You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βόλτα με το σκυλάκι και το κέρατο σύννεφο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Georgekor84
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Αυτο κι αν ειναι κερατο τυπε, να πηδιέται στα σοκάκια με τον οποιοδηποτε φοιτητη και να μην ειναι καν γυναικα σου, το εχουν παθει πολλοι εδω.Έχω γυναίκα??
Kserasma_tou_kosmou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Ότι έχω χάσει τον σκύλο μου κανεις δεν το σκεφτηκεΑυτο κι αν ειναι κερατο τυπε, να πηδιέται στα σοκάκια με τον οποιοδηποτε φοιτητη και να μην ειναι καν γυναικα σου, το εχουν παθει πολλοι εδω.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
θα βαρεθηκε την εκμεταλλευση τυπε.Ότι έχω χάσει τον σκύλο μου κανεις δεν το σκεφτηκε
Εχουν και τα ζωα δικαιωματα
Kserasma_tou_kosmou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Εδώ έχουν οι άνθρωποι που είναι πιο ζωαθα βαρεθηκε την εκμεταλλευση τυπε.
Εχουν και τα ζωα δικαιωματα
Kserasma_tou_kosmou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Και συμπληρώνω:Για κάτι τέτοιους λόγους , όταν η γυναίκα σας ζητάει σκύλο να της παίρνετε κάτι τέτοιο
Λέγε καργιολα,θα ξανά ακούσεις την μάνα σου??
Θα δίνεις 3 φορές κωλο την εβδομάδα??
Θα ρευομαι και θα κλάνω και δεν θα βγάζεις άχνα
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.197
- Πόντοι
- 3.846
Δεχόμαστε ότι ο συναγωνιστής μένει κάπου στην Ταϋλάνδη και το μετράμε σαν κυριακάτικο.
και τα ερωτήματα που τίθενται είναι:
- Πού το κατάλαβες ότι ο σπρώχτης ήταν φοιτητής; Φαινόταν το πάσο του; Της έλεγε για την εξεταστική; Είχε έρθει με συγκοινωνία; Πήγε να φάει 6 μπέργκερ μετά τη συνουσία; Και τελικά σε ποια σχολή ήταν φοιτητής; ΑΕΙ; ΤΕΙ; ΙΕΚ; Μεταπτυχιακός; Διδακτορικός;
- Γιατί η κυρία να ήταν παντρεμένη και να μη σκεφτούμε ότι έτσι την έβρισκε το ζευγάρι; Θα ποινικοποιήσουμε και τη φαντασία τώρα; Μήπως ο σύζυγος έπαιρνε μάτι; Μήπως είχε και δεσμό με τον κτηνίατρο;
- Το σκυλί μήπως ένιωσε παραμελημένο; Μήπως θα αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα; Έχει προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια; Το άφησαν να κάνει την ανάγκη του;
- Με τι άλλα κατοικίδια γίνεται δουλειά; Μπορείς να πεις θα πάω το γάτο στον κτηνίατρο; Πάω να αρμέξω τα γελάδια; Πάω το ενυδρείο για καθάρισμα;
και τα ερωτήματα που τίθενται είναι:
- Πού το κατάλαβες ότι ο σπρώχτης ήταν φοιτητής; Φαινόταν το πάσο του; Της έλεγε για την εξεταστική; Είχε έρθει με συγκοινωνία; Πήγε να φάει 6 μπέργκερ μετά τη συνουσία; Και τελικά σε ποια σχολή ήταν φοιτητής; ΑΕΙ; ΤΕΙ; ΙΕΚ; Μεταπτυχιακός; Διδακτορικός;
- Γιατί η κυρία να ήταν παντρεμένη και να μη σκεφτούμε ότι έτσι την έβρισκε το ζευγάρι; Θα ποινικοποιήσουμε και τη φαντασία τώρα; Μήπως ο σύζυγος έπαιρνε μάτι; Μήπως είχε και δεσμό με τον κτηνίατρο;
- Το σκυλί μήπως ένιωσε παραμελημένο; Μήπως θα αποκτήσει ψυχολογικά τραύματα; Έχει προσπαθήσει να αποκαλύψει την αλήθεια; Το άφησαν να κάνει την ανάγκη του;
- Με τι άλλα κατοικίδια γίνεται δουλειά; Μπορείς να πεις θα πάω το γάτο στον κτηνίατρο; Πάω να αρμέξω τα γελάδια; Πάω το ενυδρείο για καθάρισμα;
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.403
- Πόντοι
- 3.936
Το πρόβλημα δεν είναι αυτές που γ@μιουνται γύρω γύρω με προίκα τους μόνο μια τρύπα.
Το πρόβλημα εστιάζεται στους πυρφορους που νομίζουν ότι θα κάνουν κτήμα τους μέσω του γάμου η ο'τι άλλο-μια γ@μιολα και ότι μετά από αυτούς θα σταματήσει να πηδιεται. Δεν προκειται να συμβει, το βαρέλι δεν έχει πάτο δυστυχως..
Το πρόβλημα εστιάζεται στους πυρφορους που νομίζουν ότι θα κάνουν κτήμα τους μέσω του γάμου η ο'τι άλλο-μια γ@μιολα και ότι μετά από αυτούς θα σταματήσει να πηδιεται. Δεν προκειται να συμβει, το βαρέλι δεν έχει πάτο δυστυχως..
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
Δεν έχετε δει την πλάζ του Καρπενησίου. Γι αυτό τα γράφετε αυτά.
δεν ειμαι καθολου κοσμογυρισμενος
τα μονα νησια που εχω παει ειναι οι νησιδες του δρομου
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.706
- Πόντοι
- 3.656
πολυ δυνατο το νικνειμ μαν μου
δεν κανει καθολου μπαμ οτι ειναι ο ντοπας τυπε
Kserasma_tou_kosmou
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2024
- Like
- 49
- Πόντοι
- 0
Τσάκαλε με βρηκεςδεν κανει καθολου μπαμ οτι ειναι ο ντοπας τυπε
παίζει και η Λιόλιου;Επιβεβαιωνω...
Εχω και το βιντεο.
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Να ξερεις οτι η λιολιου κανει γκεσταριλικια σε ολα μου σχεδον τα βιντεακια.Εχω καμια 20αρια yotabyte και στο 90% περναει η λιολιου.Εστω για να πει ενα γεια.παίζει και η Λιόλιου;
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.276
- Πόντοι
- 12.756
Να ξερεις οτι η λιολιου κανει γκεσταριλικια σε ολα μου σχεδον τα βιντεακια.Εχω καμια 20αρια yotabyte και στο 90% περναει η λιολιου.Εστω για να πει ενα γεια.
Εχεις αυτα και στελνεις στο κοσμο με την Βασια Τριφύλλη ναπουμε .. ωραιος εισαι και εσυ
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Οτι θελω θα στελνω...με την Αλιφερη θα τον παιζεταιΕχεις αυτα και στελνεις στο κοσμο με την Βασια Τριφύλλη ναπουμε .. ωραιος εισαι και εσυ
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.276
- Πόντοι
- 12.756
Μπροστα στην Γερασιμιδου που στέλνεις η Αλιφέρη ειναι βάλσαμοΟτι θελω θα στελνω...με την Αλιφερη θα τον παιζεται
Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.318
- Πόντοι
- 3.656
Για την νατασσα λες ή για την ελενη?Μπροστα στην Γερασιμιδου που στέλνεις η Αλιφέρη ειναι βάλσαμο
manilakano
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2021
- Like
- 174
- Πόντοι
- 0
Μεγαλε, ακομα κι οι τσοντες του γκουζγκουνη ειχαν λιγο μεγαλυτερο σεναριο...μηπως στο βραχο της ειπε βαστα βραχο γιατι θα ζμπροξω γερά? Φτιαξε μας!!!Η ερωτική ιστορία με την παντρεμένη ή δεσμευμένη κυρία που βγήκε βόλτα με το σκυλάκι της και έπεσε το κέρατο σύννεφο έγινε πριν λίγα χρόνια σε ένα νησί που ζούσα.
Ηταν ένα βραδάκι του καλοκαιριού, γύρω στις 20:30, είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει. Εγώ είχα αράξει σε ένα ήσυχο λιμανάκι, χωρίς καθόλου κόσμο και απολάμβανα το βρώμικο πιτόγυρο μου σε φάση street food, όταν ξαφνικά είδα μία τύπισσα να περνάει με το σκυλάκι της και να κατεβαίνει στο λιμανάκι.
Ηταν περίπου 35, μελαχρινή, 1,70 ύψος, αδύνατη προς κανονική και φορούσε σορτσάκι ενώ έδειχνε να περπατά βιαστικά με το μικρό σκυλάκι που είχε μαζί της. Σκέφτηκα ότι το πηγαίνει βόλτα. Την παρακολουθούσα όσο έτρωγα το πιτόγυρο και ξαφνικά σταμάτησε σε ένα σημείο του λιμανιού που είχε ένα άνοιγμα, όπου και χάθηκε.
Μου φάνηκε περίεργο γιατί εκεί πίσω είχε βράχια και χτυπούσε το κύμα. Δεν πέρασαν όμως 5 λεπτά και η απορία μου λύθηκε. Εφτασε ένας τύπος με μηχανάκι, ο οποίος πήγε και σταμάτησε ακριβώς στο ίδιο σημείο και μπήκε κι αυτός στο άνοιγμα. Από εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι μάλλον η κυρία είναι παντρεμένη ή δεσμευμένη και είχε βγάλει το σκύλο βόλτα για ξεκάρφωμα ώστε να γαμηθεί.
Σκεφτόμουν αν πρέπει να πλησιάσω ή μήπως με έβλεπαν και γίνει καμμιά μαλακία, μου πήρε κάπου 10 λεπτά να το σκέφτομαι, ώσπου το αποφάσισα, ήταν και σκοτεινά άλλωστε πια, δε θα με έβλεπαν ή δε θα με αναγνώριζαν. Πλησίασα με τα πόδια στο σημείο, πολύ διακριτικά αλλά και έτοιμος να κάνω ότι περπατώ, αν τυχόν έβγαιναν ξαφνικά.
Πλησιάζοντας άκουσα ήπιους αναστεναγμούς και κατάλαβα ότι πέφτει γαμήσι εδώ. Επίσης ο σκύλος γαύγιζε που και που και ακουγόνταν κάτι «σουτττ». Όταν μπόρεσα να τους δω, είδα την τύπισσα να της έχει κατεβάσει το σορτσάκι, ακουμπισμένη πάνω στο βράχο και ο τύπος από πίσω να την καρφώνει δυνατά. Είχε ωραία πόδια και κώλο. Είχα αρχίσει να καυλώνω κι εγώ ..
-Σκίσε με κι άλλο, μη σταματάς.
-Βρώμα, τέτοια πούτσα θες εσύ. Πουτανάκι
Ο τύπος μου φάνηκε μικρός, φοιτητής φάση, 23-25, γυμνασμένος αρκετά και τη πηδούσε δυνατά. Είπα να μη το ρισκάρω άλλο και απομακρύνθηκα, έχοντας κατακαυλώσει. Επρεπε να φύγω κιόλας αλλά ήθελα να δω και την αποχώρηση.
Μετά από κανένα τέταρτο, βγήκε πρώτα αυτή, ντυμένη, σουλουπωμένη, κυρία, μαζί με το σκυλάκι της, δε το πήγε καν παρακάτω, απευθείας επιστροφή. Ο μικρός περίμενε για το ξεκάρφωμα και έφυγε αργότερα, μέσα στα σκοτάδια, σίγουρος και άνετος ότι δεν είχαν γίνει αντιληπτοί.
Το πιο πιθανό είναι ότι έγινα μάρτυρας σε ένα outdoor risky πήδημα μιας παντρεμένης με τον πιτσιρικά φοιτητή!
Gamikos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 1.179
- Πόντοι
- 1.011
Videoclub εισαι ρε φιλε τα εχεις ολα κ συμφερειςΕπιβεβαιωνω...
Εχω και το βιντεο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26