Νέα

Σχέσεις και Απιστία - Κέρατο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα loutsosathens
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 151
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας κεράτωσε γυναίκα?

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.813
Πόντοι
6.236
Ποτέ...κακία δεν κρατάμε ..
Αυτά είναι μικροπρεπειες...
Μετά ο Γιωργάκης την πηδαγε μια φορά την εβδομάδα και εγώ 3...
:2funny:
Όλη η επιτυχία έγκειται στην τελευταία σου ατάκα. Κατάλαβε ότι την έχεις χεσμένη και φρίκαρε.
:thumbsup:

OP
OP
L

loutsosathens

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2024
Like
81
Πόντοι
0

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
Πότε πιστεύετε ότι κερατώνει η γυναίκα? Σας έτυχε? Αν ναι πως το καταλάβατε και τι κάνατε? Συζητάω αυτό το θέμα σε παρέες 10 χρόνια τώρα και θέλω την άποψη σας.

Κανείς δεν είναι κανενός που λέει ένα τραγούδι. Και ισως τότε ξεκολήσουμε όταν επιτέλους καταλάβουμε ότι εφόσον ο άνθρωπος είναι παμφάγο ον συνεπάγεται ότι είναι και πολυγαμικό και δεν μπορεί να την βγάζει μόνο με έναν σύντροφο γιατί αυτή η κοινωνική ευνουχιστική νόρμα πηγαίνει εναντια στη φυση του. Τι σημαίνει " ου μοιχεύσεις" ποιός το τηρεί πραγματικά και γιατί ορκίζεται σε κατι τετοιο αφου δεν το πιστευει και πηγαινει εναντια στα πραγματικα θελω του.

MOYNOPILOT

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2023
Like
201
Πόντοι
0
αγορια η ουσια ειναι οτι αν μπουν ξενα αρχιδια στο μαντρι,το θεμα εχει τελειωσει...!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Κανείς δεν είναι κανενός που λέει ένα τραγούδι. Και ισως τότε ξεκολήσουμε όταν επιτέλους καταλάβουμε ότι εφόσον ο άνθρωπος είναι παμφάγο ον συνεπάγεται ότι είναι και πολυγαμικό και δεν μπορεί να την βγάζει μόνο με έναν σύντροφο γιατί αυτή η κοινωνική ευνουχιστική νόρμα πηγαίνει εναντια στη φυση του. Τι σημαίνει " ου μοιχεύσεις" ποιός το τηρεί πραγματικά και γιατί ορκίζεται σε κατι τετοιο αφου δεν το πιστευει και πηγαινει εναντια στα πραγματικα θελω του.
Δεν είναι ακριβώς έτσι.
Είναι ανάλογα την περίπτωση. Θα βρεις ανθρώπους να ταιριάζεις και να μην ταιριάζεις.
Εγώ πιστεύω ότι μικρό ποσοστό του κέρατου πέφτει στις μικρές ηλικίες, μιλώντας για σοβαρές σχέσεις.
Το μεγαλύτερο ποσοστό κέρατου πέφτει στα 40-50, όχι επειδή βαριούνται τη σύντροφο, αλλά επειδή αποδεικνύεται ότι δεν τιαριάζουν με τη σύντροφο. Μία ελκυστική σύντροφος στο μυαλό και στην καρδιά, είναι επιθυμητή και στο σεξ, ακόμα και μετά από χρόνια.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.491
Πόντοι
456
Το να πέσει κέρατο και να μην το καταλάβεις το θεωρώ λιγουλάκι δύσκολο εκτός αν φοράς παρωπίδες ή την έχεις πραγματικά ανάγκη για διάφορους λόγους. Η παντελονάτη συμπεριφορά είναι να πάρεις το βαλιτσάκι σου και να φύγεις.
Όλους όσους ξέρω αυτό κάνανε εκτός από ορισμένους που είχαν παιδιά και περίμεναν να μεγαλώσουν.
Προσωπικά δεν το θεωρώ κακό σε αυτήν την περίπτωση επειδή προέχει η ανατροφή των παιδιών ενώ ένα διαζύγιο είναι μόνο οικονομικά βάρη και για τους δύο. Περιμένεις και δίνεις τόπο στην οργή.

Το να μείνεις ή να επανασυνδεθείς με κάποια που σε έχει κερατώσει σε κάθε άλλη περίπτωση δείχνει ανασφάλειες. Φόβο πως δεν θα βρεις άλλη καλύτερη, ίσως οικονομικά επειδή σε συντηρεί και σε έχει του χεριού της ή απλά δεν το έχεις και βαριέσαι να βρεις άλλη.

Επειδή μεγάλα παιδιά είμαστε άλλο το να τσιλιμπουρδίζεις δεξιά και αριστερά και άλλο το να πάρεις απόφαση και να αφοσιωθείς σε κάποιον.
Είναι κέρατο το να είσαι χαλαρά με δύο ή τρεις ώσπου να ξεκαθαρίσει η φάση; Όχι.

Προσωπικά πιστεύω πως το καλύτερο είναι αν βλέπεις πως μια σχέση δεν προχωράει να το διαλύσεις πριν φτάσει στο κέρατο. Ένα κουτσό άλογο όσο και να προσπαθήσεις κουτσό θα μείνει.

Όσο για τις γυναίκες μία που κεράτωσε έναν θα το κάνει και στον επόμενο. Την πρώτη φορά μπορεί να είχε κάποιες αναστολές αλλά άπαξ και μάθει πως μπορεί να έχει δεμένο έναν γάιδαρο και στην πορεία να ψάχνει ταυτόχρονα και για κάποιον που νομίζει πως θα είναι καλύτερος οι αναστολές πάνε περίπατο ώσπου να πάει τουλάχιστον 60.

Χωρίζεις και προχωράς. Τώρα αν προτιμάς να συντηρείς μια ότι να ναι σχέση με μια που σε κερατώνει μέχρι να αποφασίσει ότι εσύ τελικά της κάνεις είναι αξιολύπητο.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Όσο για τις γυναίκες μία που κεράτωσε έναν θα το κάνει και στον επόμενο. Την πρώτη φορά μπορεί να είχε κάποιες αναστολές αλλά άπαξ και μάθει πως μπορεί να έχει δεμένο έναν γάιδαρο και στην πορεία να ψάχνει ταυτόχρονα και για κάποιον που νομίζει πως θα είναι καλύτερος οι αναστολές πάνε περίπατο ώσπου να πάει τουλάχιστον 60.
Όχι, δε νομίζω να ισχύει αυτό.
Αν η γυναίκα αποφασίσει να σε κερατώσει, σημαίνει πώς έληξε. Είναι αλλού. Και θα φύγει σύντομα.
Δεν είναι όπως ο άντρας, που μπορεί να πηδήξει για πλάκα ένα βράδυ και να συνεχίσει να αγαπάει την οικογένεια και τη γυναίκα.
Αν η γυναίκα ψάχνεται συνεχώς, σημαίνει ότι είναι νυμφομανής. Ή ότι ο άντρας της της προσφέρει πάρα πολλά για να φύγει και να ξεκινήσει από το μηδέν μία ζωή, με παιδιά, ίσως και άνεργη.
Και θα σου πω δική μου εμπειρία, που μου έτυχε παλιά. Μου πρότεινε μετά από έξι μήνες σχέσης, να χωρίσει και να συνεχίσουμε μαζί, με την προυπόθεση για λίγο καιρό να εξαφανιστούμε από εκεί (μικρή πόλη, όλοι γνωστοί κλπ).
Σίγουρα όμως μετά το κέρατο, το μυαλό είναι εκεί. Πάντα θα αναρωτιέσαι "και αν το ξανακάνει;".

milfonator

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
Για αυτο ειναι ανωμαλες.. ουτε ξερουν τι θελουν
ξερουν τι θελουν αλλα δεν ξέρουν να το επικοινωνούν. Οταν ο λωλος γινει μουνι τότε ειναι που αρχίζει και γλυκοιτάει τον πέρσοναλ τρέινερ και κάνει περικοπές στις περιψωλές

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ωραιο θεμα, αλλα θα πρεπει να ανοιξουμε κ ενα παρομοιο για τους αντρες. Για να δουμε ποσοι απο εμας κερατωνουμε ή εχουμε κερατωσει. Ειμαστε καλυτεροι τελικα?

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Αμα η αλλη ειναι εμφανισιμη και βλεπει την κοιτανε εξω και της στελνουν στα σοσιαλ.. και αυτος που εχει διπλα της ειναι καπως υποδεεστερος εμφανισιακα.. τοτε μπορει να κερατωσει η αλλη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• 20240520_021627.jpg
    20240520_021627.jpg
    74,4 KB · Εμφανίσεις: 38

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.255
Πόντοι
6.056
Κάθονται αυτοί σπίτι κι η άλλη κάθε βράδυ αλωνίζει την Αθήνα.
Μέτα έρχονται κλαμμένοι 'να πιουν μια μπυρα στην πλατεία με τον φίλο' επειδή τους 'πρόδωσαν'. Θ ακούσουν κι έναν Μητροπάνο.
:2funny:
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
θεούλης !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
μπορει η γυναικα ομως οπως εγραψα θελουν ολες επιβεβαιωση και την παιρνουν καθημερινα στο δρομο στην δουλεια γυμναστηριο. και πιστευω επισης οτι σιγουρα κοιτανε αλλους... και εμεις κοιταμε αλλες... βεβαια στο αντρικο κομματι ειναι και πωπω μια κ@λαρα και τελειωνει εκει.. στις γυναικες δεν ξερω πως σκεφτονται οταν κοιτανε
Χωρις αυτο που θα γραψω να ειναι απολυτο, ομως ισχυει. Για τον αντρα ενα κερατωμα ειναι απλως οτι γουσταρε να γαμησει και κατι αλλο, ως συλλεκτης εμπειριων και χαλαρα επιστρεφει στη σταθερη του επιλογη! Η γυναικα συνηθως δε θα το κανει απλα για την εμπειρια, εχει σχεδον απορριψει τον αλλον και γι αυτο κοιταει αλλου, κερατωνει ολικα, και γι αυτο το κερατωμα εχει αλλη βαρυτητα στη γυναικα γιατι απλα επιλεγει αλλον...Κατι το οποιο για τον αντρα δεν ισχυει...

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.294
Πόντοι
2.356
Αν θες να το μοιραστεις πως το καταλαβες? τι αλλαγες ειδες?
Εφίδρωση, διάρροια, ατονία, πονόλαιμο και φωτοφοβία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Χωρις αυτο που θα γραψω να ειναι απολυτο, ομως ισχυει. Για τον αντρα ενα κερατωμα ειναι απλως οτι γουσταρε να γαμησει και κατι αλλο, ως συλλεκτης εμπειριων και χαλαρα επιστρεφει στη σταθερη του επιλογη! Η γυναικα συνηθως δε θα το κανει απλα για την εμπειρια, εχει σχεδον απορριψει τον αλλον και γι αυτο κοιταει αλλου, κερατωνει ολικα, και γι αυτο το κερατωμα εχει αλλη βαρυτητα στη γυναικα γιατι απλα επιλεγει αλλον...Κατι το οποιο για τον αντρα δεν ισχυει...
Σεβασμός

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
63
Like
3.373
Πόντοι
2.666
Εφίδρωση, διάρροια, ατονία, πονόλαιμο και φωτοφοβία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Σεβασμός
Ο αντρας δε νιωθει πως επειδη πηγε με καποια αλλα οτι δε σεβεται αυτη με την οποια εχει σταθερη σχεση...Οχι πως τον δικαιολογω..απιστια ειναι! Αλλα κι ομως...π.χ αντρες παντρεμενοι που επισκεπτονται οικους...για σεξουαλικους λογους...δε σημαινει πως δε θελουν τις γυναικες τους! Ομως η γυναικα που κερατωνει τον αλλο ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΕΤΑΙ! Αυτη ειναι η διαφορα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.367
Πόντοι
4.746
H γυναίκα οταν θέλει να φάει τσαπού από έναν άντρα που την κaβλώνei θα το κάνει χωρίς αναστολή και τύψεις, δεν έχει να κάνει με το συναίσθημα, αυτά είναι νά χαμε να λέγαμε για να παρηγοριούνται μερικοί που τους πειράζει η ωμή αλήθεια. Ας υποθέσουμε ότι το καλοκαίρι της γυάλισε κάποιος που μοιάζει στον Σ.Ρουβά στις διακοπές της και είναι μόνη, ή μόνη με τα παιδιά της, μήπως δεν θα τον αρπάξει αν βρεθεί η κατάλληλη ευκαιρία; Και μετά το ξενο πήδημα όλα καλά πάλι και θα πει στον συζυγο της ένα " σε αγαπάω ψυχούλα μου" και πάει για άλλα..

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.021
Πόντοι
456
Εγώ νομίζω ότι είναι κάτι σαν εθνικό σπορ το κέρατο. Παντού ακούς ιστορίες από γνωστούς που είτε το έφαγαν είτε το έριξαν. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Εγώ νομίζω ότι είναι κάτι σαν εθνικό σπορ το κέρατο. Παντού ακούς ιστορίες από γνωστούς που είτε το έφαγαν είτε το έριξαν. :2funny:
Δεν μας χαλάει καθόλου όμως, όσους κυνηγάμε τα γαμίσια χωρίς δεσμεύσεις.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: NELLO

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom