Πουσαι ρε trouba μεγάλε με τις ιστορίες σουΩραία ιστορία
Μου θυμίζει σκηνικό με παλιά μου κοπέλα που είχαμε πάει διακοπές.
Εκεό γνωρίσαμε ένα νεαρό Σκανδιναβό τον Έρικ.
Ανάλογο το σκηνικό φάνηκε να άρεσε στην κοπέλα μου.
Μιλάγαμε κι εκείνη τον έτρωγε με τα μάτια.
Όταν σταμάτησε το λεωφορείο κατεβήκαμε σε μια ερημική παραλία.
Εκεί η κοπέλα μου ξάπλωσε στην παραλία για ηλιοθεραπεία ενώ το λεοπαρ στριγκ της άναβε φωτιές.
Πόσο ήθελα να τη δω μπροστά μου να τη γαμάει άλλος...
Είχε τόσο αθώο προσωπάκι σε συνδυασμό με πρόστυχο σώμα και ταλεντάρα στο γαμήσι...
Μη σας τα πολυλογώ επίτηδες τους άφησα μόνους και πήγα για χταπόδια...
Όταν γύρισα μετά από δυό ώρες τους βρήκα να χουν ξαπλώσει γυμνοί και οι δύο.
Κι εκεί που η κοπέλα μου πήγε να απολογηθεί ότι δεν είναι αυτό που νομίζω έβγαλα το μποξεράκι μου και της πέταξα έξω την πούτσα μου
Την πρόσταξα να την πάρει στο στόμα
Το έκανε χωρίς πολλά πολλά ενώ εγώ παράλληλα λίπαινα τις τρύπες της με σάλιο και δάχτυλο
Σε κάποια φάση πρόσταξα τον Έρικ να σηκωθεί και να ρθει κοντά να τον δώσει κι αυτός στο στόμα της κοπέλας μου.
Έτσι κι έγινε
Εγώ πήγα από πίσω της και άρχισα να τη γαμάω στο μουνί στα 4
Ο Έρικ απολάμβανε τσιμπούκι από την ξεφτυλισμένη γαμιόλα την κοπέλα μου.
Μετά τον διέταξα να ρθει να τη γαμήσει και αυτός... έδωσα σημα στην κοπελα μου να ανεβει πανω του ενω εγω ηρθα απο πισω και της τον καρφωσα στην κωλότρυπα.
Εκείνη φώναζε
Ααααχχχχ μηηηη θα με σκίσετε καριόληδες μηηηη πονάωωωωω
Σκάσε και απολάμβανε μωρή πουτάνα είπα στη κοπέλα μου
Το όργιο συνεχίστηκε και το τελος μας βρήκε σε ένα άγριο διπλοτσιμπούκωμα στο οποίο Ο Ερικ παραδώθηκε πρώτος και της τα δωσε ολα στο στόμα...
Η θέα του Ερικ να ποτίζει χύσια το στόμα της μονάκριβής μου με ερέθισε πολύ τόσο που έχυσα κι εγώ με πολύ δύναμη.
Τόσο πολύ που σοβάτησα και τη γυναίκα μου και τον Έρικ.
Το όργιο τελείωσε μα ο Έρικ έφαγε παράξενη φλασιά.
Γίναμε κολλητάρια
Κάναμε κι άλλες παρτούζες και με τη δικιά του κοπέλα την Άστριντ...
Ωστόσο τα μηνύματά του προς εμένα άρχισαν να γίνονται όλο και πιο δροσερά.
Μου είπε ότι είμαι αληθινός Αρχαίος Έλληνας Θεός και πως ξέρω να κάνω μια κοπέλα ευτυχισμένη.
Τον ρώτησα ποιό από τα ελληνικά ονόματα θα ήθελε να είχε αν ήταν έλληνας και είπε πως το "Βαγγέλης" θα του άρεσε πολύ.
Βέβαια ως αμετανόητος στρειτ κράτησα τις πρέπουσες αποστάσεις από τον Έρικ ο οποίος παραμένει ένα πολύ καλό φιλαράκι ως τώρα.
Έχουμε μπλέξει τώρα με κάτι αμπαλους που δεν μπορούν να δώσουν πάσα στο ένα μέτρο