπες, γλυφομούνια, 69, στο τέλος περνάω σκούφο και της τον καρφώνω ιεραποστολικά. Επειδή ήταν πολύ όμορφη δεν την άλλαξα στάση και σταδιακά ανέβαζα στροφές. Μετά απο 40 περίπου λεπτά μου λέει το αξέχαστο "Ρε φίλε γαμάς κοντά μία ώρα, τι θα γίνει, θα χύσεις επιτέλους να κοιμηθούμε?". Παγωμάρα. Βγαίνω, "Ναι, πως φυσικά, καληνύχτα" σβήνω το λαμπατέρ και την αφήνω να κοιμηθεί. Παίρνω τηλέφωνο στην Ολυμπιακή και αλλάζω το εισιτήριό της, το οποίο ήταν πληρωμένο απο εμένα, απο την πιστωτική μου, για την επόμενη πτήση που έφευγε ξημερώματα (επρόκειτο να κάτσει αρκετές μέρες), και μαζεύω τα πράγματά της. Μετά απο λίγο πηγαίνω την ξυπνάω απότομα, μέσα στη θολούρα της αρχίζει μουρμούρα "τί ειναι πάλι, τι έγινε" "θα πάμε εκδρομή, έκπληξη βρε, σε μια παραλία που έχει πολύ οδήγηση και πρέπει να φτάσουμε νωρίς". Τη φορτώνω στο αμάξι, μισοκοιμισμένη αυτή, φούλ για τις αναχωρήσεις του αεροδρομίου. Ανοίγω πρώτα το καπώ, βγάζω την τσάντα της και την πετάω στο πεζοδρόμιο. Πάει να αναφωνήσει ένα "τι συμβαίνει", την τραβάω έξω απο το αυτοκίνητο, και της λέω "η πτήση σου φεύγει σε μία ώρα, προλαβαίνεις να πιείς ένα καφέ. Αντε γαμήδια". Μπαίνω στο αυτοκίνητο και αλέκος. Να μάθει να σέβεται τη φιλοξενία και τα χρήματα των άλλων.
ανάλογο σκηνικό έχω κάνει κ εγώ με μια Μιλφάρα 40άρα Ουγγαρέζα, ωραίο κομμάτι πριν 2 χρόνια.
Βρισκόμαστε Ρόδο (είχαμε ξαναβρεθεί πριν 3-4 χρόνια κ έβγαζε γούστα στο κρεββάτι) για 5-6 μέρες. Και ενώ την πρώτη μέρα βγάλαμε τα μάτια μας (ότι μπορείτε να φανταστείτε σε σκηνικό, σαν σε τσόντα (μπαλκόνι ξενοδοχείου, πισίνα το βράδυ κλπ), την 2η μέρα είχε μπλοκάρει κ δεν κάναμε το παραμικρό. 3η μέρα το ίδιο. Block εντελώς η γκομενα σαν να είχε φάει σκάλωμα ή να έπεσε σε κατάθλιψη.

Πάω να της κάνω κουβέντα (ανθρώπινα) κ την αποφεύγει. Επανέρχομαι ξανά κ ξανά... Λεω ρε μάγκα η τυπισα είναι καμία psycho τελικά (είδα κ κάτι χάπια περίεργα στο νεσεσσερ της..). Δωμάτιο πληρωμένο από μένα για όλες τις ημέρες διαμονής.. Εγώ ήμουν με μια μικρή αποσκευή, τα μαζεύω κ την κάνω από το ξενοδοχείο. Την άφησα άλλες 3 μέρες μόνη της κ την έκανα από το νησί (συνέχισα Κρήτη, ευτυχώς η καβάτζα μου ήταν εκεί για διακοπές). Δεν ξέρω καν αν είχε φράγκα για φαγητό κ το ταξί της επιστροφής για το αεροδρόμιο.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom