papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 128
- Like
- 51.867
- Πόντοι
- 27.261
λυπαμαι τοτε, να μεινετε στα μονδελα σας.Εχω πολλούς εθελοντές./ μοντέλα για τα σεμινάρια και δυστυχώς βρίσκονται σε αναμονή οι περισσότεροι..
λυπαμαι τοτε, να μεινετε στα μονδελα σας.Εχω πολλούς εθελοντές./ μοντέλα για τα σεμινάρια και δυστυχώς βρίσκονται σε αναμονή οι περισσότεροι..
Δεν κρίνω ούτε "χριζω".κάποιον αγράμματο εξάλλου ούτε εγώ είμαι ειμαι.μια απλή σεξεργατρια ..Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματος. Πάω να πάρω το Μαράκι, πάνε παρε και συ έναν ύπνο και καλά να περνάς.
ΥΣ: και γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.
μιας και σας βρηκαμε μανδαμ Γιολαντα, θελετε να μας απαντησετε οσο αναλυτικα ή λακωνικα επιθυμειτε, την ερωτησηΔεν κρίνω ούτε "χριζω".κάποιον αγράμματο εξάλλου ούτε εγώ είμαι ειμαι.μια απλή σεξεργατρια ..
Μην τραβάς όμως 20 εκατοστά φιοριτουρες με μπουρδολογιες στερεότυπα και αστοχιες
Υγ. Με φιλανε και με γαμανε ημερησίως αρκετοί πολλοί η και λίγοι άντρες, λες να με νοιάζει? Η να μου προκαλεί καμια καυλα αυτό που λες ?
ΕΙμαι πολυγαμικο ον γενικώς και θεωρώ τον εαυτό μου έρμαιο παθών , έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει....μιας και σας βρηκαμε μανδαμ Γιολαντα, θελετε να μας απαντησετε οσο αναλυτικα ή λακωνικα επιθυμειτε, την ερωτηση
θα μπορουσατε να εισαστε ευτυχισμενη και να επιβιωσετε σε μια πολυετη μοναγαμικη σχεση;
αρα για την ωρα η απαντηση ειναι "οχι"ΕΙμαι πολυγαμικο ον γενικώς και θεωρώ τον εαυτό μου έρμαιο παθών , έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει....
Εάν γνωρίσω κάποιον καιμας βγει αυτή η κατάσταση θα μου το βγάλει το άτομο και όχι η ανάγκη μου " για μονογαμικη πολυετή σχέση "
αγαπάμε διπλά τον αθηναίο όταν ρίχνει πεντάστερες ατάκες !!φιλε Τζορ ρουφαω την γνωση σαν καθαρη Κολομβιανη κοκα σπασμενη με χρυση νιπλικη βιζα
18:30 θα ανεβαζες δελτίο ...Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματος. Πάω να πάρω το Μαράκι, πάνε παρε και συ έναν ύπνο και καλά να περνάς.
ΥΣ: και γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.
και εσπασες και εκτεθηκεςκαι γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.
δεν τα εχω δοκιμασει γαμωτ και τωρα εκοψα τον καρκινο...λες να το ξαναρχισω;
Καρέλια ΜΠΛΕ κασετίνα, και γαμώ τα τσιγάρα....
με ολα αυτα που ερχονται το χειμωνα το τελευταιο σου προβλημα θα ειναι τα τσιγαραδεν τα εχω δοκιμασει γαμωτ και τωρα εκοψα τον καρκινο...λες να το ξαναρχισω;
Κάνει πράξη την ευχή του Άγιου18:30 θα ανεβαζες δελτίο ...
ΨΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ
σκεφτομαι τωρα που εχω λεφτακια να κανω καβα σε ουισκακια,μπουμπλικια τουλαχιστον χειμωνα που δε θα εχουμε ρευμα και θερμανση φιλε-χρυση βιζα να την βγαλω...τι λες;με ολα αυτα που ερχονται το χειμωνα το τελευταιο σου προβλημα θα ειναι τα τσιγαρα
τα γερά μέλη πίναν και πίνουν ΜΟΝΟ taliskerσκεφτομαι τωρα που εχω λεφτακια να κανω καβα σε ουισκακια,μπουμπλικια τουλαχιστον χειμωνα που δε θα εχουμε ρευμα και θερμανση φιλε-χρυση βιζα να την βγαλω...τι λες;
Δεν κρίνω ούτε "χριζω".κάποιον αγράμματο εξάλλου ούτε εγώ είμαι ειμαι.μια απλή σεξεργατρια ..
Μην τραβάς όμως 20 εκατοστά φιοριτουρες με μπουρδολογιες στερεότυπα και αστοχιες
Υγ. Με φιλανε και με γαμανε ημερησίως αρκετοί πολλοί η και λίγοι άντρες, λες να με νοιάζει? Η να μου προκαλεί καμια καυλα αυτό που λες ?
τα γερα μελη πινουν χωριατικο τσιπουρο χωρις γλυκανισο 95%αλκοολτα γερά μέλη πίναν και πίνουν ΜΟΝΟ talisker
Α)Πολύ καλύτερο από την χρυσή, αλλά είναι και ακριβό.σκεφτομαι τωρα που εχω λεφτακια να κανω καβα σε ουισκακια,μπουμπλικια τουλαχιστον χειμωνα που δε θα εχουμε ρευμα και θερμανση φιλε-χρυση βιζα να την βγαλω...τι λες;
Και ρακές γράψτε.....τα γερα μελη πινουν χωριατικο τσιπουρο χωρις γλυκανισο 95%αλκοολ
θα κανω αγκαλιες με την κυρα να ζεσταινομαστε...Α)Πολύ καλύτερο από την χρυσή, αλλά είναι και ακριβό.
Β)Το αλκοόλ ζεσταίνει στην αρχή, όταν όμως ξακινήσει ο μεταβολισμός του πέφτει η θερμοκρασία. Οπότε......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και ρακές γράψτε.....
Βρε φιλοπολεμικε τζορ καμία ένταση δεν έχωΔεν μιλάω ποτέ με στερεότυπα. Ούτε έχω ποτέ αστοχίες. Θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις και να μη με προσβάλεις. Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου και το ξέρεις. Ασχολησου με τα αυτιστικά του νήματος σου και αυτά που - δυστυχώς - σε ακολουθούν και εδώ. Εάν θέλεις να κάνεις διάλογο, εισαι ευπρόσδεκτη να συνεχίσεις με σωστό τρόπο. Ειδάλλως, στο καλό και να μας γραφεις.
ΥΣ: έλιωσα στο αρκετοί πολλοί ή και λίγοι, εμπλοκή!
#teamJor
#skase
καλό το τσίπουρο αλλά (ότι και να λέτε γιατί ξέρω ότι οι πίνοντες τσίπουρο ΠΑΝΤΑ διαφωνούν) σαν το ούζο δεν έχει...τα γερα μελη πινουν χωριατικο τσιπουρο χωρις γλυκανισο 95%αλκοολ