You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αλήθειες με τον jormakka
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 799
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
με απαξιωσες τυπε
Έλα και συ στην παρέα μας, δεν απαξιώνουμε κανέναν
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Σοβαρά μιλάς ρε ραμολιμεντο; Εσυ δεν άφηνες προσβλητικά σχόλια για χρησιμοποιημένες καποτες και έγραφες κριτικές-σεντόνια ενώ ταυτόχρονα υπογείως σαν αρουραίος παρακαλουσες για μπαν; Και θα μου πεις για το ποιος παίρνει σοβαρά το ρόλο του και νομίζει ότι επιτελεί κοινωνικό εργο;
Μια κλανια είσαι μπροστά μου. Και εδώ και έξω. Αλλά δε θέλω να μαλώσω μαζί σου επομένως άφησε με ήσυχο. Σε δυο εβδομάδες που θα έχει περάσει λίγο το στερητικό του τσιγάρου και θα έχουμε και 40.000€, έλα κράξε.
Με τις υγείες σας.
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Σοβαρά μιλάς ρε ραμολιμεντο; Εσυ δεν άφηνες προσβλητικά σχόλια για χρησιμοποιημένες καποτες και έγραφες κριτικές-σεντόνια ενώ ταυτόχρονα υπογείως σαν αρουραίος παρακαλουσες για μπαν;
τυπε που τα ξερεις ολα αυτα;παρακολουθουσες χρονια το σαη αλλα δεν ειχες γραφτει ποτε;
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Με τις υγείες σας.
Σε χρησιμοποιεί βρε ναυάγιο για να εκνευρίσει εμένα και συ χαίρεσαι. Αν σε δικαζα τώρα θα διέγραφες τον λογαριασμό σου όπως τόσοι και τόσοι. Τυχερός είσαι που έπεσες σε καλόψυχο μυστη.
@Γιολάντα Magic μαζεψε τα χαϊβάνια σου και άσε με ήσυχο. Στο είπα εκατό φορές, δεν σε κάνω φολοου.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Σε χρησιμοποιεί βρε ναυάγιο για να εκνευρίσει εμένα και συ χαίρεσαι. Αν σε δικαζα τώρα θα διέγραφες τον λογαριασμό σου όπως τόσοι και τόσοι. Τυχερός είσαι που έπεσες σε καλόψυχο μυστη.
@Γιολάντα Magic μαζεψε τα χαϊβάνια σου και άσε με ήσυχο. Στο είπα εκατό φορές, δεν σε κάνω φολοου.
Το ραμολιμέντο μπάρμπας, αφού κυνήγησε μια μικρούλα που θα μπορούσε να είναι δισέγγονή του τρώει τώρα μαζί της εδώ:
και μετά θα της πηδήξει το κωλαράκι.
Καθίστε εσείς τώρα να γράφετε σεντόνια παίρνοντας τζούρα την σκατίλα του Θερμαϊκού.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Το ραμολιμέντο μπάρμπας, αφού κυνήγησε μια μικρούλα που θα μπορούσε να είναι δισέγγονή του τρώει τώρα μαζί της εδώ:
Καθίστε εσείς τώρα να γράφετε σεντόνια παίρνοντας τζούρα την σκατίλα του Θερμαϊκού.
Καταρχήν σταμάτα την παπαντζα κάθε φορά που ζορίζεσαι. Μέχρι και συ δεν είσαι αρκετά ανόητος για να πάρεις την εγγονή σου και να τη βγάλεις για αλμυρά δημόσια. Θα γελούσαν μέχρι και τα ψάρια.
Πες απλά ότι ετοιμάζεσαι να κόψεις απ’ τη σύνταξη σου και να πας να γαμησεις μια ώρα μια άτυχη βι-ζι-τα. Να είσαι μπεσαλής. Τώρα άστο αυτό για τα κωλαρακια, μη πούμε άλλα για δικό σου καλό.
Εγώ ο ξενέρωτος είμαι με τη δικιά μου σπίτι βλέπουμε ταινία και θα παμε για ύπνο σε κανα δίωρο αγκαλίτσα γιατί είμαι και φλωρος. Αλλά εγώ δε πληρώνω κεφάλα, και η δικια μου είναι μαζί μου γιατί γουστάρει. Εσυ τράβα κοιμήσου απόψε με τα πιτζαμάκια σου τα λινά και με δυο μαξιλάρια όπως σε είπε ο γιατρός για τις καούρες.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Καταρχήν σταμάτα την παπαντζα κάθε φορά που ζορίζεσαι. Μέχρι και συ δεν είσαι αρκετά ανόητος για να πάρεις την εγγονή σου και να τη βγάλεις για αλμυρά δημόσια. Θα γελούσαν μέχρι και τα ψάρια.
Πες απλά ότι ετοιμάζεσαι να κόψεις απ’ τη σύνταξη σου και να πας να γαμησεις μια ώρα μια άτυχη βι-ζι-τα. Να είσαι μπεσαλής. Τώρα άστο αυτό για τα κωλαρακια, μη πούμε άλλα για δικό σου καλό.
Εγώ ο ξενέρωτος είμαι με τη δικιά μου σπίτι βλέπουμε ταινία και θα παμε για ύπνο σε κανα δίωρο αγκαλίτσα γιατί είμαι και φλωρος. Αλλά εγώ δε πληρώνω κεφάλα, και η δικια μου είναι μαζί μου γιατί γουστάρει. Εσυ τράβα κοιμήσου απόψε με τα πιτζαμάκια σου τα λινά και με δυο μαξιλάρια όπως σε είπε ο γιατρός για τις καούρες.
Με τον καιρό, θα μάθετε δύο βασικά πράγματα.
Πρώτον, να μην δίνετε σημασία στα σχόλια του κόσμου. Ο άνθρωποι είναι ζηλόφθονες και κατακρίνουν όσα θα ήθελαν να κάνουν η να έχουν, αλλά δεν μπορούν.
Δεύτερον, τα νιάτα, η ομορφιά και η αγάπη, έχουν ημερομηνία λήξης. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σε εγκαταλείψουν.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Με τον καιρό, θα μάθετε δύο βασικά πράγματα.
Πρώτον, να μην δίνετε σημασία στα σχόλια του κόσμου. Ο άνθρωποι είναι ζηλόφθονες και κατακρίνουν όσα θα ήθελαν να κάνουν η να έχουν, αλλά δεν μπορούν.
Δεύτερον, τα νιάτα, η ομορφιά και η αγάπη, έχουν ημερομηνία λήξης. Κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα θα σε εγκαταλείψουν.
Δεν με εκνευρίζεις. Δεν έχεις τίποτα το οποίο να με κάνει να αισθανθώ λιγότερος επομένως κατά κανόνα είναι ανέφικτο. Τα νιάτα μπορεί να μας αφήσουν, οι τρόποι και οι αξίες ποτέ.
Μάθημα προς ναυτιλομένους. Πάντα θα δίνεις σημασία στο τι λένε οι γύρω σου. Το θέμα είναι αν αυτό που λένε ισχύει ή όχι. Αν ισχύει και είναι αντίθετο με το παραμύθι σου, θα σε πειράξει. Αν δεν ισχύει και ξέρεις ποιος είσαι, θα προσπεράσεις. Εσυ είσαι ένα ραμολιμέντο και μισό, πουθενάς και μια φορά την εβδομάδα το πολύ πας μια ώρα με βίζιτα σε χοτελ. Αυτά. Δικαίωμα σου, απλά μη το παίζεις τζοβενο και μη ξεκινας φασαρία με τη νεολαία.
Στο ξαναείπα, είσαι σα ποντικός στον χαρακτήρα. Δεν σε προκάλεσα. Επίτηδες άφηνες υπονοούμενα για να με ενοχλήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Το ίδιο έκανες και μετά, με κακία, μπας και φύγει μπαν, λες και είσαι πέντε χρόνων. Τόσο πολύ ΔΕΝ σε πείραξα. Φαντάσου δηλαδή να σε σταύρωνα κιόλας.
Έλα, καληνύχτα. Μπλοκ και μια παχιά και είσαι έτοιμος.
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.023
- Πόντοι
- 2.606
Γερο που είναι εδώ στα σπατα;Το ραμολιμέντο μπάρμπας, αφού κυνήγησε μια μικρούλα που θα μπορούσε να είναι δισέγγονή του τρώει τώρα μαζί της εδώ:
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
καλα ρε δεν βλεπεις την εκκλησια στο βαθος.Γερο που είναι εδώ στα σπατα;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Παραλία Ψυττάλειας αριστερά, κολλητά στη μονάδα καθαρισμού.Γερο που ριναι εδώ στα σπατα;
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.023
- Πόντοι
- 2.606
Άγιος Κωσταντινος Γλυφάδα το πιασακαλα ρε δεν βλεπεις την εκκλησια στο βαθος.
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
δεν γνωριζω τι έχει προηγηθεί
Αλλά τύπος τζορμακας ρίχνει άγρια μπινελικια ,σαν λυσσασμένο τσοπανόσκυλο σε άκακο γεράκο που του μιλάει στον πληθυντικό
Μηδέν σεβασμός οι νεολαίοι σήμερα
Αλλά τύπος τζορμακας ρίχνει άγρια μπινελικια ,σαν λυσσασμένο τσοπανόσκυλο σε άκακο γεράκο που του μιλάει στον πληθυντικό
Μηδέν σεβασμός οι νεολαίοι σήμερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ρομαντικά και μυρωδικάΠαραλία Ψυττάλειας αριστερά, κολλητά στη μονάδα καθαρισμού.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.459
- Πόντοι
- 25.467
Δεν με εκνευρίζεις. Δεν έχεις τίποτα το οποίο να με κάνει να αισθανθώ λιγότερος επομένως κατά κανόνα είναι ανέφικτο. Τα νιάτα μπορεί να μας αφήσουν, οι τρόποι και οι αξίες ποτέ.
Μάθημα προς ναυτιλομένους. Πάντα θα δίνεις σημασία στο τι λένε οι γύρω σου. Το θέμα είναι αν αυτό που λένε ισχύει ή όχι. Αν ισχύει και είναι αντίθετο με το παραμύθι σου, θα σε πειράξει. Αν δεν ισχύει και ξέρεις ποιος είσαι, θα προσπεράσεις. Εσυ είσαι ένα ραμολιμέντο και μισό, πουθενάς και μια φορά την εβδομάδα το πολύ πας μια ώρα με βίζιτα σε χοτελ. Αυτά. Δικαίωμα σου, απλά μη το παίζεις τζοβενο και μη ξεκινας φασαρία με τη νεολαία.
Στο ξαναείπα, είσαι σα ποντικός στον χαρακτήρα. Δεν σε προκάλεσα. Επίτηδες άφηνες υπονοούμενα για να με ενοχλήσεις σε προσωπικό επίπεδο. Το ίδιο έκανες και μετά, με κακία, μπας και φύγει μπαν, λες και είσαι πέντε χρόνων. Τόσο πολύ ΔΕΝ σε πείραξα. Φαντάσου δηλαδή να σε σταύρωνα κιόλας.
Έλα, καληνύχτα. Μπλοκ και μια παχιά και είσαι έτοιμος.
Με τις υγείες σας και πάλι .
Οφείλω πάντως να ομολογήσω, πως τις καταθέσεις ψυχής, τις έχετε στο τσεπάκι.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Γράψε καλύτερα κανά ρητό επιπέδου χαζογκόμενας cosmopolitanΕχω 2 παιδια συζυγο και κανα 2 παλλακίδες! Εσυ τι έχεις ?
γιατί αν νομίζεις ότι έκανες κανά κατόρθωμα που παντρεύτηκες και έκανες δύο παιδιά
άλλαξε πλευρό...
Τελευταία τροποποίηση:
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 424
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις