Keeper ... είμαστε σε άλλο ηλικιακό γκρουπ . Εγώ είμαι στο 45-50 τώρα.
Οπότε σε διαφορετικές συνθήκες από σένα.
Αν εσύ αποφοίτησες πρόσφατα από ΑΕΙ, θα είσαι στο 25-30 .
Σαφέστατα στο ηλικιακό γκρουπ που αναφέρεσαι και φοιτήτριες, ειδικά αν ήσουν στην αθήνα , οπότε πολλές είναι αθηναίες και όχι βλαχάρες που ζουν μόνες ,
μάλλον είναι όπως τα λες. Αγάμητες και ηλίθιες. Αν δεν είσαι στον ηλίθιο πνευματικό τους κόσμο και ενταγμένος απόλυτα στην υποκουλτούρα και το lifestyle που θεωρούν σωστό και hi,
δεν υπάρχεις.
Φοιτητής ήμουν πριν 30 χρόνια , για πάρα πολλά χρόνια, λόγω 2 πτυχίων . Σε σχολές με ποσοστό γυναίκων 55% - 60% αλλά μπάζα στην πλειοψηφία . Και σπασικλάρες όλες, εκτός από όσες ήταν από μεταγραφή εξωτερικού , που προόδευαν στις σπουδές με τσιμπούκια.
Και τότε και σε αυτές, έπεφτε τρελή αγαμία ή έπρεπε να υποταχθείς και να γίνεις σχεσάκιας πυρφορός.
Ευτυχώς , είχα ένα .... πακέτο στήριξης των σπουδών μου , που μου επέτρεπε να γαμάω πολλές πουτάνες, όχι μόνο ρδέλα στούντιο , αλλά και βίζιτες.
Διαφορετικά , δεν θα την είχα βγάλει καθαρή .
Γενικά, μην είσαι απαισιόδοξος. Το παιχνίδι αλλάζει καθώς μεγαλώνεις, ειδικά αν πας καλά οικονομικά και γεμίσεις το χρόνο σου με επαγγελματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε όχι να μην χαλιέσαι από τα γκομενικά, αλλά να τα ξεχνάς τελείως. Αν δεν καίγεσαι εσύ, αρχίζουν και καίγονται αυτές.
Για αυτές ο χρόνος λειτουργεί αρνητικά. Τις θάβει . Για τους άνδρες που επιβιωνουν , αν δεν ξεφύγουν τελείως και δεν γίνουν άστεγοι , λειτουργεί θετικά.
Πολύ θετικό είναι ότι η νυχτερινή ζωή και η γκλαμουριά που υπήρχε μέχρι την αρχή της κρίσης, αφανίστηκε για πάντα.
Κανείς μικροαστός δεν θα μπορεί να τρώει ένα χιλιάρικο για να πάει τη σούλα να βγάλει σέλφι στο ρολόϊ στα χειμαδιά.
Αυτό είναι θετικό 100% .