Διαφωνώ. Μια γυναίκα μπορεί να είναι και κυρία και πουτανα μαζί μου, βασικά πρέπει να είναι διότι έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχετε μαζί είναι αληθινό. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σε σέβεται.
Το έχω χορτάσει διαφέρει ριζικά από το έχω κουραστεί / παρατήσει. Αν είχες χορτάσει, θα έκανες οικογένεια ή έστω θα είχες βρει μια γυναίκα της ηλικίας σου με την οποία θα είχες μια υγιή σχέση. Να στο πω αλλιώς, ο χορτάτος από γυναίκες και ζωη πάλι με γυναίκα είναι.
Οι πολεμικές τέχνες, τα βιβλία και τα χόμπι είναι... χόμπι. Δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες μας όπως το σεξ, η παρέα, η συζήτηση, η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο. Σε προλαβαίνω, διότι θα μ’ έλεγες «έχω παρέα τον σκύλο μου» ή τον τύπο στο καφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
Τώρα το να μη θες παιδιά, σεβαστό. Δεν είναι ούτε θεμιτό πάντα ούτε ευκολο. Όπως είχε πει και ο τύπος στο Ματς Ποιντ, ένα απ’ τα καλύτερα πράγματα είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ, τεσπα μια μαλακια είχε πει αλλά καθάρισε και το ξανθό πιο πριν.
Το να σου λέει η άλλη πώς γαμηθηκε ενώ την γαμάς είναι τραγικό. Γιατί; Καταρχήν αν είναι πουτανα / βίζιτα, οκέι να το καταλάβω, αν και πάλι γελάω. Γι’ αυτήν στο λέει γιατί εκπληρώνει δικό της βίτσιο, εσυ πάλι σα χάνος νομίζεις ότι εξυψώνεσαι. Αλλιώς την κοιτάς σα πουτανα, δηλαδή δε την σέβεσαι, άρα; Τζίφος. Γι’ αυτό σε λέω με γυναίκα που την κυνηγησες, την κέρδισες, την σέβεσαι και σου είναι δικιά σου, ούτε αυτή θα αμολάει τέτοιες πίπες ούτε εσυ θα τις άφηνες ποτέ να αμοληθουν. Καλύτερο γαμησι από το υγιές γαμησι με γκομενα που ΘΕΣ πραγματικά και ΚΕΡΔΙΣΕΣ δεν υπάρχει. Άκου με και μένα που δε τις ξέρω καλά τις γυναίκες. Τώρα αμα δε την θες, δε σου αρέσει εμφανισιακά και δε σου βγάλει καυλα κτλ την κάνεις με ελαφρά.
Τεσπα. Καταλαβαίνω την απόφαση ενός άντρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να επενδύσει εκεί, μπράβο σου, το σωστό άλλωστε αυτό είναι αλλά κάπου το χάνεις το νόημα. Νομιζω βρήκες μια ρουτίνα που βολεύει για την ψυχική σου υγεία και δε μπορώ να πω κάτι πάνω σ ‘ αυτό. Αν σε γεμίζει πραγματικά το να σηκώνεις βάρη, να πηγαίνεις στα μπουρδελα και μετά να διαβάζεις πριν πας για ύπνο κομπλέ. Απλά μη με λες είναι επειδή «έζησες», είναι επειδή έτσι βολεύεσαι.