Νέα

Βαρέθηκα να γαμάω τη γκόμενά μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
(με φωνή Αλέφαντου) Κατότακατό!!! Η κάλτσα προσδίδει ένα μυστήριο! Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα - σχέδια ή ακόμα ακόμα και με το πόσες μέρες τις φοράς σερί χωρίς να πλύνεις πόδι!!! Στα σοβαρά τώρα, ο τύπος @goustarwnaxunw ρωτάει στο bou, τι κάνουμε για να μη βαριόμαστε!!! Στο bou τύπε μου :think:, που ψάχνουμε ακριβώς αυτό!!! Την ποικιλία!!!
Στο τέλος τέλος, φαντάζομαι στα σχόλια θα πήρε σίγουρα την απάντηση (με φωνή 4) “άμα βαρέθηκες στείλτη σε μένα "κλπ κλπ
Φεύγω, πάω δουλειά, σας βαρέθηκα! :cheesy::cheesy::cheesy:
καονικα εσυ διακαιουσαι να ανοιξεις νεο, παρεμφερες νημα με τιτλο : βαρεθηκα να γαμαω τη γκομενα ΣΟΥ.
Και το ζητημα τη ποικιλιας λυνεται με τη μια…:confused:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
481
Πόντοι
21
Οσο γκόμενα και να είναι η γκόμενα σου, κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό να βαρεθείς. Και το καλύτερο πιτόγυρο να τρως κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα ζητήσεις πίτσα, μη πω ακόμα και φασολάκια σπιτικά για την αλλαγή :P

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456
Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!

Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
Είναι πολύ απλό, φέρε να την γαμησουμε εμείς.Θα την ξεφορτωθείς σίγουρα!

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.035
Πόντοι
3.656
2 σε 1 δηλαδή...και το καρπούζι είναι και δροσερό, τώρα το καλοκαίρι δροσίζει και την τσουτσού
Κάνεις και οικονομίες κλίμακας δηλαδή ένα καρπούζι παίρνει πολλές τρύπες έχει μεγάλη επιφάνεια :coffee:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.224
Πόντοι
3.846
(με φωνή Αλέφαντου) Κατότακατό!!! Η κάλτσα προσδίδει ένα μυστήριο! Μπορείς να παίξεις με τα χρώματα - σχέδια ή ακόμα ακόμα και με το πόσες μέρες τις φοράς σερί χωρίς να πλύνεις πόδι!!! Στα σοβαρά τώρα, ο τύπος @goustarwnaxunw ρωτάει στο bou, τι κάνουμε για να μη βαριόμαστε!!! Στο bou τύπε μου :think:, που ψάχνουμε ακριβώς αυτό!!! Την ποικιλία!!!
Στο τέλος τέλος, φαντάζομαι στα σχόλια θα πήρε σίγουρα την απάντηση (με φωνή 4) “άμα βαρέθηκες στείλτη σε μένα "κλπ κλπ
Φεύγω, πάω δουλειά, σας βαρέθηκα! :cheesy::cheesy::cheesy:
fight club-ικος και εσύ μύστη μου;

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
2.094
Πόντοι
446
Μην βαριέσαι, θα έρθει ο καιρός που θα σου φύγει το πιτσιρίκι και θα αναπολείς!!!

Εκτός χτύπα ξύλο αν το παντρευτείς...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αυτή τη λέξη τη χρησιμοποιούν οι ψυχοθεραπευτές. :confused:

Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε, διότι εγώ θεωρώ ότι είναι 100% εγκεφαλική λειτουργία. Ηλεκτρικά σήματα, νευροδιαβιβαστές, ντοπαμίνη κλπ.
Τοτε πηγαινε ρε φιλε να πηδηξεις σκυλο, και να δουμε αν καταφερεις να πεισεις τους νευροδιαβιβαστες σου και τη ντοπαμινη σου να στον σηκωσουν

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
- Βαρεθηκα να γαμαω τη γκομενα μου.
- Μη τη γαμας τοτε χωρισε την.

Μην κανεις σαν 5 χρονων κακομαθημενο, κανε κατι μονος σου

Patrasdick

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
109
Πόντοι
0
Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!

Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
Να την παρεις παρτουζα να βαλετε ποικιλια!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.809
Πόντοι
6.236
H μπορει να την παει κυμα, να τον φτιαξει κεφτεδες

Τι κύμα, ρε φίλε; Χύμα στο κύμα, που λέμε;

εκανες λαθος στον τονο, τονισε το "μα" και θα καταλαβεις
Α να γεια σου, φίλε.
Τώρα που το είπες το κατάλαβα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Οσο γκόμενα και να είναι η γκόμενα σου, κάποια στιγμή είναι φυσιολογικό να βαρεθείς. Και το καλύτερο πιτόγυρο να τρως κάθε μέρα, κάποια στιγμή θα ζητήσεις πίτσα, μη πω ακόμα και φασολάκια σπιτικά για την αλλαγή :P

Έτσι λένε πολλοί και στο τέλος καταλήγουν όλοι παντρεμένοι και κατ'επιλογήν αγάμητοι.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Τυπε το γαμησι ειναι βιολογικη αναγκη δεν ειναι καμμια νοητικη διεργασια.
εχεις μνι μπροστα σου , σου καθεται , το γαμας.
Φυσικα μετα το γάμο δεν σου καθεται,:confused: τοτε ψαχνεις για κατι επιπλεον ή βαζεις αλλα πραγματα σε προτεραιοτητα, χρημα, επαγγελματικη επιτυχια κλπ.
Βεβαια, και να σου καθεται οταν περασουν τα χρονια επερχεται και η ανία και εκει παλι ψαχνεις το ξενο μνι.
Για να αποκτησει και παλι το γσμησι ενδιαφερον.
Πολυ σωστή τοποθέτηση.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
Έτσι λένε πολλοί και στο τέλος καταλήγουν όλοι παντρεμένοι και κατ'επιλογήν αγάμητοι.
Αυτο συμβαινει αν εχει ο πεθερος σουβλατζιδικο.:confused:
εντελει ο γαμος ειναι ενα κοινωνικο συμβολαιο.
Συνεταιριζεσαι με καποια που γουσταρεις σαν ατομο για να κανετε οικογενεια, παιδια και καποια περιουσια ( αν μπορειτε βεβαια) για να τα μεγαλωσετε με αυτα που χρειαζονται.
Αν παει καλα εχετε και οι δυο να χαιρεστε για τα επιτευγματα σας. Αν οχι , λυνετε τη συνεργασια.
Το σεξ ειναι απλα το αρχικο κεφαλαιο με το οποιο ανοιξατε τη συνεργασια.
Στην αρχη το αρχικο κεφαλαιο εχει μεγαλη σημασια γιατι στηριζει τον συνεταιρισμο και βοηθα να ξεπερνιουνται οι δυσκολιες. Στην πορεια των χρονων, καθως οι προτεραιότητες αλλάζουν, το αρχικο κεφαλαιο χανει την σημασια του.
Αν τωρα ο ενας απο τους δυο εχει μονο αυτο το αρχικο κεφάλαιο για να ζησει, ειτε αρχιζει και κλεβει στα μουλωχτα την συνεργασια ειτε ζηταει λυση και ψαχνει να επενδυσει αλλου.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.850
Πόντοι
3.656
Αυτο συμβαινει αν εχει ο πεθερος σουβλατζιδικο.:confused:
εντελει ο γαμος ειναι ενα κοινωνικο συμβολαιο.
Συνεταιριζεσαι με καποια που γουσταρεις σαν ατομο για να κανετε οικογενεια, παιδια και καποια περιουσια ( αν μπορειτε βεβαια) για να τα μεγαλωσετε με αυτα που χρειαζονται.
Αν παει καλα εχετε και οι δυο να χαιρεστε για τα επιτευγματα σας. Αν οχι , λυνετε τη συνεργασια.
Το σεξ ειναι απλα το αρχικο κεφαλαιο με το οποιο ανοιξατε τη συνεργασια.
Στην αρχη το αρχικο κεφαλαιο εχει μεγαλη σημασια γιατι στηριζει τον συνεταιρισμο και βοηθα να ξεπερνιουνται οι δυσκολιες. Στην πορεια των χρονων, καθως οι προτεραιότητες αλλάζουν, το αρχικο κεφαλαιο χανει την σημασια του.
Αν τωρα ο ενας απο τους δυο εχει μονο αυτο το αρχικο κεφάλαιο για να ζησει, ειτε αρχιζει και κλεβει στα μουλωχτα την συνεργασια ειτε ζηταει λυση και ψαχνει να επενδυσει αλλου.

Έχει πολλες παραμέτρους το θέμα

Αυτός που παντρεύεται έχοντας πολλές εμπειρίες πριν,ναι τον ενδιαφέρει το σεξ και πιθανότατα θα το ψάξει αλλού αν το κόψει με τη γυναίκα

Αυτός όμως που παντρεύεται λέγοντας...ευτυχώς βρέθηκε γυναίκα να με παντρευτεί...και μ'έσωσε...και δε θα πεθάνω μόνος...αυτός ούτε το σεξ τον ενδιαφέρει,ούτε θα κερατώσει,και θα χωρίσει μόνο αν τον χωρίσει η άλλη.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
Έχει πολλες παραμέτρους το θέμα

Αυτός που παντρεύεται έχοντας πολλές εμπειρίες πριν,ναι τον ενδιαφέρει το σεξ και πιθανότατα θα το ψάξει αλλού αν το κόψει με τη γυναίκα

Αυτός όμως που παντρεύεται λέγοντας...ευτυχώς βρέθηκε γυναίκα να με παντρευτεί...και μ'έσωσε...και δε θα πεθάνω μόνος...αυτός ούτε το σεξ τον ενδιαφέρει,ούτε θα κερατώσει,και θα χωρίσει μόνο αν τον χωρίσει η άλλη.
Δεν νομιζω.
Υπαρχει και η αλλη αναγνωση που λεει οτι ο χορτατος ανδρας δεν θα κανει γαμο για σεξ,θα δωσει προτεραιοτητα σε πραγματα οπως η δημιουργια οικογενειας και αν του λειψει το μουνι στη πορεία, θα κανει τις καταστασεις του μουλωχτα και ομορφα, με τροπο που δεν θα διακινδυνευσει την οικογενειακη πορεια.
Κοινως θα παντρεψει τα «θελω« του με τα «πρεπει» του.
Αντιθετα ο ανδρας με λιγες εμπειριες, θα κουβαλησει τα απωθημενα του μεσα στον γαμο νομιζοντας οτι θα τα κουτσοβολεψει μεσα στις συμβασεις του γαμου. Οταν όμως αυτα τα καταπιεσμενα «θελω» απαιτήσουν ικανοποιηση και βρεθει και καμμια καπατσα απ’ εξω να του πουλήσει το παραμυθι «ησουν και εισαι ο θεος και σε πουλησανε για κομπαρσο» βλεπεις σοβαρούς, μεχρι προτινος, ανθρωπους να γινοντσι σουργελα της κοινωνιας και να γαμανε οικογενειες, παιδια, γονεις, περιουσιες και εν τελει την αξιοπρεπεια τους την ιδια στο βωμο των απωθημενων τους για προσωπικη καταξίωση, συνηθως ως τεραστιοι γσμηκουλες που αδικηθηκαν απο τις καταστασεις.
Βλεπεις ατομα που θεωρουσες ως παραδειγματα σκεψης και εξυπναδας να ντυνονται σαν καρναβαλοι, να κανουν χυδαια επιδειξη πλουτου, να χορευουν ζεϊμπεκικα αγνοωντας οτι κινουνται σαν ατσουμπαλοι παλιατσοι και να προκαλουν κρυμμένα χασκογελα και μειδιαματα, γιατι εχουν φαει το παραμυθι απο καποια τελειωμενη χυσοκανατα οτι ειναι αντρακλες γαμιαδες και ο κοσμος τους ζηλευει γιατι ειναι επιτυχημενοι.
Αυτη η ελλειψη αυτογνωσιας, δειχνει ποσο ισχυρη ειναι η ψυχη απεναντι στη λογικη και ασκει μια νοσηρη γοητεια, για το ποσο ναυαγιο μπορουν να κατσντησουν εναν εξυπνο ανθρωπο τα πρωϊμα ψυχικα τραυματα και τα απωθημενα του.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
πές της το

Stories