Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.626
Πόντοι
12.756
Διαφωνώ. Μια γυναίκα μπορεί να είναι και κυρία και πουτανα μαζί μου, βασικά πρέπει να είναι διότι έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχετε μαζί είναι αληθινό. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σε σέβεται.

Το έχω χορτάσει διαφέρει ριζικά από το έχω κουραστεί / παρατήσει. Αν είχες χορτάσει, θα έκανες οικογένεια ή έστω θα είχες βρει μια γυναίκα της ηλικίας σου με την οποία θα είχες μια υγιή σχέση. Να στο πω αλλιώς, ο χορτάτος από γυναίκες και ζωη πάλι με γυναίκα είναι.

Οι πολεμικές τέχνες, τα βιβλία και τα χόμπι είναι... χόμπι. Δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες μας όπως το σεξ, η παρέα, η συζήτηση, η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο. Σε προλαβαίνω, διότι θα μ’ έλεγες «έχω παρέα τον σκύλο μου» ή τον τύπο στο καφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τώρα το να μη θες παιδιά, σεβαστό. Δεν είναι ούτε θεμιτό πάντα ούτε ευκολο. Όπως είχε πει και ο τύπος στο Ματς Ποιντ, ένα απ’ τα καλύτερα πράγματα είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ, τεσπα μια μαλακια είχε πει αλλά καθάρισε και το ξανθό πιο πριν.

Το να σου λέει η άλλη πώς γαμηθηκε ενώ την γαμάς είναι τραγικό. Γιατί; Καταρχήν αν είναι πουτανα / βίζιτα, οκέι να το καταλάβω, αν και πάλι γελάω. Γι’ αυτήν στο λέει γιατί εκπληρώνει δικό της βίτσιο, εσυ πάλι σα χάνος νομίζεις ότι εξυψώνεσαι. Αλλιώς την κοιτάς σα πουτανα, δηλαδή δε την σέβεσαι, άρα; Τζίφος. Γι’ αυτό σε λέω με γυναίκα που την κυνηγησες, την κέρδισες, την σέβεσαι και σου είναι δικιά σου, ούτε αυτή θα αμολάει τέτοιες πίπες ούτε εσυ θα τις άφηνες ποτέ να αμοληθουν. Καλύτερο γαμησι από το υγιές γαμησι με γκομενα που ΘΕΣ πραγματικά και ΚΕΡΔΙΣΕΣ δεν υπάρχει. Άκου με και μένα που δε τις ξέρω καλά τις γυναίκες. Τώρα αμα δε την θες, δε σου αρέσει εμφανισιακά και δε σου βγάλει καυλα κτλ την κάνεις με ελαφρά.

Τεσπα. Καταλαβαίνω την απόφαση ενός άντρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να επενδύσει εκεί, μπράβο σου, το σωστό άλλωστε αυτό είναι αλλά κάπου το χάνεις το νόημα. Νομιζω βρήκες μια ρουτίνα που βολεύει για την ψυχική σου υγεία και δε μπορώ να πω κάτι πάνω σ ‘ αυτό. Αν σε γεμίζει πραγματικά το να σηκώνεις βάρη, να πηγαίνεις στα μπουρδελα και μετά να διαβάζεις πριν πας για ύπνο κομπλέ. Απλά μη με λες είναι επειδή «έζησες», είναι επειδή έτσι βολεύεσαι.
φιλε Τζορ ρουφαω την γνωση σαν καθαρη Κολομβιανη κοκα σπασμενη με χρυση νιπλικη βιζα:wanker:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
O παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο εργένης ζει σαν ανθρωπος αλλα πεθαίνει σαν σκύλος! Αν είσαι εργένης άνω των 50 καλό θα είναι να σκεφτείς άν σου τύχει κάτι , συνήθως πρόβλημα υγείας, ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου και που και πως θα καταλήξουν !
Εγώ θα σε συμβούλευα να μην ερμηνεύεις τη ζωή μέσα από ρητά και παροιμίες,
γιατί για κάθε ένα από αυτά,υπάρχει και το αντίθετο..

Αν είναι να κάνει κάποιος παιδιά για να τον κοιτάξουν όταν θα γεράσει, είναι για κλάμματα..
Δεν ξέρεις καν αν το παιδί σου απαιτεί μακροπρόθεσμα για χ,ψ λόγους περισσότερη φροντίδα από εσένα,
αν θέλει να βλέπει τα μούτρα σου, αν μένει στην ίδια χώρα ή στην ίδια ήπειρο με εσένα.
Έχω συγγενή που το ένα παιδί του είναι Ευρώπη και το άλλο Αμερική.
Το ένα απλά θα προλάβει την κηδεία και το άλλο θα έρθει στο τρισάγιο...

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Διαφωνώ. Μια γυναίκα μπορεί να είναι και κυρία και πουτανα μαζί μου, βασικά πρέπει να είναι διότι έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχετε μαζί είναι αληθινό. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σε σέβεται.

Το έχω χορτάσει διαφέρει ριζικά από το έχω κουραστεί / παρατήσει. Αν είχες χορτάσει, θα έκανες οικογένεια ή έστω θα είχες βρει μια γυναίκα της ηλικίας σου με την οποία θα είχες μια υγιή σχέση. Να στο πω αλλιώς, ο χορτάτος από γυναίκες και ζωη πάλι με γυναίκα είναι.

Οι πολεμικές τέχνες, τα βιβλία και τα χόμπι είναι... χόμπι. Δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες μας όπως το σεξ, η παρέα, η συζήτηση, η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο. Σε προλαβαίνω, διότι θα μ’ έλεγες «έχω παρέα τον σκύλο μου» ή τον τύπο στο καφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τώρα το να μη θες παιδιά, σεβαστό. Δεν είναι ούτε θεμιτό πάντα ούτε ευκολο. Όπως είχε πει και ο τύπος στο Ματς Ποιντ, ένα απ’ τα καλύτερα πράγματα είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ, τεσπα μια μαλακια είχε πει αλλά καθάρισε και το ξανθό πιο πριν.

Το να σου λέει η άλλη πώς γαμηθηκε ενώ την γαμάς είναι τραγικό. Γιατί; Καταρχήν αν είναι πουτανα / βίζιτα, οκέι να το καταλάβω, αν και πάλι γελάω. Γι’ αυτήν στο λέει γιατί εκπληρώνει δικό της βίτσιο, εσυ πάλι σα χάνος νομίζεις ότι εξυψώνεσαι. Αλλιώς την κοιτάς σα πουτανα, δηλαδή δε την σέβεσαι, άρα; Τζίφος. Γι’ αυτό σε λέω με γυναίκα που την κυνηγησες, την κέρδισες, την σέβεσαι και σου είναι δικιά σου, ούτε αυτή θα αμολάει τέτοιες πίπες ούτε εσυ θα τις άφηνες ποτέ να αμοληθουν. Καλύτερο γαμησι από το υγιές γαμησι με γκομενα που ΘΕΣ πραγματικά και ΚΕΡΔΙΣΕΣ δεν υπάρχει. Άκου με και μένα που δε τις ξέρω καλά τις γυναίκες. Τώρα αμα δε την θες, δε σου αρέσει εμφανισιακά και δε σου βγάλει καυλα κτλ την κάνεις με ελαφρά.

Τεσπα. Καταλαβαίνω την απόφαση ενός άντρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να επενδύσει εκεί, μπράβο σου, το σωστό άλλωστε αυτό είναι αλλά κάπου το χάνεις το νόημα. Νομιζω βρήκες μια ρουτίνα που βολεύει για την ψυχική σου υγεία και δε μπορώ να πω κάτι πάνω σ ‘ αυτό. Αν σε γεμίζει πραγματικά το να σηκώνεις βάρη, να πηγαίνεις στα μπουρδελα και μετά να διαβάζεις πριν πας για ύπνο κομπλέ. Απλά μη με λες είναι επειδή «έζησες», είναι επειδή έτσι βολεύεσαι.
Αν ειναι να μιλησουμε για βολεμα τυπε μου πιστεψε με δεν υπαρχει μεγαλυτερο απο το να μπει καποιος σε ενα γαμο με παιδια.Ρωτα τους παντρεμενους.
Ποσοι θα σου πουν οτι περνανε γαμάτα;Οτι ειναι σουπερ ευτυχισμενοι και απολυτα ψυχικα υγιεις;
Μεγαλο ψεμμα αν πιστευεις οτι ο ερωτας κρατα για παντα.Οι υπογραφες και οι γαμοι κρατανε πολυ περισσοτερο και αυτο ειναι που δινει ψωμι σε δικηγορους.
Καποιοι ξεγελαστηκαν και πιστεψαν ψευδως στο "για παντα" επειδη βιωσαν ενα τελειο "εδω και τωρα".
Για το γαμησι:Κι ομως ειναι βιτσιο μου τυπε.Σε γυναικα που εχω κυνηγησει και κατακτησει,ω ναι
Να της ζηταω να μου αφηγηθει τα ξεκωλιασματα της.Με καυλωνει.
Αλλοι φτιαχνονται με τις γοβες στιλετο ξερω γω.Υγιες γαμησι;Σα να μου λες φετα με λιγα λιπαρα...εγω γουσταρω το αρρωστο γαμησι τυπαρα μου...και την πετσα απο τ αρνι με τ αλατοπιπερο χαχα
Μη δινεις τοσο μεγαλη αρνητικη σημασια σε αυτο.
Μετα τη γαμησαρα αλλωστε η συμπεριφορα μου στο προσωπο της γυναικας αυτης δεν αλλαζει.
Καλη κακη "αγια" η "πουτανα" εγω εχω συγκεκριμμενο εργο να παιξω μαζι της.
Ενα εργο που δυστυχως οι πιο πολλες δεν καθονται να συμμετεχουν για πολυ.
Τη γυναικα,ακομη περισσοτερο και απο την αρνητικη συμπεριφορα(πχ υπερβολικη ζηλεια η κακοποιηση) την ενοχλει να μην υπαρχει για σενα.
Ναι ισως κι εγω βολευτηκα τυπαρα μου τελικα
Αλλα η ζωη δε σου δινει την πολυτελεια να κανεις διαφορετικα.
Και πιστεψε με καλυτερα να βολευτω σε μια κατασταση που εχω ησυχια και που αν θελω μπορω να πω ενα γεια στον τυπο στο καφε παρα να βολευτω σε ενα σπιτι γεματο φωνες και απαιτησεις.
Στην τελικη τα όποια φραγκα βγάζω θελω να τα ξοδευω μονο για την παρτη μου οχι σε παμπερς και φροντιστηρια παιδιων.

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Και πιστεψε με καλυτερα να βολευτω σε μια κατασταση που εχω ησυχια και που αν θελω μπορω να πω ενα γεια στον τυπο στο καφε παρα να βολευτω σε ενα σπιτι γεματο φωνες και απαιτησεις.
Στην τελικη τα όποια φραγκα βγάζω θελω να τα ξοδευω μονο για την παρτη μου οχι σε παμπερς και φροντιστηρια παιδιων.

Οκ σεβαστό.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εννοειται κι εγω σεβομαι τις δικες σου τοποθετησεις!
Κι ευχομαι να βρεις το ιδανικο για σενα που σε κανει ευτυχισμενο!
Αν το εχεις ηδη βρει τοτε να το απολαυσεις με ολη σου την καρδια!
Τι αλλο σπουδαιοτερο;
:headbang2:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Ειναι πολυ μεγαλη καυλα να μου λενε πως γαμηθηκαν με αλλους ενω τις πηδαω εγω.Το βρισκω ερωτικο φετιχ που απλα αυξανει την ακτινα χυσιματος μου
Η γυναικα που δε θα χει ιστροριες να μου πει απλα θα φαει χλαπατσα χυσιων μικροτερης εμβελειας και ογκου
Όντως μεγάλη καύλα, από τις μεγαλύτερες. Και όσο πιο ξεφτιλισμενη στο πούτσο, τόσο καλύτερα. Και δεν μιλάμε για αυτές του αγοραίου φυσικά...

Προσυπογράφω απολύτως!

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Εσυ ολο φευγεις και ολο εδω εισαι να γραφεις μυθιστορηματα.

Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.931
ΚΛΑΙΩ

Oτι βρίσκεστε η μάλλον έχετε επιλέξει να είστε σε σαιτ με πουτανες και βλέπω τέτοιες τοποθετήσεις είναι τουλάχιστον οξύμωρο αλλά και άξιο κοινωνικής παρατήρησης.

Η μαλάκια που λες και την πετάς στο σαιτ παντού σαν τσίχλα: Η γυναίκα πρέπει να είναι πουτανα και κυρία . Μάθε τουλάχιστον τις ρίζες μπας και σταματήσεις να πετάς μπεκάτσες
Το ρητό έχει ξεκινήσει ιστορικά από τον χριστιανισμό όπου το σύμβολο του γυναικείου φύλλου ήταν διττό και "διπολικό". Η παρθένος Μαρία και από την αλη η Μαγδαληνή. . Ανά τα χρόνια και με την κοινωνική εξέλιξη ( λέμε τώρα, ένας διαφωτισμος μας έσωσε). και ιστορικά γεγονότα , αυτό πήρε πολλές μορφές, υιοθετήθηκε χλευαστηκε, αμφισβητήθηκε ( σουφραζετες) αλλά και σαφώς έγινε στερεότυπο.
Τελοςπαντων το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχουμε φτάσει 5 Σεπτεμβρίου του 22 και βλέπουμε το νήμα μιας περσονας. " τιμίου λαικου παιδιού πουτανιαρη' να μας λέει η γυναίκα πρέπει να είναι πουτανα και κυρία που έχει ακούσει στη τραπ μουσικη .

Τρίζουν τα κόκαλα όλων των χριστιανών πλατωνικων φιλοσόφων

@The Saint* αγαπη μου ελα πάρε με από δω ❤

Τελευταία τροποποίηση:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Εγώ θα σε συμβούλευα να μην ερμηνεύεις τη ζωή μέσα από ρητά και παροιμίες,
γιατί για κάθε ένα από αυτά,υπάρχει και το αντίθετο..

Αν είναι να κάνει κάποιος παιδιά για να τον κοιτάξουν όταν θα γεράσει, είναι για κλάμματα..
Δεν ξέρεις καν αν το παιδί σου απαιτεί μακροπρόθεσμα για χ,ψ λόγους περισσότερη φροντίδα από εσένα,
αν θέλει να βλέπει τα μούτρα σου, αν μένει στην ίδια χώρα ή στην ίδια ήπειρο με εσένα.
Έχω συγγενή που το ένα παιδί του είναι Ευρώπη και το άλλο Αμερική.
Το ένα απλά θα προλάβει την κηδεία και το άλλο θα έρθει στο τρισάγιο...
Εχω 2 παιδια συζυγο και κανα 2 παλλακίδες! Εσυ τι έχεις ?

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
ΚΛΑΙΩ

Oτι βρίσκεστε η μάλλον έχετε επιλέξει να είστε σε σαιτ με πουτανες και βλέπω τέτοιες τοποθετήσεις είναι τουλάχιστον οξύμωρο αλλά και άξιο κοινωνικής παρατήρησης.

Η μαλάκια που λες και την πετάς στο σαιτ παντού σαν τσίχλα: Η γυναίκα πρέπει να είναι πουτανα και κυρία . Μάθε τουλάχιστον τις ρίζες μπας και σταματήσεις να πετάς μπεκάτσες
Το ρητό έχει ξεκινήσει ιστορικά από τον χριστιανισμό όπου το σύμβολο του γυναικείου φύλλου ήταν διττό και "διπολικό". Η παρθένος Μαρία και από την αλη η Μαγδαληνή. . Ανά τα χρόνια και με την κοινωνική εξέλιξη ( λέμε τώρα, ένας διαφωτισμος μας έσωσε). και ιστορικά γεγονότα , αυτό πήρε πολλές μορφές, υιοθετήθηκε χλευαστηκε, αμφισβητήθηκε ( σουφραζετες) αλλά και σαφώς έγινε στερεότυπο.
Τελοςπαντων το πρόβλημα είναι ότι τώρα έχουμε φτάσει 5 Σεπτεμβρίου του 22 και βλέπουμε το νήμα μιας περσονας. " τιμίου λαικου παιδιού πουτανιαρη' να μας λέει η γυναίκα πρέπει να είναι πουτανα και κυρία που έχει ακούσει στη τραπ μουσικη .

@The Saint* αγαπη μου ελα πάρε από δω ❤
διδαξε μπαλιτσα γιολανδα στο χ/αγορι σου, διδαξε...
200.gif

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
ΚΛΑΙΩ

Η φράση που χρησιμοποίησα εννοεί ότι η κοπέλα του τάδε παιδιού πρέπει να είναι και σοβαρή όταν πρέπει αλλά και να δείχνει την ερωτική της πλευρά με το αγόρι της. Όταν υπάρχει σεβασμός, αμοιβαίος, τότε και οι δυο πλευρές εκφράζονται αρμονικά και υποδηλώνουν μια υγιή σχέση. Δεν είμαι σίγουρος πώς φτάσαμε στην παρθένο Μαρία και στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιώ αυτό το «ρητό» συνέχεια αλλά θα σεβαστώ το γεγονός ότι κλαίτε και δε θα σας πιέσω.

ΥΣ: ο παππούς σας κανονικά έπρεπε να σας πάρει στις 16:30 από τον σταθμό. Σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξει παρόμοια καθυστέρηση είμαστε από το νόμο υποχρεωμένοι να καλέσουμε το εκατό.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
ΚΛΑΙΩ

Ωωωω….

Συνημμένα

• E421C00E-41A9-4D8D-A8AF-5B50598D32B1.gif
    E421C00E-41A9-4D8D-A8AF-5B50598D32B1.gif
    965,2 KB · Εμφανίσεις: 26
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
28.931
Η φράση που χρησιμοποίησα εννοεί ότι η κοπέλα του τάδε παιδιού πρέπει να είναι και σοβαρή όταν πρέπει αλλά και να δείχνει την ερωτική της πλευρά με το αγόρι της. Όταν υπάρχει σεβασμός, αμοιβαίος, τότε και οι δυο πλευρές εκφράζονται αρμονικά και υποδηλώνουν μια υγιή σχέση. Δεν είμαι σίγουρος πώς φτάσαμε στην παρθένο Μαρία και στο συμπέρασμα ότι χρησιμοποιώ αυτό το «ρητό» συνέχεια αλλά θα σεβαστώ το γεγονός ότι κλαίτε και δε θα σας πιέσω.

ΥΣ: ο παππούς σας κανονικά έπρεπε να σας πάρει στις 16:30 από τον σταθμό. Σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη φορά που θα υπάρξει παρόμοια καθυστέρηση είμαστε από το νόμο υποχρεωμένοι να καλέσουμε το εκατό.
Καλα εννοείται ότι δεν περίμενα να καταλάβεις ούτε το 2% όσων είπα....

Υγ. Μην δείτε καλό.γαμιά κώλου αμέσως να τον πείτε "γέρο παππού γλυτση κλπ.:

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Καλα εννοείται ότι δεν περίμενα να καταλάβεις ούτε το 2% όσων είπα....

Υγ. Μην δείτε καλό.γαμιά κώλου αμέσως να τον πείτε "γέρο παππού γλυτση κλπ.:

Να με συμπαθάτε, εγώ είμαι αγράμματος. Πάω να πάρω το Μαράκι, πάνε παρε και συ έναν ύπνο και καλά να περνάς.

ΥΣ: και γω φιλάω και γαμάω ωραία αλλά δε θα το μάθεις ποτέ. Αν με ήξερες είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνούσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom