Νέα

Ποιό είναι το μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχετε κάνει σε γκόμενα ή τάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 673
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Καλημερίζω το καλυτερο νημα του σαιτ :rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

bdsm72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2021
Κριτικές
2
Like
1.308
Πόντοι
201
Σκηνικό προ τριακονταετίας. Καριόλα εκ Κρήτης, φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη, έπαιζε ταυτόχρονα με εμένα που έβλεπα τη φάση σαν χαλαρό φλερτάκι και αν κάτσει φάση να την πηδήξω και ένα πρωτοξάδερφο που την είχε καψουρευτεί τρελά και έπεφτε στα πατώματα. Όταν τελικά έμαθα τι έκανε, το έπαιξα τρελίτσα μέχρι τη στιγμή που επιτέλους με κάλεσε στο σπίτι της. Πηδηχτήκαμε καλά, πέσαμε για ύπνο, σηκώθηκα πρώτος και έφυγα αφήνοντας δίπλα στο κρεβάτι της ένα πεντοχίλιαρο.

Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
868
Πόντοι
81
Πηδάω μια παντρεμένη εν διαστάσει Ολλανδέζα τους τελευταίους 9 μήνες, έρχεται στην Ελλάδα για να την γαμήσω άγρια και εξευτελιστικά, την πηδάω σχεδόν αποκλειστικά στα τέσσερα, συχνά με παρατεταμένο μαλλιοτράβηγμα, της χαστουκίζω τον κώλο όσο δυνατά θέλω, μου παίρνει βαθιά λαρυγγωτά τσιμπούκια, την βάζω να μου γλύφει τα αρχίδια, της χώνω δάχτυλα στον κώλο, με αποκαλεί ''Daddy'' και ''Boss'', γουστάρει πολύ το ξεφτίλισμα, γίνεται μούσκεμα. Μου έχει πει πως λέει τα πάντα, όλα όσα κάνουμε στις φιλενάδες της και στην αδερφή της (που είναι μουνάρα, μου έχει δείξει φωτογραφίες) και αυτό με φτιάχνει πολύ:rockon:
Αιντε με το καλό να χωρίσει από τον σύζυγό της να παντρευτεί εμένα:D::confused:
Μου έχει τύχει κι εμένα τύπισα να λέει τα πάντα στην παρέα της και την αδερφή της και μάλιστα τους έδειχνε και υλικό! Τι μυστήριο ψυχολογικό τερτίπι είναι αυτό, δε ξέρω.
Πάντως αμα έρθει η παρέα της δικιάς σου ρίξε σήμα να ερθω να περιποιηθώ καμία

envyme79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
24
Like
510
Πόντοι
291
Βάζω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το διαφορετικό από τα άλλα νήμα...

Όντας κυνηγός με έφεση στα δύσκολα θηράματα, ψήνω δύσκολο μουνετο για κανένα 6μηνο.. και όταν λέω "ψήνω" για να μην παρεξηγηθω, εννοώ επικοινωνιακά, όχι φαγητά, δώρα, έξοδα κτλ... Όπως λένε και οι σοφοί πρώτα γαμας το μυαλό μιας γυναίκας και μετά το σώμα.
Μια μέρα εκεί που η κουβέντα έχει σοβαρό επίπεδο ( γιατρός το θήραμα) της δίνω την ατάκα που της καρφώθηκε στο μυαλό..::"μην κάνεις το αστείο να γαμηθεις μαζί μου, δεν θα μπορείς να περπατήσεις" ... Γέλασε ελαφρά, και μου απαντάει:" μην είσαι τόσο σίγουρος" .. αυτό ήταν... Μετά από λίγο καιρό και με την περιέργειά της να χτυπάει κόκκινα κάνει το λάθος.. Στην αρχή κλασικα λίγο χαμουμερα λίγα φιλάκια λίγα χαδακια, μετά όμως την στηνω στα 4 βγάζω την ζώνη του παντελονιού την δένω από τη μέση με τα χέρια μαζί... Της καρφώνω την κωλουρυπιδα και με την άκρη της ζώνης της χτυπούσα το μουνι... Μόνο από κωλο την ωαμησα...2 ώρες από κωλο (100mg τα δούλεψα στο έπακρο) . Δεν ξαναεβγαλε γλώσσα.. κάθε φορά που βρισκόμασταν, πουτσα και ξύλο...

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.714
Πόντοι
4.125
To μεγαλύτερο ξεφτίλισμα που έχω κάνει σε τάνα ήταν να της γράψω αρνητική κριτική στο μπου και να της την στείλω να την διαβάσει κιόλας έτσι για να μάθει.
Ολα τα άλλα ξεφτιλίκια που έχω κάνει σε γκόμενες δεν τα αναφέρω γιατί ότι και να γράψω θα σας φανούν φυσιολογικά άσχετα αν όλοι εσεις δεν θα τολμούσατε καν να τα προφέρετε οχι να τα κάνετε.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.086
Πόντοι
206
Τυπε, στο πλατο, ποσοι καμεραμαν υπηρχαν;
Το ωραιο στην ιστορια ειναι το σχολιο για τον κερατα οτι ηταν εγωιστης μαλακας... Ειναι αστειο και ειρωνικο ταυτοχρονα αν σκεφτουμε οτι στην ιστορια ο φιλος μας ο ηρωας τη πηδηξε πρι ν το γαμο και αλλη φορα εχυνε στη βερα. Ψυχιατρο που θελουν καποιοι...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Βάζω και εγώ το λιθαράκι μου σε αυτό το διαφορετικό από τα άλλα νήμα...

Όντας κυνηγός με έφεση στα δύσκολα θηράματα, ψήνω δύσκολο μουνετο για κανένα 6μηνο.. και όταν λέω "ψήνω" για να μην παρεξηγηθω, εννοώ επικοινωνιακά, όχι φαγητά, δώρα, έξοδα κτλ... Όπως λένε και οι σοφοί πρώτα γαμας το μυαλό μιας γυναίκας και μετά το σώμα.
Μια μέρα εκεί που η κουβέντα έχει σοβαρό επίπεδο ( γιατρός το θήραμα) της δίνω την ατάκα που της καρφώθηκε στο μυαλό..::"μην κάνεις το αστείο να γαμηθεις μαζί μου, δεν θα μπορείς να περπατήσεις" ... Γέλασε ελαφρά, και μου απαντάει:" μην είσαι τόσο σίγουρος" .. αυτό ήταν... Μετά από λίγο καιρό και με την περιέργειά της να χτυπάει κόκκινα κάνει το λάθος.. Στην αρχή κλασικα λίγο χαμουμερα λίγα φιλάκια λίγα χαδακια, μετά όμως την στηνω στα 4 βγάζω την ζώνη του παντελονιού την δένω από τη μέση με τα χέρια μαζί... Της καρφώνω την κωλουρυπιδα και με την άκρη της ζώνης της χτυπούσα το μουνι... Μόνο από κωλο την ωαμησα...2 ώρες από κωλο (100mg τα δούλεψα στο έπακρο) . Δεν ξαναεβγαλε γλώσσα.. κάθε φορά που βρισκόμασταν, πουτσα και ξύλο...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

volleyman

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2024
Like
26
Πόντοι
0
Να πω κι εγω την ιστορία μου.
Παλαιότερα,σε ένα ομαδικό παρτάκι,μου είπε ένας φίλος,πάμε τουαλέτα με την Β.
Την έβαλε στην ντουζιέρα και άρχισε να την κατουράει.
Δεν το είχα κάνει ποτέ,ούτε μου είχε περασει απο το μυαλό γιατι δεν είμαι αυτής της φάσης.
Εκείνη την ωρα όμως,το έκανα.
Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.217
Πόντοι
2.477
Το ωραιο στην ιστορια ειναι το σχολιο για τον κερατα οτι ηταν εγωιστης μαλακας... Ειναι αστειο και ειρωνικο ταυτοχρονα αν σκεφτουμε οτι στην ιστορια ο φιλος μας ο ηρωας τη πηδηξε πρι ν το γαμο και αλλη φορα εχυνε στη βερα. Ψυχιατρο που θελουν καποιοι...
Δινω πολλες πιθανοτητες να εχει ψειρισει και το γοβακι του γαμου,
να κοιμαται με αυτο κατω απο το μαξιλαρι του και να χωνει την πινοκιο-μυτογκα του καθε στιγμη που ξυπναει, πριν καλα καλα παρει το χαπι για το θυρεοειδη.

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.086
Πόντοι
206
Δινω πολλες πιθανοτητες να εχει ψειρισει και το γοβακι του γαμου,
να κοιμαται με αυτο κατω απο το μαξιλαρι του και να χωνει την πινοκιο-μυτογκα του καθε στιγμη που ξυπναει, πριν καλα καλα παρει το χαπι για το θυρεοειδη.
100% φιλε τα κανει αυτα.εχει βαλει background στο κινητο φωτο απο το γαμο της.ο τυπος ειναι απο αλλο συμπαν

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.693
Πόντοι
6.056

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.284
Πόντοι
2.306
ως ερασιτεχνης σεναριογραφος εχω να πω οτι σωζεται το παραμυθι: ηταν βερα αρραβωνων.:confused:
Αυτο που δεν σωζεται ειναι οτι μετανοιωνει που δεν παντρευτηκε το λαχειο, για να ειναι αυτος ο πρωτσθλητης κερατας σημερα.
το τραβαει το αιμα τους καποιων εδω μεσα….:confused:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
29.216
Πόντοι
8.346
καλο νημα δεν λεω αλλα καποιοι που δεν πιστευουν λενε τα μελη μας φαντασιοπληκτους φιδεμπορες και τους αποθαρρυνουν να γραψουν :undecided:
Έτσι είναι αυτα.. οσοι έχουν δει ξεφτιλικια μονο σε τσόντες που να πιστέψουν ότι τα μέλη μας γαμανε πιο σκληρά κ απο τσόντες

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
καλο νημα δεν λεω αλλα καποιοι που δεν πιστευουν λενε τα μελη μας φαντασιοπληκτους φιδεμπορες και τους αποθαρρυνουν να γραψουν :undecided:

Ειναι αξιοσημείωτο πως ο Ελληνας δεν πιστευει αυτα τα σκηνικα που ειναι βγαλμένα απο την ζωή , αλλα πιστευει τον κάθε μαλάκα αρλεκινο πολιτικο οτι θα τον σωσει και θα τον κανει Σαουδάραβα Πρίγκηπα :coffee:

Είναι να απορεί κανείς :coffee:

Το νήμα αυτο ειναι γροθιά στο κατεστημένο του πολιτικαλι-κορεκτ :rockon::rockon:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.707
Πόντοι
6.256
Ειναι αξιοσημείωτο πως ο Ελληνας δεν πιστευει αυτα τα σκηνικα που ειναι βγαλμένα απο την ζωή , αλλα πιστευει τον κάθε μαλάκα αρλεκινο πολιτικο οτι θα τον σωσει και θα τον κανει Σαουδάραβα Πρίγκηπα :coffee:

Είναι να απορεί κανείς :coffee:

Το νήμα αυτο ειναι γροθιά στο κατεστημένο του πολιτικαλι-κορεκτ :rockon::rockon:
Οσο πιο μεγαλο ειναι το ψεμα τοσο πιο ευκολα γινεται πιστευτο:coffee::confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom