Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.738
- Πόντοι
- 3.506
Τι καλό θα φάμε σήμερα;Χειρότερο από το να μιλούν με απαξία για σένα, είναι να μην μιλούν καθόλου για εσένα.
Όσκαρ Ουάιλντ.
Γλειφομουνιξ
Τι καλό θα φάμε σήμερα;Χειρότερο από το να μιλούν με απαξία για σένα, είναι να μην μιλούν καθόλου για εσένα.
Όσκαρ Ουάιλντ.
Εγώ έκανα και 2 έλληνες . Εσυ τί έχεις κάνει αλήθεια? Τίποτα είμαι σίγουρος, δενΓράψε καλύτερα κανά ρητό επιπέδου χαζογκόμενας cosmopolitan
γιατί αν νομίζεις ότι έκανες κανά κατόρθωμα που παντρεύτηκες και έκανες δύο παιδιά
άλλαξε πλευρό...
Σε όλα μέσα έπεσες..Εγώ έκανα και 2 έλληνες . Εσυ τί έχεις κάνει αλήθεια? Τίποτα είμαι σίγουρος, δεν
σε κοιτάει όυτε θυληκια σκύλα, ναυάγιο γκασταρμπαιτέρ!
Σιγά μην σε κοιτάξει! Ενα φασιστάκι του κερατά είσαι , ένας κομπλεξικός, ένα τίποτα .
Γλείψε λίγο γερμανικές κατουρημένες ποδιές μπας και επιβιώσεις και άσε τι κάνούν οι άλλοι , μαλάκα γκασταρμπαιτερ!
Εγώ θα σε συμβούλευα να μην ερμηνεύεις τη ζωή μέσα από ρητά και παροιμίες,
γιατί για κάθε ένα από αυτά,υπάρχει και το αντίθετο..
Αν είναι να κάνει κάποιος παιδιά για να τον κοιτάξουν όταν θα γεράσει, είναι για κλάμματα..
Δεν ξέρεις καν αν το παιδί σου απαιτεί μακροπρόθεσμα για χ,ψ λόγους περισσότερη φροντίδα από εσένα,
αν θέλει να βλέπει τα μούτρα σου, αν μένει στην ίδια χώρα ή στην ίδια ήπειρο με εσένα.
Έχω συγγενή που το ένα παιδί του είναι Ευρώπη και το άλλο Αμερική.
Το ένα απλά θα προλάβει την κηδεία και το άλλο θα έρθει στο τρισάγιο...
Σευχαριστω άγιε μου, μου αρεσει να μου προσφέρεις επιβεβαίωση
Καληνύχτα ❤
Αποψινή και τελευταία εκπομπή που θα αναφερθεί στις τρελές στο σεξ, με πάτημα το νήμα που έγινε πρόσφατα.
Με πρώην κοπέλες μου έχω πιει και τα έχουν πιει. Δεν κολλάς. Αλλά αν η άλλη έχει πιει πολύ αλκοόλ, θα είναι έντονα σε γεύση και μυρωδιά και στα δόντια δεν κάνει καλό. Πρέπει να πιει πολύ νερό, να κατουρήσει 2-3 φορές να καθαρίσουν πρώτα. Κολπο να πιει και χυμό κράνμπερι. Τώρα άντρας σε άντρα θα σε γελάσω δε ξέρω, αλλά δεν κατακρίνω. Στα μάτια μην αφήσεις να μπουν γιατί τσούζει πολύ. Άντε καλή επιτυχία.
Τώρα θα μου πεις «μαλακα τζορμακα εσυ μας έλεγες για κατουρα κλπ», ναι, εγώ είμαι ακόμα στα χαμένα από χωρισμό.
Καλημέρα. Μη κοντραρεις.
Φρεσκοχωρισμένος διάβασα ότι είσαι. Σε κατούρησε η γκόμενα και την κοπάνησε και ήρθες να μας πεις τον πόνο σου. Με τι γεύση ήταν αυτή τη φορά;
Αποψινή και τελευταία εκπομπή
Ελπίζω να σε απολαύσουμε κι απόψε. Μην ξεχάσεις το κυπελλάκι να σου ρίχνουμε κέρματα.Δε τσιμπάω με κακιες σε προσωπικό επίπεδο ειδικά από θύματα μου. Τσάμπα χάνεις τον χρόνο σου.
Ήταν μια ευχάριστη περίοδος αναπροσαρμογής.
Γελάσαμε, κλάψατε, αναλύσαμε, δικασαμε.
Το νου σας. Σας αφήνω, να εύχεστε για πάντα, ειδάλλως θα τα ξαναπούμε.
Γιολαντα, ήσουν μπαμπέσα, δεν είχες μπέσα.
Οχι ρε φιλαρακι, μην το κανεις. Ανεξαρτητα θεματολογιας ησουν απολαυστικος. Το εννοω, δεν κανω πλακα, εισαι ταλαντουχος.