Νέα

Αλήθειες με τον jormakka

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jormakka
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 799
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.459
Πόντοι
12.756
Άλλο ένα θέμα που αναλύσαμε με επιτυχία. Άλλη μια εκπομπή που έσπασε τα μηχανάκια της agb. Αντε, ξανά την επόμενη φορά.
εισαι ΠΡΕΖΑ,εισαι ΚΟΚΑ,εισαι Λαγκαβουλιν,εισαι ΚΑΡΕΛΙΑ ΧΡΥΣΗ ΚΑΣΕΤΙΝΑ:wanker:
:wanker::wanker::wanker::wanker::wanker::wanker:

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.827
Πόντοι
6.536

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.991
Πόντοι
17.785
@srek7 θέλω σχόλιο σου μετά το τελευταίο χαμόγελο-αντίδραση όλο νόημα. Αυτή να πούμε ακόμα έρχεται σύντομα, κάπου κόλλησε.

Ο άλλος έγραψε Λουιζα το στανταρακι μου σε κριτική, να κάτι τέτοια διαβάζω και δακρύζω.

0640EBF4-291D-4A64-82F1-4F2720DD9D0F.jpeg

Τέσσερα χρόνια τα έχω, μια που τα πήρα και μια που έληξαν.
O παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο εργένης ζει σαν ανθρωπος αλλα πεθαίνει σαν σκύλος! Αν είσαι εργένης άνω των 50 καλό θα είναι να σκεφτείς άν σου τύχει κάτι , συνήθως πρόβλημα υγείας, ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου και που και πως θα καταλήξουν !

Οσον αφορά την Λουίζα τι να πώ? Υπάρχουν πελάτες CHADs υπάρχουν και SIMPS!

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αυτό το καλοκαίρι δεν πολυχρησημοποίησα πολλα απο τα λάστιχα. Υπήρξαν αρκετές πρόθυμες!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.459
Πόντοι
12.756
μα δεν βλεπεις τον ΜΠΟΥΣΤΗ-ΔΙΑΒΟΛΕΑ;εγω δεν μπορουσα να παω απο κρεββατι στο τραπεζι και αυτος μου λεει χαθηκα στο βρακι της κυρας Αυγουστο

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
O παντρεμένος ζει σαν σκύλος και πεθαίνει σαν άνθρωπος. Ο εργένης ζει σαν ανθρωπος αλλα πεθαίνει σαν σκύλος! Αν είσαι εργένης άνω των 50 καλό θα είναι να σκεφτείς άν σου τύχει κάτι , συνήθως πρόβλημα υγείας, ποιός θα ασχοληθεί μαζί σου και που και πως θα καταλήξουν !

Οσον αφορά την Λουίζα τι να πώ? Υπάρχουν πελάτες CHADs υπάρχουν και SIMPS!

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ αυτό το καλοκαίρι δεν πολυχρησημοποίησα πολλα απο τα λάστιχα. Υπήρξαν αρκετές πρόθυμες!

Ειναι η Ελλάδα μας έτσι. Λίγο η θερμοκρασία, ο καιρός, η θάλασσα, τα οστρακοειδή, ανοίγει η καρδιά σου ρε παιδί μου. Θυμάσαι όταν μας λέγανε «condom honey» ; Α γεια σου, ούτε γώ. Μετά μαζεύεται όλη η πλεμπα όμως και τα κάνει σκατα.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ωραια. Θα αναλυσω.

Καταρχήν είναι ανάγκη του κάθε ανθρώπου να έχει το ταίρι του. Βιολογική ανάγκη. Από αυτήν γεννήθηκες και συ και γω. Παμε παρακάτω.

Αυτός που δε πιστεύει στη σχέση, στην αγάπη, στον έρωτα κτλ είναι ο πληγωμένος. Είτε πληγωμένος από χρόνια απόρριψη είτε από ένα συγκεκριμένο γεγονός/σχέση. Αν ήσουν από σχέση θα είχες μυαλό σε αυτά που λες. Τα λες σα παιδί όμως άρα είναι το πρώτο. Επομένως άτοπες οι ιστορίες περί γαμησιού με εξιστορήσεις τρίτων κτλ, αυτά μου έχουν τύχει και όλες μα όλες ήταν πουτάνες. Άσε τα «γυναίκα». Παμε παρακάτω.

Δεν έχουν όλες οι γυναίκες σκελετούς. Άλλη μια γενικούρα χαζή για να δικαιολογήσεις την αμυντική στάση σου. Αυτά τα χαζά περί «γυναίκας διπλανής πόρτας» που την πλακώνετε στο γαμησι μια μέρα και σας λέει τα πάντα και μετά κάνετε γάρο και την στέλνετε γιατί δεν αντέχετε ειλικρινά παιδιά σας το λέω με αγάπη... είναι ότι πιο ανόητο μπορεί να γράψει κάποιος, μυαλό έχουμε.

Πού θέλω να καταλήξω όμως; Βασικά σε πολλά αλλά ένα που θα πω είναι ότι όσο πληγωμένος και να είσαι, ή όση απόρριψη και να έχεις φάει που σε έκανε να τρέχεις από το ένα δέλο στο άλλο (τρελη κατάντια κατ εμε) μπορείς ακόμα με λίγη προσπάθεια να καταφέρεις να βρεις αυτό που ψάχνεις. Τα γράφω αλλά δε με διαβάζετε. Πρέπει να ξέρεις σιγά-σιγά ποιος είσαι και ΤΙ ψάχνεις. Με τέτοιο σκεπτικό βρίσκεις και δε τα κάνεις πουτανα όλα. Δηλαδή με συγχωρείς, τόσα ζευγάρια που είναι μαζί είναι γιατί πίνουν κόκα και παίρνουν βίζιτες τα ΣΚ; Έλα ρε μαν... είχες ποτέ το ρόλο του μπαμπά; Πήρες αγκαλιά ένα παιδί που κουράστηκε να το πας πίσω; Το έβαλες για ύπνο; Δε λέω, ο ρόλος του πατέρα πρέπει να είναι γαμησι ειδικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αλλά η ζωη ρε αλάνι μου δεν είναι μια βουλγαρα με σκεμπε των είκοσι ευρώ που την ποτισες χυσια και στριψατε ένα μετά να χαλαρώσετε. Έχεις δει εσυ εξηνταρη εργένη να είναι χαρούμενος; Άσεεεεε τώρα τα περί χρημάτων και πίπες. Σε ξαναλέω... έχεις δει; Όχι. Βάλε πχ κάτι θείες που μένουν χωρίς παιδιά. Η χαρά τους ποια είναι; Τα ανήψια τους βέβαια... έχεις δει τύπο στα εξήντα φεύγα να είναι χαρούμενος μόνος του; Α ναι ξέχασα έχεις μια Ουκρανή πιτσιρικα. Και; Α, ναι, πας κάθε ΣΚ με βίζιτα. Και; Άλλο πελάτης στη ζωη και άλλο χτίστης.

Γι’ αυτό τουλάχιστον ας μην αποθαρρύνουμε τους υπόλοιπους από το να σκέφτονται σωστά και το σωστό είναι να βρεις το ταίρι σου, να έχετε δουλειά, να φτιάξετε το σπιτικό σας και να κάνετε παιδιά. Αμα δε μπορείς και δε θες, κάτσε, καμία αντίρρηση. Αλλά μη μειώνεις το πρώτο σενάριο, ειδικά με παπαντζες. Δηλαδή αντί να ζηλεύεις (με την καλή έννοια) τον τύπο που κρατά το χέρι της καλής του και πάνε την πρωινή τους βόλτα με το μωρό στη μαρίνα Φλοίσβου και χαμογελάνε, ζηλεύεις το μέλος του 2005 πχ που γαμησε τότε την τάδε και γαμαει με έκπτωση και είναι ναουμ πολύ γαματος και σκληρός καριολης, και μόνος του. Νννναι...
Διαφωνουμε ριζικα.
Θα ξεκινησω απο το τελος προς την αρχη.
Ζηλευω τον τυπο που ειναι μονος του με λεφτα.
Οχι αυτον που ειναι ζευγαρι και περπατα στο Φλοισβο ολο χαμογελο με την κοπελα του
Been there done that τυπε.Το χω δει ξανα και ξανα το εργο.Τα ιδια λογια τα ιδια εργα...οι ιδιες ατακες...λες και βλεπω την ιδια παλιοσειρα σε επαναληψη χαχα Μονο τα προσωπα αλλαζουν...
Και οχι δε με πληγωσε καμμια τοσο πολυ παραπανω απο το μεσο ορο που δεχτηκαμε ολοι μας(αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο).
Ουτε βιωσα χρονια απορριψη
Επεσες εξω αλλα τουλαχιστον τεκμηριωσες τη σκεψη σου
Θα σου εξηγησω κατι που ισως σου ειναι δυσκολο να δεχτεις:
Δε βλεπουμε ολοι με τα ιδια ματια
Προσωπικα ακομη περισσοτερο απο τις γυναικες απεχθανομαι τα παιδια.
Οχι ευχαριστω να μου λειπει.Δε θα παρω το ρολο του μπαμπακα να κραταει το παιδι του αγκαλια
Εχω αρκετες ασχολιες που μου δινουν ευτυχια.
Εχω τις πολεμικες μου τεχνες και την αδιακοπη γυμναστικη.
Εχω τη μελετη βιβλιων.
Μου αρεσουν τα ταξιδια.
Προτιμω την ησυχια μου και τη μοναξια μου χωρις να ειμαι αντικοινωνικος.
Εχω γνωρισει αρκετες γυναικες εκτος πορνειων.
Εγω ερωτευτει και αγαπησει
Εχω ζησει.
Εχω χορτασει.
Δεν εχω κανενα παραπονο.
Παμε παρακατω:
Ειναι πολυ μεγαλη καυλα να μου λενε πως γαμηθηκαν με αλλους ενω τις πηδαω εγω.Το βρισκω ερωτικο φετιχ που απλα αυξανει την ακτινα χυσιματος μου
Η γυναικα που δε θα χει ιστροριες να μου πει απλα θα φαει χλαπατσα χυσιων μικροτερης εμβελειας και ογκου
Τωρα για σας που ειστε στην αλλη οχθη και θελετε τις γυναικες για συντροφια που οπως λες ειναι βιολογικη αναγκη: ( μαγκα,αναγκη ειναι αλλα κοινωνικη οχι βιολογικη...βιολογικη ειναι το χεσιμο.Χεσμενες τις εχω αρα παλι εκπληρωνω την...αναγκη μου αφου το θετεις ετσι)
Να μη ρωτατε και να μην κατατασσετε τις γυναικες.
Ναι σου εχω νεα ΟΛΕΣ γυναικες ειναι.
Και αυτη που εχεις διπλα σου εσυ(ο καθε εσυ,οχι εσυ προσωπικα,μην παρεξηγηθω)και τη θωρεις ως ΚΥΡΙΑ πιστεψε με και στο υπογραφω για καποιον αλλον ηταν η πιο μεγαλη ΠΟΥΤΑΝΑ που μπορεις να φανταστεις.
Κι αν διαφωνεις...εχεις καθε δικαιωμα.
Σορυ που σου χαλαω το ονειρο.
Αλλα οποιος εχει γνωρισει καλα τις γυναικες το ξερει καλα αυτο.
Μπορεις ωστοσο και να μη δωσεις βαση σε οτι λεω.
Η προσωπικη μου ευχη προς εσενα ειναι να σαι ευτυχισμενος και να με διαψευσεις.
Καλημερες

OP
OP
jormakka

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.507
Πόντοι
2.306
Διαφωνουμε ριζικα.
Θα ξεκινησω απο το τελος προς την αρχη.
Ζηλευω τον τυπο που ειναι μονος του με λεφτα.
Οχι αυτον που ειναι ζευγαρι και περπατα στο Φλοισβο ολο χαμογελο με την κοπελα του
Been there done that τυπε.Το χω δει ξανα και ξανα το εργο.Τα ιδια λογια τα ιδια εργα...οι ιδιες ατακες...λες και βλεπω την ιδια παλιοσειρα σε επαναληψη χαχα Μονο τα προσωπα αλλαζουν...
Και οχι δε με πληγωσε καμμια τοσο πολυ παραπανω απο το μεσο ορο που δεχτηκαμε ολοι μας(αλλος λιγοτερο αλλος περισσοτερο).
Ουτε βιωσα χρονια απορριψη
Επεσες εξω αλλα τουλαχιστον τεκμηριωσες τη σκεψη σου
Θα σου εξηγησω κατι που ισως σου ειναι δυσκολο να δεχτεις:
Δε βλεπουμε ολοι με τα ιδια ματια
Προσωπικα ακομη περισσοτερο απο τις γυναικες απεχθανομαι τα παιδια.
Οχι ευχαριστω να μου λειπει.Δε θα παρω το ρολο του μπαμπακα να κραταει το παιδι του αγκαλια
Εχω αρκετες ασχολιες που μου δινουν ευτυχια.
Εχω τις πολεμικες μου τεχνες και την αδιακοπη γυμναστικη.
Εχω τη μελετη βιβλιων.
Μου αρεσουν τα ταξιδια.
Προτιμω την ησυχια μου και τη μοναξια μου χωρις να ειμαι αντικοινωνικος.
Εχω γνωρισει αρκετες γυναικες εκτος πορνειων.
Εγω ερωτευτει και αγαπησει
Εχω ζησει.
Εχω χορτασει.
Δεν εχω κανενα παραπονο.
Παμε παρακατω:
Ειναι πολυ μεγαλη καυλα να μου λενε πως γαμηθηκαν με αλλους ενω τις πηδαω εγω.Το βρισκω ερωτικο φετιχ που απλα αυξανει την ακτινα χυσιματος μου
Η γυναικα που δε θα χει ιστροριες να μου πει απλα θα φαει χλαπατσα χυσιων μικροτερης εμβελειας και ογκου
Τωρα για σας που ειστε στην αλλη οχθη και θελετε τις γυναικες για συντροφια που οπως λες ειναι βιολογικη αναγκη: ( μαγκα,αναγκη ειναι αλλα κοινωνικη οχι βιολογικη...βιολογικη ειναι το χεσιμο.Χεσμενες τις εχω αρα παλι εκπληρωνω την...αναγκη μου αφου το θετεις ετσι)
Να μη ρωτατε και να μην κατατασσετε τις γυναικες.
Ναι σου εχω νεα ΟΛΕΣ γυναικες ειναι.
Και αυτη που εχεις διπλα σου εσυ(ο καθε εσυ,οχι εσυ προσωπικα,μην παρεξηγηθω)και τη θωρεις ως ΚΥΡΙΑ πιστεψε με και στο υπογραφω για καποιον αλλον ηταν η πιο μεγαλη ΠΟΥΤΑΝΑ που μπορεις να φανταστεις.
Κι αν διαφωνεις...εχεις καθε δικαιωμα.
Σορυ που σου χαλαω το ονειρο.
Αλλα οποιος εχει γνωρισει καλα τις γυναικες το ξερει καλα αυτο.
Μπορεις ωστοσο και να μη δωσεις βαση σε οτι λεω.
Η προσωπικη μου ευχη προς εσενα ειναι να σαι ευτυχισμενος και να με διαψευσεις.
Καλημερες

Διαφωνώ. Μια γυναίκα μπορεί να είναι και κυρία και πουτανα μαζί μου, βασικά πρέπει να είναι διότι έτσι καταλαβαίνεις ότι αυτό που έχετε μαζί είναι αληθινό. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να σε σέβεται.

Το έχω χορτάσει διαφέρει ριζικά από το έχω κουραστεί / παρατήσει. Αν είχες χορτάσει, θα έκανες οικογένεια ή έστω θα είχες βρει μια γυναίκα της ηλικίας σου με την οποία θα είχες μια υγιή σχέση. Να στο πω αλλιώς, ο χορτάτος από γυναίκες και ζωη πάλι με γυναίκα είναι.

Οι πολεμικές τέχνες, τα βιβλία και τα χόμπι είναι... χόμπι. Δεν καλύπτουν βασικές ανάγκες μας όπως το σεξ, η παρέα, η συζήτηση, η συναναστροφή με το αντίθετο φύλο. Σε προλαβαίνω, διότι θα μ’ έλεγες «έχω παρέα τον σκύλο μου» ή τον τύπο στο καφέ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

Τώρα το να μη θες παιδιά, σεβαστό. Δεν είναι ούτε θεμιτό πάντα ούτε ευκολο. Όπως είχε πει και ο τύπος στο Ματς Ποιντ, ένα απ’ τα καλύτερα πράγματα είναι κάτι που δεν έγινε ποτέ, τεσπα μια μαλακια είχε πει αλλά καθάρισε και το ξανθό πιο πριν.

Το να σου λέει η άλλη πώς γαμηθηκε ενώ την γαμάς είναι τραγικό. Γιατί; Καταρχήν αν είναι πουτανα / βίζιτα, οκέι να το καταλάβω, αν και πάλι γελάω. Γι’ αυτήν στο λέει γιατί εκπληρώνει δικό της βίτσιο, εσυ πάλι σα χάνος νομίζεις ότι εξυψώνεσαι. Αλλιώς την κοιτάς σα πουτανα, δηλαδή δε την σέβεσαι, άρα; Τζίφος. Γι’ αυτό σε λέω με γυναίκα που την κυνηγησες, την κέρδισες, την σέβεσαι και σου είναι δικιά σου, ούτε αυτή θα αμολάει τέτοιες πίπες ούτε εσυ θα τις άφηνες ποτέ να αμοληθουν. Καλύτερο γαμησι από το υγιές γαμησι με γκομενα που ΘΕΣ πραγματικά και ΚΕΡΔΙΣΕΣ δεν υπάρχει. Άκου με και μένα που δε τις ξέρω καλά τις γυναίκες. Τώρα αμα δε την θες, δε σου αρέσει εμφανισιακά και δε σου βγάλει καυλα κτλ την κάνεις με ελαφρά.

Τεσπα. Καταλαβαίνω την απόφαση ενός άντρα να κοιτάξει τον εαυτό του και να επενδύσει εκεί, μπράβο σου, το σωστό άλλωστε αυτό είναι αλλά κάπου το χάνεις το νόημα. Νομιζω βρήκες μια ρουτίνα που βολεύει για την ψυχική σου υγεία και δε μπορώ να πω κάτι πάνω σ ‘ αυτό. Αν σε γεμίζει πραγματικά το να σηκώνεις βάρη, να πηγαίνεις στα μπουρδελα και μετά να διαβάζεις πριν πας για ύπνο κομπλέ. Απλά μη με λες είναι επειδή «έζησες», είναι επειδή έτσι βολεύεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom