Όσο για τις γυναίκες μία που κεράτωσε έναν θα το κάνει και στον επόμενο. Την πρώτη φορά μπορεί να είχε κάποιες αναστολές αλλά άπαξ και μάθει πως μπορεί να έχει δεμένο έναν γάιδαρο και στην πορεία να ψάχνει ταυτόχρονα και για κάποιον που νομίζει πως θα είναι καλύτερος οι αναστολές πάνε περίπατο ώσπου να πάει τουλάχιστον 60.
Όχι, δε νομίζω να ισχύει αυτό.
Αν η γυναίκα αποφασίσει να σε κερατώσει, σημαίνει πώς έληξε. Είναι αλλού. Και θα φύγει σύντομα.
Δεν είναι όπως ο άντρας, που μπορεί να πηδήξει για πλάκα ένα βράδυ και να συνεχίσει να αγαπάει την οικογένεια και τη γυναίκα.
Αν η γυναίκα ψάχνεται συνεχώς, σημαίνει ότι είναι νυμφομανής. Ή ότι ο άντρας της της προσφέρει πάρα πολλά για να φύγει και να ξεκινήσει από το μηδέν μία ζωή, με παιδιά, ίσως και άνεργη.
Και θα σου πω δική μου εμπειρία, που μου έτυχε παλιά. Μου πρότεινε μετά από έξι μήνες σχέσης, να χωρίσει και να συνεχίσουμε μαζί, με την προυπόθεση για λίγο καιρό να εξαφανιστούμε από εκεί (μικρή πόλη, όλοι γνωστοί κλπ).
Σίγουρα όμως μετά το κέρατο, το μυαλό είναι εκεί. Πάντα θα αναρωτιέσαι "και αν το ξανακάνει;".