Νέα

κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psolarmenistis-123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Πότε απατήσατε για πρώτη φορά τη γυναίκα σας;

• Πάνω στο χρόνο

• Στά 5 χρόνια

• Μετά από 10+ χρόνια

• Μετά από 25+ χρόνια

• δε την απάτησα ποτέ

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Ποτε.
Κερατο δεν ειναι το σεξ.
Κερατο ειναι το συναισθημα, να εχεις παραλληλο δεσμο δηλαδη.
Οι πουτανες ειναι ενα απλο ξεχαρμανιασμα, δεν υπαρχει συναισθημα.
Αρα δεν υπαρχει ουτε κερατο.
Αν κάνεις πηγαίνει συστηματικά με πουτανες, είναι κανονικότατο κέρατο. Δε γίνεται να πηγαίνεις για χρονια καθε βδομάδα και να λες ότι είναι... ξεχαρμανιασμα. Κέρατο είναι.

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Αν έχεις βρει ωραίο άνθρωπο στην ζωή σου να προχωρήσεις
πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον κάνεις να αισθανθεί άσχημα και άβολα
φορώντας του κερατά...
Είχα τέτοιον ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ στην ζωή μου και δυστυχώς ο θεός μου τον πηρε άδικα πολύ...
Όποτε ήμουν με ψυχοβγαλτρες και γαμιολες τις έκανα και παραμιλαγαν...
Δεν είναι κάτι το οποίο το προτιμώ εννοείται αλλά κάποιες φορές προκύπτει δυστυχώς η ευτυχώς...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
γεια σασ καλα παιδακια
απο φυση πολυγαμικος παντα εχω ριξει κερατο οσο μουναρα και να ηταν η γκομενα υπηρχαν κι αλλες μουναρες
μερικα περιστατικα
στο μπαρ να φιλιομαστε και διπλα ακριβως να περιμενει η επομενη η οποια να κανει και σχολια μετα
στυλ καλη ειναι και η μικρη μοιαζει με γαλλιδα
μπαργουμαν που πηγαινει στο ΤΕΙ εκεινη την ωρα εγω κανω μασαζ
βραδι να μου στελνει μηνυματα και να απανταω πανω στην πλατη της αλλης που εχω στα τεσσερα μιλαμε σκηνες απειρου καλους
να σκαει η αλλη ξημερωματα που κοιμαται η Μαρια επιτελους μετα απο μαραθωνιο ερωτα και να την παιρνω απο κωλο και καπακι τη Μαρια που ξυπνησε απογευμα
εχει αργησει για τη γιορτη που εχουμε οποτε παιρνω μια αλλη απο κωλο και μετα που ερχεται της κανω τον κωλο μαυρο και το νιμου πηγαδι επειδη αργησε, ειναι κολπο να ξερετε αργησες πολυ θα σε γαμησω τωρα χωρις πολλα πολλα
τι αλλα νεα μπαριδακια μου?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κορυφαιο σκηνικο ειναι 17 ετων η γκομενα οποτε μου κανει να πας να με ζητησεις απο τη μανα μου εγω εχω μολις απολυθει απο την αεροπορια ειναι ανοιξη, το βραδι που γυρισα αθηνα απο αραξο εριξε μια πουτσα στον καρεα 30 το θυμουνται οι πιο παλιοι, μετα βρηκα τη γκομενα παικτρια του βολει αλλα 17 οποτε πρεπει να μιλησω στη μανα της που ξερω επειδη την εχω οικιακη ειμαι φτωχος οπως ξερετε ο σαουντι ειναι πιο φτωχος ομως ετσι παρηγοριεμαι
οποτε μου λεει η μανα οκ
σκαει την αλλη μερα η μανα της με μια σακουλα προφυλακτικα μου λεει πρεπει να γαμησεις κι εμενα
η μανα εγλειφε τα παντα αλλα δεν εδινε κωλο, η κορη δεν εγλειφε τοσο καλα αλλα κωλαρα τοτε
το βολει τα μοντερνα γαλατα που τις ποτιζουν ολα αυτα παιζουν ρολο

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
ατακα της εποχης
παιζουμε βολει?
ναι αμε
οκ
να μου τη σηκωνεις και να στην καρφωνω!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
twerk gif GIF
sasha grey ass slap GIF
sexy GIF
tsunami GIF
sexy fitness GIF
My Ass GIF
stunning GIF
sexy booty GIF
Dat Ass GIF
sexy GIF
dat ass GIF

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
κορυφαιο σκηνικο ειναι 17 ετων η γκομενα οποτε μου κανει να πας να με ζητησεις απο τη μανα μου εγω εχω μολις απολυθει απο την αεροπορια ειναι ανοιξη, το βραδι που γυρισα αθηνα απο αραξο εριξε μια πουτσα στον καρεα 30 το θυμουνται οι πιο παλιοι, μετα βρηκα τη γκομενα παικτρια του βολει αλλα 17 οποτε πρεπει να μιλησω στη μανα της που ξερω επειδη την εχω οικιακη ειμαι φτωχος οπως ξερετε ο σαουντι ειναι πιο φτωχος ομως ετσι παρηγοριεμαι
οποτε μου λεει η μανα οκ
σκαει την αλλη μερα η μανα της με μια σακουλα προφυλακτικα μου λεει πρεπει να γαμησεις κι εμενα
η μανα εγλειφε τα παντα αλλα δεν εδινε κωλο, η κορη δεν εγλειφε τοσο καλα αλλα κωλαρα τοτε
το βολει τα μοντερνα γαλατα που τις ποτιζουν ολα αυτα παιζουν ρολο
Τι σειρά αεροπορία αδερφέ;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: !blis

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
πριν παω να παρω τη Μαρια απο το μπαρ στη μεσογειων που σχολαει μεσανυχτα ολο και καπου ριχνω μια ψιλη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ασχετο

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
απολυθηκα 2003

• Like
Αντιδράσεις: Knoper

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μη νομιζεις οτι ηταν χθες
για το κερατο παμε συνεχεια μιλαω με τη μαρια που ειναι στο κολεγιο ολα καλα ανεβαινω σε μπουρδελο παταω μια γρηγορη στην τανα μαλλον πρεπει να ειμαι αντικοινωνικο ατομο με τοσες γνωριμιες που εχω...!!!
παω να τη βρω στο κολεγιο εχει φυγει εχει παει σπιτι, ερχεται σπιτι το απογευμα η πουτσα πεφτει αμειλικτη
σημειωτεον δεν εχω παντρευτει ποτε αλλα εχω κανει τρεις μηνες του μελιτος οπου γαμαω καθε μετα ολο το βραδι ως τα ξημερωματα

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
μη νομιζεις οτι ηταν χθες
για το κερατο παμε συνεχεια μιλαω με τη μαρια που ειναι στο κολεγιο ολα καλα ανεβαινω σε μπουρδελο παταω μια γρηγορη στην τανα μαλλον πρεπει να ειμαι αντικοινωνικο ατομο με τοσες γνωριμιες που εχω...!!!
παω να τη βρω στο κολεγιο εχει φυγει εχει παει σπιτι, ερχεται σπιτι το απογευμα η πουτσα πεφτει αμειλικτη
σημειωτεον δεν εχω παντρευτει ποτε αλλα εχω κανει τρεις μηνες του μελιτος οπου γαμαω καθε μετα ολο το βραδι ως τα ξημερωματα
Η ζωή σου ένα κέρατο δηλαδή...

• Χαχα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
της εχω σκσει τον κωλο μετα απο 25 κωλογαμησια συναπτα αποτε την παω μετροπολιταν να της κανουν πρωκτοραφη
ευτυχως πληρωνει η ασφαλεια

Η ζωή σου ένα κέρατο δηλαδή...
ειναι ζηλιαρες οι γυναικες, αμα σε δουν με μια αλλη πεφτουν πανω σου οπως αρκουδες στο μελι

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
της εχω σκσει τον κωλο μετα απο 25 κωλογαμησια συναπτα αποτε την παω μετροπολιταν να της κανουν πρωκτοραφη
ευτυχως πληρωνει η ασφαλεια

ειναι ζηλιαρες οι γυναικες, αμα σε δουν με μια αλλη πεφτουν πανω σου οπως αρκουδες στο μελι
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...

• Χαχα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
μια σειρουλα που εχω τον εχω παντρεψει με φιλη της μικρης, παικτρια του βολει και αυτη
που εισαι μωρη γλαροκοτα τετοια εποχη?

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
αναλαφρη ειναι ψυχη καθε ανθρωπου τοσο που τα πουπουλα ειναι βαρια
η καρδια ειναι μια αβυσσος ποτε κολαση και ποτε ο παραδεισος
παμε μαεστρο αβαντι

• Like
Αντιδράσεις: Knoper

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
προσεξε, την πασα εχω κανει, δεν ειμαι κουμπαρος

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.720
Πόντοι
446
να σου πω την αληθεια εμενα την επεσε αλλα την εκανα πασα και ο μαλακας πηγε και την παντρευτηκε, προβλημα του
Έτσι διαλύονται φιλίες κ οικογένειες...να αυτά δεν μπορώ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom