Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 664
  • Εμφανίσεις 114K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Βάζω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το διαφορετικό από τα άλλα νήμα...

Όντας κυνηγός με έφεση στα δύσκολα θηράματα, ψήνω δύσκολο μουνετο για κανένα 6μηνο.. και όταν λέω "ψήνω" για να μην παρεξηγηθω, εννοώ επικοινωνιακά, όχι φαγητά, δώρα, έξοδα κτλ... Όπως λένε και οι σοφοί πρώτα γαμας το μυαλό μιας γυναίκας και μετά το σώμα.
Μια μέρα εκεί που η κουβέντα έχει σοβαρό επίπεδο ( γιατρός το θήραμα) της δίνω την ατάκα που της καρφώθηκε στο μυαλό..::"μην κάνεις το αστείο να γαμηθεις μαζί μου, δεν θα μπορείς να περπατήσεις" ... Γέλασε ελαφρά, και μου απαντάει:" μην είσαι τόσο σίγουρος" .. αυτό ήταν... Μετά από λίγο καιρό και με την περιέργειά της να χτυπάει κόκκινα κάνει το λάθος.. Στην αρχή κλασικα λίγο χαμουμερα λίγα φιλάκια λίγα χαδακια, μετά όμως την στηνω στα 4 βγάζω την ζώνη του παντελονιού την δένω από τη μέση με τα χέρια μαζί... Της καρφώνω την κωλουρυπιδα και με την άκρη της ζώνης της χτυπούσα το μουνι... Μόνο από κωλο την ωαμησα...2 ώρες από κωλο (100mg τα δούλεψα στο έπακρο) . Δεν ξαναεβγαλε γλώσσα.. κάθε φορά που βρισκόμασταν, πουτσα και ξύλο...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Να πω κι εγω την ιστορία μου.
Παλαιότερα,σε ένα ομαδικό παρτάκι,μου είπε ένας φίλος,πάμε τουαλέτα με την Β.
Την έβαλε στην ντουζιέρα και άρχισε να την κατουράει.
Δεν το είχα κάνει ποτέ,ούτε μου είχε περασει απο το μυαλό γιατι δεν είμαι αυτής της φάσης.
Εκείνη την ωρα όμως,το έκανα.
Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.182
Πόντοι
2.477
Το ωραιο στην ιστορια ειναι το σχολιο για τον κερατα οτι ηταν εγωιστης μαλακας... Ειναι αστειο και ειρωνικο ταυτοχρονα αν σκεφτουμε οτι στην ιστορια ο φιλος μας ο ηρωας τη πηδηξε πρι ν το γαμο και αλλη φορα εχυνε στη βερα. Ψυχιατρο που θελουν καποιοι...
Δινω πολλες πιθανοτητες να εχει ψειρισει και το γοβακι του γαμου,
να κοιμαται με αυτο κατω απο το μαξιλαρι του και να χωνει την πινοκιο-μυτογκα του καθε στιγμη που ξυπναει, πριν καλα καλα παρει το χαπι για το θυρεοειδη.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Δινω πολλες πιθανοτητες να εχει ψειρισει και το γοβακι του γαμου,
να κοιμαται με αυτο κατω απο το μαξιλαρι του και να χωνει την πινοκιο-μυτογκα του καθε στιγμη που ξυπναει, πριν καλα καλα παρει το χαπι για το θυρεοειδη.
100% φιλε τα κανει αυτα.εχει βαλει background στο κινητο φωτο απο το γαμο της.ο τυπος ειναι απο αλλο συμπαν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Το ωραιο στην ιστορια ειναι το σχολιο για τον κερατα οτι ηταν εγωιστης μαλακας... Ειναι αστειο και ειρωνικο ταυτοχρονα αν σκεφτουμε οτι στην ιστορια ο φιλος μας ο ηρωας τη πηδηξε πρι ν το γαμο και αλλη φορα εχυνε στη βερα. Ψυχιατρο που θελουν καποιοι...
ως ερασιτεχνης σεναριογραφος εχω να πω οτι σωζεται το παραμυθι: ηταν βερα αρραβωνων.:confused:
Αυτο που δεν σωζεται ειναι οτι μετανοιωνει που δεν παντρευτηκε το λαχειο, για να ειναι αυτος ο πρωτσθλητης κερατας σημερα.
το τραβαει το αιμα τους καποιων εδω μεσα….:confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.664
Πόντοι
8.346
καλο νημα δεν λεω αλλα καποιοι που δεν πιστευουν λενε τα μελη μας φαντασιοπληκτους φιδεμπορες και τους αποθαρρυνουν να γραψουν :undecided:
Έτσι είναι αυτα.. οσοι έχουν δει ξεφτιλικια μονο σε τσόντες που να πιστέψουν ότι τα μέλη μας γαμανε πιο σκληρά κ απο τσόντες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
καλο νημα δεν λεω αλλα καποιοι που δεν πιστευουν λενε τα μελη μας φαντασιοπληκτους φιδεμπορες και τους αποθαρρυνουν να γραψουν :undecided:

Ειναι αξιοσημείωτο πως ο Ελληνας δεν πιστευει αυτα τα σκηνικα που ειναι βγαλμένα απο την ζωή , αλλα πιστευει τον κάθε μαλάκα αρλεκινο πολιτικο οτι θα τον σωσει και θα τον κανει Σαουδάραβα Πρίγκηπα :coffee:

Είναι να απορεί κανείς :coffee:

Το νήμα αυτο ειναι γροθιά στο κατεστημένο του πολιτικαλι-κορεκτ :rockon::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.102
Πόντοι
6.056
Ειναι αξιοσημείωτο πως ο Ελληνας δεν πιστευει αυτα τα σκηνικα που ειναι βγαλμένα απο την ζωή , αλλα πιστευει τον κάθε μαλάκα αρλεκινο πολιτικο οτι θα τον σωσει και θα τον κανει Σαουδάραβα Πρίγκηπα :coffee:

Το νήμα αυτο ειναι γροθιά στο κατεστημένο του πολιτικαλι-κορεκτ :rockon::rockon:
Οσο πιο μεγαλο ειναι το ψεμα τοσο πιο ευκολα γινεται πιστευτο:coffee::confused::confused::confused:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.355
Πόντοι
6.056

αριστοτεχνικο γυρισμα θα ομολογησω εκει που κανεις δεν το ειδε να ερχεται :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
αριστοτεχνικο γυρισμα θα ομολογησω εκει που κανεις δεν το ειδε να ερχεται :coffee:
Hat Corinthians GIF by DevX Art

:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Reznov

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Έχω ακούσει μια ιστορία που μάζεψε μια 37αρα ένα 25χρονο κοπρόσκυλο,του άνοιξε τα πόδια της,το σπίτι της,του πλήρωνε τα τραπέζια έξω,τα ταξίδια που έκαναν,του δάνειζε το αυτοκίνητό της,του έδινε χρήματα και αφού χώρισαν η γυναίκα μετά από πολύ καιρό βρήκε πίσω από την λεκάνη μια κουράδα επιμελώς τοποθετημένη για να τον θυμάται.Τωρα γιατί δεν μύριζε τόσο καιρό τύποι δεν ξέρω,μπορει να την είχε ψεκάσει με άρωμα.
Κάντε rate 1-10 πόσο ξεφτιλισμα της έριξε.

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.229
Πόντοι
456
Έχω ακούσει μια ιστορία που μάζεψε μια 37αρα ένα 25χρονο κοπρόσκυλο,του άνοιξε τα πόδια της,το σπίτι της,του πλήρωνε τα τραπέζια έξω,τα ταξίδια που έκαναν,του δάνειζε το αυτοκίνητό της,του έδινε χρήματα και αφού χώρισαν η γυναίκα μετά από πολύ καιρό βρήκε πίσω από την λεκάνη μια κουράδα επιμελώς τοποθετημένη για να τον θυμάται.Τωρα γιατί δεν μύριζε τόσο καιρό τύποι δεν ξέρω,μπορει να την είχε ψεκάσει με άρωμα.
Κάντε rate 1-10 πόσο ξεφτιλισμα της έριξε.
Μάλλον αυτός ξεφτιλίστηκε

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Μάλλον αυτός ξεφτιλίστηκε
Άν ο άλλος είναι ξεφτιλας δεν νιώθει ότι είναι ξεφτιλας.Κοιταζεται στον καθρέφτη και νομίζει ότι είναι το απόλυτο αρσενικό.Η άλλη πρέπει να έπαθε βαρύ χουνέρι με τον πιτσιρικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Papajimmys

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2024
Like
128
Πόντοι
0
P.m οποίος γουστάρει καυλοσυζητηση για τις γυναίκες/κοπέλες μας

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
843
Πόντοι
86
Οχι ακριβως ξεφτυλισμα αλλα εκδικηση.να παιρνω λεφτα κρυφα απο το πορτοφολι της η να προσποιουμε οτι ξεμεινα απο λεφτα (ενω φυσικα εχω λεφτα) και να πηγαινω σε πουτανες. Δηλαδη να σκιζεται στο μεροκαματο να ιδρωνει στη δουλεια για να μου τα δινει να τα τρωω σε πουτανες.και οταν παω στην πουτανα παντα γυρναω κανω ενα μπανιο και τη πηδαω καιναυτη. Της κανω χαρη για το μπανιο κανονικα θα επρεπε να την βαζω να το γλυφει με τα σαλια της προηγουμενης. Να εχει σπασει η καποτα με τη πουτανα και εγω σταναρχιδια μου συνεχιζω κανονικα να την πηδαω απλα περιμενοντας τις 40 μερες για το τεστ hiv.βγηκε αρνητικο,τυχεροι ειμαστε κ οι 2. Να ειμαι για καφε μαζι της και να τυχαινει να περναει παραδιπλα η πουτανα που πηδηξα χτες να με κοιταει να τη κοιταω καινολα καλα ενω το ζωο που το παιζε εξυπνη καθεται διπλα.μετα απο ενα σημειο οσο πιο βρωμικη η εκδικηση τοσο περισαοτερη η ευχαρηστηση

xamenos xamenos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2024
Like
611
Πόντοι
81
Φρέσκια ιστορία. Έχω μία γειτόνισσα γύρω στα 50 παντρεμένη, με βυζάρες και καλό σώμα της οποίας το μάτι παίζει. Όποτε με βλέπει πλησιάζει πιάνει κουβέντα και προσπαθεί να μάθε πράγματα για εμένα. Τύπου χαζά. Πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε μεσημέρι στην πόρτα καθώς και οι δύο γυρνούσαμε και μου ξεκινά το μπλα μπλα. Είχε κάτι ψώνια, μου λέει πάμε προς τα πάνω να τα αφήσω. Μόλις ανοίγει πόρτα αρχίζει και με τραβάει από το χέρι μέσα για καφέ. Λέω δεν το γλιτώνεις είναι η μέρα σου να στον φάει. Έτσι και έγινε. Μπαίνω μέσα αράζω καναπέ ξεκινά να φτιάχνει ένα καφεδάκι και μόλις το ετοιμάζει έρχεται και κάθετε δίπλα μου. Εγώ στρατηγικά είχα πιάσει πολυθρόνα και όχι καναπέ για να σκύβει λίγο όπως μιλάει. Εδώ να σημειώσω φορούσε ξώβυζο και όποτε με πετυχαίνει όλο το τραβάει, το φτιάχνει και γενικά προσπαθεί με κινήσεις να με κάνει να εστιάσω στα βυζιά. Όπως μιλάμε και πίνουμε το καφεδάκι όλο χαχα η δικιά σου και όλο κούνημα και πιάσιμο στο γόνατο. Εγώ κύριος δεν κάνω καμία κίνηση. Κάποια στιγμή όπως πηγαίνει πάνω κάτω καταλαβαίνει πως έχει φανεί λίγο η ρώγα. Κάνει "ωχ συγνώμη", γελάει και μου λέει "τι να κάνω τώρα ντρέπομαι πολύ είσαι και ξένος άνθρωπος τι θα λες για εμένα τώρα". Εγώ πίνω με γελάκι τον καφέ μου και λέω "έλα σιγά σπίτι σου είσαι δεν έγινε και κάτι". Μου λέει μα "όχι πως, μπορεί να σε αναστάτωσα, είμαι και παντρεμένη γυναίκα" και συμπληρώνει "δεν θέλω να φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση" ενώ το χέρι της πήγαινε πάνω κάτω στη χαράδρα. Πλησιάζει πιο κοντά γονατίζει μόνη της και μου λέει θα με "αφήσεις να διορθώσω για να μην έχεις και δουλειά πάνω μετά μόνος σου"; Στα καπάκια λύνει ζώνη και αρχίζει να ρουφάει αισθησιακά και να λέει "πωπω ζημιά που έκανα". Την αφήνω να κάνει δουλειά με ισπανικά, αμυγδαλές και ιστορίες. Η τύπισσα μου λέει στάζω κοίτα, σηκώνεται και μου δείχνει τον κώλο της. Της βγάζω το μπραζίλιαν το βάζω παραδίπλα και της λέω συνέχισε ως καλή νοικοκυρά. Με κάνει να χύσω στόμα, κάποια έπεσαν σε βυζιά και είχε λερωθεί. Όπως είναι της λέω πάρε να σκουπιστείς εναλλακτικά θα σε καθαρίσω εγώ με άλλο τρόπο. Μου λέει τι τρόπο; Της κάνω θυμάσαι το νερό που ρίχνω με το λάστιχο; Το σκέφτεται λίγο και μου λέει ένα μπανάκι θα το έκανα είναι η αλήθεια γιατί έχει και ζέστη. Της τα έριξα όλα πάνω της και μόλις πήρα δυνάμεις την ξεκώλιασα και της έβαλα και ένα καρότο στον κώλο από τα ψώνια. Χύσιμο μέσα στο στόμα της ξανά και επιστροφή για να κάνω μπάνιο. Πριν μερικές μέρες αντίστοιχη ώρα ήρθε σπίτι μου και καλά για ένα γρήγορο καφεδάκι μέχρι να ζεσταθεί το νερό. Το καφεδάκι το ήπιε με καλαμάκι όπως και όσα χύσια είχαν πέσει στο πάτωμα, ενώ έγλειφε τα πόδια μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom