Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.738
Πόντοι
3.506

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.984
Πόντοι
17.785
Γράψε καλύτερα κανά ρητό επιπέδου χαζογκόμενας cosmopolitan
γιατί αν νομίζεις ότι έκανες κανά κατόρθωμα που παντρεύτηκες και έκανες δύο παιδιά
άλλαξε πλευρό...
Εγώ έκανα και 2 έλληνες . Εσυ τί έχεις κάνει αλήθεια? Τίποτα είμαι σίγουρος, δεν
σε κοιτάει όυτε θυληκια σκύλα, ναυάγιο γκασταρμπαιτέρ!
Σιγά μην σε κοιτάξει! Ενα φασιστάκι του κερατά είσαι , ένας κομπλεξικός, ένα τίποτα .
Γλείψε λίγο γερμανικές κατουρημένες ποδιές μπας και επιβιώσεις και άσε τι κάνούν οι άλλοι , μαλάκα γκασταρμπαιτερ!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγώ έκανα και 2 έλληνες . Εσυ τί έχεις κάνει αλήθεια? Τίποτα είμαι σίγουρος, δεν
σε κοιτάει όυτε θυληκια σκύλα, ναυάγιο γκασταρμπαιτέρ!
Σιγά μην σε κοιτάξει! Ενα φασιστάκι του κερατά είσαι , ένας κομπλεξικός, ένα τίποτα .
Γλείψε λίγο γερμανικές κατουρημένες ποδιές μπας και επιβιώσεις και άσε τι κάνούν οι άλλοι , μαλάκα γκασταρμπαιτερ!
Σε όλα μέσα έπεσες..
Άνοιξε και κανά λεξικό βρε αγράμματο σκουπίδι που αν μετά το θηλυκιά σε βάλω να γράψεις τη λέξη εισιτήριο θα γελάμε μια βδομάδα και άσε τα ρητά από το cosmopolitan...

Σε αυτό που σου έγραψα έχεις να απαντήσεις κάτι ρε παντοφλίνο

Εγώ θα σε συμβούλευα να μην ερμηνεύεις τη ζωή μέσα από ρητά και παροιμίες,
γιατί για κάθε ένα από αυτά,υπάρχει και το αντίθετο..

Αν είναι να κάνει κάποιος παιδιά για να τον κοιτάξουν όταν θα γεράσει, είναι για κλάμματα..
Δεν ξέρεις καν αν το παιδί σου απαιτεί μακροπρόθεσμα για χ,ψ λόγους περισσότερη φροντίδα από εσένα,
αν θέλει να βλέπει τα μούτρα σου, αν μένει στην ίδια χώρα ή στην ίδια ήπειρο με εσένα.
Έχω συγγενή που το ένα παιδί του είναι Ευρώπη και το άλλο Αμερική.
Το ένα απλά θα προλάβει την κηδεία και το άλλο θα έρθει στο τρισάγιο...

ανάθεμα την ώρα που παρέθεσα έναν ηλίθιο που γράφει ρητά που απομνημονεύουν χαζογκόμενες για να το παίξουν σοφιστικέ.
Έκανες παιδιά για να σε κοιτάξουν στα γεράματα...:2funny:
Πιο ΝΑΥΑΓΙΟ πεθαίνεις..

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Σευχαριστω άγιε μου, μου αρεσει να μου προσφέρεις επιβεβαίωση
Καληνύχτα ❤

B7025928-2B6A-444F-9ABD-9E2C873E6742.gif

Καλημέρα. Μη κοντραρεις.

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Αποψινή και τελευταία εκπομπή που θα αναφερθεί στις τρελές στο σεξ, με πάτημα το νήμα που έγινε πρόσφατα.

Από Οκτώβρη έρχεται νέα εκπομπή «αγαπημένο μου ημερολόγιο» με αληθινές, πικαντικες ιστορίες από το ερωτικο μου παρελθόν που θα συναρπάσουν.

Για την ώρα συντονιστείτε στην εκπομπή «επιβεβαίωση με τη Γιολαντα», και τις δικές της ιστορίες από την κρυπτη. Δώστε της λίγη αγάπη.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
Αποψινή και τελευταία εκπομπή που θα αναφερθεί στις τρελές στο σεξ, με πάτημα το νήμα που έγινε πρόσφατα.

Φρεσκοχωρισμένος διάβασα ότι είσαι. Σε κατούρησε η γκόμενα και την κοπάνησε και ήρθες να μας πεις τον πόνο σου. Με τι γεύση ήταν αυτή τη φορά; :confused:

Με πρώην κοπέλες μου έχω πιει και τα έχουν πιει. Δεν κολλάς. Αλλά αν η άλλη έχει πιει πολύ αλκοόλ, θα είναι έντονα σε γεύση και μυρωδιά και στα δόντια δεν κάνει καλό. Πρέπει να πιει πολύ νερό, να κατουρήσει 2-3 φορές να καθαρίσουν πρώτα. Κολπο να πιει και χυμό κράνμπερι. Τώρα άντρας σε άντρα θα σε γελάσω δε ξέρω, αλλά δεν κατακρίνω. Στα μάτια μην αφήσεις να μπουν γιατί τσούζει πολύ. Άντε καλή επιτυχία.

Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό.

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Φρεσκοχωρισμένος διάβασα ότι είσαι. Σε κατούρησε η γκόμενα και την κοπάνησε και ήρθες να μας πεις τον πόνο σου. Με τι γεύση ήταν αυτή τη φορά; :confused:

Δε τσιμπάω με κακιες σε προσωπικό επίπεδο ειδικά από θύματα μου. Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
Δε τσιμπάω με κακιες σε προσωπικό επίπεδο ειδικά από θύματα μου. Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου.
Ελπίζω να σε απολαύσουμε κι απόψε. Μην ξεχάσεις το κυπελλάκι να σου ρίχνουμε κέρματα. :grin:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261
@γιορμαλακω απο το σαΛΟνικα :rose:
ΤΡΑΒΕΛΟΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ (ΝΙΠΛΗΣ & ΓΙΟΡΜΑΛΑΚ).jpg

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Ήταν μια ευχάριστη περίοδος αναπροσαρμογής.

Γελάσαμε, κλάψατε, αναλύσαμε, δικασαμε.

Το νου σας. Σας αφήνω, να εύχεστε για πάντα, ειδάλλως θα τα ξαναπούμε.

Γιολαντα, ήσουν μπαμπέσα, δεν είχες μπέσα.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36

τυπε μεχρι να ξαναμπεις με αλλο κλωνο να μην ξεχνας να παιρνεις τα φαρμακα σου :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.344
Πόντοι
27.261

Drag Race Reaction GIF by Robert E Blackmon

Brutal.Fv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2017
Like
2.141
Πόντοι
446

Οχι ρε φιλαρακι, μην το κανεις. Ανεξαρτητα θεματολογιας ησουν απολαυστικος. Το εννοω, δεν κανω πλακα, εισαι ταλαντουχος.

pipinia luv

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2017
Like
309
Πόντοι
36
Οχι ρε φιλαρακι, μην το κανεις. Ανεξαρτητα θεματολογιας ησουν απολαυστικος. Το εννοω, δεν κανω πλακα, εισαι ταλαντουχος.

τυπε δεν θα αντεξουμε τετοιο χτυπημα :confused::confused::confused:

ywDaP1.gif

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.511
Πόντοι
28.246
Ο jormakka

Για να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η απώλεια

Ο jormakka Είναι άντρας με όλη την σημασία της λέξεως και οι άλλοι απλά δεν είναι
Ο jormakka τα ξέρει όλα και οι άλλοι δεν τα ξέρουν
Ο jormakka έχει πρωτίστως ζωή και εδώ μέσα μπαίνει απλά να διασκεδάσει και να μας ανοίξει τα μάτια, ενώ οι άλλοι δεν έχουν και την βγάζουν στο μπουρδέλα
Ο jormakka Γαμάει κυρίως όχι πουτάνες, ενώ οι άλλοι αναγκαζόμαστε να πληρώσουμε για να γαμήσουμε ως άχρηστοι που είμαστε
Ο jormakka δεν χρειάζεται να πληρώσει για να γαμήσει, του κάθονται οι εργαζόμενες δωρεάν και τιμή τους, απλά αν αφήσει δωράκι το κάνει από την καλή του την καρδιά
Ο jormakka δεν καμακώνει γυναίκες έξω, δεν χρειάζεται... η γοητεία του και μόνο είναι αρκετή για να του την πέφτουν οι ίδιες οι γυναίκες. Και όσες μείνουν στη απέξω όλες μαζί βρίζουν την τυχερή που επέλεξε ο jormakka
Ο jormakka Δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του και αν μια γκόμενα του κάνει στραβή την βάζει στο ψυγείο και άγνωστο πότε θα της κάνει την τιμή να την βγάλει. Η γκόμενα εννοείται πέφτει σε κατάθλιψη.
Ο jormakka Ό,τί λέει ισχύει. Είπε θα φύγω (πόσες φορές το έχει πει δεν θυμάμαι) το είπε και τελείωσε δεν αλλάζει.
Ο jormakka δεν είχε ποτέ του ατυχίες σαν άντρας, να μην του σηκωθεί αντίθετα ήτανε διαθέσιμος ακόμα και αν η γκόμενα ήθελε να γαμηθεί μαζί του 7 φορές στο πεντάωρο. Οι άλλοι είμαστε Τζούφιοι

• Χαχα
Αντιδράσεις: zcivo

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom