The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.085
- Πόντοι
- 25.467
Είχε παιχτεί μανούρα με τον Τρουμπάκη, και τον πήρε η κουβέντα και παρακάτω.
τυπε μια μερα ο dude 007 καταριοτανε και εχεζε μεσα στο κρανιο της νεκρης μανας ενος τυπου με τον οποιο ειχε προβλημα,αλλα τετοιες μεγαλες στιγμες δεν επαναλαμβανονται
πρεπει να θεωρουμε τους εαυτους μας τυχερους που ζησαμε τετοιες μεγαλες και ενδοξες στιγμες ιστοριας και πολιτισμου
παντου ειναι μπλεγμενος ο ΤρουμπακηςΕίχε παιχτεί μανούρα με τον Τρουμπάκη, και τον πήρε η κουβέντα και παρακάτω.
δυστυχως ΚΥΡΙΕ αγιε δεν καναμε print screen να κρατησουμε αυτο το επος,ωστε να διδασκεται στις μελλοντικες γενιεςναυαγιωντου μπου
Το πτώμα σου είναι. Έχεις πεθάνει προ πολλού με την ψεύτικη περσόνα σου. Σε ταρακούνησε κι ο Τζιορμάκας και μας έπνιξε η βρώμα.Μαζευτήκατε όλοι σαν τις ύαινες που μυρίστηκαν θνησιμαίο, κουφάλες.
Σε εμένα τα έγραψε. Είχε κολαούζο και τον Κωστάκη.
Κανείς δεν το πρόλαβε. Μπήκε η "καθαρίστρια" σχεδόν ακαριαία και τα σκούπισε.
Το πτώμα σου είναι. Έχεις πεθάνει προ πολλού με την ψεύτικη περσόνα σου. Σε ταρακούνησε κι ο Τζιορμάκας και μας έπνιξε η βρώμα.
ωπα , σαν να ζεστανε εδω ο χώρος
Το πτώμα σου είναι. Έχεις πεθάνει προ πολλού με την ψεύτικη περσόνα σου. Σε ταρακούνησε κι ο Τζιορμάκας και μας έπνιξε η βρώμα.
Ναι το θυμαμαι κι εγω αυτο... ειχε πει χοντραδες ο μπεβερλι-ντουντ... δεν μου αρεσε καθολου και του το χα πει δημοσια..Είχε παιχτεί μανούρα με τον Τρουμπάκη, και τον πήρε η κουβέντα και παρακάτω.
τυπε γιατι δεν τα γραφεις ολα με ενα κλωνο και μπαινοβγαινεις με τους αλλους συνεχεια;
δεν κουραζεσαι ολη την ωρα το ιδιο πραγμα;
Σους μη μιλάς, τα πτώματα δεν μιλάνε, περίμενε υπομονετικά την ταφή σου....Βάλτε λίγο γαλλικό άρωμα στον πάτο σας και η βρώμα θα γίνει υποφερτή.
Γιατί τον συγκεκριμένο τον έχει κάψει. Δηλώνει ξενοδόχος και ζήτησε από τον κ. @Νίπλης να τον ενημερώσει για τα φορολογικά του υπηρετικού προσωπικού.
Για ιδιοκατοίκιση το πήρε; Ή για εκμετάλλευση;δεν αποκλειεται να ειναι και ξενοδοχος.ως christos savvidis σχεδον ειχε παρει ολο το χιλτον δικο του
Για ιδιοκατοίκιση το πήρε; Ή για εκμετάλλευση;
Σευχαριστω άγιε μου, μου αρεσει να μου προσφέρεις επιβεβαίωσηΚι όμως! Η ιστορική αναδρομή της δεσποινίδας @Γιολάντα Magic είναι μεν σύντομη, αλλά ακριβέστατη και εμπεριστατωμένη.
Καλώς τον ξενοδόχο της Γαλλικής Ριβιέρας που αναζητά πληροφορίες από ιδιώτες σχετικά με τα φορολογικά και τη νομοθεσία που διέπει το υπηρετικό προσωπικό.Σους μη μιλάς, τα πτώματα δεν μιλάνε, περίμενε υπομονετικά την ταφή σου....
Τουλάχιστον ξέρουμε αν έχει φοροτεχνικό; Ή είναι κι αυτός ξενοδόχος χωρίς φοροτεχνικό σαν τον κ. Καβαλοκαλαμόγερο;καπου πρεπει να μεινουν τα μοντελα της victoria's secret που γαμει ολη μερα
θα εχει απο 10 σε καθε δωματιο
Αυτοί που είναι δυστυχισμένοι έχουν μόνο μια ανάγκη σ’ αυτόν τον κόσμο: ανθρώπους που θα τους δώσουν την αμέριστη προσοχή τους
Σιμόν Βέιλ