Νέα

Βαρέθηκα να γαμάω τη γκόμενά μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 136
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.766
Πόντοι
2.816
Τύπε και γω το παθαίνω αυτό..
Και δεν είμαι κανένας γαμαω να έχω αμέτρητες..
Ενώ πριν γαμησω έχω φουλ προσμονή και ενδιαφέρον.. μετά το ενδιαφέρον μου πέφτει κατακόρυφα...
Ίσως να είναι φόβος για τη δέσμευση.. ότι πλέον δεν είμαστε διαθέσιμοι ενώ μας γυαλίζουν και άλλα γκομενάκια..
Μάλλον χρειαζόμαστε ψυχολόγο...
Πήγαινε εσύ, που το έχεις πρόσφατο, να δεις τι θα σου πει και μου λες ...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Αυτό είναι όλο. Όταν δεν οδηγεί η σχέση σε παιδιά, άσχετα με γάμο ή όχι, κάποτε φθίνει το ενδιαφέρον και από τις πλευρές.

Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Αυτό είναι όλο. Όταν δεν οδηγεί η σχέση σε παιδιά, άσχετα με γάμο ή όχι, κάποτε φθίνει το ενδιαφέρον και από τις πλευρές.

Τουλάχιστον στις περισσότερες περιπτώσεις.
Απορώ πως σηκώνεται στους παντρεμένους, μετά από 3-5-7-10 κλπ :confused: χρόνια και χιλιάδες γαμήσια με το ίδιο άτομο. Πραγματικά ανεξήγητο.

Πρέπει να είναι μια πολύπλοκη λειτουργία του εγκεφάλου, που ενεργοποιείται από την αίσθηση του καθήκοντος.

Automatic hard-on mechanism - λογικά κάπως έτσι πρέπει να λέγεται. Θέλει ψάξιμο. :confused:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.803
Πόντοι
216
Απορώ πως σηκώνεται στους παντρεμένους, μετά από 3-5-7-10 κλπ :confused: χρόνια και χιλιάδες γαμήσια με το ίδιο άτομο. Πραγματικά ανεξήγητο.

Πρέπει να είναι μια πολύπλοκη λειτουργία του εγκεφάλου, που ενεργοποιείται από την αίσθηση του καθήκοντος.

Automatic hard-on mechanism - λογικά κάπως έτσι πρέπει να λέγεται. Θέλει ψάξιμο. :confused:
Τύπε σίγουρα τους σηκώνεται όταν τον τρώνε από πίσω, είναι σχεδόν αντανακλαστικό :confused:
Το ερώτημα είναι γιατί δε το λένε προς τα έξω αφού ολοι εμείς εδώ τους έχουμε καταλάβει :confused:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.627
Πόντοι
456
εαν σαν παντρεμενος το κανεις με τη γυναικα σου καθε φορα που παιρνει η ομαδα ευρωπαικο τιτλο , πως να το βαρεθεις ...?:wink:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.017
Πόντοι
456

Γιατί όταν είσαι παντρεμένος τόση ξεφτίλα που τρως από τη γυναίκα σου, ε τη γαμάς στο τέλος.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306

Τυπε το γαμησι ειναι βιολογικη αναγκη δεν ειναι καμμια νοητικη διεργασια.
εχεις μνι μπροστα σου , σου καθεται , το γαμας.
Φυσικα μετα το γάμο δεν σου καθεται,:confused: τοτε ψαχνεις για κατι επιπλεον ή βαζεις αλλα πραγματα σε προτεραιοτητα, χρημα, επαγγελματικη επιτυχια κλπ.
Βεβαια, και να σου καθεται οταν περασουν τα χρονια επερχεται και η ανία και εκει παλι ψαχνεις το ξενο μνι.
Για να αποκτησει και παλι το γσμησι ενδιαφερον.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
13
Like
7.435
Πόντοι
2.046
Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!

Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
@gamawmetiskaltses .. Άποψη για τον φίλο : Γουσταρω να χύνω..

Μήπως αν γαμουσε με τις κάλτσες θα ηταν πιο καλά ;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!

Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?

Πας πουτανες ή στριπ. Γυρνας ρεστος, παιζεις κανα στοιχηματακι μπας και βγαλεις λεφτα να ξαναπας στριπ ή πουτανες. Δε βγαζεις ομως, τσατιζεσαι και λες δε γαμιεται, απο το να τα χανω στοιχημα ας ξαναπαω στριπ. Γυρνας, ριχνεις ενα κλαμα στο μπαλκονι για το πού καταντησες, και αφου εισαι χωρις λεφτα, μπαινεις πορνχαμπ μεχρι να σε παρει ο υπνος και η γλυκεια λησμονια.

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
''Παντρεμενος'' και ''χιλιαδες γαμησια'' ειναι εννοιες αντικρουομενες, δεν υφισταται τετοιο.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
Οποιος παντρευτηκε ως λυση για να εχει σεξ διαθεσιμο οποτε το ζητησει, ειναι απλα μεγσλο ναυαγιο.
Παντρευεσαι μονο για τη δημιουργια οικογενειας , για κανενα αλλο λογο.
Γιατι σου αρεσουν τα παιδια, να τα μεγαλωσεις να τα δεις να γινονται ανθρωποι, νοιωθοντας χαρα για τη θυσια του προσωπικου σου χρονου και καλοπερασης.
Ειναι λιγο μαζοχιστικο αλλα ετσι ειναι ο ανθρωπος, μαζοχας.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.756
Πόντοι
2.306
''Παντρεμενος'' και ''χιλιαδες γαμησια'' ειναι εννοιες αντικρουομενες, δεν υφισταται τετοιο.
Ο γσμος ειναι αντιαφροδισσιακος, κατα κυριο λογο σκοτωνει τη λιμπιντο μετά απο μερικα χρονια.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!