Νέα

Γάμος μετά τα 40+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sein
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 424
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.451
Πόντοι
3.786
Σε μπουζούκια και ελληνάδικα δεν πάνε δηλ τυπάρα τα συγκεκριμένα ταλέντα ;;;

Γιατί εγώ ... κάτι έχω δει ...σε κάτι λίγες... μπουζουκοεξόδους ....
Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι της προτίμησης μου τα συγκεκριμένα μαγαζιά.Είμαι του μπαρ με άλλα ακούσματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Ορφανοτροφεία,Ε;
Άρα προτείνεις φουλ εκμετάλλευση του πόνου του άλλου.

Πόσο τελειωμένος μπορεί να είναι κάποιος για να τα προτείνει αυτά.
Και εσύ τέτοια κάνεις;
Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς και κάνεις επίθεση σε μέλη , ενώ γίνεται κουβέντα με συγκεκριμένο θέμα
οπότε μπαίνεις στη λίστα αγνόησης απευθείας. Ισόβιος εννοείται .

Για την κουβέντα μας τώρα. Εφόσον κάποιος δεν είναι σκατό
δεν θεωρεί εκμετάλευση τις σχέσεις με γυναίκες .

Οι σχέσεις είναι ένα δούναι λαβείν. Το περί ορφανοτροφείου, αναφερόταν σε περίπτωση που έχω ακούσει . Βρήκε ένας 45ρης
που γούσταρε μοντελέ μια μπάνικια σχεδόν 30, που είχε μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο , με κακή οικονομική κατάσταση προφανώς , οπότε δεν είχε δουλειά των 3000€ , μονοκατοικίες , διαμερίσματα, εξοχικά , ιχε κτλ ... που έχουν άλλες .... και πέτυχε το όνειρό του ..... να έχει σχέση με μια γκομενάρα ....

Αν έψαχνε και γκομενάρα και από τζάκι και πλούσια και μορφωμένη και με κύκλο ..... θα έψαχνε για τον αιώνα των άπαντα .... και θα πέθαινε με το πουλί στο χέρι .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.309
Πόντοι
3.656
Έχεις δίκιο αλλά δεν είναι της προτίμησης μου τα συγκεκριμένα μαγαζιά.Είμαι του μπαρ με άλλα ακούσματα.
Αν είσαι ροκάς πανκιάς εναλλακτικός .... σε τέτοια ακούσματα παίζουν από τελειωμένα ναυάγια και καράμπαζα μπάζα μέχρι ταβάνι ημίμπαζα.
Ούτε καν σχεδόν μέτριες δεν είναι ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ .

Hard but true.

Καλό είναι να ξέρει κανείς που βαδίζει .

Τώρα αν εσύ σε μπαφιάρικα ροκάδικα τύπου εξάρχεια .... βρίσκεις γκόμενες μεταξύ βικτώρια σίκρετ και πορνοστάρ του μπλοκ των 90s ....
πες μας και εμάς ... να πάμε ....

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
921
Πόντοι
81
Χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς και κάνεις επίθεση σε μέλη , ενώ γίνεται κουβέντα με συγκεκριμένο θέμα
οπότε μπαίνεις στη λίστα αγνόησης απευθείας. Ισόβιος εννοείται .

Για την κουβέντα μας τώρα. Εφόσον κάποιος δεν είναι σκατό
δεν θεωρεί εκμετάλευση τις σχέσεις με γυναίκες .

Οι σχέσεις είναι ένα δούναι λαβείν. Το περί ορφανοτροφείου, αναφερόταν σε περίπτωση που έχω ακούσει . Βρήκε ένας 45ρης
που γούσταρε μοντελέ μια μπάνικια σχεδόν 30, που είχε μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο , με κακή οικονομική κατάσταση προφανώς , οπότε δεν είχε δουλειά των 3000€ , μονοκατοικίες , διαμερίσματα, εξοχικά , ιχε κτλ ... που έχουν άλλες .... και πέτυχε το όνειρό του ..... να έχει σχέση με μια γκομενάρα ....

Αν έψαχνε και γκομενάρα και από τζάκι και πλούσια και μορφωμένη και με κύκλο ..... θα έψαχνε για τον αιώνα των άπαντα .... και θα πέθαινε με το πουλί στο χέρι .
Μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης ή έχεις IQ 10.
Εσύ μόνος σου πρώτα αναφέρθηκες σε άθλιες τακτικές εκμετάλλευσης γυναικών και σε ρωτάω αν κάνεις τέτοια.
Και εσύ βλέπεις επίθεση σε μέλη; Βλέπεις τον εαυτό σου πολλαπλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom