Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.867
Πόντοι
27.261
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.931
Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματος. Πάω να πάρω το Μαράκι, πάνε παρε και συ έναν ύπνο και καλά να περνάς.

ΥΣ: και γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.
Δεν κρίνω ούτε "χριζω".κάποιον αγράμματο εξάλλου ούτε εγώ είμαι ειμαι.μια απλή σεξεργατρια ..
Μην τραβάς όμως 20 εκατοστά φιοριτουρες με μπουρδολογιες στερεότυπα και αστοχιες

Υγ. Με φιλανε και με γαμανε ημερησίως αρκετοί πολλοί η και λίγοι άντρες, λες να με νοιάζει? Η να μου προκαλεί καμια καυλα αυτό που λες ?

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Δεν κρίνω ούτε "χριζω".κάποιον αγράμματο εξάλλου ούτε εγώ είμαι ειμαι.μια απλή σεξεργατρια ..
Μην τραβάς όμως 20 εκατοστά φιοριτουρες με μπουρδολογιες στερεότυπα και αστοχιες

Υγ. Με φιλανε και με γαμανε ημερησίως αρκετοί πολλοί η και λίγοι άντρες, λες να με νοιάζει? Η να μου προκαλεί καμια καυλα αυτό που λες ?
μιας και σας βρηκαμε μανδαμ Γιολαντα, θελετε να μας απαντησετε οσο αναλυτικα ή λακωνικα επιθυμειτε, την ερωτηση
θα μπορουσατε να εισαστε ευτυχισμενη και να επιβιωσετε σε μια πολυετη μοναγαμικη σχεση;

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.931
μιας και σας βρηκαμε μανδαμ Γιολαντα, θελετε να μας απαντησετε οσο αναλυτικα ή λακωνικα επιθυμειτε, την ερωτηση
θα μπορουσατε να εισαστε ευτυχισμενη και να επιβιωσετε σε μια πολυετη μοναγαμικη σχεση;
ΕΙμαι πολυγαμικο ον γενικώς και θεωρώ τον εαυτό μου έρμαιο παθών , έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει....
Εάν γνωρίσω κάποιον καιμας βγει αυτή η κατάσταση θα μου το βγάλει το άτομο και όχι η ανάγκη μου " για μονογαμικη πολυετή σχέση "

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
ΕΙμαι πολυγαμικο ον γενικώς και θεωρώ τον εαυτό μου έρμαιο παθών , έτσι τουλάχιστον έχω καταλάβει....
Εάν γνωρίσω κάποιον καιμας βγει αυτή η κατάσταση θα μου το βγάλει το άτομο και όχι η ανάγκη μου " για μονογαμικη πολυετή σχέση "
αρα για την ωρα η απαντηση ειναι "οχι"
ευχαριστω

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756
Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματος. Πάω να πάρω το Μαράκι, πάνε παρε και συ έναν ύπνο και καλά να περνάς.

ΥΣ: και γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.
18:30 θα ανεβαζες δελτίο ...

ΨΕΜΑ ΠΑΝΤΟΥ :coffee:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.375
Πόντοι
12.756

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.928
Πόντοι
12.756
με ολα αυτα που ερχονται το χειμωνα το τελευταιο σου προβλημα θα ειναι τα τσιγαρα
σκεφτομαι τωρα που εχω λεφτακια να κανω καβα σε ουισκακια,μπουμπλικια τουλαχιστον χειμωνα που δε θα εχουμε ρευμα και θερμανση φιλε-χρυση βιζα να την βγαλω...τι λες;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
σκεφτομαι τωρα που εχω λεφτακια να κανω καβα σε ουισκακια,μπουμπλικια τουλαχιστον χειμωνα που δε θα εχουμε ρευμα και θερμανση φιλε-χρυση βιζα να την βγαλω...τι λες;
τα γερά μέλη πίναν και πίνουν ΜΟΝΟ talisker

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306

Δεν μιλάω ποτέ με στερεότυπα. Ούτε έχω ποτέ αστοχίες. Θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις και να μη με προσβάλεις. Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου και το ξέρεις. Ασχολησου με τα αυτιστικά του νήματος σου και αυτά που - δυστυχώς - σε ακολουθούν και εδώ. Εάν θέλεις να κάνεις διάλογο, εισαι ευπρόσδεκτη να συνεχίσεις με σωστό τρόπο. Ειδάλλως, στο καλό και να μας γραφεις.

ΥΣ: έλιωσα στο αρκετοί πολλοί ή και λίγοι, εμπλοκή!

#teamJor :grouphug:
#skase

Τελευταία τροποποίηση:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.675
Πόντοι
1.706
Α)Πολύ καλύτερο από την χρυσή, αλλά είναι και ακριβό.
Β)Το αλκοόλ ζεσταίνει στην αρχή, όταν όμως ξακινήσει ο μεταβολισμός του πέφτει η θερμοκρασία. Οπότε......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τα γερα μελη πινουν χωριατικο τσιπουρο χωρις γλυκανισο 95%αλκοολ
Και ρακές γράψτε.....

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.928
Πόντοι
12.756
Α)Πολύ καλύτερο από την χρυσή, αλλά είναι και ακριβό.
Β)Το αλκοόλ ζεσταίνει στην αρχή, όταν όμως ξακινήσει ο μεταβολισμός του πέφτει η θερμοκρασία. Οπότε......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και ρακές γράψτε.....
θα κανω αγκαλιες με την κυρα να ζεσταινομαστε...
5,20 νομιζω κανει το μπλε..

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.931
Δεν μιλάω ποτέ με στερεότυπα. Ούτε έχω ποτέ αστοχίες. Θα σε συμβούλευα να ηρεμήσεις και να μη με προσβάλεις. Δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί μου και το ξέρεις. Ασχολησου με τα αυτιστικά του νήματος σου και αυτά που - δυστυχώς - σε ακολουθούν και εδώ. Εάν θέλεις να κάνεις διάλογο, εισαι ευπρόσδεκτη να συνεχίσεις με σωστό τρόπο. Ειδάλλως, στο καλό και να μας γραφεις.

ΥΣ: έλιωσα στο αρκετοί πολλοί ή και λίγοι, εμπλοκή!

#teamJor
#skase
Βρε φιλοπολεμικε τζορ καμία ένταση δεν έχω
Απλώς έκανα μια παράθεση και απέδειξα με δεδομένα και ανέλυσα 1 από τα πολλά στερεότυπα ....
Αλλα εάν ακόμα δεν έχεις καταλάβει μπορούμε να πάμε βήμα βήμα ( πήγαινε Google ορισμός ; στερεότυπα)
Αλλα οκ κανένα θέμα δεν θέλω να σου πάρω το .στεμα μην αγχώνεσαι :buck2:

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.502
Πόντοι
8.846
τα γερα μελη πινουν χωριατικο τσιπουρο χωρις γλυκανισο 95%αλκοολ
καλό το τσίπουρο αλλά (ότι και να λέτε γιατί ξέρω ότι οι πίνοντες τσίπουρο ΠΑΝΤΑ διαφωνούν) σαν το ούζο δεν έχει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom