Νέα

Σχέσεις και Απιστία - Κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loutsosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας κεράτωσε γυναίκα?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.530
Πόντοι
2.666
Λοιπον σαν πρωην ναπτικος, τοφαγα κι εγω το κερατο μου. Και μαληστα εποχες που ημουν "νεος ωραιος πρασινα ματια" που ελεγε και η Ριτα και με τσεπη βαθια και παραφουσκομενη. Η δικαιολογια ηταν εκδικιση, αφου ξενογαμισα εγω γιατι να μην ξενογαμιθει κι εκεινη. Πως την επιασα? Οχι εγω, ο μπατζανακης μου, τουχε κολησει οτι τον κερατωνε η δικια του και το εψαχνε με ντετεκτιβ και τετοια. Τελικα πιασανε στα πρασα την δικια μου. ΟΚ αρχικα σκοτωθηκαμε, αλλα ευτυχως συνηλθα γρηγορα, σκεφτηκα λογικα, μιλησα με δικηγορο, την αναγκασα να το παραδεχτει, βγηκε το διαζυγιο σε βαρος της, χωρισαμε τα τσανακια μας και ησυχασαμε.
Πλεον στις σχεσεις μου, εχω διαφορετικη νοοτροπια. Χεστηκα αν μου ξενογαμιθει η γκομενα, αρκει εγω να περναω καλα και να μου κανει ολα τα κολπα που γουσταρω κι ας γαμαει κι αλλος. Και τριο αμα γουσταρει, μεσα ειμαι. Τι να κανεις? Συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες. Κοιταμε μπροστα!
Δε χρειαζεται να το πολυφιλοσοφει κανεις...Απολαμβανεις τα πραγματα οπως κι αν συμβαινουν..περνας καλα ακομη κι ετσι, και γκομενες υπαρχουν κι αλλες! Σιγα...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.530
Πόντοι
2.666
Μεγάλη κουβέντα και εξαιρετικά δύσκολη αν πάμε σε ανάλυση.
Για κάποιους η αδιαφορία σηματοδοτεί την πλήρη κατάκτηση που υπερνικά την 'αρρώστια' της κτητικότητας. Ενώ για άλλους, αυτή η αδιαφορία μπορεί να αποτελεί απλά την παραδοχή της γενικής αποτυχίας.

Προσωπικά επειδή μια ζωή προσπαθούσαν να φυλάγομαι απο τα διάφορα δράματα που έβλεπα γύρω μου, δεν έτυχε να πάθω κάποια χοντρή ζημιά από γυναίκα μέχρι στιγμής.
ΑΛΛΑ δεν είχα σχεδόν ποτέ την χαρά να αφεθώ απόλυτα ελεύθερος με καμμία. Πάντα κρατούσα πισινές, παρίστανα τον χαζό και τον χαλαρό ώστε να ξεδιπλώνει η καθε μια τη φάση της ελεύθερα κλπ.
Φτάνοντας σε μια ηλικία (40+) πλέον κάπου καταλαβαίνεις πως πολλά πράγματα απ αυτά που σ έτρωγαν, ουδεμία σημασία έχουν πλέον. Ωριμάζεις, μπορείς να ζυγίζεις πιο αντικειμενικα τα πράγματα, είσαι κυνικός και αξιολογείς.

Το συμπέρασμα μου: βλέπω συχνά γυναίκες που μεγάλωσαν χύμα και έκαναν τις καφρίλες τους ελεύθερα να καταλήγουν να είναι πολυ πιο ώριμες και εντάξει απέναντι στις σχέσεις τους, συγκριτικά με άλλες που έμαθαν να μπαίνουν από νωρίς στον ρόλο της 'κυριούλας'.

Έχω υπάρξει με γυναίκα που δούλευε σε μπαρ και σε μπουζούκια για χρόνια, που με είχε βασιλιά, με φρόντιζε με αδιανόητη στοργή και στάθηκε βράχος πλάι μου σε δύσκολες στιγμές. Τα έδωσε όλα και δε ζήτησε τίποτα.
Ούτε παντρεύτηκε, ούτε έκανε παιδιά, ζει πλέον μόνη της.

Κι έχω ζήσει και γυναίκα που μεγάλωσε εύκολα, σε 'καλή' οικογένεια, με παιδεία, οικονομική άνεση, μόρφωση κλπ να μη νιώθει τίποτα.
Δύο γάμοι, δύο παιδιά, χωρισμένη τριγυρνάει στο κέντρο κάθε βράδυ.

Όταν ωριμάζεις, μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα βασιζόμενος στα καλά στοιχεία.

Ζύγισμα μάγκες μου, ζύγισμα πάντα!
Ετσι ειναι η ζωη..γινονται αυτα..δε χρειαζεται να το πολυφιλοσοφει κανεις..μακαρι βεβαια να μεναν δυο ανθρωποι πιστοι ο ενας προς τον αλλον..αφοσιωμενοι..αλλα αυτα σπανιζουν..

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.530
Πόντοι
2.666
Μεγάλη κουβέντα και εξαιρετικά δύσκολη αν πάμε σε ανάλυση.
Για κάποιους η αδιαφορία σηματοδοτεί την πλήρη κατάκτηση που υπερνικά την 'αρρώστια' της κτητικότητας. Ενώ για άλλους, αυτή η αδιαφορία μπορεί να αποτελεί απλά την παραδοχή της γενικής αποτυχίας.

Προσωπικά επειδή μια ζωή προσπαθούσαν να φυλάγομαι απο τα διάφορα δράματα που έβλεπα γύρω μου, δεν έτυχε να πάθω κάποια χοντρή ζημιά από γυναίκα μέχρι στιγμής.
ΑΛΛΑ δεν είχα σχεδόν ποτέ την χαρά να αφεθώ απόλυτα ελεύθερος με καμμία. Πάντα κρατούσα πισινές, παρίστανα τον χαζό και τον χαλαρό ώστε να ξεδιπλώνει η καθε μια τη φάση της ελεύθερα κλπ.
Φτάνοντας σε μια ηλικία (40+) πλέον κάπου καταλαβαίνεις πως πολλά πράγματα απ αυτά που σ έτρωγαν, ουδεμία σημασία έχουν πλέον. Ωριμάζεις, μπορείς να ζυγίζεις πιο αντικειμενικα τα πράγματα, είσαι κυνικός και αξιολογείς.

Το συμπέρασμα μου: βλέπω συχνά γυναίκες που μεγάλωσαν χύμα και έκαναν τις καφρίλες τους ελεύθερα να καταλήγουν να είναι πολυ πιο ώριμες και εντάξει απέναντι στις σχέσεις τους, συγκριτικά με άλλες που έμαθαν να μπαίνουν από νωρίς στον ρόλο της 'κυριούλας'.

Έχω υπάρξει με γυναίκα που δούλευε σε μπαρ και σε μπουζούκια για χρόνια, που με είχε βασιλιά, με φρόντιζε με αδιανόητη στοργή και στάθηκε βράχος πλάι μου σε δύσκολες στιγμές. Τα έδωσε όλα και δε ζήτησε τίποτα.
Ούτε παντρεύτηκε, ούτε έκανε παιδιά, ζει πλέον μόνη της.

Κι έχω ζήσει και γυναίκα που μεγάλωσε εύκολα, σε 'καλή' οικογένεια, με παιδεία, οικονομική άνεση, μόρφωση κλπ να μη νιώθει τίποτα.
Δύο γάμοι, δύο παιδιά, χωρισμένη τριγυρνάει στο κέντρο κάθε βράδυ.

Όταν ωριμάζεις, μπορείς να παραβλέψεις κάποια πράγματα βασιζόμενος στα καλά στοιχεία.

Ζύγισμα μάγκες μου, ζύγισμα πάντα!
Επισης ειναι αρκετα διαφορετικα τα πραγματα στον αντρα απ τη γυναικα..ο αντρας το βλεπει και λιγο σαν εμπειρια σεξουαλικη να παει και με μια αλλη...ακομη κι ετσι για την αλλαγη...χωρις να σημαινει και πως δεν θελει αυτη που σταθερα εχει επιλεξει..αλλα αυτο δε το δεχονται οι γυναικες...γιατι?? Γιατι γι αυτες η απιστια εχει αλλη βαρυτητα...γιατι- χωρις να ειναι απολυτο αυτο- αυτες απιστουν οταν εχουν ψιλοαπορριψει μεσα τους τον αντρα με τον οποιον ειναι..ενω αυτο δεν ισχυει για τους αντρες!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.530
Πόντοι
2.666
Τελείως άτοπο thread. Τα μέλη του BOU δε τα κερατώνει ποτέ καμία γκόμενα
Φυσικαα..γιατι εμεις κανουμε και για τους αλλους...το λεει και το τραγουδι..το ν απατας τον εραστη σου...που το χεις δει γραμμενο??

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
Επισης ειναι αρκετα διαφορετικα τα πραγματα στον αντρα απ τη γυναικα..ο αντρας το βλεπει και λιγο σαν εμπειρια σεξουαλικη να παει και με μια αλλη...ακομη κι ετσι για την αλλαγη...χωρις να σημαινει και πως δεν θελει αυτη που σταθερα εχει επιλεξει..αλλα αυτο δε το δεχονται οι γυναικες...γιατι?? Γιατι γι αυτες η απιστια εχει αλλη βαρυτητα...γιατι- χωρις να ειναι απολυτο αυτο- αυτες απιστουν οταν εχουν ψιλοαπορριψει μεσα τους τον αντρα με τον οποιον ειναι..ενω αυτο δεν ισχυει για τους αντρες!
Α γεια σου!

Δεν το δέχονται πολλοί αυτό που λες. Αλλά έτσι είναι: όντως όταν μια γυναίκα απιστίσει, μέσα της τον έχει απορρίψει τον άλλον (είτε το παραδέχεται είτε όχι, η πράξη μιλάει από μονη της).

Δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι, αλλά όσες φορές είδα γυναίκα να γουστάρει όντως έναν άνδρα, χεσμένους τους είχε όλους τους άλλους.
Φίλες γνωστές κλπ τις έχω δει ανά τα χρόνια. Ακόμα κι οι μεγαλύτερες παρτόλες, άπαξ και κολλήσουν μ έναν, τέλος!

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.530
Πόντοι
2.666
Α γεια σου!

Δεν το δέχονται πολλοί αυτό που λες. Αλλά έτσι είναι: όντως όταν μια γυναίκα απιστίσει, μέσα της τον έχει απορρίψει τον άλλον (είτε το παραδέχεται είτε όχι, η πράξη μιλάει από μονη της).

Δεν ξέρω τι λένε οι περισσότεροι, αλλά όσες φορές είδα γυναίκα να γουστάρει όντως έναν άνδρα, χεσμένους τους είχε όλους τους άλλους.
Φίλες γνωστές κλπ τις έχω δει ανά τα χρόνια. Ακόμα κι οι μεγαλύτερες παρτόλες, άπαξ και κολλήσουν μ έναν, τέλος!
Πολυ σωστα αυτο ισχυει στη πλειοψηφια των περιπτωσεων κι ας λενε οι αλλοι ο,τι θελουν...

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.245
Πόντοι
7.865
Στις μέρες μας η νομογαμία είναι απλά αστείο. Πάντα ήταν , αλλά παλιά κρατούσαν τα προσχήματα, καθώς μια χαρά έπεφταν τα κέρατα. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχουν δεί τα μάτια μου στα δικαστήρια στα 70s ως ασκούμενος. Να είναι κυριολεκτικά με τα σεντόνια και να τους σέρνουν στα δικαστήρια για μοιχεία. Έπιαναν τότε μια στις 1000 που πηδιόταν. Ναι, και; Κλάιν μάιν. Παλιότερα έπιαναν ακόμα μικρότερο ποσοστό. Η γυναίκα αν θέλει να γαμηθεί θα το κάνει. Ακόμα και οι παλιές γυναίκες που αναπολούν κάποιοι, μια χαρά το πήγαιναν το γράμμα, απλά ηταν διακριτικές και δεν το βροντοφώναζαν. Πέρναγαν καλά, φόρτωναν και κανένα μπάσταρδο στον άντρα τους και όλα καλά. Ακόμα και σημερα γίνεται κάργα αυτό, αλλά είναι άλλη κουβέντα. Ότι και να λέμε εμείς, η πραγματικότητα ορίζει πως οι γυναίες απιστούν στην ίδια συχνότητα, αν οχι και μεγαλύτερη, με τους άνδρες. Πλέον έχει πορτοφόλι, εργασία και κυκλοφορεί. Δεν θα ζητήσει την άδεια κανενός να πάει όπου θέλει και γενικά να κάνει ότι θέλει. Βεβαια αν κερατώσει η γυναίκα, φταίει ο άντρας και πάμε παρακάτω. Αν πιάσουμε εμάς να κερατώνουμε, θα μας πάρουν τα παιδιά και την μισή περιουσία και θα την κάνουν. Δεν αλλάζει όμως την αλήθεια, πως το κέρατο καλά κρατεί. Τουλάχιστον να υπάρχει ειλικρίνεια και να το συζητάνε. Κάποιοι μπορεί να το αντέχουν ψυχικά αυτό, άλλοι όχι. Απο το ξεφτιλίζεις κάποιον, καλύτερα να παίξει χωρισμός και να κάνει ο καθένας ότι θέλει.

Alexis_cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
4.930
Πόντοι
456
Ξεκολλάτε ορισμένοι. Όλη η Αθήνα και όλη κατ'επέκταση η Ελλάδα, είναι ένα μεγάλο κρεβάτι. Το πήδημα είναι στη φύση του ανθρώπου.
Τέλος

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Οι γυναίκες απιστουν από παραμέληση.

• Like
Αντιδράσεις: Hase
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Οι άντρες συνήθως απορρίπτουν την σταθερή γυναίκα που έχουν δίπλα τους και την παραμελούν.Για την γυναίκα έχει άλλη βαρύτητα γιατί μεταξύ των γυναικών υπάρχει γυναικεία σύγκριση κι αντιζηλία.

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Γινονται αυτα...Αλλα μια καλη γυναικα μενει στον αντρα της αν στο σεξουαλικο( εκτος στο συναισθημστικο μαζι) την καλυπτει..
Το θέμα είναι να μείνει κι ο άντρας στην γυναίκα που επέλεξε κι όχι να ξενοπηδαει

Εγγρ.
3 Απρ 2016
Like
210
Πόντοι
20
Ξέρω εγώ μια που όσο ο ταρίφας σύζυγος έλειπε στη δουλειά, αυτή είχε πάρει κάποιους γείτονες, τον δάσκαλο, τον προπονητή και κάτι παλιούς συμμαθητές.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.493
Πόντοι
446
Έχω παρατηρήσει η πλειοψήφια παντρεμένων σήμερα χωρίζουν επειδή ο ένας σύζυγος παραμελεί τα καθηκοντά του ώσπου ο άλλος φτάνει στο αμην με την αδιαφορία του.
Γνωστός μου είχε παντρευτεί μια βρετανίδα καθηγήτρια με καλό μισθό στο δημόσιο, αυτός δουλευει στην οικοδομή και έχουνε 3 παιδιά, η γυναίκα του τον χώρισε γιατί παραμελούσε τις υποχρεώσεις ως γονέας και σύζυγος, σε σημείο που δεν την κατηγορώ γιατί ο τύπος ήτανε στα αρχίδια του τελείως.
Γνώρισα μία παντρεμένη πριν 2 χρόνια και τα λέγαμε στο μαγαζί της ώσπου μία στιγμή της είχε πιάσει έντονη ζαλάδα και το παντελόνι της είχε γίνει κόκκινο από το αίμα και την ρώταω αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και μου είπε υπέφερε βαριές περιόδους και μακράς διάρκεις, την ρώτησα μετά αν ο άντρας της την πήγε σε γυναικολόγο όχι, η αλήθεια είναι ο τύπος ήτανε στα αρχίδια του και δεν πήρε πρωτοβουλία να την πάρει σε έναν γιατρό, ετσι πήγα σε φαρμακοποιό της γειτονίας μου πήρα τηλέφωνο γιατρού και πήγα στην γυναίκα και της το έδωσα με αγκάλιασε και με πλάκωσε στα φιλιά για το ευχαριστώ.

Μην παραμελήτε τον/την συντροφο σας θα σας γυρίσει μπουμερανγκ.

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Είναι ανάλογα την περίπτωση. Θα βρεις ανθρώπους να ταιριάζεις και να μην ταιριάζεις.
Εγώ πιστεύω ότι μικρό ποσοστό του κέρατου πέφτει στις μικρές ηλικίες, μιλώντας για σοβαρές σχέσεις.
Το μεγαλύτερο ποσοστό κέρατου πέφτει στα 40-50, όχι επειδή βαριούνται τη σύντροφο, αλλά επειδή αποδεικνύεται ότι δεν τιαριάζουν με τη σύντροφο. Μία ελκυστική σύντροφος στο μυαλό και στην καρδιά, είναι επιθυμητή και στο σεξ, ακόμα και μετά από χρόνια.
Κανείς δεν ταιριάζει με κανέναν σε όλα .Με τι λογική αυτή πρέπει να κερατωνουμε;

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Έχω παρατηρήσει η πλειοψήφια παντρεμένων σήμερα χωρίζουν επειδή ο ένας σύζυγος παραμελεί τα καθηκοντά του ώσπου ο άλλος φτάνει στο αμην με την αδιαφορία του.
Γνωστός μου είχε παντρευτεί μια βρετανίδα καθηγήτρια με καλό μισθό στο δημόσιο, αυτός δουλευει στην οικοδομή και έχουνε 3 παιδιά, η γυναίκα του τον χώρισε γιατί παραμελούσε τις υποχρεώσεις ως γονέας και σύζυγος, σε σημείο που δεν την κατηγορώ γιατί ο τύπος ήτανε στα αρχίδια του τελείως.
Γνώρισα μία παντρεμένη πριν 2 χρόνια και τα λέγαμε στο μαγαζί της ώσπου μία στιγμή της είχε πιάσει έντονη ζαλάδα και το παντελόνι της είχε γίνει κόκκινο από το αίμα και την ρώταω αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και μου είπε υπέφερε βαριές περιόδους και μακράς διάρκεις, την ρώτησα μετά αν ο άντρας της την πήγε σε γυναικολόγο όχι, η αλήθεια είναι ο τύπος ήτανε στα αρχίδια του και δεν πήρε πρωτοβουλία να την πάρει σε έναν γιατρό, ετσι πήγα σε φαρμακοποιό της γειτονίας μου πήρα τηλέφωνο γιατρού και πήγα στην γυναίκα και της το έδωσα με αγκάλιασε και με πλάκωσε στα φιλιά για το ευχαριστώ.

Μην παραμελήτε τον/την συντροφο σας θα σας γυρίσει μπουμερανγκ.
Αν ξενοτρωει ο άντρας τους λογικό είναι να είναι αδιάφορος στην γυναίκα.

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.493
Πόντοι
446
Αν ξενοτρωει ο άντρας τους λογικό είναι να είναι αδιάφορος στην γυναίκα.
Δεν είναι μόνο ξενοτρώει άμα συνέχει βγαίνει έξω με τους φίλους του να πίνει στα bar/pub έρχεται αργά στο σπίτι και να κοιμάται μέχρι 10 το πρωί για να πάει στη δουλειά και η γυναίκα του να έχει κάνει όλες τις πρωινες οικογενειακές υποχρεώσεις αυτά είναι αρνητικά μακροπρόσθεσμα αλλά κάνενας δεν τα κοιτάει. Όλοι άνθρωποι στα παλιά τους τα παπούτσια σήμερα είναι ειδικά κάτω των 40 ετων.

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Καλά τα ψέματα.Μια σοβαρή γυναίκα με ήθος και αρχές δεν θα κάνει μαλακίες.
Γυναίκες υπάρχουν πολλές αλλά κυρίες λίγες.
Για μένα αυτές που απιστουν είναι γυναικούλες.Και ειδικά αν έχουν και οικογένεια και παιδιά πρέπει να είναι και θεοχαζες.

Ναι θέλει δύναμη να σταματήσεις κ να κόψεις από μια γυναίκα που επενδύσες συναισθηματικά και σε πρόδωσε.

Ας διατηρήσουν οι άντρες την σοβαρότητα και την υπόσταση τους και ας μην δέχονται εξευτελιστικές καταστάσεις.

Και το λέω εγώ αυτό που δέχθηκα κάποτε επανασύνδεση με κάποια που με πρόδωσε.
Πίστευα ότι θα γινόταν όπως πρώτα.

Δυστυχώς ή καλύτερα ευτυχώς μετά από αυτό το γεγονός όσο και αν το προσπάθησα ήμουν συναισθηματικά νεκρός προς αυτήν.Ενω είχα ξεπεράσει την ταραχή ας πούμε της προδοσίας το μετά δεν μου βγήκε.Οχι από ανασφάλεια απλά δεν ένιωθα κάτι για αυτήν πλέον.

Οι αξιακοι κώδικες διαφέρουν από άτομο σε άτομο.

Προσωπικά την απιστία δεν την συγχωρώ

Αποχωρώ και πάω παρακάτω.

Και πιστεύω ότι αυτό είναι το υγιές.

Έχει τύχει να γνωρίζω παντρεμένα ζευγάρια που έχει προηγηθεί απιστία και συμβιβάστηκαν λόγω παιδιών και συνεχίζουν την ζωή τους κανονικά ως οικογένεια.

Το θεωρώ λάθος και γελοιο.

Προφανώς αυτοί εκαναν το λάθος να δημιουργήσουν κάτι ενώ δεν ήταν ικανοί.

Για τις γυναίκες που απιστουν πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά στην ψυχολογία τους.Τις θεωρώ ανισορροπες.

Και γερνικά υπάρχει ένας μύθος ότι οι άντρες είναι οι άπιστοι.
Εγώ πιστεύω ακράδαντα το αντίθετο.Οι γυναίκες είναι.
Γιατί και οι άντρες που κερατωνουν τι είναι;Ανισοροποι και με άλυτα ψυχολογικά προβλήματα που δεν ξέρουν τι θέλουν και τι τους γίνεται.Μπερδεμενα μυαλά.

Εγγρ.
8 Δεκ 2022
Like
138
Πόντοι
0
Δεν είναι μόνο ξενοτρώει άμα συνέχει βγαίνει έξω με τους φίλους του να πίνει στα bar/pub έρχεται αργά στο σπίτι και να κοιμάται μέχρι 10 το πρωί για να πάει στη δουλειά και η γυναίκα του να έχει κάνει όλες τις πρωινες οικογενειακές υποχρεώσεις αυτά είναι αρνητικά μακροπρόσθεσμα αλλά κάνενας δεν τα κοιτάει. Όλοι άνθρωποι στα παλιά τους τα παπούτσια σήμερα είναι ειδικά κάτω των 40 ετων.
Ανώριμοι είναι και παρτακηδες γι'αυτό δεν είναι ικανοί να κρατήσουν τον γάμο τους .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom