Νέα

Ενικός ή πληθυντικός;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixaliss

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2006
Μηνύματα
299
Like
247
Πόντοι
21
Υπάρχει κι ο δυϊκός αριθμός για τους γνώστες :tooth:
 

Katz

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Οκτ 2017
Μηνύματα
486
Κριτικές
33
Like
3.413
Πόντοι
2.591
Ο Ντε Σαντ τύπε είχε την ερωμένη που εκπαίδευε να του μιλάει στον πληθυντικό και μια χαρά την ξεκωλιαζε. Θα βρεις το κείμενο στο Φιλοσοφία στο Μπουντουάρ.
:glasses:

τύπε νηματοθετη ενικό μονο αμα γαμησεις γκωλο. σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση παντα πλυθηντικο και ευγένεια :confused:

Ε ναι. Δεν μπορει να την ξεκωλιαζεις στον πληθυντικο. Δεν παει :confused:
 
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η αλήθεια είναι ότι αν μιλάς στον πληθυντικό σε ξεκωλιάρες προσωπικού, που έχουν π.χ. βυζί στη βιτρίνα και φοράνε μίνι μέχρι τις αμυγδαλές ή τα μπούτια φόρα παρτίδα με θερμοκρασίες πέριξ του μηδενός ... και ταυτόχρονα κοιτάς πέρα/αλλού και ξεκάθαρα δεν κοιτάς τα ... κάλλη τους ... φρικάρουν ... μπερδεύονται ...

Μπορεί να θεωρήσουν ότι είσαι πούστης, να προσπαθήσουν να το τσεκάρουν , να ελέγξουν αν είσαι ανέραστος ... να θέλουν να μάθουν τι σκατά είσαι ....

Το διαφορετικό σε ξεκωλιάρες που έχουν υπερπροσφορά προτάσεων , πάντα αποδίδει.
 

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Μηνύματα
612
Κριτικές
21
Like
5.747
Πόντοι
1.436
Απεδωσε ο πληθυντικος η εμενες στην απ'εξω και εζμπρωχναν οι καφροαναρχοαπλυτοι Keeper;

Στην απ'έξω. Ωστόσο προκύπτει ένα θεμα, στο οποίο θα αναφερθώ ακροθιγώς. Για να μην χαλάσω το νήμα.
Τα πορνίδια με τα οποία αντιλήφθηκα αργά ότι συγχρωτιζόμουν, δεν ήταν σε θέση να μιλήσουν για τίποτε άλλο από το πόσο κάνει το μπουκάλι στον οικονομόπουλο. Iq κουβέρτας. Βλεμματική επαφή μηδέν, με τις μούρες τους κολλημένες στην καμερα για τις σέλφι. Εγωπάθεια στα ύψη. Οπότε βαθμιαία, άρχισα να νιώθω μια απέχθεια για την πλειοψηφία των συμφοιτητριών.

Υπό το φως των παραπάνω, δεν ήταν άστοχο αυτό που έγραψε ο Α-Ω. Διατήρησα κατόπιν τον πληθυντικό για να κρατήσω αποστάσεις. Να μη ρίξω τον εγωισμό μου, ο οποίος άγγιζε τον ναρκισσισμό. Σαν να απαντούσα στον ναρκισσισμό τους με τον δικό μου.

Άξιο αναφοράς είναι (μια και το έθιξε ο argyrotoxos) ότι η αγαμία για τον ανδρικό πληθυσμό ήταν και εκεί στα ύψη. Όχι, κανείς δεν γαμούσε, ανεξαρτήτως ιδεολογικής/πολιτικής τοποθετησης. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει. Οι γκόμενες (αν και ακούγεται παράδοξο) αντεχαν χωρίς να γαμηθούν, ισοσταθμίζοντας την έλλειψη με αναγνώριση στο instagram. Αμέτρητα τρανταχτά παραδείγματα. (Ίσως γι'αυτό να είχαν λαλήσει; Δε γνωρίζω.)

Οι δε σκέψεις του fylobios, ως σκέψεις, είναι ορθές. Ωστόσο δεν επαληθεύεται από την πραγματικότητα ότι αποδίδει. Μιλάω πάντα στα (αρκετά) περιβάλλοντα που το χιλιοτέσταρα. Ναι μεν μπερδεύονται και όλα αυτά που είπε αλλά δεν αποδίδει στο να ρίξεις κάποια.

 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Keeper ... είμαστε σε άλλο ηλικιακό γκρουπ . Εγώ είμαι στο 45-50 τώρα.
Οπότε σε διαφορετικές συνθήκες από σένα.
Αν εσύ αποφοίτησες πρόσφατα από ΑΕΙ, θα είσαι στο 25-30 .
Σαφέστατα στο ηλικιακό γκρουπ που αναφέρεσαι και φοιτήτριες, ειδικά αν ήσουν στην αθήνα , οπότε πολλές είναι αθηναίες και όχι βλαχάρες που ζουν μόνες ,
μάλλον είναι όπως τα λες. Αγάμητες και ηλίθιες. Αν δεν είσαι στον ηλίθιο πνευματικό τους κόσμο και ενταγμένος απόλυτα στην υποκουλτούρα και το lifestyle που θεωρούν σωστό και hi,
δεν υπάρχεις.

Φοιτητής ήμουν πριν 30 χρόνια , για πάρα πολλά χρόνια, λόγω 2 πτυχίων . Σε σχολές με ποσοστό γυναίκων 55% - 60% αλλά μπάζα στην πλειοψηφία . Και σπασικλάρες όλες, εκτός από όσες ήταν από μεταγραφή εξωτερικού , που προόδευαν στις σπουδές με τσιμπούκια.

Και τότε και σε αυτές, έπεφτε τρελή αγαμία ή έπρεπε να υποταχθείς και να γίνεις σχεσάκιας πυρφορός.
Ευτυχώς , είχα ένα .... πακέτο στήριξης των σπουδών μου , που μου επέτρεπε να γαμάω πολλές πουτάνες, όχι μόνο ρδέλα στούντιο , αλλά και βίζιτες.
Διαφορετικά , δεν θα την είχα βγάλει καθαρή .

Γενικά, μην είσαι απαισιόδοξος. Το παιχνίδι αλλάζει καθώς μεγαλώνεις, ειδικά αν πας καλά οικονομικά και γεμίσεις το χρόνο σου με επαγγελματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε όχι να μην χαλιέσαι από τα γκομενικά, αλλά να τα ξεχνάς τελείως. Αν δεν καίγεσαι εσύ, αρχίζουν και καίγονται αυτές.
Για αυτές ο χρόνος λειτουργεί αρνητικά. Τις θάβει . Για τους άνδρες που επιβιωνουν , αν δεν ξεφύγουν τελείως και δεν γίνουν άστεγοι , λειτουργεί θετικά.

Πολύ θετικό είναι ότι η νυχτερινή ζωή και η γκλαμουριά που υπήρχε μέχρι την αρχή της κρίσης, αφανίστηκε για πάντα.
Κανείς μικροαστός δεν θα μπορεί να τρώει ένα χιλιάρικο για να πάει τη σούλα να βγάλει σέλφι στο ρολόϊ στα χειμαδιά.
Αυτό είναι θετικό 100% .
 

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Μηνύματα
2.490
Like
2.837
Πόντοι
456
Στα μιλφονια παντα στον ενικο
Αισθανονται μικροτερες και καυλωνουν:rockon::rockon:
 

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Μηνύματα
612
Κριτικές
21
Like
5.747
Πόντοι
1.436
fylobios, τα σέβη μου :hi:
 

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Μηνύματα
6.436
Κριτικές
2
Like
5.689
Πόντοι
2.356
Νομίζω πως βασικός τρόπος για να επιτύχεις το σεβασμό του άλλου είναι να είσαι ευγενικός, στο πληθυντικό με όλους και όλες και να έχεις μια ελαφριά αμηχανία όχι προσποιητή. Να μην παραγνωρίζεσαι εύκολα. Να ακούς προσεκτικά και να μην έχεις στο νου σου να την πέσεις στη πρώτη γκόμενα. Οι γυναίκες εντοπίζουν αμέσως τους πέφτουλες και συνήθως τους αποφεύγουν, εκτός αν είσαι ο σούπερ κούκλος και είσαι αυτός που γουστάρει. Πράγμα σπάνιο.

Ο πληθυντικός είναι μια καλή λύση. Όχι πάντα βέβαια. Πρέπει εν γένει να προσαρμόζεσαι.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.230
Κριτικές
62
Like
44.881
Πόντοι
9.297
Στα ελληνικα φαινεται η διαφορα ενικου-πληθυντικου ενω στα αγγλικα π.χ. οχι.Στα μιλφ επιβαλλεται πληθυντικος εκτος αν ειναι καμμια γκαου "ευαισθητων κοινωνικων ομαδων" η καμμια αναρχοαπλυτη.
Στις μικρες ενικος...εκτος απο τις περιπτωσεις που καμμια φοιτητρια παει για ψωνια οπου εκει στο μαγαζι την κανουν τεμεναδες...στο καμακι ενικος σε μικρες, μην το παραξηλωσουμε με τις ευγενιες...
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
35.230
Κριτικές
62
Like
44.881
Πόντοι
9.297
Κееper ανεβαινοντας κοινωνικα και οικονομικα , αν δεν εισαι ανεργος, αυξανονται οι πιθανοτητες επιτυχους πληγματος και θα νιωσεις , εστω στον εργασιακο σου χωρο, να σου απευθυνονται στον πληθυντικο εστω οι μικροτερες.Αυτο σημαινει ΚΥΡΟΣ.Βεβαια μπορει να μην ειναι διαθεσιμη αλλα θα νιωθεις να υγραινεται οταν σε βλεπει....γιατι οπως λεει ο μεγας Snoop Doggy Dogg"μπορει να ειναι μαζι του αλλα σκεφτεται εμενα" ( απο το Sexual erruption).
 

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Μηνύματα
2.069
Κριτικές
7
Like
3.812
Πόντοι
736
Η ευγένεια είναι πολλύ καλό ατού αλλά όχι δήθεν ευγένεια και κουραστική !! Νομίζω πως ο πληθυντικός είναι πάντα καλή προσέγγιση.
Από εκεί και πέρα τα πράγματα πάνε μόνα τους !!
 
  • Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom