Φρέσκια ιστορία. Έχω μία γειτόνισσα γύρω στα 50 παντρεμένη, με βυζάρες και καλό σώμα της οποίας το μάτι παίζει. Όποτε με βλέπει πλησιάζει πιάνει κουβέντα και προσπαθεί να μάθε πράγματα για εμένα. Τύπου χαζά. Πριν λίγες μέρες συναντηθήκαμε μεσημέρι στην πόρτα καθώς και οι δύο γυρνούσαμε και μου ξεκινά το μπλα μπλα. Είχε κάτι ψώνια, μου λέει πάμε προς τα πάνω να τα αφήσω. Μόλις ανοίγει πόρτα αρχίζει και με τραβάει από το χέρι μέσα για καφέ. Λέω δεν το γλιτώνεις είναι η μέρα σου να στον φάει. Έτσι και έγινε. Μπαίνω μέσα αράζω καναπέ ξεκινά να φτιάχνει ένα καφεδάκι και μόλις το ετοιμάζει έρχεται και κάθετε δίπλα μου. Εγώ στρατηγικά είχα πιάσει πολυθρόνα και όχι καναπέ για να σκύβει λίγο όπως μιλάει. Εδώ να σημειώσω φορούσε ξώβυζο και όποτε με πετυχαίνει όλο το τραβάει, το φτιάχνει και γενικά προσπαθεί με κινήσεις να με κάνει να εστιάσω στα βυζιά. Όπως μιλάμε και πίνουμε το καφεδάκι όλο χαχα η δικιά σου και όλο κούνημα και πιάσιμο στο γόνατο. Εγώ κύριος δεν κάνω καμία κίνηση. Κάποια στιγμή όπως πηγαίνει πάνω κάτω καταλαβαίνει πως έχει φανεί λίγο η ρώγα. Κάνει "ωχ συγνώμη", γελάει και μου λέει "τι να κάνω τώρα ντρέπομαι πολύ είσαι και ξένος άνθρωπος τι θα λες για εμένα τώρα". Εγώ πίνω με γελάκι τον καφέ μου και λέω "έλα σιγά σπίτι σου είσαι δεν έγινε και κάτι". Μου λέει μα "όχι πως, μπορεί να σε αναστάτωσα, είμαι και παντρεμένη γυναίκα" και συμπληρώνει "δεν θέλω να φέρνω τους άλλους σε δύσκολη θέση" ενώ το χέρι της πήγαινε πάνω κάτω στη χαράδρα. Πλησιάζει πιο κοντά γονατίζει μόνη της και μου λέει θα με "αφήσεις να διορθώσω για να μην έχεις και δουλειά πάνω μετά μόνος σου"; Στα καπάκια λύνει ζώνη και αρχίζει να ρουφάει αισθησιακά και να λέει "πωπω ζημιά που έκανα". Την αφήνω να κάνει δουλειά με ισπανικά, αμυγδαλές και ιστορίες. Η τύπισσα μου λέει στάζω κοίτα, σηκώνεται και μου δείχνει τον κώλο της. Της βγάζω το μπραζίλιαν το βάζω παραδίπλα και της λέω συνέχισε ως καλή νοικοκυρά. Με κάνει να χύσω στόμα, κάποια έπεσαν σε βυζιά και είχε λερωθεί. Όπως είναι της λέω πάρε να σκουπιστείς εναλλακτικά θα σε καθαρίσω εγώ με άλλο τρόπο. Μου λέει τι τρόπο; Της κάνω θυμάσαι το νερό που ρίχνω με το λάστιχο; Το σκέφτεται λίγο και μου λέει ένα μπανάκι θα το έκανα είναι η αλήθεια γιατί έχει και ζέστη. Της τα έριξα όλα πάνω της και μόλις πήρα δυνάμεις την ξεκώλιασα και της έβαλα και ένα καρότο στον κώλο από τα ψώνια. Χύσιμο μέσα στο στόμα της ξανά και επιστροφή για να κάνω μπάνιο. Πριν μερικές μέρες αντίστοιχη ώρα ήρθε σπίτι μου και καλά για ένα γρήγορο καφεδάκι μέχρι να ζεσταθεί το νερό. Το καφεδάκι το ήπιε με καλαμάκι όπως και όσα χύσια είχαν πέσει στο πάτωμα, ενώ έγλειφε τα πόδια μου.