aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 742
- Πόντοι
- 86
Απλα, αλλαζεις πολυκατοικιαΌλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε?
Απλα, αλλαζεις πολυκατοικιαΌλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε?
Πρέπει να έχεις βαρεθεί πολύ την γκόμενα σου εσυΌταν κάνεις sex με τον ίδιο τρόπο, συνέχεια τα ίδια δηλαδή, βαριέσαι σύντομα. Το καλύτερο μουνί να είναι, θα βαρεθείς.
Βάλε φαντασία φτιάξτε σενάρια όπως: Θείος και ανιψιά, ιδιοκτήτης διαμερίσματος που δεν σου πληρώνει τα ενοίκια και πας νευριασμένος να της τα ζητήσεις και στο τέλος σε αποπληρώνει με γαμήσια, καθηγητής και φοιτήτρια, διπλανή ένοικος που σου χτυπάει το κουδόυνι για ζάχαρη, αφεντικό με υπάλληλο που έκανε μαλακία στη δουλειά και την τιμωρείς, υπηρέτρια!!!!, η μασέζ της γειτονιάς σου και εσύ ο παντρεμένος που την επισκέπτεσαι και την σκίζεις, ξάδελφος που πήγε στο σπίτι της ξαδέλφης για να την παρηγορήσει που χώρισε και μετά από ποτάκια της την πέφτεις και της σκίζεις τον κώλο Συνάδελφος παντρεμένη που λείπει ο άντρας της και πας στο σπίτι της για θέματα της δουλειάς. Εσύ την βλέπεις και καυλώνεις. Πας στο μπάνιο, και καλά να κατουρήσεις, βρίσκεις ένα βρώμικο στρινγκάκι της. Το βουτάς και αρχίζεις να το γλύφεις και να το τρίβεις στον πούτσο σου. Αυτή ανοίγει την πόρτα και σε βλέπει. Σου βάζει τις φωνές και εσύ την βιάζεις μέσα στο μπάνιο. Φτιάξτε συνέχεια καυλωτικά σενάρια και θα δεις πως θα απογειωθούν τα γαμήσια σας.
Δεν σου προτείνω να μην γαμάς και άλλες, αλλά κράτα και αυτή για backup
1. αν βαρέθηκες πολύ, τη γαμάω εγώ για σένα αν θες, 2. ξεκινήστε παρτούζες, τρίο κλπΡε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!
Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
Αντιμετωπίζω διαχρονικα το ίδιο θέμα, για αυτό άλλωστε δεν παντρεύομαι κ ξενογαμαω όσο μπορώ περισσότερο.επι πληρωμή κ μη. Συμβαίνει σε πολλους. Ή βρίσκεις μια κοπέλα που να το ανέχεται ή να κάνει κ αυτή το ίδιο, η αλλάζεις γκόμενα ή ξενογαμας μονομερώς κ φροντίζεις να μη σε πιάσει αν τη θες για άλλους λόγους. Απλά πράγματα.Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!
Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε? Πως γίνεται να είστε με την γυναίκα σας τόσα χρόνια και να μην έχετε μπουχτίσει? Εγώ νιώθω πως εαν ήμουν για χρόνια με μια γυναίκα, δεν θα μου σηκωνόταν καν μαζί της...Και αντίστοιχα, εσείς που είστε σε σχέση, τι κάνετε όταν βαριέστε? Απλά χωρίζεται και πάτε για άλλα? Ρίχνετε κέρατο?
και ενα αυτακια,εμενα δλδΦίλε μήπως πρέπει να βάλεις κάτι εξτρίμ στο γαμήσι μαζί της; Ας πούμε έναν ματάκια; Αν ψήνεσαι είμαι μέσα για μάτι με τα χίλια!
Σιγά μην ειναι αμαθη.δεν υπάρχει γυναίκα αμαθη..πλέον έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία από το να αντρα.αφου ξεκινάνε να τρώνε πουτσες από πολύ μικρές..επίσης..σιγα μη σε ακολουθεί παντου..οι ελλεινιδες έχουν πολλές επιλογές.απο φίλες..και φυσικά από υποψήφιους γαμιαδες..καμία ελλεινιδα δε τρέχει από πίσω σου..
Σωστός ο παίκτης.οπως τα λεςΣιγά μην ειναι αμαθη.δεν υπάρχει γυναίκα αμαθη..πλέον έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία από το να αντρα.αφου ξεκινάνε να τρώνε πουτσες από πολύ μικρές..επίσης..σιγα μη σε ακολουθεί παντου..οι ελλεινιδες έχουν πολλές επιλογές.απο φίλες..και φυσικά από υποψήφιους γαμιαδες..καμία ελλεινιδα δε τρέχει από πίσω σου..
Άστα να πάνε. γενικά έχουμε ξεφύγει τελείως με αυτά που ακούμε και βλέπουμε.Αυτοί θα μας τρελάνουν..είναι δυνατόν να πιστεύουν αυτά που λένε?μάλλον δεν χουν ιδέα από γκομενες και φλερτ οι τύποι..
Αυτό που έχετε πολλοί την τάση, να γενικεύετε για τα πάντα, είναι να γελάς...Σιγά μην ειναι αμαθη.δεν υπάρχει γυναίκα αμαθη..πλέον έχουν πολύ περισσότερη εμπειρία από το να αντρα.αφου ξεκινάνε να τρώνε πουτσες από πολύ μικρές..επίσης..σιγα μη σε ακολουθεί παντου..οι ελλεινιδες έχουν πολλές επιλογές.απο φίλες..και φυσικά από υποψήφιους γαμιαδες..καμία ελλεινιδα δε τρέχει από πίσω σου..
Απάντηση με απόδοση 1,01 στο bou.Δε βάζεις καμιά φώτο το μουνάκι της ή το κωλαράκι της, να δούμε τι βαριέσαι να πηδάς?
ίσως θα πρέπει να βάλετε κάτι κινκυ μέσα στη φάση σας. είτε άλλα άτομα είτε παιχνίδια, είτε roleplay. Κάπως ρε παιδί μου να ανάψει πάλι η φλόγα.Ρε τύποι...το τελευταίο 3μηνο είμαι σε σχέση με μια πιτσιρίκα, και αφού την γάμησα αμέτρητες φορές, με όλους τρόπους, πλεον την βαρέθηκα...καμια φορα όταν την γαμάω σκέφτομαι άλλες....Άσε που μου έχει γινει και λίγο κορσες γιατι μένουμε στην ίδια πολυκατοικία + με ακολουθεί σε όλες τις εξόδους...Δεν μπορώ ούτε να ξενογαμήσω!!!!
Δεν ασχολούμαστε από ένα σημείο και μετά. Υπάρχουν οι σεξεργάτριες, να είναι καλά τα κορίτσια.Όλοι εσείς που είστε παντρεμένοι, τι κάνετε για να μην βαριέστε?
Φίλε το μάτι και το αυτι πανε πακετο. Αν συνδυάζονται και τα δυο ειναι η αποθέωση της καυλας!και ενα αυτακια,εμενα δλδ
ΣωστοςΔε βάζεις καμιά φώτο το μουνάκι της ή το κωλαράκι της, να δούμε τι βαριέσαι να πηδάς?
Ποιοι μπορει ναναι οι αλλοι λογοι?αν τη θες για άλλους λόγους
Ποιος τραβιεται με ττην πρωην σου?.εγώ σχεδόν 7 χρόνια τώρα τραβιέται με την πρώην μου