Νέα

Γάμος μετά τα 40+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 442
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.988
Πόντοι
456
Πολλοί που προέρχονται ήδη από γάμο αλλά χώρισαν η χηρευσαν θέλουν απλώς μια παρέα / συγκάτοικο για τα γεράματα.
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΧ ΒΛΕΠΕ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - λΙΑΝΗ, να παω εκει στο Πουκετ θα βρω κανα 40χρονο , να με νατνταευει ε θα κληρονομησει και οτι εχω ,ολα μια χαρα παιδια σκυλια δεν εχω γατες εχω 2 απρναντι και τις ταιζω αλλα δεν θα εχουν αντιρηση μαλλον τωρα ειμαι ηδη 59 Μαιων , τι λετε γαι ποτε θα ειναι καλα?

• Χαχα
Αντιδράσεις: The1

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.605
Πόντοι
9.297
ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ , ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΑΝ ΓΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΤΑΙΣΜΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΧ ΒΛΕΠΕ πΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - λΙΑΝΗ, να παω εκει στο Πουκετ θα βρω κανα 40χρονο , να με νατνταευει ε θα κληρονομησει και οτι εχω ,ολα μια χαρα παιδια σκυλια δεν εχω γατες εχω 2 απρναντι και τις ταιζω αλλα δεν θα εχουν αντιρηση μαλλον τωρα ειμαι ηδη 59 Μαιων , τι λετε γαι ποτε θα ειναι καλα?
Θα έρχεται η σύνταξη σου εκεί;
Οι πιο μεγάλοι μάγκες είναι κάτι παππούδες στην παραμεθόριο που περνάνε απέναντι βρίσκουν μια γιαγιά εγκαθίστανται εκεί και όποτε πληρώνονται κατεβαίνουν για βόλτες, να βλέπουν συγγενείς ,φίλους, εγγόνια κτλ.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
363
Πόντοι
21
υπάρχει ένα κορυφαίο σημείο που προσπέρναμε λόγω ανωνυμίας: έχει 50αρηδες που αισθάνονται ότι τώρα αρχίζει η ζωή...και 50αρηδες με το ένα πόδι στο τάφο ...
Αναλόγως πως νοιώθει κάποιος..κάνει αντίστοιχα όνειρα...

• Like
Αντιδράσεις: cool11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom